fbpx

 

Hoe verzin je een Tinder openingszin waar die leuke match Wel op reageert? In dit artikel ontdek jij de twee ingrediënten die daar aan ten grondslag liggen. Plus je krijgt 25 Tinder openingszinnen, ter inspiratie en vermaak.

Tinder Openingszinnen: Waarom eigenlijk?

Als jij jouw profiel goed geoptimaliseerd hebt zoals je in de Tinder Tips artikel hebt kunnen lezen. Dan regent het nu matches bij jou. Dat was nog maar het begin en stap één. Stap twee is zorgen dat er een interactie ontstaat. De enige manier om dat te doen is met behulp van Tinder Openingszinnen waar jouw match op reageert. Stap drie is vervolgens goede Tinder Gesprekken hebben die tot een date leiden. Want daar doen we het voor. Maar laten we ons nu even richten op Tinder openingszinnen. Voordat we dat doen, download onze 

 

Tinder Openingszinnen Mindset (T.O.M)

De juiste openingszinnen verzinnen vergt een juiste manier van denken. Trucjes en ongein die je altijd en overal tegen iedereen kunt zeggen geloof ik nooit zo in. Ze zijn leuk en makkelijk, maar daarom ook flauw en ineffectief. Veel beter is het om te leren vissen en de mindset te cultiveren waarmee je zelf effectieve Tinder Openingszinnen kunt verzinnen.

Het mooie hieraan is, dat dit ook een carry-over heeft naar de “echte” praktijk. Goed worden in het Tinder Openingszinnen verzinnen helpt jou, om ook om in het echt met goede openingszinnen te komen. Ter inspiratie heb ik een gratis ebook gemaakt daarin voor jou 225 openingszinnen voor alledag. Nu heb jij echt geen excuus meer, noch op Tinder, noch in het echt. Anyhow, de benodigde mindset bestaat uit een tweetal ingrediënten.

Ingredriënt #1: Kijken, Lezen, Herkennen.

Niks is zo suf, maar nog veel erger, inefficiënt als een kerel die zijn match aanspreekt met “hoi, hoe is het”. Van alle dingen die je kunt zeggen is dit de domste, minst originele en gemakzuchtigste. Om die reden reageren vrouwen daar ook nooit op.

Alles wat je doet zegt iets over WIE jij bent. Toon dan ook vanaf het begin van jouw Tinder gesprek een beetje persoonlijkheid. Dit in de vorm van een origineel, op haar profielfoto en profieltekst ingaande openingszin. Hoe dit eruit ziet, zie je zo hieronder. Eerst even de tweede belangrijke ingrediënt.

Ingrediënt #2: Facebook-buddy-style

Als je dan iets leuks hebt gezien-gelezen-herkend om op in te haken, spreek je haar aan. De toon hiervan is heel belangrijk. Het moet dezelfde toon zijn die je gebruikt als je op de foto van een vriend op Facebook of Instagram reageert. Luchtig en ontspannen, alsof je elkaar al jaren kent. Tinder is vluchtig, luchtig en snel. Niemand heeft zin in of tijd voor dramatisch voorstel rondes. Stel een eerste speelse luchtige vraag of maak een relevante opmerking. Waarschijnlijk klinkt dit nog vaag, laten we kijken naar een serie voorbeelden uit de praktijk!

Tinder Openingszinnen Voorbeeld #1

 

Deze jongedame had alleen maar foto’s waarop een kant van haar gezicht te zien was. Dus mijn Tinder openingszin was dan ook: ”Jij fotografeert graag jouw linker kant of niet 😉”. Speels, luchtig, ingaande op wat ik zag en daar reageerde ze ook positief op. Doorgaande op dit thema hadden andere Tinder Openingszinnen ook kunnen zijn:

 • Heb je stiekem geen rechter oor dat al jouw foto’s van links gemaakt zijn?
 • Ik vind dat jouw rechter kant ook recht heeft om op de foto te komen! Schaam je!
 • Misschien zit er naast, maar het lijkt bijna alsof je iets aan de rechter kant probeert te verbergen….hmm..
 • Je weet wat ze zeggen over vrouwen die enkel zich van links laten fotograferen… En als ze dan vraagt, “nee, wat dan?”. Zeg jij, “ehm geen idee, leek me leuk om te zeggen.” Om daarna verder te gaan met jouw Tinder Gesprek.

Tinder Openingszinnen Voorbeeld #2

Deze vrouw had donker haar en blauwe ogen. Zonder slijmerig te willen zijn of een stom compliment te geven was mijn Tinder Openingszin: “Je weet het he, een van de 7 schoonheidskenmerken, donker haar blauwe ogen enz.”  Die “enz” op het eind was om aan te geven dat ik het niet als een serieus compliment zei, plus de algehele toon was lekker luchtig. Uiteraard reageerde ze ook positief en een leuk Tinder Gesprek ontstond.

 

Tinder Openingszinnen Voorbeeld #3

Miss H. Had een selfie met op de achtergrond een laminaat vloer. Een Strakke, mooi glimmende vloer welke mij direct opviel. Dat was ook mijn Tinder openingszin:”Goed gelegde vloer Hanneke. Niet te donker bruin, niet te licht 😉 Ohja, en hoi”. Ik gaf een speels compliment met een “ 😉 ” naar aanleiding van iets wat helemaal niet over haar ging. Maar wat wel leuk en luchtig was . Uiteraard reageerde ze er positief op.

Doorgaande op de vloer thema zouden andere leuke Tinder Openingszinnen zijn:

 • Heb je die vloer zelf gelegd? Zo ja, kan ik je inhuren?
 • Niet vergeten om de week in te boenen! Die vloer moet wel blijven glanzen.
 • Of je bent net verhuisd, Of je hebt een nieuwe vloer. Either way, ben blij voor je. Welke van de twee is het?
 • Aangezien je een houten vloer hebt slaat de vraag,:”does the carpet match the drapes, helemaal nergens op”. Naja, aangenaam iig

Tinder Openingszinnen Voorbeeld #4

Douche foto’s ga je helaas vaak te zien krijgen op Tinder. In plaats iets over de vrouw op de foto te zeggen is het leuker, spontaner en grappiger om in te haken op de achtergrond. Mijn Tinder openingszin was dat ze “een schat was, maar toch echt haar douche even moest gaan opruimen”. Ze moest lachen, wist even niet wat ik bedoelde en er ontstond een leuk gesprek.

Andere voorbeelden, doorgaande op de douche thema:

 • Hmm, mis jij niet een bad?
 • Ben jij zo een meisje die douched na het uitgaan?
 • Ik kan vanaf hier zien dat jouw douche ontkalkt moet worden! Schaam je J
 • Hoog tijd om die wasmand te legen jongedame J

Tinder Openingszinnen Voorbeeld #5

Oke nog eentje. De beroemde, “ik zit in een restaurant en word gefotografeerd foto”. Deze dame was aan de pizza. Mijn Tinder openingszin was:”Heb je de hele pizza opgegeten?” Uiteraard weer met een leuke reactie als gevolg.

Ik had ook kunnen vragen:

 • Thanks, nu heb ik trek in pizza gekregen…
 • Even serieus, wat voor pizza was dat?
 • Als ik nu zou moeten kiezen zou ik niet voor pizza maar voor pasta gaan, mmm
 • Goedzo, je hebt geen gluten allergie, pleit voor je!
 • Meer inspiratie nodig? Klik op de link hieronder.

DOWNLOAD HIER ONZE GRATIS EBOOK MET 225 OPENINGSZINNEN VOOR ALLEDAG. ZOWEL VOOR OP TINDER ALS VOOR IN DE “ECHTE” WERELD.

Je ziet het, het is geen rocket science. Gewoon ingaan op wat je zit en wat je leest. Doe het luchtig en positief alsof je elkaar al een tijdje kent. Mijn Tinder Ervaringen zijn dat jouw Tinder Match dan op een leuke en positieve wijze zal reageren. Wil jij alle facetten van Tinder overzien en gegarandeerd Meer matches En Meer Dates krijgen? Bekijk dan even onze Tinder Dating Toolkit!

Tinderella reageert niet

Het zal sowieso ook voorkomen dat de dame in kwestie Niet zal reageren. Als jij bovenstaande punten hebt toepast, als je een leuk profiel hebt en ondanks dat reageert ze niet. Terwijl jullie wel gewoon een match hebben en ze jou dus ook naar rechts geswyped hebt….. Dan…. is er nog steeds helemaal niks aan de hand. Knappe vrouwen kunnen op Tinder in no-time tientallen matches krijgen. Misschien zit ze nu al met tien aantrekkelijke mannen te kletsen en is er gewoon geen plekje meer over voor jou. Misschien is het een Tinderella die door het bomen het bos niet meer zit en als een malle matches aan het verzamelen is zonder er iets mee te doen. Wacht een dag, max twee. Reageert ze nog steeds niet, gewoon de match wissen en lekker verder swypen. Als er op Tinder aan één ding geen tekort is, dan is het wel aan leuke vrouwen.

 

Vervolgstap voor jou

 

Spreekt bovenstaande jou aan? Wil je nu doorpakken? Lees dan ons boek en bekijk de uitgebreide bijgeleverde videocursus. HET Nederlandstalige boek over vrouwen versieren. 30.000 mannen zijn jou voor geweest. Bomvol tools, technieken en inzichten voor (nog) meer succes met vrouwen. Uiteraard met een 100% tevredenheidsgarantie. Klik HIER om er meer over te lezen. Op onze Tinder FAQ gaan we in op meer veelvoorkomende Tinder vragen.

 

Let’s get shit done kerel,

Tom

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.