fbpx

Coaching

Het feit dat jij hier bent betekent dat je een doel hebt. Jij bent iets aan het nastreven. Wat jouw doel is en wat ik als coach voor jou kan betekenen, daar hebben we het zo over. De basis is; jij hebt een doel en het is belangrijk voor jou om dat doel te bereiken. Op deze pagina lees jij hoe de 1-op-1 coaching hier een cruciale rol bij kan spelen.

tom
Video afspelen

Over Tom Gorny

Tom is de dating en mannelijkheid expert van de BeNeLux. Graag gezien in de media. Als co-auteur van het boek MasterFlirt en eigenaar van MasterFlirt heeft hij ruim tien jaar professionele ervaring in het coaching, begeleiden en trainen van mannen. Daarnaast geeft hij ook zakelijke training en coaching zie: www.tomgorny.nl

Succes

Succes kun je definiëren als het bereiken van een doel. Ongeacht wat jij nastreeft. Als jij jouw doel bereikt, dan heb jij “succes”.

Hier zit ook direct het probleem in. Want zodra jij een doel hebt bereikt, word jij je opeens bewust van het feit dat er allemaal nieuwe mogelijkheden zijn. Allemaal nieuwe doelstellingen om te bereiken.

Succesvol leven is dan ook niet het bereiken van een één doel. Succesvol leven is op het juiste pad te blijven en structureel de juiste doelstellingen te behalen. Keer op keer, elke keer weer.

Jouw doelstellingen

Het zal je misschien verbazen, maar het doel van de meeste mannen die voor coaching langskomen is niet “succes met vrouwen”. Soms is het er een onderdeel van, maar de focus ligt er over het algemeen niet op. Ik zal je een paar voorbeelden geven van waar mannen mee komen:

Meer natuurlijk leiderschap op de werkvloer. Het worden van een krachtigere, natuurlijke leider binnen de zakelijke context. Om zo, nog meer impact te hebben op de collega’s en door te stomen naar hogere functies. Een advocaat komt op een positie waar nieuwe eisen aan hem gesteld worden en hij wil de tools om aan die eisen te voldoen en daarmee de verwachtingen te overtreffen.

Overtuigingskracht in stressvolle situaties. Hoe zorg je dat in stressvolle zakelijke contexten je rustig en gefocust blijft. Om zo de dagelijkse uitdagingen beter het hoofd te bieden. Een media professional wil beter worden in het kalm omgaan met de hectiek van zijn werk.

Met meer impact communiceren. Hoe bouw je sneller, intiemere banden op met zakelijke contacten om zo de communicatie, effectiever en prettiger te doen laten verlopen. Een ondernemer merkt dat hij niet het maximale haalt uit zijn contacten en wil leren sneller, een betere klik te creëren.

Zelfverzekerd met “echt” leuke vrouwen omgaan. Hoe zorg je dat je juist bij jouw “droomvrouw” nog steeds een krachtige zelfverzekerde man blijft zonder je fundamenten te verliezen. 28 jarige kerel, heeft altijd wel vriendinnen gehad, maar gaat altijd voor vrouwen die hem niet intimideren, waardoor hij nooit echt blij is met zijn vriendin. Hier wil hij eens en voor altijd korte metten mee maken.

Je man voelen in relaties. Hoe blijf je de seksuele polariteit in een relatie voeden. Kerel merkt dat in relaties de vonk er na verloop van tijd uitgaat en wilt tools krijgen om dit te voorkomen.

Als aantrekkelijkere man gezien worden. Wat maakt een man aantrekkelijk en hoe voed je dat in jezelf. Man wordt vaak gezien als broertje en wilt tools hebben om dit te voorkomen.

Zoals je ziet een breed pallet aan interessante uitdagingen. Maar wat is daarin mijn rol als coach?

Kennis is macht

Hoe je het ook wendt of keert. Kennis is macht. Het is nergens voor nodig om het wiel helemaal in je eentje opnieuw uit te vinden. Niet alleen is dat onnodig. Wat mij betreft is dat ronduit stom. Waarom zou je niet willen leren van mijn fouten en van de fouten van de letterlijk honderden mannen die ik de afgelopen 10 jaar heb gecoacht.

Niet alleen zal dit jou proces ongekend versnellen. De kans dat jij jouw doel gaat bereiken wordt er ook enorm door vergroot. Het kost namelijk elke keer weer enorm veel energie om na een fout/teleurstelling jezelf weer te herpakken en door te gaan. Bouw voort op de fundamenten die ik jou als coach kan bieden en je zult met zeven mijls laarzen het proces doorlopen. Kennis is echter niet de enige toegevoegde waarde van het hebben van een coach.

Lat verhoger

Ik ken jou persoonlijk niet en toch zeg ik het gewoon. Jij kunt meer dan dat jij denkt! Zonder uitzondering is het mijn ervaring dat cliënten hun lat te laag hebben liggen. Jij kunt meer, veel meer dan dat jij denkt. Jij hebt veel meer potentie dan dat jij denkt. Jij kunt meer bereiken dan dat jij denkt.

Een van mijn taken als jouw coach zijnde is om je bewust te maken van jouw mogelijkheden. Om jou vervolgens uit te dagen verder te gaan dan dat jij oorspronkelijk voor ogen had. Negatieve ervaringen kunnen een dooddoener zijn voor ambitie en dromen. Vanuit een basis van vertrouwen kunnen wij samen gaan kijken naar wat voor doelstellingen passen bij jouw beste zelf. Mijn taak is er om jou uit te dagen, te pushen en bewust te maken van de mogelijkheden.

Olifant eten

Een ander belangrijk doel waar wij ons op richten, is het samen eten van een olifant. Misschien ken je de gezegde,”hoe eet je een olifant? Een hapje tegelijk!”. Als het gaat om persoonlijke ontwikkeling zit daar een grote uitdaging. Hoe knip je een groot doel op in kleine stukjes? Wat zou een eerste goede stap in de juiste richting zijn? Hoe zorg je dat je enkel op die ene stap gericht blijft? Dat is exact een van mijn belangrijkste taken als coach. Jouw doel in kleine, haalbare stappen opknippen. Samen gefocust aan elk van de sub-doelen werken en zo stap voor stap langzaam meer zeer zeker richting einddoel te gaan!

Blinde Vlek

Komen we vanzelf bij het volgende belangrijke punt aan. Dat wat je niet kunt zien, kun je niet zien 🙂 Klinkt suf, maar zo is het wel. Met betrekking tot onszelf hebben we allemaal een blinde vlek. Hoe goed jij ook denkt te weten hoe je werkt, wat je goed en fout doet. De ervaring leert dat er altijd een grote blinde vlek is. Waar vaak een groot deel van de oplossing ligt. Een van mijn taken als coach is om jou inzicht te geven in die blinde vlek. Je bewust te maken van de dingen waar je tot nog toe onbewust van bent. Om zo effectiever je doelstellingen na te streven.

Coaching

Waarschijnlijk begin jij nu wel een beeld te vormen van mijn rol als coach en wat ik daarin voor jou kan betekenen. Hoe ziet zo een coaching traject eruit?

Kennismaking

Na jouw mail en een kort telefoongesprek hebben we een eerste kennismaking. Jij komt een keertje helemaal vrijblijvend langs op kantoor. Dit kan door de week, overdag/’s avonds in het weekend, ik ben heel erg flexibel. Het doel is om gewoon even elkaar in het echt te ontmoeten en goed door te spreken wat het plan van aanpak is.

Na die kennismaking ga jij nog even rustig een dagje nadenken of jij de commitment van een coachings traject aan wilt gaan. Ik doe hetzelfde. Bij coaching is het belangrijk dat jij en ik op dezelfde lijn zitten. Dat duidelijk is wat we van elkaar verwachten en of dat een samenwerking mogelijk is.

Als dat allemaal goed zit en meestal is dat ook zo gaan we los. We gaan daarna samen een duidelijk doel formuleren. We gaan dit doel in haalbare stappen opknippen en van daaruit daarna gaan we los!

Traject

Het bereiken van een doel is een reis. En een reis heeft tijd nodig. Om die reden werk ik uitsluitend met trajecten. Het doel dat je nastreeft bepaalt om hoeveel sessies het gaan en hoe we het traject inrichten, met bijvoorbeeld een aanvullende workshop of andere toevoeginge. De prijs van mijn 1-op-1 coachings-trajecten beginnen vanaf 600,- euro en zijn verder afhankelijk van de workshops en trainingen die jij er naast verder volgt.

Jouw beurt

Spreekt bovenstaande jou aan, stuur mij een email ([email protected]) met daarin je naam, leeftijd, hetgeen waar je tegenaan loopt en het doel dat je nastreeft. Dan neem ik naar aanleiding daarvan contact met jou op en gaan we van daaruit verder.

Hieronder kun je alvast lezen wat jouw voorgangers over de coaching te zeggen hadden.

Ervaringen van jouw voorgangers

Ik ben de 1 op 1 coaching bij Tom gaan volgen omdat ik in een een midlife crisis zat, ben zelf 52, mijn zelfvertrouwen had een flinke deuk opgelopen door verschillende omstandigheden, ik was heel onzeker en ook heel introvert (veel te lief) waardoor ik heel slecht voor mijzelf opkwam en mij dus vaak liet overrulen door anderen, zowel op het werk als prive, ook was ik een people please en durfde mijn mening niet te ventileren. Dit leidde bij mij tot frustraties en teleurstellingen.

Ik zat in een neerwaartse spiraal en moest hier iets aan doen. Toevallig kend ik Tom als sinds 2004/2005 van internet en surfde op zijn site omdat ik weet dat hij iets deed aan coaching.

Door zijn coaching heb ik meer structuur kunnen brengen in mijn denken, doen en laten.
Ik ben mezelf beter gaan leren kennen wie ik was en wie ik wil zijn…wat voor mij werkt en wat niet…welke zaken mij beperken en welke niet…hierbij de nodige tools aangereikt gekregen van Tom, die ik voor mezelf heb uitgewerkt en waarmee ik aan de slag ben gegaan met verbluffende resultaten (binnen een maand).

Ik ben nu in staat om meer mijn grenzen te stellen, wat ik vroeger niet deed. Ik weiger nu een slachtofferrol te vervullen en durf dingen bespreekbaar te maken en niet direct de schuld op mij te nemen en me in mijn schulp terug te trekken.
Ben geen people pleaser meer en durf uit te komen voor mijn mening en ben derhalve niet meer bang om vrienden/relaties te verliezen. De coaching heeft mij omgevormd tot een nieuwe persoon, die lekker in zijn vel zit..vol zelfvertrouwen en die uitdagingen niet meer uit de weggaat. Sta spontaner en veel ontspannender in het leven.

Ik kan een ieder ten zeerste aanraden om de 1 op 1 coaching bij Tom te volgen voor een snelle en effectieve resultaat.

Tom, Bedankt voor alles!
Ciao man…

Coaching bij Tom is absoluut life changing geweest.

 Het bijzondere aan Tom is dat je merkt dat hij je oprecht verder wil helpen. Hij verplaatste zich goed in mij en geeft veel vertrouwen. Ik heb niet eerder meegemaakt dat iemand mij in zo’n korte tijd zoveel vertrouwen kon geven.
 
Realiteitsbesef is sterk toegenomen. Tom wijste me op sociale dynamieken die plaatsvinden en ik destijds niet zag. Hierdoor begreep ik meer en kon ik meer ontspannen.
 
Achteraf was hij altijd zeer open voor contact. Zo ben ik nog een keer bij hem langsgeweest en heeft hij mij de 50 Weten gedoneerd, waar ik veel naar geluisterd heb.
 
Onwijs bedankt. 
 
B
 
Mijn oorspronkelijke doelen:
– Angsten overwinnen
– Leren communiceren met vrouwen
– Vrouwen begrijpen (voor zover mogelijk)

Mijn doel was om makkelijk sociaal gesprekken met andere mensen aan te gaan. Vooral vrouwen. Je kent het wel, je voelt je ongemakkelijk als je met iemand spreekt die je niet kent… vooral als het een aantrekkelijke vrouw is.

Van Tom’s coaching heb ik veel geleerd. Hij hielt mij om mij zeker te voelen van binnen en van buiten natural en relaxt over te komen. Het interessante is dat ik een stuk relaxter met mensen omga en dat ik nu altijd genoeg leuke vrouwen om mij heen heb. Mijn sociale kring is echt verandert! Ik ben van binnen sterker geworden. Leuke vrouwen connecten makkelijker met mij en vinden het leuk om om mij heen te zijn. Ik heb echt de juiste beslissing gemaakt om 1-op-1 coaching met Tom te doen! Ik beveel het aan als je echt groei wilt maken! 

—  P uit D.

Dit moet ik gewoon even kwijt, anders geloof ik straks zelf niet meer dat het echt gebeurd is! Weet je nog hoe ik een jaar geleden bij je op de stoep stond, 33 jaar oud, nog nooit in m’n leven gezoend?

Een paar minuten nadat ik de douche hoorde uitgaan kwam ze in badjas de slaapkamer ingelopen. Ik lag in mijn pyjama op haar bed. Ze kwam voor me staan en zei plagerig: “Wat heb jij een hoop kleren aan!” terwijl ze haar badjas open knoopte en op de grond liet vallen. Ik kreeg maar weinig tijd om haar mooie lichaam te bewonderen, want vrijwel meteen daarna trok ze mij over zich heen op bed en deed het licht uit. Wat er daarna gebeurde laat zich raden… Ik had me geen heerlijker kerstavond kunnen voorstellen!

Grappig, want precies een jaar geleden, ook kerstavond, zat ik thee te drinken met een vrouw. De eerste date van m’n leven, dankzij jouw hulp. Het afgelopen jaar heb ik ontzettend veel meegemaakt. Momenten van pijn en confrontatie, gestoorde vrouwen, maar ook succesjes en doorbraken. Gestart met jouw boek en aangemoedigd met de nieuwsbrieven. En nu… dat waar ik sinds de basisschool al naar verlangde, namelijk in bed belanden met een sexy vrouw die mij WIL… is werkelijkheid geworden! Kun je je voorstellen hoe gelukkig ik me voel? Eén ding weet ik heel zeker: zonder wat jij in me losgemaakt hebt was dit nooit gebeurd! En al begrijp ik er misschien allemaal niets van…. thanks so much!

Beste wensen van een ex-geek 🙂

Ik begon mijn coaching traject bij Tom met als doel meer interactie met vrouwen te hebben. Ik merkte dat het verleidingsspel vooral om mij heen gebeurde en ik zelf niet duidelijk wist hoe ik zelf mee kon spelen. Tom leerde mij hoe je vanuit jezelf als man het spel kunt spelen. Geen trucjes waar vrouwen toch doorheen prikken. Bij specifieke situaties die je meemaakt en aan de hand van oefeningen krijg je persoonlijke en gerichte tips om mee verder te gaan. Het 1-op-1 coaching geeft daarmee een enorme boost om beter te worden met vrouwen!

Via de oude website van Tom ikpasbijjou.nl kwam ik erachter dat het mogelijk was om een coach te nemen die je ondersteunt en leert hoe je die persoon kunt worden die jij wilt worden en hoe je om moet gaan met vrouwen. Mega interessant! Maar ook wel een enge stap. Ik realiseerde mij dat ik nog niet ben waar ik wilde zijn als man en ook als man met vrouwen. Dat is even pijnlijk, maar het is super als je actief daaraan kunt werken en jezelf kunt verbeteren.

Wat is leuk is aan de manier van coaching door Tom is dat hij een expert is op het gebied vrouwen versieren, en de interactie tussen mannen en vrouwen in het algemeen. Ik had sessies met iemand die weet hoe het werkt. Hij gaf mij adviezen die ik normaal nergens hoorde, en hij stelde mij over zeer veel dingen gerust. Wat ik verder zeer goed vind aan zijn aanpak is dat hij kijkt naar waar ik was op dit moment en mij een stap verder bracht in de juiste richting. Daarnaast heeft Tom ook kennis van NLP en andere coachingtechnieken. Deze technieken hebben mij geholpen om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen in de juiste richting! Ik ben heel erg vooruit gegaan in mijn interacties met vrouwen en heb meer zelfvertrouwen.

Bijzondere ervaring gecoached te worden door Tom: op een persoonlijke, vertrouwde en tegelijk discrete manier is het Tom echt gelukt mij anders over bepaalde diepere gevoelens te laten voelen. Het helpt mij op dit moment om (in mijn specifieke geval) beter te laten voelen over mijn huidige relatie.
 
Vanuit mijn zicht heeft iedereen wel 1 of 2 issues die hij met zich meesleept. Vaak niet zichtbaar aan de oppervlakte en het lijkt vaak of de gedragingen hier omheen geen hinder hiervan ondervinden. Wordt echter het issue aangesproken en verandert van richting door de coaching van Tom, voelt het als een bevrijding. Tom thanks!

Wat dacht ik voordat ik aan de coaching begon:

  • Misschien een kans om die vervelende onzekerheid / verlegenheid te verkleinen.
  • Misschien een stap in de goede richting die ik wil bereiken
  • Dacht wel dat het “praktijk gericht was”. i.p.v. op een stoel psychologische oefeningen ondergaan.

Wat ik ook dacht was dat ik dit nodig had omdat ik van mezelf kan zeggen dat ik nog een hoop op dat gebied moet leren / inhalen.

Wat het achteraf allemaal heeft opgeleverd:

  • Interacties met mensen een onderwerp in mijn leven is geworden.
  • De angst van een interactie is afgenomen.
  • Ben toch spraakzamer geworden met (onbekende) vrouwen.
  • Durf nu ook in bepaalde situaties naar wild vreemde af te stappen, en als dat nog niet lukt,.. probeer ik mezelf met de geleerde oefeningen toch over de streep te trekken.
  • Probeer zo relax mogelijk over te komen m.b.t. het communiceren naar vrouwen en dat gaat steeds beter

Ondanks dat de coaching bij Tom op kantoor gebeurt en ik niet met hem de straat op ging merkte ik dat mijn persoonlijke doelstellingen waarmee ik bij hem kwam vervuld zijn.

Ik voel me nu krachtiger en zelfverzekerder in onbekende situaties. Ik spreek onbekende vrouwen sneller aan en ik ben veel sneller dan dat ik dacht mijn doel op het gebied van succes met vrouwen aan het bereiken

Iedereen heeft wel een aantal punten die ontwikkeling vergen. Bij mij was dat het op een relaxte manier vrouwen aanspreken. Tom vertelt van te voren wat hij van plan is, helpt bij het verschaffen van inzicht om je doel te bereiken, werkt gestructureerd en geeft praktische opdrachten. En dan is het aan jezelf natuurlijk. Aan de slag. Tom controleert je niet, maar geeft je wel op een prettige manier aan dat er wat verwacht wordt.
 
Mijn ervaring is dat je gewoon enige tijd jezelf enorm moet pushen om op die manier je beleving van wat normaal is (je comfort zone in populaire termen) te vergroten. Daarna kon ik in heel veel meer situaties op een relaxte manier vrouwen aanspreken. Maar makkelijk is het niet geworden. Het is puur het inzicht dat er maar een persoon tussen jou en het aanspreken staat. En dat ben je zelf.
 
Waren daarvoor nu echt van die coaching sessies nodig zul je denken? Voor de een misschien niet, voor de ander wordt het verschil erdoor gemaakt.
De coachingsessie die ik bij Tom heb gevolgd stond in het teken van een familiaire kwestie. Voornamelijk de band met mijn vader. Dit is een onderwerp wat vrij diep gaat en ik was blij met de manier waarop Tom hiermee om ging. Hij stelde mij goed op mijn gemak, gaf bruikbare tools mee vanuit NLP en huiswerk wat ik kan gebruiken om beter om te gaan met bepaalde uitdagingen. 
 
De manier waarop Tom overkomt vind ik relaxt, hij maakt goed rapport met clienten en is in staat op gelijke hoogte met clienten te praten. Het effect van de sessie is dat ik mij prettiger voel in mijn band met mijn vader, ik ga hier relaxter mee om dan voor de sessie.

Na de cursus in Leuven ging ik meermaals naar Rotterdam voor 1-on-1 sessies bij Tom.
Tijdens die momenten maakte hij onder meer gebruik van NLP, iets waarin hij zeer sterk bedreven is.

De littekens uit mijn verleden die maakten dat het versieren van vrouwen voor mij een last eerder dan een lust vormde, wist hij als een volleerde coach en met z’n NLP-technieken en vaardigheden, stap voor stap af te bouwen, te ontdooien, te genezen als het ware.
En dat alles met het grootste respect.

Ik besefte het nog niet meteen maar deze 1-on-1 coaching bij Tom vormde een doorbraak in mijn leven.
Telkens ik van Rotterdam weer naar huis, in België, reed, voelde ik me groeien, merkte ik hoe ik die ballast uit het verleden steeds meer achter me liet en me vrijer en lichter begon te voelen.
Mijn comfort zone was met rasse schreden aan het groeien, en geen klein beetje trouwens !

Nadat ik nog enkele gerichtere avondcursussen bij Tom volgde, kan ik nu met veel plezier stellen dat ik een andere man ben geworden.
Wat ik bij hem leerde over lichaamstaal, taalgebruik, aanrakingen enzovoort, het komt allemaal van pas.
Ik voel me ook heel rustig bij de zaak daar waar ik me vroeger snel ongerust maakte of gehaast begon te doen.

Ik kan het als volgt samenvatten:Als ik een blik in de achteruitkijkspiegel werp, dan hebben de coaching en de seminars een ingrijpende invloed gehad op mijn leven als mens en als man. Ik spreek nu spontaan mensen aan, met een glimlach, zonder druk of wat dan ook.
En dat blijkt ook bijna steeds aan  (en slaat het niet aan, dan zal die andere wel een slechte dag hebben (of was mijn grap of opmerking van de dag wat te flauw 😉

Hoe dan ook, Tom’s technieken hebben me geholpen om mensen in het algemeen en vrouwen in het bijzonder aan te spreken en te onderhouden. Dat is sinds die eerste cursus in Leuven steeds meer en steeds makkelijker gelukt.  Ik hoef niet te zeggen hoeveel deugd dat doet en ook… hoe leuk het gewoon is geworden ! En wat de vrouwen betreft:  daar waren niet alleen doordeweekse vrouwen, er zaten ook geregeld hele knappe, dikwijls op het eerste zicht onbereikbare bij, je weet wel:  zij die een 11 op 10 verdienen  😉

En eentje… eentje is sinds een paar weken mijn vriendin. Ik kwam ze 8 maanden geleden tegen in Nepal.  Onze blikken kruisten elkaar 2 seconden en we zegden enkel ‘hello, nice to meet you’. Nadien deed ik iets wat ik vroeger niet durfde en niet zou gedaan hebben:  via gemeenschappelijke vrienden heb ik contact met haar gezocht (want de dag na onze ontmoeting was ze alweer weg) en een paar maanden later zaten we in Brussel op een terrasje en na heel wat leuke momenten sindsdien is ze nu mijn vriendin. Ook leuk om weten:  Tom’s hulp werkt ook letterlijk grensoverschrijdend.  Mijn vriendin komt uit het zuiden van België en is Franstalig maar het taalverschil maakt geen verschil want zijn tips & trics werken taaloverschrijdend 🙂

Tom:  Thanks mate !
Dikke merci !

Na een lange relatie te hebben gehad, had ik een hele leuke compensatie periode van veel vrouwen. Toen dat na een paar jaren steeds minder voldoening gaf kreeg ik 2 korte relaties van een half jaar. Wel knappe dames, maar niet de dames waarmee je oud wil worden. Ik kwam er steeds meer achter dat een leuke relatie geen vanzelfsprekendheid is. Ik wilde verandering. Niet alleen in de modus komen om weer dames te versieren en hier weer behendig in te worden, maar ik wilde de overtreffende trap. Ik wilde er echt beter in worden, zorgen dat het blijvend is en weer plezier halen uit het versieren van dames. Dit was voor mij destijds best lastig na twee korte relaties met de nodige drama. En om deze reden heb ik Tom gevraagd om mij verder te helpen. Geen algemene informatie, want veel PUA shit had ik al gezien, geluisterd of gelezen. Ik wilde 1-op-1 coaching om dit te bereiken. 

1 keer in de 3 weken ging ik naar Rotterdam waar Tom mij uitleg gaf over verschillende theorieën uit de psychologie, deed verschillende NLP oefeningen met mij en liet mij beloftes maken met mijzelf. En met deze bagage ging ik aan de slag. Niet alleen in de kroeg, maar overal waar ik kwam. Dames aanspreken, sociale interacties hebben met iedereen en plezier hebben. Ik wilde resultaat zien en dat kan alleen maar door te doen. En wat heeft het mij opgeleverd? Veel kennis over mezelf, vaardigheden waardoor ik weer in control was tijdens versieren, plezier tijdens het versieren, meer zelfvertrouwen en veel sex. 1-op-1 coaching gecombineerd met “direct game”, wat mij goed ligt, heeft er voor gezorgd dat ik mijn doel heb bereikt.

En nu 2,5 jaren verder, denk ik er met veel tevredenheid aan terug. Inmiddels al lang een leuke relatie. Is het voor altijd? Ik zou het niet weten, maar ik weet wel dat je actie moet ondernemen om je doel te bereiken en dat je dan succes zal hebben. En dat stelt mij gerust…

Vale Tudo 

Bijzondere ervaring gecoached te worden door Tom: op een persoonlijke, vertrouwde en tegelijk discrete manier is het Tom echt gelukt mij anders over bepaalde diepere gevoelens te laten voelen. Het helpt mij op dit moment om (in mijn specifieke geval) beter te laten voelen over mijn huidige relatie.
 
Vanuit mijn zicht heeft iedereen wel 1 of 2 issues die hij met zich meesleept. Vaak niet zichtbaar aan de oppervlakte en het lijkt vaak of de gedragingen hier omheen geen hinder hiervan ondervinden. Wordt echter het issue aangesproken en verandert van richting door de coaching van Tom, voelt het als een bevrijding. Tom thanks!