fbpx

Welke man wil dat nou niet, beschikken over de seksuele aantrekkingskracht die vrouwen op onverklaarbare en onweerstaanbare wijze naar hem toe trekt. Hoe jij dat nog meer krijgt en welke stappen jij actief kunt zetten om jouw seksuele aantrekkingskracht te vergroten; daar gaat dit uitgebreide artikel inclusief video’s over. Laten we beginnen met te kijken naar het verschil waarop mannen en vrouwen naar seks kijken.

Seksuele aantrekkingskracht: Verschil man-vrouw

Als jonge jongen zijnde dacht ik altijd, “Ja, vrouwen houden van seks, maar ze zijn er niet zo mee bezig als mannen”. Na mijn eerst keer seks (onbetaald) veranderde dit beeld volledig. Wat ook nog eens werd versterkt toen ik ging samenwonen met een vrouwelijke huisgenote en haar vriendinnen regelmatig over de vloer kwamen. Wat blijkt nu, vrouwen zijn ook enorm met seks bezig.

Zijn er dan helemaal geen verschillen?

Het grootste verschil zit in dat de voorwaarden verschillen waaronder vrouwen en mannen seks hebben. Een man zou het kunnen doen met elke willekeurige vrouw als haar uiterlijk maar goed genoeg is. En zolang zijn vrienden er maar niet achterkomen, hoeft dat eigenlijk ook niet eens een ding te zijn. Dit kun je terugkoppelen naar hoe een man in de oertijd overleefden. Hoe meer vrouwen hij bezwangerde hoe groter de kans dat hij een nageslacht zou hebben.

Een vrouw is anders

Een vrouw wordt op een andere manier seksueel aangetrokken tot een man, ze ervaart aantrekkingskracht anders. Het oog wil natuurlijk ook wat maar het hersengedeelte dat actief wordt bij een vrouw is niet het visuele maar het gedeelte dat verbindingen legt. Een vrouw wil goed weten wat voor vlees ze in de kuip heeft. Daarom is ze zo bezig met verbanden te leggen. Hoe ziet hij eruit, hoe gedraagt hij zich, hoe reageert hij op wat ik zeg. Hoe reageren anderen op hem. Het is namelijk heel belangrijk voor een vrouw om de juiste partner keuze te maken. Ze kan maar een keer per jaar zwanger worden. Daarnaast is ze maar een korte periode gezond en vruchtbaar genoeg om een gezond kind te baren (tussen haar 17e en haar 35e). Ze zal dus een goede keus moeten maken met wie zij seks zal hebben. Hoe kan deze informatie jouw seksuele aantrekkingskracht als man vergroten?

Je moet het wel snappen

Vrouwen zijn net zo dol op seks als mannen. Als je de mindset hebt dat jij haar kan geven wat zij eigenlijk net zo graag wilt als jij, gaan dingen al een stuk soepeler. Vrouwen zijn dol op seks maar aangezien ze een goede (onbewuste) keuze moeten maken over hun bedpartners lijkt het soms anders. Als jij een seksuele man bent zullen vrouwen zich tot jou aangetrokken voelen. Zij moet, in tegenstelling tot een man, een proces doorgaan voordat zij die aantrekkingskracht voor jou gaat voelen.

Draai aan haar volume-knop

Zoals we dat bij Masterflirt zo mooi noemen: ‘een man heeft een aan/uit knop en een vrouw heeft een volumeknop.’ De meeste mannen gaan veel te snel waardoor je de volumeknop stuk draait en de aantrekkingskracht in één keer weg is. Seksuele aantrekkingskracht heeft dus voor een groot deel te maken met wat je doet! Laten we meteen doorpakken en kijken naar een viertal eigenschappen die jouw seksuele aantrekkingskracht direct zullen vergroten.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Daarna ronden we af en kijken we waar al die eigenschappen uiteindelijk toe leiden. In onderstaande podcast gaan we uitgebreid in op de 4 eigenschappen die leiden tot seksuele aantrekkingskracht. Heb je haast, lees dan de vier punten, compact uiteengezet onder de video. Dit is een aanvulling op de 8 onweerstaanbare eigenschappen waar vrouwen gegarandeerd op vallen.

1. Daadkracht

Niets is zo onaantrekkelijk als een man die geen leiding durft te nemen. Het is bijna het tegenovergestelde van seksuele aantrekkingskracht. Het is alles behalve sexy als de man het initiatief bij de vrouw dumpt. Als jij met een meid het terras opgaat en je loopt minuten lang te twijfelen waar jullie gaan zitten, kun je beter weer gaan. Zij wil juist een man die ze kan volgen. Hij hoeft niet alles te bepalen, maar hij moet wel sterk in zijn schoenen staan. Zij moet het gevoel hebben op jou te kunnen bouwen. Haarzelf aan jou over te kunnen geven.

2. Empathie

Bovenstaande klinkt allemaal best een beetje hard. Je hoeft je natuurlijk niet als een Joseph Stalin te gedragen. Het betekent niet dat je geen rekening hoeft te houden met haar. Juist wel! En dit brengt ons op een ander onderwerp: empathie. Ga vanaf nu een gesprek in met de instelling: ik wil oprecht weten wie jij bent. Je gaat merken dat de sfeer van het gesprek veranderd van onpersoonlijk naar intiem. Hoe doe je dit? Door reflectief te luisteren. HIER kun je alles lezen over het praten met vrouwen.

3. Charme

In de film The Mask Of Zorro is de jonge leerling goed op weg om zijn leermeester Zorro op te volgen. Hij vergeet echter iets belangrijks: charme! Wat is dat? Charme is met zelfvertrouwen aandacht geven aan de mensen waarmee je bent. Je laat iemand beter achter dan dat je hem of haar aantrof. Gaat er al een lampje branden? Inderdaad! Value giving.

4. Doorzettingsvermogen

Dit heeft natuurlijk veel weg van daadkracht. Er is echter een simpel verschil. Daadkracht is dingen doen mét overtuiging. Doorzetten is het vólhouden van de dingen die je doet. Ik hoef je niet uit te leggen waarom dit belangrijk is. Jij weet al lang dat een doorzetter véél meer bereikt dan een opgever. Het zijn van een man die doorzet, volhoudt zich ergens in vastbijt geeft jou direct een seksuele aantrekkingskracht boost.

Dit is nog maar het begin

Dan ben je er echter nog lang niet. Seksuele aantrekkingskracht biedt jou kansen. Die zal jij moeten zien te verzilveren. Dat is exact waar het zo vaak fout gaat met ons mannen. Zie bijvoorbeeld onderstaande lezersvraag.

‘Help, ik neuk alleen maar lelijke vrouwen!’ Ronald baalt hier best wel van. Hij zou toch ook wel eens een keer een seks met een aantrekkelijke vrouw willen hebben.

Dit klinkt misschien flauw of grof, maar ga eens voor jezelf na. De vrouwen met wie jij ge-date hebt, behoren die tot de categorie droomvrouw. Vrouwen waar jij trots op bent om naast te lopen.

Wat het voor jou betekent

Even vooraf, als we het hebben over vrouwen zijn de voorkeuren van mannen divers. De één houdt van donker, de ander houdt van blond. Veel make-up, naturel, dikke ass, dikke boobies, of juist fotomodel-slank. Zoveel mannen, zoveel smaken. Dus, het uiterlijk van een vrouw heeft niets te maken met hoe lelijk ze is. In feite bestaan er geen lelijke vrouwen. Het is een kwestie van smaak. Het gaat dus om wat voor jou een woest aantrekkelijke vrouw is, of juist helemaal niet.

Motivatie

Hoe kan het dan dat Ronald toch (in zijn ogen) lelijke vrouwen in bed krijgt? Dit heeft te maken met hoe graag je iets wil. Een voorbeeld. Een tentamen waarvan je zeker weet dat je hem haalt, geeft je niet veel stress. Echter als je het tentamen móet halen, voel je druk. Je vindt het belangrijk. Hetzelfde geldt voor vrouwen versieren. Is ze voor jou niet mooi genoeg, dan voel je geen druk. Stappen zetten zal makkelijk gaan. Maar ja, echt blij ben je er ook niet mee. Voldoening volgt pas als jij je ergens voor inzet wat jou moeite kost. Is ze echter extreem lekker en de voor jou perfecte vrouw, dan voel je stress. Om dan stappen zetten….is opeens een stuk moeilijker. De veilige keuze ligt voor de hand… of niet? In onderstaande video, wijd ik hier over uit.

Resultaten en aantrekkingskracht

Is jouw instelling ‘Een slecht doelpunt is ook een doelpunt’? Of ga je voor het allerbeste? Geen standaard hebben is natuurlijk veel makkelijker. Echter, dit is het ultieme excuus. Je hoeft geen verantwoording af te leggen aan jezelf op het moment dat je een aantrekkelijke vrouw laat lopen.

Heb jij wel een hoge standaard, dan moet je het waarmaken. Jij erkent wat belangrijk is in jouw leven. Jij weet wat je wilt: seks met aantrekkelijke vrouwen. Je denkt na over hoe je dit kan bereiken en zet stappen. Bottom line, erken jouw standaard en durf ‘em na te leven.

Tussenstand

Seksuele aantrekkingskracht is dus onder andere een gevolg van de dingen die jij doet. Je kunt het zelf creëren. Vervolgens moet jij iets met die aantrekkingskracht doen. Jij zult stappen moeten zetten. Daarbij moet jij jezelf trainen om ook moves te maken met de voor jou aantrekkelijke vrouwen. Komen we eindelijk bijna aan bij het eindpunt. Te weten het punt waar je uiteindelijk bewust of onbewust naar toe aan het werken bent.

Zijn versus Doen

Een nuancering; jij bent op dit artikel gekomen  vanuit de behoefte om te snappen hoe jij jouw seksuele aantrekkingskracht (nog) meer kunt vergroten. Bovenstaande stappen werken en zullen jou hierbij helpen. Laten we nu kijken wat het eindpunt is, de plek waar je uiteindelijk wilt uitkomen. Wat is de mind-set van een man die tot in zijn tenen weet, dat hij een onweerstaanbare seksuele aantrekkingskracht op vrouwen heeft.

Tot in jouw tenen

Die man weet dat hij seksuele aantrekkingskracht heeft op vrouwen. Hij IS mannelijk, seksueel en sociaal. Hij IS woest aantrekkelijk. Hij VOELT zich ook zo. Zodra jij deze mind-set echt in je hoofd hebt verandert het hele spel radicaal!

Als je weet dat je meer dan genoeg vrouwelijk aandacht krijgt en ook hoe je het moet creëren, maak jij je daar niet meer druk om. Dan ga je op stap, zoen je met een aantal vrouwen en een daarvan gaat mee naar huis. Geen van die vrouwen heeft dan het gevoel gehad dat jij haar aan het versieren was. Allemaal zullen ze zeggen dat het gewoon gebeurde, dat er “iets” was tussen jullie.

Jij was ER en daarmee bedoel ik dat jij een rust en een mannelijkheid uitstraalde wat per definitie een seksuele aantrekkingskracht heeft en wat vrouwen feilloos oppikken. Jij maakt je dan geen moment druk over of je zou scoren of niet en juist daarom kreeg jij succes.

Conclusie

Seksuele aantrekkingskracht is iets waar jij als man de verantwoordelijkheid voor moet nemen om mee aan de slag te gaan. Jij zult het moeten creëren en daar heb je in dit artikel de handvatten voor gekregen. Houd echter in je achterhoofd, dat jij uiteindelijk op het onbewust-bekwaam punt uit wilt komen. Dat je stopt met dingen “te doen”, maar dat jij het als man BENT. Hier kom je enkel uit als je doorzet, veel oefent en continue jouw grenzen verlegt. Op een positieve, uitdagende en organische manier. Let’s get shit done.

 

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!