fbpx

Laatst vroeg iemand aan mij: ‘Ik hou niet zo van kroegen, waar ontmoet ik dan toch vrouwen?’ Deze vraag krijg ik wel meer en mijn antwoord is altijd: ‘Overal kun je vrouwen ontmoeten!’ Lees verder en ontdek hoe aan de hand van een aantal simpele tips, overal leuke vrouwen kunt ontmoeten.

Leuke Vrouwen ontmoeten kan overal

De basis is dat je leuke vrouwen overal kunt ontmoeten en aanspreken. Ze doen dezelfde boodschappen als jij, ze staan voor je in de bus en achter je in de Media Markt. Leuke vrouwen heb ik ontmoet op de sportschool (‘Mag ik deze halter van je lenen’), bij cursussen, in boekwinkels en musea, bij de drogisterij (‘Wat voor crèmespoeling gebruik jij?’) enzovoort. De moeder van mijn kinderen heb ik ontmoet op een metro station. Niet voor niks is de treinflirt een ding. En weet je, vrouwen vinden het vrijwel altijd leuk wanneer je op een vriendelijke manier interesse in hen toont. Er is een grote MAAR.

Hoe ontmoet je vrouwen?

Als ik echter in al mijn jaren bij Masterflirt iets heb geleerd is het wel dat vrouwen ontmoeten bij iedereen anders gaat. De een is compleet op zijn gemak op straat en de ander is een echte playboy in de club. Met sommige gasten ga ik overdag op stap en die zijn dan ongelooflijk goed bezig, maar zodra ze op een intiemere borrel komen slaan ze in een klap dicht. Hoe beter je bent in dit spelletje, hoe breder het speelveld is waar jij goed in kunt functioneren.

Vastgeroest 

Esteban’s antwoord op de vraag:”Hoe ontmoet je vrouwen?“.


Ik ga zelf minimaal twee keer per week uit en ik leer regelmatig nieuwe mensen kennen in die scene. Andere mensen ontmoeten is eigenlijk een zelfversterkend effect. Een sneeuwbal die je zelf aan het rollen moet krijgen. Met hoe meer mensen je praat, hoe makkelijker je met mensen praat en dus met hoe meer mensen je praat.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Leer het personeel kennen

Als je regelmatig naar de zelfde discotheken, bars of sportkantines gaat, is het altijd handig om het personeel te leren kennen. Van uitsmijter tot toiletjuffrouw. Je hebt dan altijd wel iemand om een praatje mee te maken. Daarnaast zien andere mensen je als een persoon die te vertrouwen is, want je kent immers iedereen die er werkt. Andere mensen zijn ontvankelijker voor je contact, waardoor je weer contact met hen kunt gaan leggen. Zo bouw je voor jezelf een oppervlakkig netwerk aan mensen op, in welke omgeving dan ook.

Nieuwe vrouwen ontmoeten

De oppervlakkige relatie die je hebt opgebouwd met een aantal personeelsleden en een aantal vaste gasten ga je vervolgens uitdiepen. Je zal daarnaast aan andere mensen worden voorgesteld door je nieuwe “vrienden” en uiteraard zul je ook nieuwe vrouwen ontmoeten.

Ik ken zelf zeker de helft van mijn netwerk via-via en heb het leeuwendeel ontmoet tijdens het uitgaan. Via die nieuwe mensen ga je daarna weer nieuwe mensen ontmoeten, enzovoort. Het is aan jou om het balletje aan het rollen te krijgen. Wat enig oppervlakkig contact je zes maanden later kan opleveren, zal je versteld staan. Het is aan jou om oppervlakkige contacten te maken en die vervolgens te gaan uitdiepen.

Je netwerk zal ervoor zorgen dat je aan een breed scala aan mooie vrouwen wordt voorgesteld. Het is een alsmaar groter wordende sneeuwbal waarmee vrouwen ontmoeten steeds meer vanzelf gaat.

Meisjes in de club

Om even een voorbeeld van vrouwen ontmoeten uit de praktijk te nemen. Ik had een gesprek met een knap meisje in de rokersruimte van een bekende club in Amsterdam. We klikten erg goed en we waren verstrengeld in een diep gesprek en hadden ook al vijf keer een sigaret opgestoken met de tekst ‘na deze sigaret ga ik weer terug naar mijn vrienden‘.

Nr’s uitgewisseld

Uiteindelijk hebben we nummers uitgewisseld en nog proberen af te spreken, maar daar was moeilijk tijd voor te vinden. Twee weken gingen voorbij. We stuurden elkaar nog weleens een berichtje hier en daar, maar verder gebeurde er niets.

Ik kwam later weer in dezelfde club en werd voorgesteld aan een meisje dat met een hoog stemmetje zei ‘oh jij bent dus Esteban, ik heb veel over je gehoord’. Ik heb vervolgens de hele avond met haar gezoend en gedanst. Jij snapt al dat zij een vriendin was van het meisje dat ik twee weken daarvoor had ontmoet. 

Zet de eerste stap

Het contact dat je in eerste instantie legt, hoeft dan nog nergens toe te leiden, maar het hebben van een groot netwerk zorgt er altijd voor dat je nieuwe mensen ontmoet en dat je gemakkelijker contact legt als je nieuwe vrouwen ontmoet. Het is aan jou om een eerste stap te zetten, en wie weet waartoe die leidt! Hoe vertalen we dit naar jouw situatie?

Verfrissend he, hoe natuurlijk het kan lopen


 

Vrouwen ontmoeten: 2 adviezen

Om beter te worden in het vrouwen ontmoeten, heb ik twee adviezen voor je. Het eerste: ga voor jezelf na wat jij leuk vindt en wat jou interesseert. En wanneer je dat weet, ga naar die plekken toe waar je dat kunt vinden of kunt doen. Hou je bijvoorbeeld zoals ik van lezen, ga dan naar de boekwinkel en vraag dat leuke meisje om advies over literaire thrillers. Hou je van sporten, ga die sport doen of word lid van een sportschool en vraag die knappe trainster om de oefening voor te doen.

Je beste zelf kunnen zijn

Op deze manier kom je op plekken die je toch al leuk vindt en waar je ontspannen kunt zijn, of er nu vrouwen zijn of niet. En wanneer er vrouwen zijn, heb je altijd iets gemeenschappelijks om over te praten, want deze vrouwen zijn niet voor niets op dezelfde plek als jij!

Hoe groot is jouw speelveld?

Het tweede advies: maak je interesses zo breed mogelijk. Wanneer je van gamen houdt is dat fantastisch, maar de kans dat je er veel vrouwen mee ontmoet is klein. Probeer daarom zo veel mogelijk activiteiten uit. Je hoeft niet alles leuk te vinden, maar probeer het uit. Misschien vindt je acrobatiek of breien wel leuk, en in het laatste geval is er altijd wel een granny die met jou een steekje wil doorhalen! Het voordeel van deze manier is dat je leuke vrouwen ontmoet terwijl je jezelf aan het ontwikkelen bent. Je wordt een nog leukere man, voor jezelf en voor vrouwen!

Jouw beurt!

Nu is next-step aan jou. Jij zult de hort op moeten om meer leuke vrouwen te ontmoeten en ze uiteraard ook aanspreken. Een ding is namelijk zeker, JIJ zult het moeten doen.

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!