fbpx

Een goede relatie is uiteindelijk hetgeen wat 99% van de mannen die bij MasterFlirt nastreven. In dit artikel inclusief drie video’s gaan we in op wat de beste start is van een goede relatie en wat daarna de vervolg stappen zijn om die relatie te blijven voeden. 

Het doel: een  goede relatie

Het doel waarmee die mannen bij ons kwamen is tot nu toe verrassend uniform gebleken. Vrijwel alle mannen wilden uiteindelijk die vaste goede relatie Ze wilden die ene vrouw vinden om een serieuze relatie mee te hebben. Dit verrast mensen altijd als ik ze vertel wat het doel is van de mannen die bij ons komen. Er ontstaat namelijk al snel het beeld dat mannen die beter met vrouwen willen worden uit zijn op seks en dan liefst zo vaak mogelijk, met zoveel mogelijk vrouwen. “Hoe krijg je een vriendin?” is echter een door ons veel gehoorde vraag.

De belangrijkste beslissing van je leven

Het uiteindelijk willen hebben van een goede relatie is een niet te overschatten beslissing. Ik neig er zelfs naar te zeggen dat dit een van de belangrijkste beslissingen van jouw leven gaat zijn. Er is geen andere persoon op deze aardkluit die een grotere impact heeft op jou. Ze is vanaf het moment dat jij de keuze maakt met haar te zijn, degene die het meest bij jou betrokken is. Op alle vlakken van je leven. (LAT-relatie, swingers, , open relatie, poly-amoreuze relaties daar gelaten. Andere discussie.)

Wat doen de meeste mannen?

Aangezien het een belangrijke keuze is, wil jij deze op de juiste manier maken. Hoe gaat dat bij de meeste mannen? Het begint vaak met een stukje ontevredenheid. Ze hebben niet die vrouwen in hun leven die ze zouden willen. Ze zijn single en ze weten vaak nog niet goed genoeg hoe ze de leuke dames die voorbij komen in hun leven moeten krijgen.

Ze ervaren kortom een tekort aan vrouwen in hun leven. En zoals ieder mens die vanuit een tekort denkt, willen ze maar een ding, een overvloed. Dit is in mijn optiek dan ook stap één om een goede relatie te krijgen. Dat je handelt vanuit een positie van overvloed. Doe je dit niet, dan val je haast vanzelf in de volgende twee valkuilen.

1. OVERVLOED versus een SCHAARSTE

Daar is ‘ie weer. Het overvloed-schaarste argument. Hij komt vaker langs bij MasterFlirt, omdat het een cruciale rol speelt in veel beslissingen omtrent vrouwen versieren. Zo ook in deze.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Kies jij een vrouw vanuit schaarste?  Dan is de kans groot dat je geen eens ziet dat ze niet geschikt is voor je.Als je namelijk nul vrouwen in je leven hebt en er hobbelt vervolgens eentje voorbij. Die god forbid ook nog eens geïnteresseerd in jou lijkt te zijn. Dan is het voor de meeste mannen niet een vraag Of je voor haar gaat, maar meer hoe snel!

Als je twee vrouwen in je leven hebt die jou zien zitten, ben je er nog niet, want dan heb je een dilemma. Nog steeds geen keuzevrijheid. MAAR, heb je er drie of meer, dan kun jij zowaar gewoon kiezen. Die keuzevrijheid geeft jou rust en maakt je ook nog eens zeer aantrekkelijk. De zweem van wanhoop valt dan namelijk volledig van je af. Om te beginnen wordt je in ieder geval dan niet gedwongen om een keuze te maken.

2. De voetstuk

De tweede valkuil is hoe wij mannen naar vrouwen kijken. Wij hebben de neiging om een vrouw op een voetstuk te plaatsen. We trekken vergaande conclusies op basis van haar uiterlijk. Uiterlijk is natuurlijk een randvoorwaarde voor een relatie, maar niet meer of minder dan dat.

Er zijn namelijk een hoop andere eigenschappen die veel belangrijker zijn. Hoe ze in het leven staat bijvoorbeeld. Heeft ze haar shit op orde? Durft ze ‘In de spiegel’ te kijken? Weet ze waar ze naar toe wil over tien jaar? Dat zijn de vragen die er Echt toe doen in een relatie. Die lekkere kont zie je na 5 jaar echt niet meer. Het is niet voor niks een cliché, dat het gaat om wie zij “van binnen” is.

Onderstaande video gaat daar dieper op in. Op hoe de vrouw die jij kiest uiteindelijk de belangrijkste beslissing van jouw leven is:

Zolang jij dus niet geleerd hebt om actief meer vrouwen in jouw leven te krijgen, heb je niet die basis waarop je een goede relatie kunt bouwen. De ideale basis is in mijn optiek een aantal leuke vrouwen waar je mee date/leuk contact mee hebt, gekoppeld aan het vergrote zelfvertrouwen en de vaardigheid om ook leuke nieuwe vrouwen in je leven te krijgen mocht dat nodig zijn.

Jouw droomvrouw

De vrouw die jij kiest is dus veel meer dan de eerste de beste chick die je ergens tegenkomt. Je wil haar omdat ze de leukste is van de vrouwen die jij hebt ontmoet. Bovendien past ze bij jou, omdat ze voldoet aan veel meer dan uiterlijk alleen.

Oké, de perfecte uitgangspunt voor een relatie is dus wanneer jij vanuit overvloed uiteindelijk die ene vrouw kiest. Maar hoe gaat het dan van daten naar een goede relatie?

De start van een relatie

Overvloed creëren is dus stap één. Komen we vanzelf aan bij stap twee. Het begin van een relatie. Als je namelijk vanuit overvloed handelt zul je een aantal dingen gaan merken. Je zult merken dat jij helemaal geen haast hebt in het nemen van de beslissing om echt voor iemand te gaan. Vrijheid is leuk en al helemaal als je het ook kunt invullen met leuke vrouwen. Je handelt vanuit een basis van rust, wat het voor jou makkelijk maakt om geen haast te hebben in het te nemen van een beslissing.

Maar, uiteindelijk zal er altijd die ene dame zijn die jouw hartje raakt. Of je hier aan toegeeft hangt af van de fase waar jij je in bevindt en de mate waarin jij klaar bent voor commitment. Zelf zeg ik altijd: ‘Pas als je het gevoel hebt dat je oud met haar wilt worden moet je met haar een relatie beginnen’ Waarom zou je anders de commitment en investering van een relatie aangaan?

Te vaak zie ik mannen die vanuit een tekort hebben gehandeld en al blij zijn met regelmatig seks, verzeild raken in een relatie. Wat dan stapje voor stapje uit de hand loopt en die mannen vervolgens plots getrouwd zijn en kinderen hebben met zomaar een vrouw. In plaats van die droomvrouw die ze écht gek maakt.

Wanneer is het aan?

Wanneer vraag je het dan? Wanneer gaat het echt aan? Klinkt als een 14 jarige puber vraag, maar dan nog, wanneer heb je echt een relatie. Eigenlijk is dat niet belangrijk zoals ik ook in onderstaande video uitleg. Een relatie is niks anders dan het verbaal uitspreken van een stuk commitment naar elkaar toe. Die commitment staat of valt uiteindelijk met de mate van emotionele connectie. Hier moet jij je dan ook op richten. Het is belangrijk dat die emotionele binding al bestaat voordat je hem uitspreekt. Je praat pas over een relatie als het al een tijdje een relatie is. De “wil jij met mij een relatie” gesprekken die veel mannen voeren om een vrouw te veroveren werken niet. Eerst komt de emotionele binding en dan pas het uitspreken ervan!

Een goede relatie

En dan vind jij je opeens zomaar in een relatie. Niet zomaar eentje, maar een relatie met jouw droomvrouw. De dynamiek van duwen en aantrekken waar je zoveel mee gespeeld hebt tijdens jouw woeste single jaren is opeens veranderd. Er komen andere factoren bij, waar jij je ook in zult gaan bekwamen. De beste mindset voor een relatie wordt hieronder uitgelegd. De waarheid is dat er meer eer is te behalen en dat de uitdaging ook vele malen groter is in een relatie dan als single kroegtijger.

Een relatie vergt namelijk een stuk emotionele investering. Het vergt een stuk openheid en wederzijdse kwetsbaarheid. Dit kun je nog ontlopen in de eerste stadia van het daten, maar eenmaal in een relatie ontkom je daar niet aan. Sterker nog, daar zit de long-term voldoening in. In onderstaande video leg ik uit wat nodig is om een relatie echt op te laten bloeien.

Jij weet beter dan wie dan ook waar jij in dit proces staat. Ik wens jou veel succes bij jouw groei en als MasterFlirt je ergens mee kan helpen, laat het ons dan weten! Zit je momenteel in een relatie en ervaar je sleur? Lees de dan onze 5 stappen om sleur te overwinnen.

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!