fbpx

Leven is uitdagingen overwinnen. Klinkt dramatisch maar daar komt het wel gewoon op neer. Zo ook in relaties. Een relatie beginnen kan heel uitdagend zijn. Lees verder, bekijk de video’s en ontdek wat jij NU kunt doen om de beste basis te leggen om op de juiste manier een relatie te beginnen.

Een relatie beginnen

We willen allemaal graag het juiste doen. We willen het gevoel hebben dat we geen grote fouten maken en verkeerder afslagen nemen. Zeker als we een relatie beginnen. Het voorbereidende werk begint echter al voor het begin van een relatie.

Voor het begin van een relatie

De basis van waaruit jij een relatie aangaat is minstens even belangrijk als de relatie zelf. Laten we samen gaan kijken wat dan de ingrediënten zijn om een relatie op de juiste manier te beginnen. De pre-relatie test zeg maar. Wat mij betreft bestaat deze uit een  drietal elementen die jij in je achterhoofd moet houden. Goed opletten vandaag voorkomt gezeik morgen. Bovendien kun je dan met rust en zelfvertrouwen die belangrijke keuze maken. Want laten we wel wezen, de keuze maken voor iemand waarmee je (de rest van je leven) samen gaat zijn, verdient een beetje aandacht. Niet voor niks is de vraag “hoe krijg je een vriendin?” een hele belangrijke.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Workshop: Een relatie beginnen

De twee video’s die je hieronder ziet zijn opgenomen tijdens een MasterFlirt-relatieworkshop.  Deze video’s zullen je helpen begrijpen wat de ultieme start is van een relatie en hoe jij die voor jouzelf kunt gaan creëren.

1. Schaarste versus overvloed

Wanneer je handelt uit overvloed, handel je niet uit schaarste. Dit klinkt als een open deur, maar denk er even over na. Als je handelt vanuit schaarste, zal je minder kritisch zijn. Je neemt sneller genoegen met wat langs komt. Hunker je naar seks en liefde, dan zal de eerste de beste vrouw die langskomt, voldoen.

Wanneer je handelt vanuit overvloed ben je kritischer. Je hebt een keuze. En dus kun je kiezen met wie jij seks hebt en met wie jij een relatie begint. Klinkt al iets beter hè? Bovendien heeft overvloed een ander belangrijk bijkomend voordeel. Je kunt kiezen vanuit een breed referentiekader. Voorbijgaande aan het feit dat je niet onnodig lang blijft dralen in jouw liefdesverdriet.

2. Een referentiekader

Stel, je gaat altijd uiteten bij dezelfde tent. Weet je dan of het goed is wat je eet? Nee, natuurlijk niet. Omdat je geen referentiekader hebt van wat een goed restaurant is. Simpeler gezegd, je hebt geen vergelijkingsmateriaal. Zo werkt het ook met vrouwen en relaties. Als jij één vrouw hebt ontmoet, hoe weet je of ze echt bij je past? Ok, misschien is het een schot in de roos. Je voelt het, je weet het zeker. Prima. Lucky bastard.

Maar vaker is het geen schot in de roos. Vaak twijfelen mannen. Is dit wel de vrouw die bij mij past? Precies om deze reden zul je een referentiekader moeten opbouwen van de vrouw die bij jou hoort. Hoe doe je dit? Inderdaad. Door een overvloed te creëren.

3. Kale knikker

Dit klinkt als een cliché. Maar heb jij het gevoel dat je een wilde periode achter je kan laten? Dat je klaar bent om te settelen en voor die ene vrouw te gaan? Of droom je stiekem nog van andere wijven neuken? Lees: WIL jij nog ervaren wat het is om meiden mee naar huis te nemen? Of naar de wc tijdens het uitgaan, viespeuk. Wanneer je dit verlangen nog hebt, moet jij je afvragen of dat een goede basis is voor een relatie. Je moet je wilde haren kwijt zijn. Dit is vaak ook de reden dat jij bindingsangst ervaart.

Conclusie

Bovenstaande is wat mij betreft de ultieme relatie test. Niet hoe jij met de problemen omgaat die tijdens de relatie naar boven komen, maar wat de basis is waarop jouw relatie gebouwd is. Daarna kom je vanzelf toe aan de vraag hoe je een goede relatie voedt en onderhoudt ook als ze borderline heeft. Maar ook hoe je sleur in je relatie overwint.

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!