fbpx

Eén-op-één coaching gaat over jou en je doelen; ze snel en effectief bereiken zonder vast te lopen in valkuilen of onnodig het wiel opnieuw uit te vinden.

Jouw doelstellingen

Het is mijn voorrecht geweest om de afgelopen 15 jaar honderden mannen 1-op-1 te coachen in zoals je ziet een breed scala van interessante uitdagingen:

 • Meer natuurlijk leiderschap op de werkvloer. Het worden van een krachtigere, natuurlijke leider binnen de zakelijke context. Om zo, nog meer impact te hebben op de collega’s en door te stomen naar hogere functies. Een advocaat komt op een positie waar nieuwe eisen aan hem gesteld worden en hij wil de tools om aan die eisen te voldoen en om daarmee de verwachtingen te overtreffen.
 • Zelfverzekerder worden. In het breedste zin van het woord met meer rust en zelfvertrouwen het leven tegemoed te treden.
 • Leren van de fouten uit jouw scheiding en nu wel een geschikte partner te vinden.
 • Het online daten in de smiezen krijgen.
 • Overtuigingskracht in stressvolle situaties. Hoe zorg je dat in stressvolle zakelijke contexten je rustig en gefocust blijft. Om zo de dagelijkse uitdagingen beter het hoofd te bieden. Een media professional wil beter worden in het kalm omgaan met de hectiek van zijn werk.
 • Met meer impact communiceren. Hoe bouw je sneller, intiemere banden op met zakelijke contacten om zo de communicatie, effectiever en prettiger te doen laten verlopen. Een ondernemer merkt dat hij niet het maximale haalt uit zijn contacten en wil leren sneller, een betere klik te creëren.
 • Gerichter aan mijn carriere en leven werken. Hoe zorg ik dat ik in de hectiek van alledag mijn persoonlijke doelstellingen niet uit het oog verlies en actief blijf werken aan het bereiken van mijn doelen. Drukke accountant merkt dat ze het overzicht in haar leven verliest. Zowel zakelijk als privé niet hetgeen bereikt wat ze wil bereiken en daardoor ontevreden is met haar leven.
 • Sneller, betere connecties opbouwen. Hoe zorg ik dat ik met de mensen die ik ontmoet, sneller een diepere, vruchtbare band opbouw. Account Manager ontmoet veel mensen en heeft het gevoel dat met veel van die contacten hij veel kansen laat liggen. Hij wil tools hebben om betere connecties te creëeren en daarmee ook een grotere kans op zakelijke mogelijkheden.

Ongeacht waar jij nu tegenaan loopt, onthoud, je bent niet alleen. Je bent niet de eerste die hier tegenaan loopt. Er is niets mis met je dat je dit een uitdaging vindt!

Het is mijn taak als coach jou in jouw reis te ondersteunen. supporten, bijsturen en van input te voorzien. Allemaal gericht om jou je doelstellingen te helpen bereiken. Altijd in de vorm van een op jou afgestemd persoonlijk traject.

Traject

Elk programma begint met een kennismakings gesprek; afhankelijk van jouw doelstellingen starten we dan een traject, waar nodig ondersteund door een van onze uitgebreide online trainingspakketten.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

 • De drie pilaren voor succes met vrouwen
 • De mindset voor succes in de liefde
 • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
 • 5 concrete handvatten voor succes

Spreekt bovenstaande jou aan, stuur mij een email ([email protected]) met daarin je naam, leeftijd, hetgeen waar je tegenaan loopt en het doel dat je nastreeft. Dan neem ik naar aanleiding daarvan contact met jou op en gaan we van daaruit verder.

Reviews

—————————————————————————————————————–

Mijn doel was om makkelijk sociaal gesprekken met andere mensen aan te gaan. Vooral vrouwen. Je kent het wel, je voelt je ongemakkelijk als je met iemand spreekt die je niet kent… vooral als het een aantrekkelijke vrouw is. Van Tom’s coaching heb ik veel geleerd. Hij hielt mij om mij zeker te voelen van binnen en van buiten natural en relaxt over te komen. Het interessante is dat ik een stuk relaxter met mensen omga en dat ik nu altijd genoeg leuke vrouwen om mij heen heb. Mijn sociale kring is echt verandert! Ik ben van binnen sterker geworden. Leuke vrouwen connecten makkelijker met mij en vinden het leuk om om mij heen te zijn. Ik heb echt de juiste beslissing gemaakt om 1-op-1 coaching met Tom te doen! Ik beveel het aan als je echt groei wilt maken! 

—  P uit D.

—————————————————————————————————————–

Coaching bij Tom is absoluut life changing geweest.

Hij bijzondere aan Tom is dat je merkt dat hij je oprecht verder wil helpen.

Hij verplaatste zich goed in mij en geeft veel vertrouwen.

Ik heb niet eerder meegemaakt dat iemand mij in zo’n korte tijd zoveel vertrouwen kon geven.

Realiteitsbesef is sterk toegenomen. Tom wijste me op sociale dynamieken die plaatsvinden en ik destijds

niet zag. Hierdoor begreep ik meer en kon ik meer ontspannen.

Achteraf was hij altijd zeer open voor contact. Zo ben ik nog een keer bij hem langsgeweest en heeft hij mij de 50 Weten gedoneerd, waar ik veel naar geluisterd heb.

Onwijs bedankt. 

B

Mijn oorspronkelijke doelen:

– Angsten overwinnen

– Leren communiceren met vrouwen

– Vrouwen begrijpen (voor zover mogelijk)

—————————————————————————————————————–

Dit moet ik gewoon even kwijt, anders geloof ik straks zelf niet meer dat het echt gebeurd is! Weet je nog hoe ik een jaar geleden bij je op de stoep stond, 33 jaar oud, nog nooit in m’n leven gezoend?

Een paar minuten nadat ik de douche hoorde uitgaan kwam ze in badjas de slaapkamer ingelopen. Ik lag in mijn pyjama op haar bed. Ze kwam voor me staan en zei plagerig: “Wat heb jij een hoop kleren aan!” terwijl ze haar badjas open knoopte en op de grond liet vallen. Ik kreeg maar weinig tijd om haar mooie lichaam te bewonderen, want vrijwel meteen daarna trok ze mij over zich heen op bed en deed het licht uit. Wat er daarna gebeurde laat zich raden… Ik had me geen heerlijker kerstavond kunnen voorstellen!

Grappig, want precies een jaar geleden, ook kerstavond, zat ik thee te drinken met een vrouw. De eerste date van m’n leven, dankzij jouw hulp. Het afgelopen jaar heb ik ontzettend veel meegemaakt. Momenten van pijn en confrontatie, gestoorde vrouwen, maar ook succesjes en doorbraken. Gestart met jouw boek en aangemoedigd met de nieuwsbrieven. En nu… dat waar ik sinds de basisschool al naar verlangde, namelijk in bed belanden met een sexy vrouw die mij WIL… is werkelijkheid geworden! Kun je je voorstellen hoe gelukkig ik me voel? Eén ding weet ik heel zeker: zonder wat jij in me losgemaakt hebt was dit nooit gebeurd! En al begrijp ik er misschien allemaal niets van…. thanks so much!

Beste wensen van een ex-geek

—————————————————————————————————————–

Ik begon mijn coaching traject bij Tom met als doel meer interactie met vrouwen te hebben. Ik merkte dat het verleidingsspel vooral om mij heen gebeurde en ik zelf niet duidelijk wist hoe ik zelf mee kon spelen. Tom leerde mij hoe je vanuit jezelf als man het spel kunt spelen. Geen trucjes waar vrouwen toch doorheen prikken. Bij specifieke situaties die je meemaakt en aan de hand van oefeningen krijg je persoonlijke en gerichte tips om mee verder te gaan. Het 1-op-1 coaching geeft daarmee een enorme boost om beter te worden met vrouwen!

—————————————————————————————————————–

Via de oude website van Tom ikpasbijjou.nl kwam ik erachter dat het mogelijk was om een coach te nemen die je ondersteunt en leert hoe je die persoon kunt worden die jij wilt worden en hoe je om moet gaan met vrouwen. Mega interessant! Maar ook wel een enge stap. Ik realiseerde mij dat ik nog niet ben waar ik wilde zijn als man en ook als man met vrouwen. Dat is even pijnlijk, maar het is super als je actief daaraan kunt werken en jezelf kunt verbeteren.

Wat is leuk is aan de manier van coaching door Tom is dat hij een expert is op het gebied vrouwen versieren, en de interactie tussen mannen en vrouwen in het algemeen. Ik had sessies met iemand die weet hoe het werkt. Hij gaf mij adviezen die ik normaal nergens hoorde, en hij stelde mij over zeer veel dingen gerust. Wat ik verder zeer goed vind aan zijn aanpak is dat hij kijkt naar waar ik was op dit moment en mij een stap verder bracht in de juiste richting. Daarnaast heeft Tom ook kennis van NLP en andere coachingtechnieken. Deze technieken hebben mij geholpen om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen in de juiste richting! Ik ben heel erg vooruit gegaan in mijn interacties met vrouwen en heb meer zelfvertrouwen.

—————————————————————————————————————–

Bijzondere ervaring gecoached te worden door Tom: op een persoonlijke, vertrouwde en tegelijk discrete manier is het Tom echt gelukt mij anders over bepaalde diepere gevoelens te laten voelen. Het helpt mij op dit moment om (in mijn specifieke geval) beter te laten voelen over mijn huidige relatie.

Vanuit mijn zicht heeft iedereen wel 1 of 2 issues die hij met zich meesleept. Vaak niet zichtbaar aan de oppervlakte en het lijkt vaak of de gedragingen hier omheen geen hinder hiervan ondervinden. Wordt echter het issue aangesproken en verandert van richting door de coaching van Tom, voelt het als een bevrijding. Tom thanks!

—————————————————————————————————————–

Wat dacht ik voordat ik aan de coaching begon:

 • Misschien een kans om die vervelende onzekerheid / verlegenheid te verkleinen.
 • Misschien een stap in de goede richting die ik wil bereiken
 • Dacht wel dat het “praktijk gericht was”. i.p.v. op een stoel psychologische oefeningen ondergaan.

Wat ik ook dacht was dat ik dit nodig had omdat ik van mezelf kan zeggen dat ik nog een hoop op dat gebied moet leren / inhalen.

Wat het achteraf allemaal heeft opgeleverd:

 • Interacties met mensen een onderwerp in mijn leven is geworden.
 • De angst van een interactie is afgenomen.
 • Ben toch spraakzamer geworden met (onbekende) vrouwen.
 • Durf nu ook in bepaalde situaties naar wild vreemde af te stappen, en als dat nog niet lukt,.. probeer ik mezelf met de geleerde oefeningen toch over de streep te trekken.
 • Probeer zo relax mogelijk over te komen m.b.t. het communiceren naar vrouwen en dat gaat steeds beter

Ondanks dat de coaching bij Tom op kantoor gebeurt en ik niet met hem de straat op ging merkte ik dat mijn persoonlijke doelstellingen waarmee ik bij hem kwam vervuld zijn.

Ik voel me nu krachtiger en zelfverzekerder in onbekende situaties. Ik spreek onbekende vrouwen sneller aan en ik ben veel sneller dan dat ik dacht mijn doel op het gebied van succes met vrouwen aan het bereiken

—————————————————————————————————————–

Iedereen heeft wel een aantal punten die ontwikkeling vergen. Bij mij was dat het op een relaxte manier vrouwen aanspreken. Tom vertelt van te voren wat hij van plan is, helpt bij het verschaffen van inzicht om je doel te bereiken, werkt gestructureerd en geeft praktische opdrachten. En dan is het aan jezelf natuurlijk. Aan de slag. Tom controleert je niet, maar geeft je wel op een prettige manier aan dat er wat verwacht wordt.

Mijn ervaring is dat je gewoon enige tijd jezelf enorm moet pushen om op die manier je beleving van wat normaal is (je comfort zone in populaire termen) te vergroten. Daarna kon ik in heel veel meer situaties op een relaxte manier vrouwen aanspreken. Maar makkelijk is het niet geworden. Het is puur het inzicht dat er maar een persoon tussen jou en het aanspreken staat. En dat ben je zelf.

Waren daarvoor nu echt van die coaching sessies nodig zul je denken? Voor de een misschien niet, voor de ander wordt het verschil erdoor gemaakt.

—————————————————————————————————————–

De coachingsessie die ik bij Tom heb gevolgd stond in het teken van een familiaire kwestie. 

Voornamelijk de band met mijn vader. Dit is een onderwerp wat vrij diep gaat en ik was blij met de manier waarop Tom hiermee om ging. Hij stelde mij goed op mijn gemak, gaf bruikbare tools mee vanuit NLP en huiswerk wat ik kan gebruiken om beter om te gaan met bepaalde uitdagingen. 

De manier waarop Tom overkomt vind ik relaxt, hij maakt goed rapport met clienten en is in staat op gelijke hoogte met clienten te praten. Het effect van de sessie is dat ik mij prettiger voel in mijn band met mijn vader, ik ga hier relaxter mee om dan voor de sessie.

—————————————————————————————————————–

Na de cursus in Leuven ging ik meermaals naar Rotterdam voor 1-on-1 sessies bij Tom.

Tijdens die momenten maakte hij onder meer gebruik van NLP, iets waarin hij zeer sterk bedreven is.

De littekens uit mijn verleden die maakten dat het versieren van vrouwen voor mij een last eerder dan een lust vormde, wist hij als een volleerde coach en met z’n NLP-technieken en vaardigheden, stap voor stap af te bouwen, te ontdooien, te genezen als het ware.

En dat alles met het grootste respect.

Ik besefte het nog niet meteen maar deze 1-on-1 coaching bij Tom vormde een doorbraak in mijn leven.

Telkens ik van Rotterdam weer naar huis, in België, reed, voelde ik me groeien, merkte ik hoe ik die ballast uit het verleden steeds meer achter me liet en me vrijer en lichter begon te voelen.

Mijn comfort zone was met rasse schreden aan het groeien, en geen klein beetje trouwens !

Nadat ik nog enkele gerichtere avondcursussen bij Tom volgde, kan ik nu met veel plezier stellen dat ik een andere man ben geworden.

Wat ik bij hem leerde over lichaamstaal, taalgebruik, aanrakingen enzovoort, het komt allemaal van pas.

Ik voel me ook heel rustig bij de zaak daar waar ik me vroeger snel ongerust maakte of gehaast begon te doen.

Ik kan het als volgt samenvatten:Als ik een blik in de achteruitkijkspiegel werp, dan hebben de coaching en de seminars een ingrijpende invloed gehad op mijn leven als mens en als man. Ik spreek nu spontaan mensen aan, met een glimlach, zonder druk of wat dan ook.

En dat blijkt ook bijna steeds aan  (en slaat het niet aan, dan zal die andere wel een slechte dag hebben (of was mijn grap of opmerking van de dag wat te flauw

Hoe dan ook, Tom’s technieken hebben me geholpen om mensen in het algemeen en vrouwen in het bijzonder aan te spreken en te onderhouden. Dat is sinds die eerste cursus in Leuven steeds meer en steeds makkelijker gelukt.  Ik hoef niet te zeggen hoeveel deugd dat doet en ook… hoe leuk het gewoon is geworden ! En wat de vrouwen betreft:  daar waren niet alleen doordeweekse vrouwen, er zaten ook geregeld hele knappe, dikwijls op het eerste zicht onbereikbare bij, je weet wel:  zij die een 11 op 10 verdienen  

En eentje… eentje is sinds een paar weken mijn vriendin. Ik kwam ze 8 maanden geleden tegen in Nepal.  Onze blikken kruisten elkaar 2 seconden en we zegden enkel ‘hello, nice to meet you’. Nadien deed ik iets wat ik vroeger niet durfde en niet zou gedaan hebben:  via gemeenschappelijke vrienden heb ik contact met haar gezocht (want de dag na onze ontmoeting was ze alweer weg) en een paar maanden later zaten we in Brussel op een terrasje en na heel wat leuke momenten sindsdien is ze nu mijn vriendin. Ook leuk om weten:  Tom’s hulp werkt ook letterlijk grensoverschrijdend.  Mijn vriendin komt uit het zuiden van België en is Franstalig maar het taalverschil maakt geen verschil want zijn tips & trics werken taaloverschrijdend

Tom:  Thanks mate !

Dikke merci !

—————————————————————————————————————– 

Na een lange relatie te hebben gehad, had ik een hele leuke compensatie periode van veel vrouwen. Toen dat na een paar jaren steeds minder voldoening gaf kreeg ik 2 korte relaties van een half jaar. Wel knappe dames, maar niet de dames waarmee je oud wil worden. Ik kwam er steeds meer achter dat een leuke relatie geen vanzelfsprekendheid is. Ik wilde verandering. Niet alleen in de modus komen om weer dames te versieren en hier weer behendig in te worden, maar ik wilde de overtreffende trap. Ik wilde er echt beter in worden, zorgen dat het blijvend is en weer plezier halen uit het versieren van dames. Dit was voor mij destijds best lastig na twee korte relaties met de nodige drama. En om deze reden heb ik Tom gevraagd om mij verder te helpen. Geen algemene informatie, want veel PUA shit had ik al gezien, geluisterd of gelezen. Ik wilde 1-op-1 coaching om dit te bereiken. 

1 keer in de 3 weken ging ik naar Rotterdam waar Tom mij uitleg gaf over verschillende theorieën uit de psychologie, deed verschillende NLP oefeningen met mij en liet mij beloftes maken met mijzelf. En met deze bagage ging ik aan de slag. Niet alleen in de kroeg, maar overal waar ik kwam. Dames aanspreken, sociale interacties hebben met iedereen en plezier hebben. Ik wilde resultaat zien en dat kan alleen maar door te doen. En wat heeft het mij opgeleverd? Veel kennis over mezelf, vaardigheden waardoor ik weer in control was tijdens versieren, plezier tijdens het versieren, meer zelfvertrouwen en veel sex. 1-op-1 coaching gecombineerd met “direct game”, wat mij goed ligt, heeft er voor gezorgd dat ik mijn doel heb bereikt.

En nu 2,5 jaren verder, denk ik er met veel tevredenheid aan terug. Inmiddels al lang een leuke relatie. Is het voor altijd? Ik zou het niet weten, maar ik weet wel dat je actie moet ondernemen om je doel te bereiken en dat je dan succes zal hebben. En dat stelt mij gerust…

Vale Tudo/

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!