fbpx

Waarom gaan vrouwen vreemd? Deze vraag kan je vanuit twee punten stellen; waarom zou een vrouw vreemdgaan, of wat maakt het dat ze vreemdgaat met jou? In deze blog nemen we je een stuk terug in de tijd om dit te verklaren.

 

Waarom gaan vrouwen vreemd? Omdat het kan? Omdat het moet! (volgens Darwin)

Waarom kiezen we voor het onbekende? Het zorgt voor avontuur, dat leuk en spannend is! Voor vrouwen is dit hetzelfde. Vreemdgaan is spannend en leuk. Vrouwen die vreemd gaan komen sneller en vaker klaar en klaarkomen bevordert de kans op zwanger worden. (Je dacht toch niet dat het enkel voor de lol was?)

We maken een uitstapje naar de Chimps. Onze broeders. Chimpansees leven in groepen (net als wij) met een duidelijke hiërarchie. Er is één duidelijke leider die zo’n beetje alle vrouwtjes bevrucht. Hij is de Alpha. Die leider denkt dus dat hij de vader is van alle kleintjes. Er is ook een nummer 2. Dat is meestal een jonger dominant mannetje. Veel vrouwtjes gaan vreemd met die nummer 2. En dat doen ze heel stiekem. Dat heeft evolutionaire voordelen. Zolang als hij de baas is beschermt de Alpha ‘zijn’ kinderen.

Als de Alpha ziek wordt of dood gaat neemt de nummer 2 de leiding over. Die beschermt vervolgens ‘zijn’ kinderen. De slimme vrouwtjes die vreemdgaan met de nummer 2 zorgen er dus voor dat hun kinderen maar liefst twee dominante vaders hebben.

 

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Vreemdgaan: getrouwde vrouwen

Zet dat even over naar de menselijke situatie: Vrouwen trouwen met een man die zijn hele leven in dienst stelt van haar en ‘zijn’ kinderen. Uit genetisch onderzoek blijkt echter, dat 10% van de kinderen niet is van de vader die denkt dat hij de vader is… de schoonfamilie roept ook altijd bij elke baby: ‘Wat lijkt hij op zijn vader!’ De vader moet tenslotte wel gerustgesteld worden. Een man weet nooit zeker of het kind wel van hem is. Een vrouw weet dat wel. (Dat het van haar is dan, sommige vrouwen zijn ook niet helemaal zeker wie de vader is)

waarom gaan vrouwen vreemd

Het is voor de vrouw evolutionair voordelig om te trouwen met een trouwe, hard werkende, zichzelf opofferende en lieve man. Vervolgens haalt ze het DNA van haar kinderen bij een Alph Man met beter DNA, die heerlijk in contact staat met zijn eigen Mannelijke Energie. Dat is voor vrouwen zeer aantrekkelijk omdat ze zo het beste van twee werelden combineert voor haar kinderen.

Darwin maakt een duidelijk punt voor vreemdgaan. Dat de Rooms-Katholieke kerk en al haar afsplitsingen er zo’n punt van maakt verandert de natuurlijke drang niet.

 

Vruchtbare vrouwen

Op het moment dat een vrouw vruchtbaar is kleed ze zich sexyer, maakt ze meer kilometers met haar auto, gaat ze meer uit. Allemaal onbewust om een betere man te vinden dan die kerel thuis. De kans dat ze zwanger wordt van vreemdgaan is vele malen hoger dan de kans dat ze zwanger wordt van haar eigen mannetje…

 

Boosheid, wraak!

Je kent dat wel: Je bent net een totale L*L geweest en je vrouw stormt woedend het huis uit… ze is helemaal klaar met jou… dan is er best ruimte voor een ander, zeker als dat een aantrekkelijke man is…

 

Waarom wil je het weten of een vrouw vreemd gaat?

Heb jij een vrouw die vreemd gaat of wil je lekker ‘no strings attached’ een beetje rondneuken met vrouwen die daarna weer naar huis gaan zodat een andere man naar haar kan luisteren?

Als jouw vrouw vreemd gaat, lees dan de bovenstaande redenen door voor een beetje begrip en wees eens wat liever voor haar. Als je een beetje wilt rondneuken met vreemd gaande vrouwen zorg er dan voor dat je een aantrekkelijke man bent. (En dat zit hem in GEDRAG.) Sowieso is het zijn van een aantrekkelijke man nuttig in nog heel veel andere omstandigheden.

 

Vreemdgaan is volgens de natuur logisch gedrag. Ga wel bij jezelf na welke rol jij hierin wilt spelen.

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!