fbpx

Hoe komt het toch dat elke keer weer blijkt dat vrouwen zich aangetrokken voelen tot foute mannen. Wat is die aantrekkingskracht en nog veel belangrijker. Hoe maken wij die onszelf eigen. Lees verder en ontdek de twee tools, waarmee jij de aantrekkingskracht van een foute man krijgt, zonder dat je daar een nare klootzak voor hoeft te worden. Laten we beginnen met de vraag:”Waarom zijn foute mannen zo aantrekkelijk”.

Foute mannen en Masculiniteit

Masculiniteit staat voor mannelijkheid en alles wat daarbij hoort. Femininiteit omvat al het vrouwelijke. Het zijn twee tegenpolen die elkaar aantrekken. Je kunt veel over foute mannen zeggen, maar ontkennen dat ze mannelijk zijn is onmogelijk. Het zijn vaak stoere, sterke gasten die op avontuur gaan en veel meemaken. Daar zit de basis van hun aantrekkingskracht.

Onbereikbaarheid

Hoe zit het dan met criminelen die in de bajes zitten en toch aandacht krijgen van vrouwen? Dit heeft verschillende redenen. Ten eerste, wat onbereikbaar is, is aantrekkelijk. Ten tweede zorgt de afstand ervoor dat zij een droombeeld kan gaan opbouwen van haar bad guy. Dit wordt niet verstoort door de realiteit, omdat er geen contact mogelijk is met meneer die in de gevangenis zit. Ten derde zijn sommige vrouwen overtuigd van het feit dat ze haar crimineel weer op het rechte pad kan krijgen.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Emotionele rollercoaster

Als we echt naar de essentie van de aantrekkingskracht van foute mannen gaan kijken komen we uit bij de gevoelswereld van de vrouw. Zij is namelijk opzoek naar het ervaren van allerlei emoties. Terwijl mannen zich groot en sterk houden, ploffen vrouwen op de bank om jankend te kijken naar een drama-film. Bad boys zorgen voor gevaar, avontuur, drama, ruzie’s etc. Hij geeft haar wat ze stiekem wil, een ritje in een emotionele rollercoaster.

2 concrete tools

Nu de vertaalslag naar jou. Jij wilt geen drugs-handelaar, internationale terrorist of mensensmokkelaar worden. Maar concrete tools om jezelf de aantrekkingskracht van foute mannen eigen te maken, kan geen kwaad. Bij deze krijg jij twee tips.

1) Stop met lachen

Nee, maak je geen zorgen, we zijn niet tegen het concept “lachen”. Lachen is gezond en we moedigen iedereen aan om zoveel mogelijk te lachen. Dus lach zoveel mogelijk, zoek in alle situaties de leuke invalshoek, lach om je eigen gedachten en observaties, lach om andermans grappen. Lachen is goed voor je en nog leuk ook. Je bent mooi als je lacht, je bent aantrekkelijk als je lacht.

Maar zijn twee uitzondering op die regel:

1 – Lachen omdat je nerveus bent.

Je herkent het vast wel. Je hebt een nummer gehad en belt (de volgende dag, zoals afgesproken). Voor je het weet zeg je: Hoi met Tijn hahaha… (dat zeg ik dan, jij heet vast anders). Met dat lachen geef je aan dat je nerveus bent, want ‘Hoi met Tijn’ is niet grappig.

Let eens op je eigen communicatie. Hoe vaak lach jij als er eigenlijk niets leuks gebeurd? Hoe lach je dan? Is dat een aanstekelijke lach? Hoe reageert de ander? (Onbewust pikt de ander jouw zenuwachtigheid op en past haar/zijn gedrag daarop aan.)

2 – Lachen om je eigen grappen

Weten we allemaal… is niet leuk… Als je erom moet lachen om aan te geven dat je een grap hebt gemaakt is het misschien tijd dat je betere grappen gaat maken. Als je een erg leuke grap maakt, wacht dan even met lachen tot de anderen ook lachen.

Stop met lachen als er niets leuks gebeurd. Lachen zoals in de twee bovenstaande gevallen is uiting van onzekerheid. Van een behoefte om de spanning van de situatie te ontladen. Het komt voort uit onzekerheid. Verder mag je natuurlijk zoveel lachen als je wilt! Een glimlach mag altijd en beschouw ik niet als lachen voor dit artikel. 

2) Durf Boos te worden

Onze eerste twee liefdes zijn mamma en de kleuterjuf. Wij krijgen hun goedkeuring niet door BOOS te worden. We zijn lief, aardig bla bla bla, dat verhaal kennen jullie. Leuke vrouwen zijn in staat zich onmogelijk te gedragen, gewoon om te kijken of je ook boos durft te worden. Omdat ze heerlijk vinden als jij tegen gas durft te geven. Iets waar “foute mannen” nul problemen mee hebben.

Hoef je alles te pikken?

Het is namelijk een teken van karakter, van eerlijk durven zijn. Hoe meer je van haar slikt, hoe minder leuk ze je vindt. Mannen horen onacceptabele dingen niet te ‘slikken’! Ik heb het niet over boos worden met spuug in je mondhoeken en scheldend en tierend klappen uitdelen, maar over beheerst boos zijn. Duidelijk aangeven wat je wilt en wat je niet pikt!

Voorbeeld

Cuba blijkt voor mij elke keer weer een prima speelveld om mijn boosheid binnen de perken maar heel duidelijk kenbaar te maken. En net zoals in Nederland levert je dat respect en bewondering op. Mensen weten namelijk maar al te goed dat ze je onheus bejegenen en respecteren een man die aangeeft dat hij dat niet pikt. Ik ga hier af en toe zelfs over mijn eigen grenzen heen! Vorige week een zakkenroller bij de keel gegrepen en het zwembad in gegooid in de openlucht club. Heerlijk James Bond Moment! Niet echt nuttige info, maar moest het gewoon ff kwijt, want je voelt je toch een partij lekker! En daarna wil iedereen je vriendje zijn, ook de leuke vrouwen die een buitenlander eigenlijk niet zien zitten…

Conclusie

Je hoeft geen crimineel te worden, om de aantrekkingskracht van foute mannen uit te stralen. Wees niet altijd Mr. Nice guy. Neem haar mee in het avontuur wat jouw leven is, beweeg haar emotionele wereld.  Laat zien dat jij haar aankan. Ze vindt het geweldig.

 

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!