fbpx

Je alleen bezig houden met de vraag “hoe moet je flirten?” is niet genoeg. Het is ook belangrijk om bewust te worden van hoe het proces verloopt van het leren flirten. In dit artikel gaan we eerst in op hoe jij het flirten kunt leren, wat flirten nou eigenlijk is, om af te ronden met 9 effectieve flirttips.

Hoe moet je flirten + Flirttips

Op het niveau van flirten bestaat er een hemelsbreed verschil tussen mannen en vrouwen. Wij zijn direct: zeggen wat we denken en menen het ook. Vrouwen daarentegen zijn indirect, in woord én gedrag.Er zijn mannen die flirten aanpakken zoals andere dingen in hun leven: door een directe benadering.  Ze lopen op een vrouw af, vertellen hoe mooi ze is en melden gelijk dat ze graag met haar uit willen.

Eerst leren flirten

Hier worden onze dames niet zo blij van. Vrouwen vinden deze benadering te bot. Door eruit te flappen dat je met haar wilt uitgaan, net nadat je je aan haar hebt voorgesteld, ga je echt geen vrouw versieren. En voilà, zo komen we bij het leren flirten! Vrouwen hebben flirten tot vaardigheid ontwikkeld om uit het leven te halen wat ze willen.  Ze maken promotie op het werk door hun flirtgedrag, komen weg met kattenkwaad op school, proberen aan verkeersboetes te ontsnappen … ze houden van flirten. Daarom geldt voor jou dus, dat jij eerst moet leren te flirten. Daarna pas wordt pas de vraag “hoe moet je flirten?” relevant.

Leren flirten

Leren flirten brengt speelsheid in de man naar boven. Het hele proces kan een aantal minuten duren, maar ook uren, dagen of zelfs maanden.  Bij het flirten maakt de vrouw een voorstelling van het type partner dat je bent in een relatie. Een grappige en speelse man zorgt voor kleine verrassingen en is in staat de romantiek (zowel in als buiten de slaapkamer) in stand te houden.  Een te directe man roept al gauw het  beeld op van de saaie suffige ICT-nerd die zonder humor de tijd heeft een vrouw te verwennen zoals ze dit graag wil hebben. Sowieso is het belangrijk om je een beetje te verdiepen in de wereld van de vrouw.

Wat is Flirten

Wat is flirten nou eigenlijk en wat is het functie er nou eigenlijk van? Flirten is bij uitstek een gelegenheid om de situatie met een vrouw in te schatten en te evalueren of ze open staat voor je. Gaat ze niet in op je signalen, big deal! Dat is haar keuze. Dat zegt niks over jou als man! Maar als ze wel terug flirt, bouw je zelfvertrouwen op en kun je doorpakken (gesprek/telefoonnummer/uit vragen). Het hoofddoel van flirten zou moeten zijn: zorg ervoor dat de vrouw er naar uitkijkt je weer te zien, om nog wat meer te flirten.

Leren flirten is een kunst. En ja, het vraagt oefening en geeft je zelfvertrouwen een zet. Flirten met alle vrouwen geeft je een ontspannen stijl omdat het een deel van je persoonlijkheid wordt en niet iets wat je alleen doet wanneer je een vrouw probeert te versieren!

Leren flirten door veel te oefenen

Poeh, hoor ik dan om me heen, wat eng, die hele mooie meid aan te spreken in de disco, laat staan met haar te flirten. Ja, dat kan best lastig zijn, zeker als jij je het nog niet eigen hebt gemaakt. Toen ik voor het eerst in mijn leven met pijn en moeite de blauwe skipiste afkwam, racete iedereen mij voorbij en in de buurt van de zwarte piste, wat voor velen het summum was, waagde ik me al helemaal niet. Maar door oefening kwam ik er uiteindelijk wel. Een vaardigheid dus, die je jezelf eigen kunt maken.

Altijd en overal

Oefen dus overal, met elke vrouw! Dan verdwijnt die barrière om die blonde stoot in de kroeg te benaderen helemaal. Overigens zijn knappe vrouwen onder de indruk als je hen benadert, omdat ze niet gewend zijn dat mannen de moed hebben ze aan te spreken. Wees niet een van die vele mannen die alleen maar opzichtig lonkt, seksuele toespelingen maakt enzovoort.

flirttips 9 stuks

9 Makkelijke Flirt tips

Voor we met het lijstje 10 concrete flirttips komen, eerst drie inleidende beschietingen.

Context Element 1) Lef

De mind-set waarmee jij het flirten benadert is namelijk enorm belangrijk. Een van de allerbeste flirttips die we hierover kunnen geven is: Neem het initiatief. Vrouwen houden van mannen die op hen af durven te stappen. Het eerste wat een vrouw over een man wil weten is of je lef genoeg hebt haar aan te spreken. Dit is voor veel mannen, om redenen die vroeger belangrijk waren, erg eng. Een vrouw aanspreken jaagt onze bloeddruk omhoog, geeft zweethandjes en laat ons stamelen. Veel mannen hebben liever geen succes met vrouwen dan dat ze af en toe afgewezen worden. De volgende “pre-10-flirttips-flirttip zou zijn:

Context Element 2) Hecht niet aan het resultaat!

Soms wil een vrouw gewoon niet met je praten. Ze heeft een vriend, haar vader ligt in het ziekenhuis, ze is net ongesteld of heeft reuze haast. Dat ze niet met jou wil praten, hoeft niet aan jou te liggen. Sterker nog, als je ons boek hebt gelezen en je past de flirtips toe, dan ligt het bijna per definitie aan haar als ze niet met je wil praten.

Wij van MasterFlirt pakken het anders aan. We hebben onderzocht wat vrouwen echt willen en leren je hen te geven wat ze nodig hebben. Daardoor creeër je aantrekkingskracht, en dan hoef je haar niet meer te versieren. De allerbeste van onze flirttips is dan ook:

Context Element 3) Laat het zien

Wij hebben de sleutel daartoe ontdekt. Neem een eeste stap en lees het boek Masterflirt, zo verleid je iedere vrouw. Nu met niet goed meer geld terug garantie! (kort samengevat: Als je het boek koopt, leest en de kwaliteit van onze flirttips is niet wat je verwacht had, krijg je gewoon je geld terug, met een 10% extra sorry voor je tijd bonus. (een p.p.)

Flirten kun je leren

Eigenlijk kon je het als de beste toen je een kind was. Kijk maar eens naar het gedrag van jongetjes en meisjes van een jaar of 4. Ze flirten als de beste! Ze weten hoe ze echt contact moeten leggen en schamen zich (nog) niet voor hun belangstelling. Dan wordt ons verteld dat we ons ‘netjes’ moeten gedragen. We leren het flirten dus af. De beste flirt tip die we je dus kunnen geven is: Flirt als een kind van vier!

Omdat je dat waarschijnlijk niet kunt, helpen wij je de belemmeringen te overwinnen die je aan je opvoeding hebt overgehouden. Met deze 9 flirttips kun je direct aan de slag.

De beste 9 Flirttips

1 – Maak een kritisch compliment (waarbij de kritiek gaat over iets kleins dat de ander kan veranderen)

Het kritisch compliment zorgt ervoor dat je altijd contact krijgt. Ze reageert waarschijnlijk niet positief, maar dat is om te draaien. Zowel deze als de volgende flirttips zorgen voor vertrouwen.

2 – Zeg ‘NEE’

De meeste mannen zeggen overal ‘Ja’ op, in de hoop in de smaak te vallen. NEE is een toverwoord als het over versieren gaat.

3 – Loop rechtop en glimlach!

Laat zien dat je goed in je vel zit. De beste Flirttips zie je in een James Bond film. James laat je zien hoe lichaamstaal, stemgebruik en uitstraling ervoor zorgen dat je aantrekkelijk wordt, zonder dat je daar enige moeite voor hoeft te doen. Lichaamstaal is erg belangrijk bij het flirten en als we het over flirttips hebben, kunnen we hier niet omheen.

4 – Spreek eens met een wat lagere stem en praat langzaam!

Dit zorgt ervoor dat je verbaal de ruimte inneemt en daarmee zelfvertrouwen uitstraalt. Mensen die snel praten zijn bang dat anderen hen in de rede gaan vallen voor ze hun verhaal afhebben. Als je langzaam praat laat je zien dat je gewend bent dat mensen naar je luisteren.

5 – Stel open vragen om haar te leren kennen en gesloten vragen om haar te sturen.

Open vragen beginnen met wie, wat, waar, wanneer en hoe (vermijd ‘waarom’). Gesloten vragen gebruik je om een ‘ja-ritme’ te bereiken (na vijf keer ‘ja’ is ‘nee’ heel moeilijk). Om een gesprek niet op een intervieuw te laten lijken hebben we een aantal flirëttips voor je om het gesprek op gang te houden zonder vragen te stellen:

‘Goh… vertel?’

Herhaal op vragende toon een paar woorden uit haar zin, en ze zal als vanzelf doorpraten over het onderwerp.

6 – Realiseer je dat je vertrouwen, interesse en de klik moet creeëren voordat je aan seks toekomt.

Hoe je dat doet beschrijven we uitgebreid in ons boek, waarin je letterlijk honderden andere flirttips vindt. (Ja, heel flauw van ons, weten we! Beetje je best doen kan soms geen kwaad)

7 – Vertel haar een geheimpje

Vrouwen zijn dol op geheimpjes! Een geheimpje hoeft helemaal niet een wereldschokkende intieme onthulling over jouw persoonlijke leven te zijn. Het gaat erom dat geheimpjes bij vrouwen een gevoel van vertrouwdheid oproepen. Een vraag als: ‘Ik heb laatst op internet een aantal flirttips gevonden, en daarin zeiden ze onder andere dat wij mannen ons kwetsbaar op moeten stellen… wat vind jij daarvan? Want ik heb best moeite me kwetsbaar op te stellen als ik iemand niet goed ken.’

8 – Raak haar even aan op een neutrale plaats (arm, elleboog, schouder)

Hoe ontspannender jij wordt in het aanraken van mensen, hoe prettiger je contact zult kunnen maken. Het is een kunst, waar je bewust aan kunt werken.

9 – Geef geen geld aan haar uit (in ieder geval niet meer dan twee drankjes)

Geld uitgeven aan een vrouw is een zwaktebod. Ze denkt dat jij geld nodig hebt om indruk op haar te maken. Het moet om jou gaan, niet om je centen.

Hopla, jouw beurt nu. Pas bovenstaande flirttips toe en ga ermee aan de slag! Kennis wordt pas nuttig zodra je het toepast.

 


 

Flirten kan altijd en overal

Niet HOE flirt je, maar WAAR flirt je? Dat is een makkelijke vraag. Overal waar vrouwen komen! Kan er weinig meer over zeggen dan dat.

Op straat

Vraag een vrouw de weg, complimenteer haar met haar outfit, win haar advies in over een bepaalde kledingzaak waar je naar op zoek bent.

Supermarkt

Bedank de meid achter de kassa, wens haar een fijne dag. Complimenteer de dame achter je in je rij met haar gezonde levensmiddelen, vraag waar je dit en dat kunt vinden, maak een speelse opmerking over een product dat wel heel veel calorieën bevat.

Bushalte

Vraag haar of ze weet of deze bus ook naar ……… gaat , maak een opmerking over haar outfit, merk terloops op dat je hoopt dat we niet diezelfde buschauffeur hebben als vorige week.

Trein

Vraag of de plek naast/tegenover haar vrij is, maak een opmerking over haar boek, haar tas met kleding, vraag waar ze naartoe gaat.

Sportschool

Vraag haar of ze je even wilt helpen met een oefening, win haar advies in hoe een oefening moet, complimenteer haar met haar goede figuur ( je komt hier zeker elke dag of niet). Open dus overal gesprekken. Ook hele korte zinloze gesprekjes helpen mee. Het zal je zelfvertrouwen goed doen, en daardoor de drempel verlagen om een vrouw waar je normaal nerveus van wordt aan te spreken.


Neem flirten niet te serieus!

Flirten, maar ook het leren flirten is leuk, neem het niet te serieus. Je hoeft je niet per se bezig te houden met waar het toe kan leiden. Misschien flirt je even met een meisje en zie je haar vervolgens nooit meer. Het merendeel van de tijd zal dat het geval zijn en dat is juist prima. Als je de insteek hebt de ware te ontmoeten of een vrouw het bed in te krijgen, ga je erg teleurgesteld zijn in je pogingen. Om maar te zwijgen over hoe wanhopig je zal overkomen.

De vraag: “Hoe moet je flirten”, is bij deze voor jou beantwoord. Jij gaat gewoon leuk leren flirten, zonder verwachtingen. Probeer je dan ook te ontspannen en pas vol vertrouwen onze flirttips toe. Relax and enjoy is het credo!

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.