fbpx

Persoonlijke groei als man en succes met vrouwen.

Dat is waar wij sinds 2001 voor staan.

Als jij de volle verantwoordelijkheid neemt voor wie jij bent als man en voor waar jij staat in het leven. Als  jij bereid bent uit jouw comfortzone te stappen, de wereld te initiëren en met jezelf aan de slag te gaan. Dan is MasterFlirt de juiste plek voor jou.

Hier ontdek jij de tools, inzichten en train jij jouw zelfvertrouwen, om op authentieke wijze succesvol met vrouwen te worden. Zonder je daarbij te hoeven beroepen, op trucjes of rare fratsen. Gewoon vanuit jouw beste zelf. Vanuit wie jij bent als man. (dat eigenlijk nog veel verder gaat dan het versieren van vrouwen)

Als je trouwens een vraag hebt of ergens tegenaan loopt, hier kun je ons een bericht sturen.

Onze visie

De vrouw met wie jij kiest jouw leven te delen is een van de belangrijkste keuzes die jij in jouw leven kan maken. Zeker als jullie er daarna ook voor kiezen om samen voor kinderen te gaan. 

Geen beslissing zal jouw leven zo intens en blijvend beïnvloeden als jouw partner keuze.

Daarom is het zo belangrijk om deze keuze van uit overvloed, rust en zelfvertrouwen te maken. Dat jij het voor het kiezen hebt. Dat je snapt hoe het spelletje werkt. Dat je weet hoe je fijne vrouwen in jouw leven kunt krijgen. Daar bedoel ik dan de vrouwen mee tot wie jij je tot aangetrokken voelt. Voor wie jij vervolgens een capabele, valueGiving Man bent. Een man die vol in zijn kracht staat en die doet wat er gedaan moet worden.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

 • De drie pilaren voor succes met vrouwen
 • De mindset voor succes in de liefde
 • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
 • 5 concrete handvatten voor succes

Dat is ook de uiteindelijke essentie van MasterFlirt. Het in je kracht staan als man. Om van daaruit een leven te creëren waar jij trots op bent.

Wat anderen over ons zeggen

Door dit boek heb ik dingen geleerd waarvan ik niet wist dat ik het niet wist. Alleen al door die kennis ben ik tot de top 5% van datende single mannen gaan behoren.

Simon, 39

Masterflirt heeft mij laten ervaren dat ik zelf enorm veel invloed heb op hoe interessant ik ben voor vrouwen.

Matthijs, 35

Doordat ik bewust bezig was met Masterflirt gaf ik een draai aan mijn leven … Ik heb meer zelfvertrouwen zit beter in mijn vel. Presteer beter op het werk & heb veel meer succes met vrouwen. Maar je krijgt het niet voor niks !

Rik, 32

Masterflirt heeft mijn kijk op vrouwen versieren totaal veranderd. Dit had ik eerder moeten weten!

Danny, 33

Het ontstaan van Masterflirt

MasterFlirt begon met Tijn van Ewijk. Toen nog, zo rond 2000, een carrièretijger, met een MBA van Nijenrode op zak. In die periode zat Tijn op de rand van een burn-out, of eigenlijk meer een bore-out. Hij besloot toen om toch maar even pas op de plaats te maken. Gewoon om even rustig zijn leven te overdenken en zichzelf te heroriënteren. Het harde werken kende hij onderhand wel. Hoog tijd om tijdens een welverdiende sabbatical even te gaan nadenken over de volgende helft van zijn leven.

Van sabbatical naar een boek over vrouwen versieren

Misschien denk jij nu, wat heeft dit met het vrouwen versieren en MasterFlirt te maken. Houdt moed, we gaan er echt op uitkomen. Want wat deed Tijn tijdens zijn sabbatical? Hij ging lezen! Hele zelfhulp en persoonlijke ontwikkeling boekenkasten verorberde hij. Op zoek naar inzichten en tools om zelf mee aan de slag te gaan. Tot nu toe had dit allemaal nog niks te maken met het zelf schrijven van een boek over vrouwen versieren. Dat kwam pas later, toen hij met zijn vrienden wilde gaan praten over al zijn nieuwe inzichten en openbaringen.

Vrouwen versieren met persoonlijke ontwikkeling

Tijn had namelijk allemaal samenvattingen geschreven van elk van de door hem gelezen boeken. Maar met geen mogelijkheid kreeg hij deze bij zijn vrienden door hun strot. Gelukkig was Tijn toen al niet voor een gat te vangen. Wat deed hij? Hij herschreef elk van de samenvattingen. Op een manier waarbij de hoofdpersoon met de zelfhulpinzichten van betreffend boek een vrouw versierde.

Een schrijver was geboren

Deze verhalen werden gretig gelezen en wat achteraf bleek, ook gretig verspreid. Waarna Tijn dus een telefoontje kreeg van een uitgever die van zijn verhalen een boek wilde maken. Spoiler alert, het boek dat Tijn toen schreef was niet MasterFlirt, maar “de Benedictijnse Verleider”.  Dit als kwinkslag op de toen populaire “Celestijnse belofte”. Het boek deed het leuk, maar nog veel belangrijker, in Tijn was het heilige vuur ontvlamd. Als visionair zag hij al hoe geradicaliseerd de emancipatie zich aan het ontwikkelen was. Wat de uitdagingen waren waar mannen mee worstelden.

HET Nederlandse boek over vrouwen versieren

Vanuit die achtergrond schreef hij toen MasterFlirt. HET Nederlandse boek over vrouwen versieren.Waarbij de eigenlijke essentie gaat over persoonlijke groei als man. Waarbij het vrouwen versieren meer als lokkertje gebruikt wordt om mannen met zichzelf aan de slag te laten gaan. Grote namen hebben ons boek gelezen, waaronder de reeds vermelde DJ AFROJACK.

Vanuit daar ging het balletje rollen. Het eindresultaat zie je hier.

Een paar feiten over ons

 • Sinds 2001 actief in Nederland en België
 • Ons boek is aan haar 13e druk. Er zijn onderhand meer dan 30.000 stuks van verkocht.
 • Tienduizenden mannen hebben zich op onze nieuwsbrief geabonneerd.
 • Duizenden mannen hebben we over de afgelopen 15+ jaar mogen trainen.
 • Jaarlijkse geven wij meer dan 18 seminar en workshops. Plus nog eens ruim 35 infields in heel Nederland en België.
 • MasterFlirt is DE expert in Nederland op het gebied van vrouwen versieren en mannelijkheid.
 • Vele tv en media optredens, zie afspeellijst hieronder voor een kleine selectie.

In de media

Zoals je uit de selectie hieronder kunt zien, zijn we sinds ons ontstaan altijd veel in de media geweest. Van kranten, bladen, tot tv-programma’s en zelfs onze eigen tv-show, Casanova Bootcamp. Zoals je uit de selectie hieronder kunt zien, zijn we sinds ons onstaan altijd

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!