Soms wil je gewoon lekker aan de slag met een aantal concrete, duidelijke vrouwen verleiden tips. Bij deze krijg jij er tien van ons. Je kunt deze gelijk toepassen. Ze zijn in vele contexten te gebruiken. Goed doorlezen, dan snel toepassen met voor met voor de tien tips een uiteenzetting van de essentie van het vrouwen versieren. Want wat is nou eigenlijk, vrouwen versieren echt?

 

De Essentie van het vrouwen versieren en verleiden

In essentie is een vrouw versieren is niks anders dan het creëren van aantrekkingskracht. Van een totale vreemdeling moet jij haar door een proces heen leiden dat uiteindelijk er toe leidt dat de gelukkige dame in kwestie jou een aantrekkelijke man vindt. Jij moet ervoor zorgen dat ze zich in eerste instantie fysiek en later ook mentaal tot jou aangetrokken voelt.

Vrouwen versieren kun je zien als een volumeknop

Het grote Verschil

Er is echter een groot verschil  tussen mannen en vrouwen. Het grote verschil tussen mannen en vrouwen, waar het de liefde betreft, is de manier waarop aantrekkingskracht werkt. Een man kun je hierin zien als een soort lichtschakelaar. Hij staat aan of uit. Hij wil een vrouw of hij wil haar niet. Bij het zien van een vrouw is het eerste wat een man doet (vaak onbewust): het haar indelen in twee categorieën. Die vrouw wil ik in mijn bed, en die vrouw wil ik niet verleiden. Dit is een evolutionair element, waar we het hier niet over willen hebben.

Vrouwen zijn anders, dus vrouwen versier je ook anders

Bij vrouwen werkt dit anders. Een vrouw is meer een volume knop. Dit betekent dat een vrouw meer input over jou als persoon moet krijgen om die aantrekkingskracht te voelen. Het op een juiste manier geven van de juiste input is het verleiden van een vrouw.

Versierd worden door een vrouw

Dit is ook de reden waarom het vrijwel niet voorkomt dat een gewone man actief door een vrouw versierd wordt. Een vrouw heeft eerst veel meer input van jou nodig. Voordat ze op betreffende punt van aantrekkingskracht komt. Terwijl jij als man al genoeg hebt aan visuele input om je al wel tot haar aangetrokken te voelen. Het is een interessant en fascinerend verschil.

Waarom zeg ik expliciet, “een gewone man”? Als beroemde man is het namelijk een heel ander verhaal. Dan “kent” ze jou al en heb jij jou al dan niet aantrekkelijke eigenschappen kunnen tentoonspreiden. Je hebt jezelf gemanifesteerd als man. Met als gevolg dat er dan al wel interesse voor jou kan bestaan. Waardoor je dan weer wel sneller door een vrouw versierd wordt.

Jouw taak als man

Als man is het dus jouw taak om de vrouw in kwestie door dat proces/traject te leiden. Er steekt nu echter een probleem de kop op. De moderne man is nooit geleerd hoe je een vrouw moet versieren. Sterker nog, we hebben de verkeerde dingen geleerd en de goede dingen afgeleerd. Om het nog erger te maken wordt door de media een totaal verkeerd beeld geschetst van het proces van vrouwen verleiden.

Het snappen van dit proces kun je echt leren. Het proces waar een vrouw doorheen moet kun je snappen. Iedereen kan, als hij bereid is de benodigde moeite, tijd en energie erin te steken, het succes met vrouwen krijgen dat hij wil.

Vrouwen Versieren met GHB

Nu we het toch over vrouwen versieren hebben. Bekijk even onderstaande video. Deze is een tijdje terug opgenomen in Nijmegen tijdens de College Tour, Hier stippen we een aantal nuttige onderwerpen aan:

  • Wat de belangrijkste eigenschap is om beter te worden in het vrouwen versieren.
  • Of de strategy van Barney Stinson werkt, dan wel wenselijk is?
  • Wat voor mannen zich bezig houden met het beter worden in het vrouwen versieren

 


10 Vrouwen Versier Tips

Genoeg inleidende beschietingen. Hierbij tien concrete tips voor nog meer succes met vrouwen. Aan de slag.

Tip #1: Stap op haar af.

Zonder dat jij het initiatief neemt zul je geen enkele vrouw versieren. Vrouwen willen het initiatief helemaal niet nemen en als jij haar niet versiert, zal zij het spel van het versieren ook niet met jou aangaan. Jij bent dus verantwoordelijk dat het gebeurd, zij zal, als jij op haar afstapt, in ieder geval gevleid zijn en onder de indruk van je initiatief. Wij mannen moeten nu eenmaal de leiding nemen als het over versieren gaat, zij wil tegen haar vriendinnen (en stiekem ook tegen zichzelf) kunnen zeggen:’Het ging helemaal vanzelf!’

Omdat we allemaal een soort verhaaltje in ons hoofd hebben om niet op haar af te stappen, hebben we versiertip twee.

Tip #2: Wees niet bang voor afwijzing

Hoe goed je ook bent in vrouwen versieren, sommige vrouwen zullen je altijd afwijzen. Ze hebben een goede relatie, zijn net ongesteld, hebben ruzie met hun vader of een ander argument om niet open te staan om door jou versierd te worden. Dat geeft helemaal niets. Wij mannen hebben een instinctieve benaderingsangst. Vroeger in de oertijd (en onze emoties voelen dat nog steeds) kon het afstappen op een vrouw gevaarlijk zijn. Het dominante mannetje kon je wel doodslaan als hij het er niet mee eens was of in ieder geval liep in mislukte versierpoging uit op reputatie verlies binnen de stam. Dat probleem hebben we niet meer, we leven niet meer in een groepje van 50 mensen en het is dus een onzinnige instinctieve angst. Dat instinct zorgt ervoor dat wij mannen dan dingen denken als: ‘ze heeft een vriend’, ‘ze is te mooi voor mij’, ‘ik weet niet wat ik moet zeggen’ of een anders smoesje verzinnen om ervoor te zorgen dat we maar niet op haar af hoeven te stappen. Wij noemen dat het ALIBI. We hebben allemaal dat kleine stemmetje achter in ons hoofd dat ervoor zorgt dat we twijfelen als we een mooie vrouw zien en de angst voor afwijzing kan zo groot zijn dat hij verlammend werkt.

Als je op een vrouw afstapt, zal zij dat per definitie waarderen en als ze niet in wil gaan op jouw versierpoging, zal ze dat vriendelijk duidelijk maken.

Tip #3: Keur jezelf goed

Veel mannen willen niets liever dan dat het meisje dat ze willen versieren hen aardig vindt. Weet je nog op de lagere school? (Meisje plagen kusjes vragen) die vervelende etterbakken die de meisjes speels aan de haren trokken, die hadden het meeste succes. Dit is een van de moeilijkste dingen in het vrouwen versieren. Als je haar goedkeuring wilt krijgen, of erger nog ernaar vraagt, krijg je hem juist niet. Als het je echt niet kan schelen wat ze over je denkt, vindt ze je aantrekkelijk. Het is niet eenvoudig genoeg zelfvertrouwen op te bouwen om dit voor elkaar te krijgen, maar het KAN WEL! Een van de manier om zelfvertrouwen op te bouwen is dingen gaan doen waar je bang voor bent (bijvoorbeeld vrouwen aanspreken) en vervolgen merken dat het eigenlijk niet zo’n probleem is. Een andere manier, die je gewoon lekker thuis kunt toepassen is het MasterFlirt Zelfvertrouwen pakket, dat op je onbewuste inwerkt en ervoor zorgt dat jij binnenkort zonder vrees op elke vrouw afstapt.

Tip #4: Wees een uitdaging

Vrijwel alle mannen geven direct hun bedoeling bloot. Ze stappen op een vrouw af om haar te versieren, en de vrouw heeft dat door. Vanaf dat moment is zij de baas van het proces. Je hebt de macht als het ware weggegeven. Wij noemen dit gedrag ‘bedelen’. Onder het hoofdstukje ‘bedelen’ valt het ‘ik ben verliefd op jou’ gesprek, de vraag ‘wat vind jij nu van mij?’ of elk ander ding dat je zegt of doet, enkel om haar goedkeuring te krijgen. Daarmee geef je de macht aan haar en bepaalt zij dus hoe het verder gaat tussen jullie. Dat is voor haar niet interessant en dus gaat het niet verder.

Hoe krijg je haar telefoonnummer? Niet door te vragen:’mag ik je telefoonnummer?’ maar door een uitdaging voor haar te geven. ‘Dit is leuk, hoe kunnen we ervoor zorgen dat we elkaar weer zien?’ terwijl je je telefoon al uit je zak hebt en 06 intikt.

Tip #5: Gebruik je lichaam en stem

Lichaamstaal is veel belangrijker dan woorden tijdens het versieren van een vrouw. Zorg dat je rechtop staat en loopt, glimlacht en vooral langzaam beweegt. Dit maakt je een aantrekkelijke man. Kijk eens een James Bond film, kijk hoe hij beweegt en praat.

Praat langzaam. Als je zowel met je lichaam en je stem de ruimte inneemt, zal dat je zelfvertrouwen vergroten en straal je dat ook uit. Mensen die langzaam praten zijn niet bang in de reden gevallen te worden. Een van de beste adviezen die we kunnen geven voor de rest van je leven is: Praat langzaam en denk snel.

Tip #6: Wees grappig en zoek geen goedkeuring

Er zijn twee soorten humor die goed werken bij het versieren van een vrouw. De eerste is zelfspot. Maak opmerkingen over jezelf die jouw diskwalificeren als versierder. Neem jezelf niet te serieus en geloof ons, als je grappen over jezelf maakt, neemt zij je wel serieus. Vrouwen vinden het ook heerlijk om geplaagd te worden (let op, niet pesten, maar plagen). Plagen is luchtig, grappig en gaat over dingen die ze kan veranderen (dus niet plagen met haar dikke kont, tenminste niet als je haar wilt versieren.). Moppen tappen is trouwen uit den boze!

Tip #7: Raak haar aan

Het is belangrijk dat je jezelf opstelt als seksuele man, anders kom je voor je het weet in de friendzone. Raak haar aan, lees hier alles over Lichaamstaal en Vrouwen Versieren

Tip #8: Luister en vraag

We hebben twee oren en één mond, zo moet je ze ook gebruiken. Luister meer dan dat je praat. Testosteron zorgt ervoor dat we graag en veel praten als we een vrouw versieren, maar vrouwen houden van mannen die in HEN geinteresseerd zijn! Dat kun je doen door vragen te stellen, maar om ervoor dat het gesprek niet ontaard in een soort sollicitatie kun je ook bepaalde woorden die zij zegt herhalen of gewoon met een vragende blik ‘vertel’ zeggen. Laat haar over zichzelf praten maar vergeet niet af en toe ook wat van jezelf te laten zien.

Tip #9: Lees meer!

Lees MasterFlirt, hoe versier je elke vrouw. Echt, dit zou tip 1 moeten zijn. Het standaardwerk over vrouwen versieren, uitgegeven door Meulenhoff/Boekerij, bestseller en inspiratiebron. 110% niet goed, geld terug garantie!

Tip #10: Faal vaker

Als je nooit afgaat, fouten maakt en blundert leg je de lat gewoon niet hoog genoeg. Het moet een streven zijn voor jou om fouten te maken, af te gaan en aan te klooien. Merk je dat het te lang, te goed gaat. Dan is het hoog tijd om gewoon weer eens ff lekker een paar keer te falen!!

 

Conclusie

Voor mij zelf was het grootste inzicht altijd hoeveel mogelijkheden en opties ik tot mijn beschikking heb om goed te worden in dit spelletje. Het aller belangrijkste is echter dat je aan de slag gaat. Fortune favours the bold.

 

Vervolgstap voor jou

 

Spreekt bovenstaande jou aan? Wil je nu doorpakken? Lees dan ons boek en bekijk de uitgebreide bijgeleverde videocursus. HET Nederlandstalige boek over vrouwen versieren. 30.000 mannen zijn jou voor geweest. Bomvol tools, technieken en inzichten voor (nog) meer succes met vrouwen. Uiteraard met een 100% tevredenheidsgarantie. Klik HIER om er meer over te lezen.

Action Time!