fbpx

Niks menselijks is ons vreemd. Zo ook het feit dat jij opeens merkt dat je verliefd op een getrouwde vrouw bent. In dit artikel laten we je zien hoe je ermee om kunt gaan als je verliefd bent op een getrouwde vrouw of iemand in een langdurige relatie.

Verliefd op getrouwde vrouw

Laten we meeteen beginnen met de allerbelangrijkste vraag in deze situatie:
Is zij ook verliefd op jou?
 Anders hebben we het over een hunker relatie. De vraag is dus: hebben jullie het al gedaan? Of komt dat er binnenkort van?

Als zij niet eens weet heeft van jouw liefde is er geen sprake van wat voor relatie dan ook. In dat geval: sla dan dit artikel over en lees ‘Waarom gaan vrouwen vreemd?. Dit artikel gaat over het opbouwen van een relatie met een getrouwde vrouw en dat betekent dus dat zij jou óók ziet zitten!

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

We analyseren in dit artikel dus de verschillende aspecten van een relatie met een getrouwde vrouw. Voor jezelf moet je één ding heel goed realiseren: Wil jij per se dat een relatie monogaam is?

Is vreemdgaan een gewoonte?

Als een relatie gebaseerd is op overspel… dan ga je haar toch nooit helemaal vertrouwen? De basis van een goede relatie is dat je elkaar vertrouwt. Als je een relatie begint met vreemdgaan, dan ga je dus een relatie aan met een vrouw die prima in staat is om vreemd te gaan, en dat wéét je!

Komt er dan een moment dat je je ogen dicht kunt doen en haar blind vertrouwt? Als je het dus belangrijk vindt dat jouw vrouw trouw aan je is, kun je beter niets met een getrouwde vrouw beginnen.

Als jij van het jaloerse type bent begin je dus beter geen relatie met een getrouwde vrouw. Je gaat weer vrouwen versieren en op zoek naar een ander.

Gevoelens voor getrouwde vrouwen: Wat maak je stuk?

Wil je iets kapot maken? Of is het al kapot en ben je slechts de katalysator? Een getrouwde vrouw zit, het woord geeft het al aan, in een relatie. Wil jij verantwoordelijk zijn voor het stuk maken daarvan? Misschien zijn er wel kinderen die gaan leiden onder jouw verliefdheid.

Zelf heb ik in de praktijk dit ook ervaren. Het heeft mij uiteindelijk kort door de bocht doen besluiten dat ik nooit meer iets begin met een getrouwde vrouw. Hoe woest aantrekkelijk ik haar ook vond. Trek er je eigen lessen uit en lees verder.

Een vrouw wil vreemdgaan

In een eetcafé zit ik het uit te maken met mijn vriendin en iets later (vriendinnetje stormt de tent uit) raak ik in gesprek met een leuke dame. We wisselen nummers uit en de volgende dag bel ik haar. Ze komt bij me langs.

Zodra ze op de bank zit slaat ze haar armen over elkaar en zegt: ‘Ik wil dat je een paar dingen weet. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Dat blijft zo. Dit wordt de eerste en laatste keer dat ik vreemd ga.’ Dit soort getrouwde vrouwen bestaan

Dealbreakee

Dat neem ik voor kennisgeving aan. Ik houd van vrouwen die direct en duidelijk zijn. Drie dagen later belt ze me ‘of ze langs mag komen.’ Ik denk bij mezelf: ‘Het was wel de eerste maar niet de laatste keer…’ Bij de koffie (Een heer biedt altijd iets te drinken aan vóór de seks) zegt ze: ‘Ik wil dat je het weet. Ik heb het mijn man verteld en we liggen in scheiding.’

Gezin naar de knoppen, twee dochtertjes in de problemen, man op straat… heb ik dat gedaan?

Tijn als boeman

Nee, dat heb ik niet gedaan, dat heeft zij gedaan en als het niet met mij was, dan was het wel met een ander geweest. De vraag voor jou is dus eigenlijk een ethische. Wil jij onderdeel uitmaken van een dergelijk verhaal? Is verliefdheid op een getrouwde vrouw zoveel ellende waard? ‘Als ik het niet doe, dan doet een ander het wel.’ Is nóóit een goed argument! Wat zijn jouw waarden en normen?

Ik word dus nooit meer verliefd op een getrouwde vrouw! Tenzij…

Open relatie als oplossing

Als zij (en of jij) in een open relatie zit is het natuurlijk geen probleem. Tenzij jij natuurlijk van het jaloerse type bent of snel gevoelens krijgt. Zolang twee volwassenen open en eerlijk van elkaar genieten is er niets aan de hand.

Realiseer je dan wel dat ze waarschijnlijk zo goed met haar man is dat ze nooit helemaal alleen van jou gaat zijn. Dat ze ’s nachts tegen de met haar getrouwde man aankruipt en ook tegen hem zegt dat hij veel beter in bed is dan die ander, dan moet je daar wel tegen kunnen. Dat ze tegen jou hetzelfde zegt maakt het nog niet waar.

Moeizame gesprekken. Waar ligt de grens als je verliefd bent op een getrouwde vrouw?

Hoe zit de andere kant. Wat beteken jij voor haar? Ben je een leuk speeltje? Een serieuze tweede partner? Is ze tot over haar oren verliefd op jou? Wil ze gaan scheiden? Een relatie met een getrouwde vrouw moet in evenwicht zijn. Jij mag niet meer om haar geven dan zij om jou want anders heb je een recept voor mislukking.

Als zij jou als veredelde dildo ziet en jij denkt dat zij de liefde van je leven is ben je verloren. Andersom wordt het ook bijzonder ingewikkeld! Behoud het evenwicht.

Hoe ver ga jij bij een vrouw die getrouwd is? Dat mag je helemaal zelf weten als je de inzichten die we je hierboven gegeven hebben maar in het achterhoofd houdt. Onthoud dat er altijd meer bij komt kijken dan dat je in eerste instantie geneigd bent te denken. Gebruik je beide hoofden goed. Dit gezegd hebbende. Hoe versier je dan een getrouwde vrouw?


Hoe versier je een getrouwde vrouw? 4 tips

Eerst even een context voor het omgaan met die initiële schrik die jij misschien hebt als je er achter komt dat ze al een vriend heeft/getrouwd is. Want, waarom schrik jij als zij achteloos mededeelt reeds bezet te zijn? Vraag jij jezelf dat wel eens af?

1. Een getrouwde vrouw versieren: Verwachtingen en werkelijkheid

In het algemeen schrikt iemand als de realiteit niet of totáál niet overeenkomt met zijn of haar verwachtingen. In dit geval: jij zag jezelf al haar nummer vragen, bellen, daten, zoenen en laten we zeggen, voorbereidingen treffen om op een later tijdstip kleinkinderen te kunnen krijgen. Dat feest gaat nu niet door. Wat je verwachtte wordt geen werkelijkheid, dus je schrikt.

2. Jij komt wat halen

Een andere reden kan zijn dat het ineens duidelijk wordt dat jij wat komt halen. Als afweermechanisme maakt ze subtiel duidelijk jou niet op die manier te zien, want ze heeft al een vriendje. Jij voelt je betrapt en ziet geen reden om het gesprek nog voor te zetten met de energie van weleer. Je druipt af.

3. Straks slaat hij me op m’n muil!

De derde reden is angst voor een directe confrontatie met manlief. We horen wel eens bij MasterFlirt: ‘Wat nou als haar vriend/man er bij staat?’ Ja, nou en?! is ons antwoord. ‘Nee, maar dat ‘ie dan agressief wordt’. Wat zou jij er van vinden als je opeens ontdekt dat jouw vriendin op Second Love zou zitten? Naja, then again, de juiste reactie zou zijn bij jezelf te raden gaan waarom ze daar zit en wat jij daarmee te maken hebt.

Oké, sommige mannen zijn inderdaad erg beschermend over hun vriendin of vrouw. Hoewel dit meer voorkomt uit onzekerheid dan tevredenheid met haar. Ze zijn als de dood dat iemand haar wegkaapt. Moet je voorstellen dat jij in die angst leeft. Daar zou je agressief van worden.

Wat de reden ook moge zijn, een leuke meid aanspreken verandert plotseling in een ongemakkelijke ontmoeting. Maar daar hoeft het helemaal niet op uit te draaien.


Vriendje boeit niet: 3 misvattingen

Schrikken van het feit dat zij een vriendje heeft/getrouwd is hoeft niet langer. Er zijn namelijk een aantal misvattingen die uit de weg moeten worden geruimd:

boeit niet

1. Verwachtingen maken je ongelukkig

Hoe vaak is de realiteit precies zoals je van te voren had verwacht? Nooit eigenlijk, toch? Temper daarom je verwachtingen. Verwachtingen maken je ongelukkig. Je observeert niet goed meer, omdat je obsessief opzoek gaat naar de uitkomst die jij voor je ziet. Je mist belangrijke signalen die op het tegendeel kunnen wijzen.

Als jij er heilig van uit gaat dat het wat wordt, valt alleen maar hard tegen op het moment dat zij een vriendje blijkt te hebben. Bovendien heb je allerlei signalen gemist waaruit je had kunnen opmaken dat het niets zou worden. Die verspilde energie had je beter in een andere meid kunnen stoppen. Klinkt dubbelzinnig. Ik laat het staan.

Het andere is ook mogelijk natuurlijk. Zij heeft een vriend, jij schrikt. Hier ga jij je vingers niet aan branden. Abort mission! Je verwacht dat het niets wordt, maar misschien is ze wel helemaal niet tevreden met haar vriendje. Voordat jij dat doorhebt, ben jij al weg.

2. Hij komt iets brengen, niet iets halen

Dat hij iets komt halen bij haar is een grote misvatting. Het enige wat een man hier mee laat zien is dat hij haar op een voetstuk plaatst. Dit vindt overigens helemaal niemand fijn, man of vrouw. Afgezien van dictators dan. Hoe dan ook, door een vrouw op een voetstuk te plaatsen, maakt de man zichzelf minder belangrijk dan haar.

Minderwaardig zou je kunnen zeggen. De interactie is vanaf dat moment geïnfecteerd met de behoefte om die balans te herstellen. Hij vraagt zijn waardigheid terug van de vrouw. Daarmee bevindt hij zich vrijwel direct in een bedelpositie. Zij heeft de controle. Puur door de toevalligheid dat jij bezig was met een getrouwde vrouw te versieren.

Het is als de lerares in groep drie, waarbij je door lief te doen kreeg wat je wilde. Voor een basisschoollerares is dit prettig werken, voor een volwassen vrouw is het verre van aantrekkelijk. Bovenal zit jij niet meer in groep drie. Tenminste, dat is te hopen. Anders lopen we onze doelgroep gigantisch mis.

3. Als haar vriendje/man zich bedreigt voelt, ben jij goed bezig

Dat haar vriend erbij staat is helemaal niet erg. Bekijk het eens anders. Als het een beetje een normale knul is, voelt hij zich gevleid dat er een gozer op zijn “wijfie” af komt. Moet je voorstellen dat er eens per jaar tijdens carnaval een bezopen aap op je vriendin af komt om te vragen of ze als heks is verkleed. Dan ga je jezelf toch achter de oren krabben…

Echter, het kan voorkomen dat haar lover het niet chill vindt dat jij met haar staat te praten. Maar hier geldt weer hetzelfde. Denk het eens om. Als hij zich ECHT bedreigd voelt, ben jij gewoon ECHT goed bezig. Met andere woorden: hij heeft de klik ook gevoeld. Hij heeft gezien dat zij moest lachen om jou. Maar omdat hij een onzeker mannetje is, stelt hij zich ongepast dominant op. Hij leeft in de veronderstelling dat een vriendin bij je blijft als je haar beperkt in haar vrijheden. De sukkel.


Hoe versier je een getrouwde vrouw: 4 tips

Jij weet nu de redenen waarom een man zich tegen laat houden door een vrouw met een vriendje. Je weet ook dat die redenen zijn gebaseerd op foutieve aannames. Hoe ga je dan wel om met zo’n situatie?

vrouw versieren die een vriend heeft

1. Verwacht alles

Ga elke interactie aan met een open houding. Laat het op je af komen. ‘Ce qui est fait, est fait’: Wat gedaan is, is gedaan. Maak je niet druk over allerlei ‘wat als-jes’. Dit soort situaties kom je niet enkel op sites als Second Love en Victoria Milan tegen. Neem de houding aan van een onderzoeker en denk: eens kijken wat er gebeurt als ik…

Iedere vrouw heeft potentieel een vriend. Of niet natuurlijk. Het is zonde om je tegen te laten houden door zo’n vooronderstelling. Verwacht iédere uitkomst, maar hecht je aan geen enkel resultaat.

2. Wees een value giver

Jij laat haar altijd beter achter dan dat je haar aantrof. Ongeacht of ze sinds 2 weken een vriendje heeft, of al 25 jaar gelukkig getrouwd is met haar man + 2 kids. Jij komt niets halen. Jij komt iets brengen. Jouw aandacht en nieuwsgierigheid.

We hebben het hier over value giving. Een term die je Tom Gorny vaak hoort roepen in zijn serie Man-up. Kort gezegd, als jij die man bent die iedereen rijker maakt met jouw aanwezigheid, hoef jij je nooit meer betrapt te voelen. Jij hoeft je niet langer opgelaten te voelen om haar te versieren. Er is simpel weg geen reden meer voor. Zij zal het het prettig vinden om met jou te praten of ze nu in een huwelijk zit of niet. Klinkt goed toch?

3. Betrek hem erbij

Mocht je op een groepje mensen af stappen om met een vrouw te praten, maar haar echtgenoot staat er naast? Betrek hem bij het gesprek. Stel jezelf voor, vraag hoe hij heet etc. Nee, hoeft hem niet te versieren. Gewoon normaal sociaal doen. Dit doe je sowieso tegen alle mensen die er bij staan. Laat zien dat je een relaxte sociale gozer bent.

Trouwens mocht haar vriendje niet in de gelegenheid zijn geweest het gesprek fysiek bij te wonen. Ook dan betrek hem er bij! Simpelweg door naar hem te vragen. Niets breekt de opgebouwde spanning zo lekker als: ‘Oh, je hebt een vriendje, leuk. Hoe heet ‘ie?’

4. Test de relatie

Tot slot in het proces van een getrouwde vrouw versieren is een huis, tuin en keukentestje. Even porren of het goed zit met haar wederhelft. Laat ik duidelijk maken dat wij van MasterFlirt er niet voor zijn om evenwichtige relaties uit balans te brengen.

Dat wil niet zeggen dat vrouwen soms mannen hebben als handtasjes. Handig voor nu, maar er zijn vast wel een betere. Soms zijn vrouwen gewoon op zoek naar een andere man. Alsof ze op hakken de schoenenwinkel binnenlopen voor iets nieuws. Het is makkelijk. Typisch trouwens, het gaat over vrouwen en gelijk word je doodgegooid met metaforen over kleding en schoenen.

Anyway, als zij een vriendje heeft als gadget, dan wil jij dat natuurlijk weten. Hoe kom je hier achter? Door te vragen! Vraag hoe lang ze met elkaar hebben. Vraag of ze na een dag hard werken zich verheugd om tegen hem aan te kruipen op de bank. Ik heb genoeg vertrouwen in jou, dat je uit haar antwoorden kan op maken of ze tevreden bezet is.

Move the fuck on! Als ze niet tevreden is met haar vriendje, liggen er kansen. Obviously. Als ze wél tevreden is, wees blijf voor haar en move the fuck on. Ook als zij echt heel leuk was. Juist dan! Een vrouw zo belangrijk maken dat je stiekem hoopt op een klein kansje, terwijl ze rotsvast een vriendje heeft, riekt naar handelen vanuit schaarste. Het wordt dan nodig tijd dat jij je horizon gaat verbreden. Een getrouwde vrouw versieren is leuk, maar sta je jezelf toe te ontdekken dat er overal bijzonder leuke vrouwen zijn. Misschien ten overvloede en nogmaals: move the fuck on!!

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!