fbpx

Sociale vaardigheden en succes met vrouwen. De een komt voort uit de ander. Dit artikel geeft jou aan de hand van vier tips de handvatten die jij nodig hebt om een man te worden met verfijnde sociale vaardigheden. Een man die daar vervolgens ook succes met vrouwen mee behaalt! Die de gratis 225 openingszinnen voor alledag zelfverzekerd en met succes toepast.

Wat zijn sociale vaardigheden

Wat zijn nou sociale vaardigheden? Is dat het helpen oversteken van een oud dametje? Of het hebben van een gesprek bij de groente-afdeling met die leukerd van de sportschool? Beide natuurlijk! Want sociale vaardigheden gaan niet alleen over vrouwen versieren. Het gaat er ook om dat je in het dagelijkse leven in contact staat met de mensen om je heen. Dat je open staat voor alle mogelijke scenario`s die de dag voor je in petto heeft. Het hebben van sociale vaardigheden betekenen dat je op ieder mogelijk moment een leuke interactie kunt starten. Ongeacht met wie, man of vrouw. Dat je daar leuke vrouwen mee in je leven uitnodigt is natuurlijk mooi meegenomen.

Opletten geblazen

Goed, sociale vaardigheden zijn belangrijk, maar waarom? Als jij in staat bent om met iedereen laagdrempelig een contact op te bouwen, dan kan je dat ook met een vrouw! En laagdrempelig is key. Hoe laagdrempeliger je contact maakt, hoe meer ontspannen de interactie zal verlopen. Dat is voor beide partijen beter en leuker.

Dus als jij in de trein een meisje ziet klungelen met haar broodje, dan kijk jij voortaan niet meer ongemakkelijk naar buiten, maar zeg je dat tomaten inderdaad glibberige jongens zijn. Of iets in die trant. Wie weet zit jij dan anderhalf uur later met haar aan een kop koffie. Kun je meteen onze gesprekstechnieken die een diepe connectie creëren toepassen.De essentie is dat doordat jij goede sociale vaardigheden hebt, jij altijd en overal contact kunt maken met mooie en leuke vrouwen. Wat natuurlijk de basis is van vrouwen versieren. 

4 tips en 9 oefeningen

Lekker makkelijk gezegd natuurlijk, maar jij wil natuurlijk gewoon weten hoe jij dit ook gaat kunnen? Het mooie van een sociaal mens zijn, is dat iedereen het kan en dat iedereen het kan leren. Het is een vaardigheid die te oefenen valt. Waar je je in kunt trainen. Waar je steeds beter in kunt worden. Daarom bij deze de 4 hoekstenen van het zijn zijn van een sociaalvaardige man en 9 oefeningen/uitdagingen die jou daarbij gaan helpen.

#1 Open staan

Open staan voor het leven. Zweefteef term pur sang natuurlijk. Wat daarmee bedoelt wordt is dat je zonder oordeel contact kunt maken met de mensen om je heen. Dus ja, je praat met die ietwat schlemielig uitziende oudere man in de bus. Je vraagt de niet direct aantrekkelijke kassa dame naar hoe haar dag is en nee je knoopt niet alleen maar een gesprek aan met die mooie dames die jij mee naar huis wilt nemen.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

 • De drie pilaren voor succes met vrouwen
 • De mindset voor succes in de liefde
 • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
 • 5 concrete handvatten voor succes

# 2 Niet over de drempel struikelen

Als jij een auto koopt, wat heb je dan liever? Een verkoper die naar je toe komt met de mededeling dat jij de beste en mooiste klant van die dag bent en dat hij maar dolgraag zijn auto`s aan jou wil verkopen. Of de verkoper die je vriendelijk welkom heet, je de kans geeft om even te wennen aan de winkel en die op een ontspannen manier met je omgaat? Mij lijkt het wel duidelijk. En zo wil je ook een vrouw aanspreken. Niet direct vol gas erop duiken, maar op een ontspannen en rustige manier.

# 3 Kansen grijpen

Er zijn zo ongelooflijk veel dingen die je kan gebruiken om in contact met iemand te komen. Koude windvlaag; “goh fris vandaag, hoe is je dag?” Ze kijkt op haar horloge bij de bushalte; “En, is de bus op tijd?” Omroepster in winkel: “Vraag jij je ook altijd af of die omroepen live zijn? “ En zo kunnen we nog wel even doorgaan. De boodschap is, dat er overal op aan te haken valt. Als je dat maar vaak genoeg doet, wordt de drempel ook voor jou lager. Hierdoor zal je nog makkelijker en sneller met mensen om je heen in contact kunnen komen. Als jij hierin soms nog belemmerd wordt door de angst voor afwijzing. Probeer dan deze twee oefeningen om daar korte metten mee te maken.

#4 Kansen creëren

Kleine aanvulling op bovenstaande, deze situaties doen zich allemaal voor in situaties waar andere mensen zijn, waar dingen gebeuren en waar jij dus ook hoort te zijn. Voor betere sociale vaardigheden hoor  je niet thuis op de bank, laptop op schoot en youtube-video`s verorberend. Guilty as charged btw.  Ga naar buiten. Doe iedere dag je boodschappen in plaats van 1 keer in de week. Maak een rondje door je lokale winkelcentrum. Ga een cursus volgen, ga op een actieve vakantie. Doe iets waar mensen zijn!

Sociaal vrouwen versieren

Ja prima allemaal natuurlijk, dat sociaal worden, maar jij leest deze blog natuurlijk niet voor niets op masterflirt.nl. Jij wilt weten hoe jij hiermee vrouwen gaat versieren. Het mooie is, dat jij misschien er niet direct de ene na de andere vrouw mee naar je man-cave sleurt. Maar dat jij door het beter worden in je sociale vaardigheden je hele leven naar een hoger niveau tilt. Je zult meer vriendschappen ontwikkelen, beter in je vel steken, meer zelfvertrouwen hebben en een interessanter leven als alpha man hebben. Oke, lees de vorige zin nog een keer door, en vraag je af wat vrouwen aantrekkelijk vinden. Got it? Juist, dat zijn allemaal eigenschappen die waanzinnig aantrekkelijk zijn voor vrouwen en die jou zonder trucjes of kunstjes een heel stuk aantrekkelijker maken dan de gemiddelde man.

Conclusie en 9 oefeningen als bonus!

Mensen zijn sociale wezens, we leven met miljoenen op een bult en dat allemaal in relatieve harmonie. Het is werken om het te trainen, het is eng in het begin, maar de resultaten zullen ernaar zijn!  Dan wil ik je als bonus nog 9 korte tips meegeven die jou gaan helpen bij het verbeteren van je sociale vaardigheden! Go get some!

 1. Lach: Misschien wel het allerbeste wat jij met je lippen kan doen!
 2. Eet smakelijk: Iedereen eet, jij wenst ze een goeie maaltijd, ook op straat
 3. Kassa-klets: “Druk vandaag?” “Net begonnen of bijna klaar?” “Zijn dit echt de lekkerste appels?”
 4. Kapper zonder weer: Jij mag vanaf nu NOOIT over het weer praten bij de kapper vriend!
 5. Luisteren: 90% van een gesprek is luisteren, 10% is spreken
 6. Flight mode: Ik hoef toch niet uit te leggen hoeveel jouw telefoon jou afleidt?
 7. Open vragen: Wie, wat, waar, waarom, wanneer en hoe
 8. Jij boeit niet: Oke, deze is misschien ietsje langer dan de korte tips. Interesse in een ander is misschien wel de meest sociale eigenschap die je kan hebben. Interesse in jezelf, not so much…
 9. 225 openingszinnen: Download de 225 openingszinnen voor alledag en pas ze ook toe!

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!