fbpx

Het krijgen van een vriendin! Die ene vrouw die bij je past, waar jij trots op bent en waar jij iets mee wilt opbouwen. Uiteraard is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Echter, het traject van een vriendin willen, tot het uiteindelijk ook krijgen van die vriendin is vrijwel altijd hetzelde.

In dit arikel ontvang jij de 3 stappen, die nodig zijn om vanuit de juiste basis een vriendin te krijgen. Plus 5 effectieve tips om direct toe te passen. Het enige wat jou hierna nog rest, is ermee aan de slag te gaan. Werk aan de winkel!

Stap 1: Voldoe aan jouw eigen standaard
Stap 2: Een goede relatie begint vanuit overvloed.
Stap 3: Werk aan jouw referentie kader.

(liever een video hierover kijken? Kijk onderaan het artikel)

Hoe krijg je een vriendin?

Een vaste relatie met een leuke vrouw. Voor we die details induiken is het belangrijk dat jij zelf aan een aantal randvoorwaarden voldoet. De afweging die jij jezelf daarvoor als eerste moet maken is de volgende:

Wil jij EEN vriendin? Of wil jij een intieme, gepassioneerde elkaar versterkende relatie met jouw droomvrouw? Misschien komt dit een beetje flauw op jouw over. Toch moet jij heel bewust deze vraag aan jezelf stellen. Waar neem jij genoegen mee? Waar ligt jouw standaard?

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

De standaard van jouw toekomstige vriendin

Kies jij voor optie één en wil jij gewoon EEN vriendin, dan verlaag je gewoon je standaard tot je iemand tegenkomt die jou ook ziet zitten. Gewoon genoegen nemen met diegene die toevallig interesse in jou toont en klaar is Kees.

Dit klinkt heel onaantrekkelijk. Toch is dit de realiteit van de meeste mannen. Ze zijn een langere periode single. Eindelijk komt er iemand langs die interesse toont. Uit schaarste en ellende gaan ze er maar in mee en hop er ontstaat een relatie. Ze denken zelfs dat ze verliefd op die vrouw zijn. Gewoon omdat ze uitgehongerd zijn voor de aandacht een vrouw. Je krijgt dan een ,”meh leuk zolang het leuk is” relatie. Nooit stellen die mannen zichzelf de vraag, “Wat zoek ik in mijn toekomstige vriendin?

Wil jij trots zijn op jouw toekomstige vriendin?

Optie twee, die fijne, fantastische relatie met die leuke vrouw, klinkt vanzelfsprekend veel aantrekkelijker en kost uiteraard ook veel meer moeite. Alles wat de moeite waard is, kost per definitie moeite. Het feit dat jij hier op MasterFlirt.nl bent betekent echter dat jij niet voor middelmatig gaat.

Nu we goed voor ogen hebben wat voor een soort relatie jij nastreeft is het tijd eens goed op een rijtje te zetten wat er nodig is om inderdaad tot die leuke vriendin te komen.


Stap 1: Voldoe aan jouw eigen ‘leuke vriendin’ standaard

Als jij een vrouw zoekt die sportief is, haar leven op orde heeft, belezen is, een goede baan heeft, open-minded is en gecommiteerd is aan een het gezinsleven. Ontkom jij er niet aan om zelf ook aan die standaard te voldoen.

Dat is namelijk ook het soort man dat betreffende vrouw zoekt. Zij gaat nooit genoegen nemen met een luie, dikke, werkloze lamlul die bij z’n moeder in de kelder woont. Dit klinkt misschien hard, maar is eigenlijk de kern van de MasterFlirt filosofie:”wees de man waar jouw toekomstige vriendin bij zou willen zijn”. Wees een man van WAARDE. Daarom staat MasterFlirt voor,’Persoonlijke groei als man EN succes met vrouwen. Wees een onweerstaanbare aantrekkelijke man.


Stap 2: Een goede relatie begint vanuit overvloed

Het meest onaantrekkelijke wat jij als man kunt doen is wanhopig overkomen. De basis van een relatie krijgen is, geen relatie nodig hebben. Het eeuwige paradox in het leven!

The rich get richer! Uiteindelijk wil een relatie aangaan met een man die gewild is. Dat is en blijft de beste uiting van zijn waarde als man. Voor jou zelf is het echter ook van onschatbare waarde om uit overvloed te kunnen handelen. Vergelijk het met boodschappen als je honger hebt. Wat gebeurt dan?

Je komt thuis met zooi waar je niks aan hebt. Exact hetzelfde geldt in het leren kennen van vrouwen. Als jij als single man alweer jaren helemaal droog staat. En eindelijk komt er een vrouw voorbij en ze toont interesse. Je komt zelfs verder dan die eerste date! Dan slokt dat jouw volledige aandacht op. Je krijgt meteen gevoelens, wordt sneller verliefd, richt je helemaal op haar en loopt het volledig uit de hand.

Heb je echter verschillende vrouwen in je leven. Date je dan eens met die en dan weer met een ander. Dan komt er een rust, van waaruit je veel beter kunt oordelen of je de betreffende vrouw ziet zitten.

Het tegenovergestelde van schaarste is overvloed. En dat is exact wat jij voor jezelf op het gebied van vrouwen moet creëren. Jij moet gewoon bedreven zijn in het vrouwen versieren.


Stap 3: Jouw ‘nieuwe vriendin’ referentiekader

Dit brengt ons bij stap drie van jouw reis tot aan aangaan van een gezonde relatie. Te weten, het hebben van een referentiekader. Als je niks weet over een onderwerp is het heel moeilijk om er een onderbouwde mening over te hebben. Je zult je ergens in moeten verdiepen, voor je weet wat je er echt van vindt.

Hetzelfde geldt ook voor vrouwen. Als jij nog nooit lang en intensief contact met een vrouw hebt gehad, hoe weet je dan of die nieuwe dat bij je past? De voorloper van een nieuwe vriendin krijgen is veel ervaringen op te doen met verschillende vrouwen.

Een zoektocht om beetje bij beetje te ontdekken wat het nu eigenlijk is wat jij wil, zoekt en behoefte aan hebt in een vriendin. Voel je hierbij niet te goed, te tof of te gaaf. Ga met zoveel mogelijk verschillende vrouwen de hort op en ontdek wat werk.

Ga speeddaten, laat je vrienden een blind-date organiseren, doe single events. Maakt niet uit. Kom in contact met mensen en leer steeds beter te ontdekken wat past bij jou!

Die ontdek en experimenteer fase die alle single mannen goed doorlopen moeten hebben helpt jou ook je wilde haren te verliezen. Zodat je ook die rust hebt om een vriendin te krijgen.


8 bonus tips voor hoe jij een vriendin krijgt!

Tip 1: Bouw je sociale leven leven uit

Een groot gedeelte van relaties ontstaan vanuit jouw sociale cirkel. Denk aan werk, sport, hobby’s, uitgaan en alle andere plekken waar je nieuwe mensen ontmoet. Je zult er op uit moeten om die leuke vrouw te ontmoeten. Pak een nieuwe hobby op. Ga een nieuwe activiteit aan waar je veel nieuwe mensen ontmoet. Ga er opuit.

Tip 2: Leer hoe je een vrouw aanspreekt

Als jij die leuke vrouw niet aanspreekt zal ze niet in je leven komen. Dat is onze taak als mannen. Het leggen van het contact. Maak jezelf deze skillset eigen. Leer hoe je moet vrouwen versieren en ze moet aanspreken. Je hebt al te vaak thuisgekomen gebaald dat je haar niet hebt aangesproken. Maak de commitment en wordt hier nou gewoon goed in! Het is niet makkelijk, maar wederom de moeite waard.

Tip 3: Ga vaker met het openbaar vervoer

Waar mensen zijn, zijn vrouwen en waar vrouwen zijn, zijn ook de leuke vrouwen. In een wereld waar iedereen op z’n telefoon zit en met zichzelf bezig is. Kun jij die zelfverzekerde man zijn die positief en speels contact maakt met zijn omgeving.

Is het openbaar vervoer de allerbeste plek om jouw toekomstige vriendin te ontmoeten? Neen! Het is wel een plek om jouw zelfvertrouwen te trainen en de kans te verhogen om een leuke vrouw te ontmoeten.

Tip 4: Verdiep in je in het creëren van seksuele spanning

Seksuele polariteit, een vrouw die zich tot jou aangetrokken voelt, is de basis van ‘die vibe’ die tot meer kan uitgroeien. Als je een vriendin wilt moet jij deze onderstroom snappen kunnen creëren.

Het is een combinatie van iemand zijn en iets doen. Een samenspel van een speelse manier van communiceren, een masculiene rust hebben en bewaren, zelfverzekerd zijn en niet bang zijn om ook weg te lopen.

Deze twee alinea’s zijn niet genoeg om jou het concept ‘seksuele spanning’ eigen te maken. Ik wil je enkel bewust maken van het belang. Laat het zaadje geplant zijn, om je hier nu meer in te verdiepen.

Tip 5: Zorg dat je er op je best uitziet

Dit lijkt een oppervlakkig advies. Straks gaan we nog bij MasterFlirt advies geven welke dagcreme het beste is. Hier is echter voor veel mannen veel winst te behalen. Daar waar jij namelijk bent, loop je de kans om de toekomstige moeder van je kinderen tegen te komen.

Zorg dat je binnen de context van waar jij je bevindt je op je best eruit ziet. Gewoon een beetje aansluiten op waar de huidige mode zich bevindt. Een klein beetje naar je leeftijd kleden. Kleren kopen dat past en je goed staat. Vind jezelf een klein beetje opnieuw uit. Een eerste indruk kun je me maar een keer geven.

Kortom, een vriendin krijgen vergt inspanning en inzet. Je moet risico’s nemen en nieuwe mensen ontmoeten. Je moet je sociale leven opbouwen en leren hoe je een vrouw aanspreekt. Vaker het openbaar vervoer nemen kan je helpen vertrouwen te krijgen en je kansen vergroten om een speciaal iemand te ontmoeten. Bovendien moet je ook in staat zijn om seksuele

Er zijn veel plaatsen waar je een leuke vrouw kunt ontmoeten. Om te beginnen kun je buiten je comfortzone treden en je wagen aan sociale contacten en netwerken met mensen met dezelfde interesses. Ga naar feestjes of netwerkevenementen zoals zakelijke seminars, openingen van kunstgalerijen, boekenclubs, enzovoort. Begin gesprekken met de vrouwen daar


Concluderend

Om een fantastische vriendin te krijgen moet jij eerst vanuit overvloed handelen. Dat is de basis. Van daaruit bouw jij een referentiekader op die jij MOET hebben om te weten wat jij eigenlijk wilt en nodig hebt. Dat referentiekader helpt jou ook om jouw wilde haren te verliezen. Uiteindelijk moet jij die man worden waar jij droomvrouw ook op zou vallen. Doorloop je zo de vier stappen, dan krijg jij gegarandeerd een fantastische vriendin.

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!