fbpx

Ben je op zoek naar tips om in het versieren en verleiden van vrouwen? Zo ja, dan is dit artikel perfect voor jou. Lees verder en ontdek:

 • Wat de kern is van het versieren van vrouwen
 • Het grote verschil tussen mannen en vrouwen
 • 22 Vrouwen versiertips die WERKEN
 • Tips afgestemd op de oudere 40+ man
 • Tips speciaal voor de studerende masterFlirt onder ons

De essentie van verleiden

In essentie van een leuke vrouw versieren is niks anders dan een dans waarin er aantrekkingskracht gecreëerd wordt. Uiteindelijk gaat het erom, dat een jij als in het begin een vreemdeling moet jij haar door een proces heen leiden dat er uiteindelijk toe leidt dat ze geïnteresseerd in je raakt en je uiteindelijk leuk vindt. Misschien ontstaat er wel een mooie relatie uit? Dit staat los van de vraag of ze jou al leuk vindt of niet.

Vrouwen versieren kun je zien als een volumeknop

De leugens van Hollywood

De werkelijk is zoals met meer dingen anders dan hoe Hollywood het ons doet laten geloven. In de films spreekt de protagonist op een feestje na veel oogcontact en flirten over en weer, die ene leuke vrouw aan waar hij al decennia verliefd op is. Uiteraard gebruikt hij een van vele bekende foute openingszinnen. En uiteraard komt hij er ook mee weg.

Met moeite wordt het gesprek gaande gehouden, maar als snel merken ze dat dingen gemeen hebben. Waarna ze verliefd worden en binnen een maan trouwen. Met daar halverwege nog iets van een crisis tussendoor om de spanningsboog goed hoog te houden.

Het verschil dat jij moet herkennen

Er is een belangrijk en een groot verschil tussen mannen en vrouwen. Een verschil in hoe de aantrekkingskracht ontstaat en groeit.

Een man kun je hierin zien als een lichtschakelaar. Hij staat aan of uit. Hij wil een vrouw of hij wil haar niet. Bij het zien van een vrouw is wat een man doet (vaak onbewust): haar indelen in twee categorieën. Kan ik het er op of niet. Klinkt heel plat, maar is een evolutionair aspect. Een man weet dus al vrij snel wat hij van een vrouw zou willen.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

 • De drie pilaren voor succes met vrouwen
 • De mindset voor succes in de liefde
 • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
 • 5 concrete handvatten voor succes

Vrouwen zijn anders, dus vrouwen verleiden gaat ook anders

Bij vrouwen werkt dit anders. Een vrouw is meer een volume knop. Dit betekent dat een vrouw meer input en tijd nodig heeft om die aantrekkingskracht te voelen. Het op een juiste manier geven van de juiste input is kern het vrouweren versieren en verleiden

Versierd worden door een vrouw

Dit is ook de reden waarom het vrijwel niet voorkomt dat een gewone man actief door een vrouw versierd wordt. Een vrouw heeft eerst veel meer input van jou nodig, voordat voordat haar interesse gewekt is. Daar moet jij vaak voor werken.

Terwijl jij als man al genoeg hebt aan visuele prikkels om je al wel tot haar aangetrokken te voelen. Een interessant en fascinerend verschil.

Waarom zeg ik expliciet, “een gewone man”? Als beroemde man is het namelijk een heel ander verhaal. Dan “kent” ze jou al en heb jij jouw aantrekkelijke eigenschappen kunnen tentoonspreiden. Je hebt jezelf al gemanifesteerd als man. Met als gevolg dat er dan al wel interesse voor jou kan bestaan. Waardoor je dan weer wel sneller door een vrouw versierd wordt.

Vrouwen Versieren in Amsterdam met BNN

Het zijn vaak genoeg kleine dingen die je kunt toepassen om er voor te zorgen dat je meer succes krijgt met vrouwen.

 • Let bijvoorbeeld op de hoek waarmee je de waar jij in geïnteresseerd bent vrouw. Recht van voren kan intimiderend overkomen, van de zijkant is laagdrempeliger en dus fijner.
 • Het aanraken van een vrouw maakt het contact meteen wat intiemer. Maar waar raak je haar het beste aan? Begin bij de onderarm, dat maakt het wederom allemaal wat laagdrempeliger.

Check onderstaande video van MasterFlirt samen met BNN voor praktische versiertips!

Jouw taak als man

Als man is het dus jouw taak om de vrouw in kwestie jou te leren kennen. Het probleem is allen, dat de moderne man nooit geleerd hoe je een vrouw die je leuk vindt moet versieren.

Sterker nog, we hebben de verkeerde dingen geleerd en de goede dingen afgeleerd. Waardbij de media een totaal verkeerd beeld schetst van het flirten en verleiden.

Gelukkig kun je vrouwen versieren leren. Iedereen kan, als hij bereid is de benodigde moeite, tijd en energie erin te steken, succesvol worden met vrouwen. Klik op de link, voor antwoord op de specifieke vraag “Hoe krijg ik een vriendin?“.

Vrouwen Versieren met GHB

Nu we het toch over vrouwen versieren hebben. Bekijk even onderstaande video. Deze is een tijdje terug opgenomen in Nijmegen tijdens de College Tour, Hier stippen we een aantal nuttige onderwerpen aan:

 • Wat de belangrijkste eigenschap is om beter te worden in het vrouwen versieren.
 • Of de strategy van Barney Stinson werkt en of dat dan wel wenselijk is?
 • Wat voor mannen zich bezig houden met het beter worden in het vrouwen versieren


10 effectieve versiertips

Genoeg inleidende beschietingen. Hierbij tien concrete tips voor nog meer succes met vrouwen. Aan de slag.

Tip #1: Stap op haar af.

Vrouwen versieren begint altijd met het nemen van initiatief. Vrouwen willen het initiatief helemaal niet nemen en als jij haar niet versiert, zal zij het spel van het versieren ook niet met jou aangaan.

Als jij op haar afstapt, zal zij in ieder geval gevleid zijn en onder de indruk van jouw initiatief. SPREEK HAAR AAN! Wij mannen moeten nu eenmaal de leiding nemen als het over versieren gaat. Zij wil tegen haar vriendinnen (en stiekem ook tegen zichzelf) kunnen zeggen:’Het ging helemaal vanzelf!’. 

Het hebben van goede sociale vaardigheden is daarom key. Omdat we allemaal een soort verhaaltje in ons hoofd hebben om niet op haar af te stappen, hebben we versiertip twee.

Tip #2: Wees niet bang voor afwijzing

Hoe goed je ook bent in vrouwen versieren, afwijzingen horen erbij. Jij zal dus om moeten kunnen gaan met die afwijzingen. Dit kan vele redenen hebben, die er allemaal niet toe doen. Het hoort erbij, klaar.

De meeste mannen laten zich hierdoor tegenhouden. Dit luisteren naar dat stemmetje dat zegt: ‘ze heeft al een vriend’, ‘ze is te mooi voor mij’, ‘ik weet niet wat ik moet zeggen’ of welk ander smoesje dan ook. JIJ NIET! Afwijzingen, moeizame gesprekken, het hoort er allemaal bij, het is niks meer dan een woord waar jij overheen stapt.

Als je op een vrouw afstapt om even met haar te praten, zal zij per definitie waarderen dat je die moeite hebt gedaan. Als ze niet in wil gaan op jouw versierpoging, zal ze dat vriendelijk duidelijk maken in jullie gesprek. NEXT! Nog belangrijker, jij zult trots zijn op jezelf, omdat je deed wat er gedaan moest worden.

Tip #3: Keur jezelf goed

Veel mannen willen dat het meisje dat ze willen versieren hen aardig vindt. Weet je nog op de lagere school? (Meisje plagen kusjes vragen) die vervelende etterbakken die de meisjes speels aan de haren trokken, die hadden het meeste succes.

Dit is een van de mooiste paradoxen an het vrouwen versieren. Als je haar goedkeuring wilt krijgen, of nog erger, ernaar vraagt, krijg je hem juist niet. Als het je echt niet kan schelen wat ze over je denkt, vindt ze je aantrekkelijk en creëer je interesse.

Een goed dosis zelfvertrouwen hebben kan jou hierbij helpen! Een van de manier om zelfvertrouwen op te bouwen is dingen te doen waar je bang voor bent (bijvoorbeeld vrouwen aanspreken) en vervolgen merken dat het eigenlijk helemaal niet zo een ding is. Waarom opkijken tegen een gesprek met een onbekende vrouw die gewoon nog niet weet hoe leuk jij bent? Stop met wachten, ga leven!

Tip #4: Wees een uitdaging

Vrijwel alle mannen geven direct hun intenties bloot. Ze stappen op een vrouw af om haar te versieren, en de vrouw heeft dat door. Vanaf dat moment is zij de baas van het proces. Je hebt de macht als het ware weggegeven. Wij noemen dit gedrag ‘bedelen’.

Onder het hoofdstukje ‘bedelen’ valt het ‘ik ben verliefd op jou’ gesprek, de ‘wat vind jij nu van mij?’ vraag. Of wat dat betreft alles wat je zegt of doet om haar goedkeuring te krijgen. Daarmee geef je de macht aan haar en bepaalt zij dus hoe het verder gaat tussen jullie.

Dat is voor haar niet interessant en dus gaat het gesprek nergens heen. Je bent de interactie aangegaan om een praatje te maken en te ontdekken hoe ze is.

Tip #5: Gebruik je lichaam en stem

Lichaamstaal is veel belangrijker dan de woorden die je uitspreekt in het gesprek. Zorg dat je rechtop staat, ontspannen glimlacht en kalm beweegt. Dit maakt je een aantrekkelijke man.

Kijk eens een James Bond film, kijk hoe hij beweegt en praat.

Praat langzaam in een gesprek. Als je zowel met je lichaam en je stem ruimte inneemt, zal dat je zelfvertrouwen vergroten en straal je dat ook uit. Mensen die langzaam praten hebben niet de angst in de reden gevallen te worden. Die vertellen op hun eigen tempo wat ze te zeggen hebben.

Je communiceert ermee dat jij weet dat wat je te zeggen hebt waarde heeft en dan mensen zullen luisteren Een van de beste adviezen die we kunnen geven voor de rest van je leven is: Praat langzaam en denk snel. Zowel tijdens het flirten, als op je werk.

Tip #6: Wees grappig en zoek geen goedkeuring

Als je aan een vrouw vraagt waar ze zich tot aangetrokken voelt, zal ze 9 van de 10 keer zeggen: ‘humor’. Er zijn twee soorten humor die goed werken bij het versieren van een vrouw. De eerste is zelfspot. Maak opmerkingen over jezelf die jouw diskwalificeren als relatie materiaal. Neem jezelf niet te serieus en geloof ons, als je grappen over jezelf maakt, neemt zij je wel serieus.

Vrouwen vinden het ook heerlijk om geplaagd te worden (let op, niet pesten, maar plagen). Plagen is luchtig, grappig en gaat over dingen die ze kan veranderen (dus niet plagen met haar dikke kont, tenminste niet als je haar wilt versieren.). Moppen tappen is trouwen uit den boze!

Tip #7: Raak haar aan

Het is belangrijk dat je jezelf opstelt als seksuele man, anders kom je voor je het weet in de friendzone. Durf haar op een gegeven moment op een afgestemde, fijne manier aan te raken. Altijd afgestemd aan de context en het moment. Je wilt op het punt komen dat je emoties oproepen bij de ander. Flirten is het opweggen van emoties.

Die creëer je niet met saaie gesprekken. Raak haar aan! Heb je hier nog wat moeite mee? Lees hier alles over in Lichaamstaal en Vrouwen Versieren.

Tip #8: Luister en toon interesse

We hebben twee oren en één mond, zo moet je ook spreken. Luister meer dan dat je praat, toon interesse. Een goed gesprek bestaat uit luisteren, doorvragen, interesse hebben in wat ze zegt, eerlijk reageren en zelf natuurlijk ook soms spreken. Een fijn cocktail van die ingrediënten is wat een gesprek gaande houdt.

Testosteron zorgt ervoor dat we graag en veel praten als we een vrouw versieren. Eenzijdige monologen zijn echter notoire saaie gesprekken. Vrouwen houden van mannen die geinteresseerd zijn! Let erop dat het gesprek niet ontaard in een soort sollicitatie. Je kunt ook bepaalde woorden die zij zegt herhalen of gewoon met een vragende blik, ‘hmm, vertel’ zeggen. Laat haar over zichzelf praten maar vergeet niet af en toe ook wat van jezelf te laten zien.

Tip #9: Lees meer!

Lees MasterFlirt, hoe versier je elke vrouw. Echt, dit zou tip 1 moeten zijn. Het standaardwerk over vrouwen versieren, uitgegeven door Meulenhoff/Boekerij, bestseller en inspiratiebron.

Lezen geeft je sowieso ook meer om over te praten. Een gesprek over lievelingsmaaltijden en vakantie bestemmingen draagt nergens aan bij.

Tip #10: Faal vaker

Als je merkt dat elke vrouw die jij initieert jou leuk vindt, leg jij de lat niet hoog genoeg. Het moet een streven zijn voor jou om fouten te maken, af te gaan en aan te klooien. Merk je dat het te lang, te goed gaat. Dan is het hoog tijd om gewoon weer eens ff lekker een paar keer te falen!! Thuis een beetje te manifesteren zoals “the Law of Attraction” ons leert is in ieder geval onzin.

Er zit aantrekkingskracht in een man die vaak heeft gefaald en toch elke keer weer is opgestaan.


7 versiertips voor de oudere man

Flirten en verleiden is niet alleen voor de jonge generatie. Misschien ben je net gescheiden, misschien weduwenaar. Hierbij wat tips jou helpen weer succes in de liefde te krijgen. Weet in ieder geval: je bent niet te oud en je hebt haar heel veel te bieden.

Tip 1: Vlieg onder de radar bij het vrouwen versieren

Kon je vroeger nog wegkomen met onnodig lang oogcontact en openingszinnen die interesse laten blijken. Nu kan dat niet meer. Vrouwen van rond de 30 hebben een makkelijk vinkbaar lijstje in hun hoofd zitten waar een partner aan moet voldoen en 40+ is te oud (op dat lijstje dan).

Dat dat lijstje zich naar haar verlangens schikt is in eerste instantie niet van belang. Je bent te oud om haar ‘even’ te versieren. Laat dus niet blijken dat je in haar geïnteresseerd bent! Houd het neutraal en vlieg onder de radar want anders word je direct door haar ‘oude mannen afweergeschut’ neergehaald.

Tip 2: Kleed je bovengemiddeld

Of je nu naar de supermarkt gaat, de Hema of de bieb. Kleed je behoorlijk maar niet over de top. Gewoon verzorgd. Hiermee laat je zien dat je het spel begrijpt! Vrouwen houden van mannen die het spel begrijpen want de meesten van ons bakken er niets van! Hiermee creëer je dus, hoewel je onder de radar blijft, dat ze snapt dat jij een aantrekkelijke man bent. Nu nog niet voor haar… dat komt nog!

Tip 3: Plaag een beetje

De meeste mannen zoeken goedkeuring van mooie vrouwen. Die worden daar doodmoe van en zoeken een man die boven het bedellaarsmaaiveld uitsteekt. Dat bereik je dus door haar een beetje in de maling te nemen. Houd het gesprek leuk en luchtig.

Tip 4: Wees een klankbord

Als je eenmaal contact hebt zonder uit te stralen dat je haar wilt versieren en je hoofd boven het maaiveld hebt uitgestoken wordt het tijd haar te geven wat ze nodig heeft. Dat is dus niet wat ze zegt te willen! Vrouwen zoeken een man die haar kan beteugelen. Wees een klankbord en zet haar aan het denken!

Tip 5: Laat je meerwaarde voor haar zien

Vrouwen zoeken mannen die iets toe kunnen voegen aan haar leven. Jouw ervaring en wereldwijsheid kunnen haar helpen een beter leven te leiden. Maak jezelf dus waardevol door bij te dragen aan de kwaliteit van haar leven!

Dit doe je niet met geld, maar door haar rots in de branding te zijn. Jij hebt meer overzicht, levenservaring en wijshid dan al die jonge gasten. Pas het toe.

Tip 6: Maak het veilig

Niets is zo fijn voor een vrouw als een man waarbij ze zich veilig voelt. Dat betekent dat je haar niet alleen tegen haarzelf maar ook tegen de rest van de wereld beschermt. Zorg dat ze niets van jou te vrezen heeft en bescherm haar zodra je daar de kans toe krijgt tegen de grote boze buitenwereld. Vrouwen willen een veilige oksel om in weg te kruipen, hoe zelfstandig ze ook zijn! Als Daddy kun je dit meer dan een jonge stuiterbal.

Tip 7: Sla dan pas toe!

Als je eenmaal een belangrijke plek in haar leven hebt wordt het tijd om haar aan het denken te zetten over jou. De magische zin: ’t Is jammer dat jij niet volwassen genoeg bent voor mij en ik niet jong genoeg ben voor jou, anders zou ik het wel weten…’ zet haar onbewuste aan het werk.

‘Natuurlijk ben ik wel volwassen genoeg voor jou!’, schreeuwt haar onderbewuste! Die uitdaging die je creëert vindt ze juist aantrekkelijk.

Bovenstaande tips zijn om toe te passen in jouw contact met capabele, intelligente vrouwen die sterk in hun schoenen staan. Als je een meisje tegenkomt met vaderissues kan dit hele artikel echter overboord. Doe dan lekker je ding. Vrouwen versieren is leuk voor beide partijen!


 

5 bonus  vrouwen versier tips voor jonge mannen/ in je studententijd

Ben je nog ‘young, dumb and full of cum’? Hier vijf gouden tips die jouw studententijd tot de ideale flirttijd kunnen maken. Bekijk eerst even deze video over het vrouwen versieren als jongere man.

1. Ga naar een vrouwenstad

Utrecht, Leiden, Nijmegen, Maastricht, Groningen. Daar zijn meer vrouwen dan mannen dus liggen ook meer kansen. Vermijd steden als Delft en Eindhoven. Prachtige plekjes hoor, maar door de technische universiteiten ligt het mannenpercentage daar enorm hoog. Dan maak je het voor jezelf als beginnende flirter onnodig moeilijk! Scheikunde kun bijvoorbeeld je ook in Utrecht studeren.

2. Ga op kamers

Ik keek daar altijd tegen op. Vanaf het eerste moment op mijn nieuwe kamer was dat enge gevoel DIRECT verdwenen. Ik voelde de vrijheid en dat beviel enorm. Je groeit er persoonlijk enorm van en leert op eigen benen te staan. Denk je eens in, wanneer je zo gevorderd bent, dat je meer dan eens een leuk meisje mee naar huis neemt.

Dat hoef je dan niet telkens aan de ontbijttafel uit te leggen. Als je een kamer niet kunt betalen betekent het je ouders lief aankijken, werken of lenen. Een veelgehoorde uitspraak van oud-studenten is: ‘Toen ik nog student had ik veel tijd, maar weinig geld. Nu werk ik, heb ik geld zat, maar geen tijd’. Voor aankomend studenten: kijk of je je in de stad waar je gaat studeren kunt inschrijven voor een kamer. Dan bouw je alvast wachttijd op en dat scheelt enorm.

3. Ga bij een studentenvereniging

Hierbij leer je heel gemakkelijk nieuwe mensen kennen. En je hoeft echt niet door drie lagen modder te kruipen om bij een leuke club te komen. Er zijn zat verenigingen met milde of helemaal geen ontgroeningen, waar zat leuke dames te vinden zijn. Daarnaast bestaan er ook nog studieverenigingen die direct verbonden zijn aan een studie. Ook ideaal om mensen te ontmoeten. Voor je eigen ontwikkeling zou je kunnen overwegen om in een commissie of bestuur te gaan. Kwestie van kansen grijpen.

4. Ga zoveel mogelijk feestjes af!

Studiefeesten, huisfeesten en ‘normaal’ uitgaan. Kom er achter welke feesten en uitgaansgelegenheden jou liggen. Daar kom je enkel achter door er naar toe te gaan. In Utrecht kan je op dinsdag, soms woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag uit. Door meerdere keren per week uit te gaan wordt dit en het benaderen van leuke dames steeds meer tot een gewoonte ontwikkelt en groei je harder. Stop met verlegen zijn en ga het gesprek aan met nieuwe vrienden.

5. Vind de balans tussen studie en feesten

Al die nieuwe impulsen zijn tevens afleidingen van datgene wat je er eigenlijk kwam doen: studeren. Daarom is het belangrijk je studie niet te verwaarlozen. Als je volgende dag vroeg college hebt, ga dan uit tot een uur en dan naar huis. Ben je toch even geweest en kun je de volgende dag helder in de banken zitten.

Lang studeren is tegenwoordig een dure grap. Maak niet onnodig veel kosten. Bovendien zorgt een goede studie-flow voor een positievere uitstraling in het algemeen.

Conclusie

 • Snap dat je maken hebt met een volumeknop en niet een lichtschakelaar.
 • Durf leiding te nemen
 • Afgaan hoot er bij
 • Het aangaan van dit proces is wat jou aantrekkelijk maakt

Voor mij zelf was het grootste inzicht altijd hoeveel mogelijkheden en opties ik tot mijn beschikking heb om goed te worden in dit spelletje. Het aller belangrijkste is echter dat je aan de slag gaat. Fortune favours the bold. Als je ook nog de volgende 20 fouten bij het vrouwen versieren vermijdt ga je helemaal hard.

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!