fbpx

[su_note]Afhankelijk van hoe oud je bent en de fase waarin jij je momenteel bevindt, zal vroeg of laat de behoefte ontstaan aan een “echte” houdbare, bevredigende en goede relatie. Jij gaat je afvragen, “hoe krijg je een vriendin”.

 

In dit artikel ontdek jij:

  • de vier stappen die tot een fantastische relatie leiden.
  • de grootste valkuilen die jij daarbij moet vermijden
  • hoe jij zorgt dat je de juiste soort vrouwen aantrekt [/su_note]

(liever een video hierover kijken? Kijk onderaan het artikel)

Hoe krijg je een vriendin

Voor we hiermee aan de slag gaan, eerst een aantal randvoorwaarden. De vraag die jij jezelf daarvoor moet stellen is de volgende. Wil jij EEN vriendin, of wil jij een intieme, gepassioneerde elkaar versterkende relatie met jouw droomvrouw?

 

Jouw standaard

Dit is een belangrijk onderscheid. Kies jij voor optie één en wil jij gewoon EEN relatie, dan verlaag jij gewoon je standaard tot je iemand hebt gevonden die jou ook ziet zitten.

 

Wil jij trots zijn?

Uiteraard zal dit niet een vrouw zijn waar je trots op bent. Waar je blij mee bent. Of iemand die je kunt zien als de moeder van jouw kinderen. Je krijgt dan een ,”meh leuk zolang het leuk is” relatie. Een relatie waarbij jouw vriendin eerder een last is die jij tolereert in jouw leven.

 

Moeilijker en mooier

Optie twee is uiteraard aantrekkelijker en kost dan ook meer moeite. Het feit dat jij hier bent betekent dat jij geen middelmatigheid accepteert. Dus laten we eens goed op een rijtje zetten wat er nodig is om inderdaad een bevredigende relatie te krijgen. Maar nog veel belangrijker, wat er nodig is om een fantastische vriendin te krijgen.

 

Stap 1 Creëer overvloed

Wat gebeurt er als je boodschappen gaat doen als je honger hebt? Exact, je komt met crap thuis waar je eigenlijk vanaf had moeten blijven. Exact hetzelfde geldt met vrouwen.

 

Het gevaar van schaarste

Schaarste op het gebied van de liefde doet jou geloven dat je maar moet pakken wat je pakken kunt. Met alle desastreuze gevolgen van dien. Je stopt kritisch te zijn. Je staat niet stil bij wat je Echt wil. Voor je het weet neem je genoegen maar met wat voorhanden is in plaats van het vervullen van jouw dromen. Het tegenovergestelde van schaarste is overvloed. En dat is exact wat jij voor jezelf op het gebied van vrouwen moet creëren.

 

En nu concreet

Jij moet snappen hoe jij vrouwen in jouw leven brengt. Jij moet het gevoel hebben dat je het hele “dating spel” dermate in de smiezen hebt dat jij de vrouwen tot wie jij je aangetrokken voelt ook daadwerkelijk in jouw leven kunt krijgen. Jij moet gewoon bedreven zijn in het vrouwen versieren.

 

Hoeveel is teveel?

Dit hoeft niet te betekenen dat je op elk willekeurig moment met vijf vrouwen tegelijk seks hebt.(mag hoor) Het betekent niks anders dan dat je een aantal vrouwen in je leven hebt om mee af te spreken en te daten. Dat je gewoon niet verlegen bent om een date.

 

Wat is echt?

Pas dan weet je zeker dat wat je voelt een echte uiting van aantrekkingskracht is en niet een uiting van schaarste. Pas dan kun je enigszins objectief kijken naar wie die vrouw nu Echt is. Zonder dat jouw blik vertekend wordt  door jouw knagende honger.

 

Stap 2: Jouw referentiekader

Dit brengt ons bij stap twee voor het krijgen van een bevredigende relatie. Het hebben van een referentiekader. Als je niks weet over een onderwerp is het heel moeilijk om er een onderbouwde mening over te hebben. Je zult je ergens in moeten verdiepen, voor je weet wat je er echt van vindt.

 

 

Ontdek wat jij wilt

Hetzelfde geldt ook voor vrouwen. Als jij nog nooit lang en intensief contact met een vrouw hebt gehad, hoe weet je dan wat jij wilt? Waar jij van houdt? Wat het beste bij jou past? De voorloper van een goede relatie is veel verschillende ervaringen met verschillende vrouwen. Een zoektocht om beetje bij beetje te ontdekken wat het nu eigenlijk is wat jij wil, zoekt en behoefte aan hebt.

Oké, je handelt vanuit overvloed. Die overvloed heeft jouw een referentiekader gegeven en daarmee inzicht in jouw behoeftes. Wat is dan stap drie?

Stap 3: De juiste kaalheid

Stap drie is dat jij jouw wilde haren verloren moet hebben. Nou zijn er natuurlijk vele varianten van hoe jij een relatie invult. In dit artikel ga ik voor wat gemeengoed is in onze samenleving en dat is de monogame relatie versus de welbekende open relatie.

 

Heb jij ze nog?

Om je hier fijn bij te kunnen voelen moet jij je een bepaalde periode goed uitgeleefd hebben. De, zoals de bijbel dat zo mooi verwoordt, ”ballen uit je broek neuken” fase.

Als je deze fase niet gehad hebt, is de kans groot dat er ergens een knagend stemmetje zal zijn dat toch stiekem nieuwsgierig is naar al die andere heerlijke vrouwen.

 

Ongewenste barrière

Dit zal tussen jou en jouw schatje komen te staan. Waarna je haar onbewust als een obstakel gaat zien tussen jou en de vrijheid om te kunnen doen wat je maar wilt. Met alle ellende van dien. Bindingsangst noemen ze dit ook wel volgens mij.

 

What’s next?

Zo, jij bent nu goed op weg om een leuke vriendin te krijgen. Stap vier is de laatste en misschien ook wel de moeilijkste. Te weten, dat je de persoon moet zijn die jij zelf zou willen daten.

 

Ben jij goed genoeg?

Wat bedoel ik hiermee? Als jij een sportieve, gedreven en intelligente vriendin wil, die haar “shit” op orde heeft.  Dan zal jij het soort man moeten zijn waar zo’n dergelijke vrouw op valt. Hoogstwaarschijnlijk valt ze op een man die ook fit, capabel en krachtig is. Die weet wat hij wil en zijn doelen aan het nastreven is.

 

De standaard fout

Dit is een onderwerp waar ik me de afgelopen tien plus jaar vaak over verbaasd heb, zowel met vrouwen als met mannen. Stel jij bent 34, obees, ontevreden met je baan en je woont ook nog eens bij je moeder thuis. Hoe groot is de kans dat een 25 jarige deeltijd bikini model, cum-laude afgestudeerde technische natuurkundige, die net terug is wat een wereldreis, in jou geïnteresseerd gaat zijn?

Hint? NUL

Dit klinkt misschien lullig, maar is de keiharde realiteit. Verpersoonlijk de dingen aan die jij van haar verwacht. Laat zien, wat jij in haar wilt zien. Wees een onweerstaanbare aantrekkelijke man.

 

De kracht van twijfel

Twijfel jij nu aan wat jij dan “waard” bent? Hoe leuk jouw vriendin dan zou kunnen zijn? Nergens voor nodig. Dat is het mooie aan dit leven. Je kunt aan jezelf werken. Je kunt jezelf versterken. Jouw aantrekkelijkheid kun je voeden en vergroten. Heb jij een kut-baan, woon je nog bij je ma en ben je niet fit. Werk er aan, fix het, ontstijg jouw huidige situatie. Jezelf zijn als lifestyle is enkel voor kneuzen.

Dat is wat jij nodig hebt

Dat is het mooie aan deze reis naar succes met vrouwen. Het is een groeiproces dat invloed heeft op alle facetten van jouw leven. Dat maakt het zo waardevol en bijzonder.

Vond je dit trouwens een nuttig artikel en wil je meer? Klik HIER en check al onze video’s en artikelen over relaties en alles wat daar bij komt kijken.

Concluderend

Om een fantastische vriendin te krijgen moet jij eerst vanuit overvloed handelen. Dat is de basis. Van daaruit bouw jij een referentiekader op die jij MOET hebben om te weten wat jij eigenlijk wilt en nodig hebt. Dat referentiekader helpt jou ook om jouw wilde haren te verliezen. Uiteindelijk moet jij die man worden waar jij droomvrouw ook op zou vallen. Doorloop je zo de vier stappen, dan krijg jij gegarandeerd een fantastische vriendin.

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.