fbpx

Soms wil je gewoon lekker aan de slag met een aantal concrete, duidelijke vrouwen verleiden tips. Bij deze krijg jij er tien van ons. Plus 7 bonus tips als je als oudere man op jongere vrouwen valt.

Direct toe te passen en in vele contexten te gebruiken. Laten we eerst beginnen met een korte uiteenzetting. Want wat is nou eigenlijk vrouwen versieren echt? Voordat we dat doen, download onze 

 

De Essentie van het vrouwen versieren en verleiden

In essentie is een vrouw versieren is niks anders dan het creëren van aantrekkingskracht. Van een totale vreemdeling moet jij haar door een proces heen leiden dat uiteindelijk er toe leidt dat de gelukkige dame in kwestie jou een aantrekkelijke man vindt. Jij moet ervoor zorgen dat ze zich in eerste instantie fysiek en later ook mentaal tot jou aangetrokken voelt. Dit staat los van de vraag of ze jou al leuk vindt of niet.

Vrouwen versieren kun je zien als een volumeknop

Het grote Verschil

Er is echter een groot verschil  tussen mannen en vrouwen. Het grote verschil tussen mannen en vrouwen, waar het de liefde betreft, is de manier waarop aantrekkingskracht werkt. Een man kun je hierin zien als een soort lichtschakelaar. Hij staat aan of uit. Hij wil een vrouw of hij wil haar niet. Bij het zien van een vrouw is het eerste wat een man doet (vaak onbewust): het haar indelen in twee categorieën. Die vrouw wil ik in mijn bed, en die vrouw wil ik niet verleiden. Dit is een evolutionair element, waar we het hier niet over willen hebben.

Vrouwen zijn anders, dus vrouwen versier je ook anders

Bij vrouwen werkt dit anders. Een vrouw is meer een volume knop. Dit betekent dat een vrouw meer input over jou als persoon moet krijgen om die aantrekkingskracht te voelen. Het op een juiste manier geven van de juiste input is het verleiden van een vrouw.

Versierd worden door een vrouw

Dit is ook de reden waarom het vrijwel niet voorkomt dat een gewone man actief door een vrouw versierd wordt. Een vrouw heeft eerst veel meer input van jou nodig. Voordat ze op betreffende punt van aantrekkingskracht komt. Terwijl jij als man al genoeg hebt aan visuele input om je al wel tot haar aangetrokken te voelen. Het is een interessant en fascinerend verschil.

Waarom zeg ik expliciet, “een gewone man”? Als beroemde man is het namelijk een heel ander verhaal. Dan “kent” ze jou al en heb jij jou al dan niet aantrekkelijke eigenschappen kunnen tentoonspreiden. Je hebt jezelf gemanifesteerd als man. Met als gevolg dat er dan al wel interesse voor jou kan bestaan. Waardoor je dan weer wel sneller door een vrouw versierd wordt.

 

Vrouwen Versieren in Amsterdam met BNN

Het zijn vaak genoeg kleine dingen die je kunt toepassen om er voor te zorgen dat je meer succes krijgt met vrouwen.

  • Let bijvoorbeeld op de hoek waarmee je een vrouw aanspreekt. Recht van voren kan intimiderend overkomen, van de zijkant is laagdrempeliger en dus fijner.
  • Het aanraken van een vrouw maakt het contact meteen wat intiemer. Maar waar raak je haar het beste aan? Begin bij de onderarm, dat maakt het wederom allemaal wat laagdrempeliger.

Check onderstaande video van MasterFlirt samen met BNN!

 

Jouw taak als man

Als man is het dus jouw taak om de vrouw in kwestie door dat proces/traject te leiden. Er steekt nu echter een probleem de kop op. De moderne man is nooit geleerd hoe je een vrouw moet versieren. Sterker nog, we hebben de verkeerde dingen geleerd en de goede dingen afgeleerd. Om het nog erger te maken wordt door de media een totaal verkeerd beeld geschetst van het proces van vrouwen verleiden.

Het snappen van dit proces kun je echt leren. Het proces waar een vrouw doorheen moet kun je snappen. Iedereen kan, als hij bereid is de benodigde moeite, tijd en energie erin te steken, het succes met vrouwen krijgen dat hij wil.

Vrouwen Versieren met GHB

Nu we het toch over vrouwen versieren hebben. Bekijk even onderstaande video. Deze is een tijdje terug opgenomen in Nijmegen tijdens de College Tour, Hier stippen we een aantal nuttige onderwerpen aan:

  • Wat de belangrijkste eigenschap is om beter te worden in het vrouwen versieren.
  • Of de strategy van Barney Stinson werkt, dan wel wenselijk is?
  • Wat voor mannen zich bezig houden met het beter worden in het vrouwen versieren

 


10 Vrouwen Versier Tips

Genoeg inleidende beschietingen. Hierbij tien concrete tips voor nog meer succes met vrouwen. Aan de slag.

Tip #1: Stap op haar af.

Zonder dat jij het initiatief neemt zul je geen enkele vrouw versieren. Vrouwen willen het initiatief helemaal niet nemen en als jij haar niet versiert, zal zij het spel van het versieren ook niet met jou aangaan. Jij bent dus verantwoordelijk dat het gebeurd, zij zal, als jij op haar afstapt, in ieder geval gevleid zijn en onder de indruk van je initiatief. SPREEK HAAR AAN! Wij mannen moeten nu eenmaal de leiding nemen als het over versieren gaat, zij wil tegen haar vriendinnen (en stiekem ook tegen zichzelf) kunnen zeggen:’Het ging helemaal vanzelf!’. Het hebben van goede sociale vaardigheden is daarom key.

Omdat we allemaal een soort verhaaltje in ons hoofd hebben om niet op haar af te stappen, hebben we versiertip twee.

Tip #2: Wees niet bang voor afwijzing

Hoe goed je ook bent in vrouwen versieren, sommige vrouwen zullen je altijd afwijzen. Jij zal dus om moeten kunnen gaan met die afwijzingen. Ze hebben een goede relatie (al hebben wij een artikel gespreken over het versieren van getrouwde vrouwen), zijn net ongesteld, hebben ruzie met hun vader gehad  of een ander argument om niet open te staan om door jou versierd te worden.

Dat geeft helemaal niets. Wij mannen hebben een instinctieve benaderingsangst. Vroeger in de oertijd (en onze emoties voelen dat nog steeds) kon het afstappen op een vrouw gevaarlijk zijn. Het dominante mannetje kon je wel doodslaan als hij het er niet mee eens was of in ieder geval liep in mislukte versierpoging uit op reputatie verlies binnen de stam.

Dat probleem hebben we niet meer, we leven niet meer in een groepje van 50 mensen en het is dus een onzinnige instinctieve angst. Dat instinct zorgt ervoor dat wij mannen dan dingen denken als: ‘ze heeft een vriend’, ‘ze is te mooi voor mij’, ‘ik weet niet wat ik moet zeggen’ of een anders smoesje verzinnen om ervoor te zorgen dat we maar niet op haar af hoeven te stappen. Wij noemen dat het ALIBI. We hebben allemaal dat kleine stemmetje achter in ons hoofd dat ervoor zorgt dat we twijfelen als we een mooie vrouw zien en de angst voor afwijzing kan zo groot zijn dat hij verlammend werkt.

Als je op een vrouw afstapt, zal zij dat per definitie waarderen en als ze niet in wil gaan op jouw versierpoging, zal ze dat vriendelijk duidelijk maken.

Tip #3: Keur jezelf goed

Veel mannen willen niets liever dan dat het meisje dat ze willen versieren hen aardig vindt. Weet je nog op de lagere school? (Meisje plagen kusjes vragen) die vervelende etterbakken die de meisjes speels aan de haren trokken, die hadden het meeste succes. Dit is een van de moeilijkste dingen in het vrouwen versieren. Als je haar goedkeuring wilt krijgen, of erger nog ernaar vraagt, krijg je hem juist niet. Als het je echt niet kan schelen wat ze over je denkt, vindt ze je aantrekkelijk.

Het is niet eenvoudig genoeg zelfvertrouwen op te bouwen om dit voor elkaar te krijgen, maar het KAN WEL! Een van de manier om zelfvertrouwen op te bouwen is dingen gaan doen waar je bang voor bent (bijvoorbeeld vrouwen aanspreken) en vervolgen merken dat het eigenlijk niet zo’n probleem is. Een andere manier, die je gewoon lekker thuis kunt toepassen is het MasterFlirt Zelfvertrouwen pakket, dat op je onbewuste inwerkt en ervoor zorgt dat jij binnenkort zonder vrees op elke vrouw afstapt.

Tip #4: Wees een uitdaging

Vrijwel alle mannen geven direct hun bedoeling bloot. Ze stappen op een vrouw af om haar te versieren, en de vrouw heeft dat door. Vanaf dat moment is zij de baas van het proces. Je hebt de macht als het ware weggegeven. Wij noemen dit gedrag ‘bedelen’. Onder het hoofdstukje ‘bedelen’ valt het ‘ik ben verliefd op jou’ gesprek, de vraag ‘wat vind jij nu van mij?’ of elk ander ding dat je zegt of doet, enkel om haar goedkeuring te krijgen. Daarmee geef je de macht aan haar en bepaalt zij dus hoe het verder gaat tussen jullie. Dat is voor haar niet interessant en dus gaat het niet verder.

Hoe krijg je haar telefoonnummer? Niet door te vragen:’mag ik je telefoonnummer?’ maar door een uitdaging voor haar te geven. ‘Dit is leuk, hoe kunnen we ervoor zorgen dat we elkaar weer zien?’ terwijl je je telefoon al uit je zak hebt en 06 intikt.

Tip #5: Gebruik je lichaam en stem

Lichaamstaal is veel belangrijker dan woorden tijdens het versieren van een vrouw. Zorg dat je rechtop staat en loopt, glimlacht en vooral langzaam beweegt. Dit maakt je een aantrekkelijke man. Kijk eens een James Bond film, kijk hoe hij beweegt en praat.

Praat langzaam. Als je zowel met je lichaam en je stem de ruimte inneemt, zal dat je zelfvertrouwen vergroten en straal je dat ook uit. Mensen die langzaam praten zijn niet bang in de reden gevallen te worden. Een van de beste adviezen die we kunnen geven voor de rest van je leven is: Praat langzaam en denk snel.

Tip #6: Wees grappig en zoek geen goedkeuring

Er zijn twee soorten humor die goed werken bij het versieren van een vrouw. De eerste is zelfspot. Maak opmerkingen over jezelf die jouw diskwalificeren als versierder. Neem jezelf niet te serieus en geloof ons, als je grappen over jezelf maakt, neemt zij je wel serieus. Vrouwen vinden het ook heerlijk om geplaagd te worden (let op, niet pesten, maar plagen). Plagen is luchtig, grappig en gaat over dingen die ze kan veranderen (dus niet plagen met haar dikke kont, tenminste niet als je haar wilt versieren.). Moppen tappen is trouwen uit den boze!

Tip #7: Raak haar aan

Het is belangrijk dat je jezelf opstelt als seksuele man, anders kom je voor je het weet in de friendzone. Raak haar aan, lees hier alles over Lichaamstaal en Vrouwen Versieren

Tip #8: Luister en vraag

We hebben twee oren en één mond, zo moet je ze ook gebruiken. Luister meer dan dat je praat. Testosteron zorgt ervoor dat we graag en veel praten als we een vrouw versieren, maar vrouwen houden van mannen die in HEN geinteresseerd zijn! Dat kun je doen door vragen te stellen, maar om ervoor dat het gesprek niet ontaard in een soort sollicitatie kun je ook bepaalde woorden die zij zegt herhalen of gewoon met een vragende blik ‘vertel’ zeggen. Laat haar over zichzelf praten maar vergeet niet af en toe ook wat van jezelf te laten zien.

Tip #9: Lees meer!

Lees MasterFlirt, hoe versier je elke vrouw. Echt, dit zou tip 1 moeten zijn. Het standaardwerk over vrouwen versieren, uitgegeven door Meulenhoff/Boekerij, bestseller en inspiratiebron. 110% niet goed, geld terug garantie!

Tip #10: Faal vaker

Als je nooit afgaat, fouten maakt en blundert leg je de lat gewoon niet hoog genoeg of doe je te weinig. Het moet een streven zijn voor jou om fouten te maken, af te gaan en aan te klooien. Merk je dat het te lang, te goed gaat. Dan is het hoog tijd om gewoon weer eens ff lekker een paar keer te falen!!

Thuis een beetje te manifesteren  zoals “the Law of Attraction” ons leert is in ieder geval onzin.


 

 

7 bonus tips voor de oudere man die van jongere vrouwen houdt

7 tips in het vrouwen versieren voor mannen die jongere vrouwen aantrekkelijk vinden. Spoiler alert: maak je geen zorgen. Jij bent niet te oud en je hebt haar heel veel te bieden.

Tip 1: Vlieg onder de radar bij het vrouwen versieren

Kon je vroeger nog wegkomen met openingszinnen die interesse laten blijken, nu kan dat niet meer. Vrouwen van rond de 30 hebben een makkelijk vinkbaar lijstje in hun hoofd zitten waar een partner aan moet voldoen en 40+ is te oud (op dat lijstje dan). Dat dat lijstje zich naar haar verlangens schikt is in eerste instantie niet van belang. Je bent te oud om haar ‘even’ te versieren. Laat dus niet blijken dat je in haar geïnteresseerd bent! Houd het neutraal en vlieg onder de radar want anders word je direct door haar ‘oude mannen afweergeschut’ neergehaald.

Tip 2: Kleed je bovengemiddeld

Of je nu naar de supermarkt gaat, de Hema of de bieb. Kleed je behoorlijk maar niet over de top. Gewoon verzorgd. Hiermee laat je zien dat je het spel begrijpt! Vrouwen houden van mannen die het spel begrijpen want de meesten van ons bakken er niets van! Hiermee creëer je dus, hoewel je onder de radar blijft, dat ze snapt dat jij een aantrekkelijke man bent. Nu nog niet voor haar… dat komt nog!

Tip 3: Plaag een beetje

De meeste mannen zoeken goedkeuring van mooie vrouwen. Die worden daar doodmoe van en zoeken een man die boven het bedellaarsmaaiveld uitsteekt. Dat bereik je dus door haar een beetje in de maling te nemen. Houd het leuk en luchtig, Johan Derksen style!

Tip 4: Wees een klankbord

Als je eenmaal contact hebt zonder uit te stralen dat je haar wilt versieren en je hoofd boven het maaiveld hebt uitgestoken wordt het tijd haar te geven wat ze nodig heeft. Dat is dus niet wat ze zegt te willen! Vrouwen zoeken een man die haar kan beteugelen. Wees een klankbord en zet haar aan het denken!

Tip 5: Laat je meerwaarde voor haar zien

Vrouwen zoeken mannen die iets toe kunnen voegen aan haar leven. Jouw ervaring en wereldwijsheid kunnen haar helpen een beter leven te leiden. Maak jezelf dus waardevol door bij te dragen aan de kwaliteit van haar leven!

Tip 6: Maak het veilig

Niets is zo fijn voor een vrouw als een man waarbij ze zich veilig voelt. Dat betekent dat je haar niet alleen tegen haarzelf maar ook tegen de rest van de wereld beschermt. Zorg dat ze niets van jou te vrezen heeft en bescherm haar zodra je daar de kans toe krijgt tegen de grote boze buitenwereld. Vrouwen willen een veilige oksel om in weg te kruipen, hoe zelfstandig ze ook zijn! Dit is ook hoe Jesse Klaver vrouwen zouden versieren.

Tip 7: Sla dan pas toe!

Als je eenmaal een belangrijke plek in haar leven hebt wordt het tijd om haar aan het denken te zetten over jou. De magische zin: ’t Is jammer dat jij niet volwassen genoeg bent voor mij en ik niet jong genoeg ben voor jou, anders zou ik het wel weten…’ zet haar onbewuste aan het werk.

‘Natuurlijk ben ik wel volwassen genoeg voor jou!’, schreeuwt haar onderbewuste!

Bovenstaande tips zijn om toe te passen in jouw contact met capabele, intelligente vrouwen die sterk in hun schoenen staan. Als je een meisje tegenkomt met vaderissues kan dit hele artikel echter overboord. Doe dan lekker je ding. Vrouwen versieren is leuk voor beide partijen!


 

5 bonus  vrouwen versier tips voor jonge mannen/ in je studententijd

Ben je nog ‘young, dumb and full of cum’? Hier vijf gouden tips die jouw studententijd tot de ideale flirttijd kunnen maken. Bekijk eerst even deze video over het vrouwen versieren als jongere man.

1. Ga naar een vrouwenstad

Utrecht, Leiden, Nijmegen, Maastricht, Groningen. Daar zijn meer vrouwen dan mannen dus liggen ook meer kansen. Vermijd steden als Delft en Eindhoven. Prachtige plekjes hoor, maar door de technische universiteiten ligt het mannenpercentage daar enorm hoog. Dan maak je het voor jezelf als beginnende flirter onnodig moeilijk! Scheikunde kun bijvoorbeeld je ook in Utrecht studeren.

2. Ga op kamers

Ik keek daar altijd tegen op. Vanaf het eerste moment op mijn nieuwe kamer was dat enge gevoel DIRECT verdwenen. Ik voelde de vrijheid en dat beviel enorm. Je groeit er persoonlijk enorm van. Je leert op eigen benen staan. En denk eens wanneer je zo gevorderd bent, dat je meer dan eens een leuk meisje mee naar huis neemt. Dat hoef je dan niet telkens aan de ontbijttafel uit te leggen. Als je een kamer niet kunt betalen betekent het je ouders lief aankijken, werken of lenen. Een veelgehoorde uitspraak van oud-studenten is: ‘Toen ik nog student had ik veel tijd, maar weinig geld. Nu werk ik, heb ik geld zat, maar geen tijd’. Voor aankomend studenten: kijk of je je in de stad waar je gaat studeren kunt inschrijven voor een kamer. Dan bouw je alvast wachttijd op en dat scheelt enorm.

3. Ga bij een studentenvereniging

Hierbij leer je heel gemakkelijk nieuwe mensen kennen. En je hoeft echt niet door drie lagen modder te kruipen om bij een leuke club te komen. Er zijn zat verenigingen met milde of helemaal geen ontgroeningen waar zat leuke dames te vinden zijn. Daarnaast bestaan er ook nog studieverenigingen die direct verbonden zijn aan een studie. Ook ideaal om mensen te ontmoeten. Voor je eigen ontwikkeling zou je kunnen overwegen om in commissies of bestuur te gaan.

4. Ga zoveel mogelijk feestjes af!

Studiefeesten, huisfeesten en ‘normaal’ uitgaan. Kom er achter welke feesten en uitgaansgelegenheden jou liggen. Daar kom je enkel achter door er naar toe te gaan. In Utrecht kan ik op dinsdag, soms woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag uit. Door meerdere keren per week uit te gaan wordt dit en het benaderen van leuke dames steeds meer tot een gewoonte ontwikkelt en groei je harder.

5. Vind de balans tussen studie en feesten

Al die nieuwe impulsen zijn tevens afleidingen van datgene wat je er eigenlijk kwam doen: studeren. Daarom is het belangrijk je studie niet te verwaarlozen. Als je volgende dag vroeg college hebt, ga dan uit tot een uur en dan naar huis. Ben je toch even geweest en kun je de volgende dag helder in de banken zitten. Lang studeren is tegenwoordig een dure grap. Maak niet onnodig veel kosten. Bovendien zorgt een goede studie-flow voor een positievere uitstraling in het algemeen.

Studenten en aankomend studenten, neem deze tips ter harte en maak van je studententijd gebruik je te ontwikkelen tot masterflirter.


Conclusie

Voor mij zelf was het grootste inzicht altijd hoeveel mogelijkheden en opties ik tot mijn beschikking heb om goed te worden in dit spelletje. Het aller belangrijkste is echter dat je aan de slag gaat. Fortune favours the bold. Als je ook nog de volgende 20 fouten bij het vrouwen versieren vermijdt ga je helemaal hard.

 

Vervolgstap voor jou

 

Spreekt bovenstaande jou aan? Wil je nu doorpakken? Lees dan ons boek en bekijk de uitgebreide bijgeleverde videocursus. HET Nederlandstalige boek over vrouwen versieren. 30.000 mannen zijn jou voor geweest. Bomvol tools, technieken en inzichten voor (nog) meer succes met vrouwen. Uiteraard met een 100% tevredenheidsgarantie. Klik HIER om er meer over te lezen.

Action Time!

 

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.