HET VERHAAL van MasterFlirt

Persoonlijke groei als man en succes met vrouwen. Dat is waar wij sinds 2001 voor staan.

 

  • Als jij de volle verantwoordelijkheid neemt voor wie jij bent als man en voor waar jij staat in het leven. Als  jij bereid bent uit jouw comfortzone te stappen, de wereld te initiëren en met jezelf aan de slag te gaan. Dan is MasterFlirt de juiste plek voor jou.
  •  

Hier ontdek jij de tools, inzichten en train jij jouw zelfvertrouwen, om op authentieke wijze succesvol met vrouwen te worden. Zonder je daarbij te hoeven beroepen, op trucjes of rare fratsen. Gewoon vanuit jouw beste zelf. Vanuit wie jij bent als man. (Dat wat wij hier doen eigenlijk nog veel verder gaat dan alleen vrouwen versieren doet er even niet toe) 

 

Als je trouwens een vraag hebt of ergens tegenaan loopt, HIER kun je ons een bericht sturen.

 

ONZE VISIE

De vrouw met wie jij kiest jouw leven te delen is een van de belangrijkste keuzes die jij in jouw leven kan maken. Zeker als jullie er daarna ook voor kiezen om samen voor kinderen te gaan. 

Geen beslissing zal jouw leven zo intens en blijvend beïnvloeden als jouw partner keuze.

Daarom is het zo belangrijk om deze keuze van uit overvloed, rust en zelfvertrouwen te maken. Dat jij het voor het kiezen hebt. Dat je snapt hoe het spelletje werkt. Dat je weet hoe je fijne vrouwen in jouw leven kunt krijgen. Daar bedoel ik dan de vrouwen mee tot wie jij je tot aangetrokken voelt. Voor wie jij vervolgens een capabele, valueGiving Man bent. Een man die vol in zijn kracht staat en die doet wat er gedaan moet worden. 

Dat is ook de uiteindelijke essentie van MasterFlirt. Het in je kracht staan als man. Om van daaruit een leven te creëren waar jij trots op bent.

 

Wat anderen over ons zeggen

review vrouwen versieren boek

HET ONTSTAAN van MasterFlirt

MasterFlirt begon met Tijn van Ewijk. Toen nog, zo rond 2000, een carrièretijger, met een MBA van Nijenrode op zak. In die periode zat Tijn op de rand van een burn-out, of eigenlijk meer een bore-out. Hij besloot toen om toch maar even pas op de plaats te maken. Gewoon om even rustig zijn leven te overdenken en zichzelf te heroriënteren. Het harde werken kende hij onderhand wel. Hoog tijd om tijdens een welverdiende sabbatical even te gaan nadenken over de volgende helft van zijn leven.

Van sabbatical naar een boek over vrouwen versieren

Misschien denk jij nu, wat heeft dit met het vrouwen versieren en MasterFlirt te maken. Houdt moed, we gaan er echt op uitkomen. Want wat deed Tijn tijdens zijn sabbatical? Hij ging lezen! Hele zelfhulp en persoonlijke ontwikkeling boekenkasten verorberde hij. Op zoek naar inzichten en tools om zelf mee aan de slag te gaan. Tot nu toe had dit allemaal nog niks te maken met het zelf schrijven van een boek over vrouwen versieren. Dat kwam pas later, toen hij met zijn vrienden wilde gaan praten over al zijn nieuwe inzichten en openbaringen.

Vrouwen versieren met persoonlijke ontwikkeling

Tijn had namelijk allemaal samenvattingen geschreven van elk van de door hem gelezen boeken. Maar met geen mogelijkheid kreeg hij deze bij zijn vrienden door hun strot. Gelukkig was Tijn toen al niet voor een gat te vangen. Wat deed hij? Hij herschreef elk van de samenvattingen. Op een manier waarbij de hoofdpersoon met de zelfhulpinzichten van betreffend boek een vrouw versierde.

Een schrijver was geboren

Deze verhalen werden gretig gelezen en wat achteraf bleek, ook gretig verspreid. Waarna Tijn dus een telefoontje kreeg van een uitgever die van zijn verhalen een boek wilde maken. Spoiler alert, het boek dat Tijn toen schreef was niet MasterFlirt, maar “de Benedictijnse Verleider”.  Dit als kwinkslag op de toen populaire “Celestijnse belofte”. Het boek deed het leuk, maar nog veel belangrijker, in Tijn was het heilige vuur ontvlamd. Als visionair zag hij al hoe geradicaliseerd de emancipatie zich aan het ontwikkelen was. Wat de uitdagingen waren waar mannen mee worstelden.

HET Nederlandse boek over vrouwen versieren

Vanuit die achtergrond schreef hij toen MasterFlirt. HET Nederlandse boek over vrouwen versieren. Waarbij de eigenlijke essentie gaat over persoonlijke groei als man. Waarbij het vrouwen versieren meer als lokkertje gebruikt wordt om mannen met zichzelf aan de slag te laten gaan. Grote namen hebben ons boek gelezen, waaronder de reeds vermelde DJ AFROJACK.

Vanuit daar ging het balletje rollen. Het eindresultaat zie je hier.

 

Een paar feiten over ons

  • – Sinds 2001 actief in Nederland en inBelgië.
  • – Ons boek is aan haar 13e druk. Er zijn onderhand meer dan 30.000 stuks van verkocht.
  • – Tienduizenden mannen hebben zich op onze nieuwsbrief geabonneerd.
  • – Duizenden mannen hebben we over de afgelopen 15+ jaar mogen trainen.
  • – Jaarlijkse geven wij meer dan 18 seminar en workshops. Plus nog eens ruim 35 infields in heel Nederland en België.
  • – MasterFlirt is DE expert in Nederland op het gebied van vrouwen versieren en mannelijkheid.
  • Vele tv en media optredens, zie afspeellijst hieronder voor een kleine selectie. 

IN DE MEDIA

Zoals je uit de selectie hieronder kunt zien, zijn we sinds ons ontstaan altijd veel in de media geweest. Van kranten, bladen, tot tv-programma’s en zelfs onze eigen tv-show, Casanova Bootcamp

 

Een deel van het team:

TOM GORNY

Tom doet de dagelijkse gang van zaken bij MasterFlirt. Tien jaar geleden is hij er door Tijn bijgehaald en heeft hij stap voor stap een steeds grotere rol binnen het bedrijf gekregen. Hij is co-auteur van een tweetal boeken. Onze Tommy wordt gezien als de dating en mannelijkheids expert van de BeNeLux. Zie zijn optredens in de media. Je zult hem (te)vaak voorbij zien komen in de video’s, podcasts en workshops.

Hij doet de coaching en geeft een groot gedeelte van de workshops.

De in de jaren opgedane inzichten vertaalt Tom ook naar zakelijk trainingen over onder andere communicatie en leiderschap. Op zijn eigen site kun je daar meer over lezen.

Hij woont samen, heeft een dochter en in zijn vrije tijd gooit hij mijmerend kiezelsteentjes in de sloot of vliegt hij met zijn microdrone door zijn kantoor. Zie als bewijs voor wat een fijne aangepaste kerel hij is deze foto.

Tijn van Ewijk

Tijn van Ewijk is succesvol ondernemer, schrijver, filantroop, levensgenieter en onderzoeker van man/vrouwrelaties. Hij is volwaardig lid van de Professional Speakers Association. Zijn werk op verleidingsgebied verscheen onder andere in Playboy, Flair, Cosmo, Nieuwe Revu, Psychologie Magazine en werd op radio en tv besproken.

Hij schreef namelijk eerder De Benedictijnse verleiding (niet meer verkrijgbaar). Tijn heeft na zijn opleiding bedrijfskunde zes jaar voor een Franse oliemaatschappij gewerkt. Daarna nog een jaartje als commercieel directeur bij een bekend sportmerk. Toen hij zich realiseerde dat hij meer voor de wereld wilde betekenen dan het bouwen van pompstations of het verkopen van nog een container witte sokken, nam hij ontslag.

Sindsdien ontplooide hij vele uiteenlopende activiteiten. MasterFlirt is nu een tweede boek waar zijn naam op staat, hij schrijft columns, laat zich voor zakelijke lezingen boeken via Speakers Academy en Train je Team, ontwikkelt een bio-ecologisch dorpje in Frankrijk, verleent micro-crediten in Cuba en doet af en toe een interim klus. 

DE Coaches

Jorrit de Groot

Jorrit komt uit het Betuwse stadje Tiel waar hij opgroeide tussen de fruitbomen. Op jonge leeftijd was Jorrit al erg sociaal vaardig en had veel vrienden. Echter had hij maar matig succes met vrouwen. In 2011 besloot hij om zijn succes met vrouwen een boost te geven en sloot zich aan bij MasterFlirt. Jorrit heeft tijdens de eerste periode bij MasterFlirt vooral aan zijn eigen interne blokkades en zelfvertrouwen gewerkt. Hij kwam er al gauw achter dat de weg van de meeste weerstand, de weg is met de meeste groei is. In 2013 heeft Jorrit een coaching opleiding gevolgd en is daarna als infield coach aan de slag gegaan. Jorrit draagt vandaag de dag zijn kennis en ervaringen over op anderen en is uitgegroeid tot een ervaren MasterFlirt infield coach. In het dagelijks leven werkt hij als autoverkoper bij een grote merkdealer.

Martin van eijk

Martin “walks the talk”. Hij kwam binnen op de Bootcamp, doorliep het VIP-traject. Waarin hij uitblonk door zijn inzet en commitment. Om daarna door te pakken in ons interne opleidingstraject. Wat hem tot een fijne cliënt maakte. Maakt hem ook tot een uitstekende coach. Vol oprechte inzet en commitment bijt hij zich vast in de missie van die dag. Om pas te rusten als de missie ook daadwerkelijk volbracht is. Hij onderkent zijn onzekerheden, maar laat zich er nooit door tegen houden. Wat hij heel mooi weet over te brengen op de mannen waar hij mee werkt. Altijd staat hij open om nieuwe dingen te leren. Wat ook zijn snelle “rise to fame” verklaart. Zelf noemt hij zich soms “Primus inter pares”, de eerste onder zijn gelijken. Zo is zijn coaching aanpak ook het beste te omschrijven. Samen vol aan de slag, vol het strijdgewoel in.

Andries Oskam

“Als je iets wilt in je leven, moet je aktie ondernemen/ Zonder wrijving, geen glans.” Zomaar een tweetal uitspraken, die op Andries en zijn manier van werken van toepassing zijn. Na twee lange relaties te hebben gehad in zijn leven (ja, serieus lange relaties….), wilde hij meer weten over de (seksuele) aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen. En zo is hij terecht gekomen bij Masterflirt. Via workshops is hij ingestroomd in de Coach In Opleiding traject en nu vol aan de bak als coach bij Masterflirt. Met als motto: “Als je iets wilt in je leven, moet je aktie ondernemen!” In het dagelijkse leven is Andries actief als sales in automatisering. Deze sales-benadering komt ook terug in de interactie met vrouwen en zijn manier van coachen: hoe verkoop jij jezelf het beste en ben je de concurrentie te snel af? It’s time to kick some ass out there…..

Onze Experts

Tania Mulder

Al ruim 15 jaar helpt Tania Mulder als intimiteitscoach, mannen vrouwen en stellen in het verbeteren van hun seksleven. Zie ook: www.goedeminnaar.nl Oorspronkelijk uit Duitsland (dat hoor je) heeft de liefde haar naar het fantastisch Nederland gebracht.

Al in Duitsland volgde ze workshops en trainingen over liefde en intimiteit. Uiteindelijk heeft ze het meeste geleerd van haar eigen seksualiteit en heeft ze alle up’s en down’s ook in haar eigen relatie mogen ervaren en doorleven.

Als geen ander weet Tania de vinger op de gevoelige plek te leggen en doorziet ze waar het spaak loopt op het vlak van de intimiteiten. Hier weet ze dan op praktische en effectieve wijze oplossingen voor aan te dragen. Tania’s lessen zijn van fundamenteel belang voor elke man die een echte goede minnaar wil zijn.