fbpx

Er is weer een nieuwe hippe term in datingland, te weten breadcrumbing. Breadcrumbing is wanneer iemand je net genoeg quasi flirterige berichtjes stuurt om je geïnteresseerd te houden. Maar dat de interactie vervolgens nergens naar toe gaat. Vroeger heette dat overigens, “aan het lijntje gehouden worden”. Voor meer rare datingtermen hebben we hier een lange lijst voor jou.

Breadcrumbing, een kind van zijn tijd

Interessant is dat het concept breadcrumbing en de manier waarop er mee wordt omgegaan een hele mooie inkijk geeft in de huidige tijdsgeest. Dit speelt zich op een drietal niveaus af.

Level één: Slachtofferschap

De allereerste niveau gaat over slachtofferschap. Mensen klagen over het feit dat, “iemand met hun emoties speelt”, of dat  “iemand hun aan het lijntje houdt”. Dat de dame in kwestie geen “respect voor ze heeft. Dit is totale slachtofferige bullshit natuurlijk. Duidelijk dat deze mensen de Sunny Bergman school voor slachtofferschap gevolgd hebben.  Als jij het idee hebt dat jij gebreadcrumbd wordt is er maar één persoon hier verantwoordelijk voor. JIJ en niemand anders. Jij staat bovenstaande gedraging toe. De oplossing voor breadcrumbing is dan ook dat jij je ballen hervindt en duidelijk voor ogen hebt hoe jij behandelt wilt worden. Als “de ander” hier geen respect voor heeft, dan kap jij het contact af. Dat is hoe een Alpha Man met dit soort ongein om zou gaan. KLAAR, OPGELOST, niks aan de hand verder. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Twee: Moderne Narcisme

Daarnaast is breadcrumbing een hele duidelijke uiting van narcistische zelfverheerlijking. Een fenomeen die je steeds meer ziet. Als generatie zijn we verslaafd geraakt aan externe bevestiging. Of het nu in de vorm van likes, app-jes, tinder matches of volgers is. We voelen ons goed als er op ons gereageerd wordt is welke vorm dan ook.

Het verveelde meisje die dan een aantal nietszeggende berichten links en rechts stuurt, doet dit om een stijf plassertje/clitorisje te krijgen van alle aandacht die op dat berichtje volgt. Door te breadcrumben genereert ze de aandacht waar ze naar smacht. Laat het overigens ook gezegd zijn dat mannen hier even erg in zijn. Maar dit artikel schrijf ik nu voor voor jou, een man.

Schaarste

Nu jij en ik toch even een intiem face-to-face momentje hebben wil ik nog heel even de irritante wijsneus uithangen en je op een ander puntje wijzen. Waarom reageer jij eigenlijk zo gretig op dat gezellige app-je van die vrouw waar je al zo lang geen contact meer mee hebt gehad? Het antwoord is simpel en misschien confronterend. Omdat jij een schaarste aan leuke vrouwen in jouw leven ervaart. Door die schaarste word jij te blij als je eindelijk weer wat hoort van die leuke meid. Dit is ook de reden waarom de basis van “succes met vrouwen” het zelf kunnen creëren van overvloed is.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Tot slot

Waar thema drie over gaat kun je in onderstaande video zien.


Wat vind jij van breadcrumbing. Is het een ding, is het gezeik, deel jouw mening hierover hieronder.

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!