fbpx

Neem verantwoordelijkheid, stap uit je comfortzone!

 • Zelfverzekerd en consistent de vrouwen aanspreken tot wie jij je aangetrokken voelt.
 • Zodra een kans zich voordoet, deze op zelfverzekerd en ontspannen wijze grijpen.
 • De tools in handen hebben om een positie van overvloed aan vrouwen in jouw leven te creëren.
 • Van jezelf kunnen zeggen dat je “goed” bent met vrouwen. Niet om op te scheppen, niet om indruk te maken. Maar gewoon omdat dat zo is.

Bovenstaande klinkt misschien aangezet of dramatisch. Echter, gebaseerd op ruim 15 jaar ervaring durven en kunnen wij te beweren dat met de juiste instelling en focus dit voor iedereen mogelijk is. Dat is ook meteen waar wij hier bij MasterFlirt sinds 2001 voor staan. Persoonlijke groei als man en succes met vrouwen. 

De Bootcamp zal dit proces voor jou in een stroomversnelling brengen. Niet met behulp van trucjes of gimmicks. Maar vanuit authentieke mannelijkheid en intrinsiek zelfvertrouwen en een diepe inzicht in de man-vrouw communicatie.


MasterFlirt bestaat nu ruim 15 jaar. In 2001 opgericht door Tijn van Ewijk, nederig voorgezet door ondergetekende. Samen met een team van betrokken, capabele en inspirerende coaches. Je hebt ons in alle media voorbij zien komen. Afro Jack heeft in een AD-interview ons boek aangeduid als een grote katalysator voor zijn succes. Een boek waar meer dan 30.000 stuks van verkocht zijn.  

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

 • De drie pilaren voor succes met vrouwen
 • De mindset voor succes in de liefde
 • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
 • 5 concrete handvatten voor succes

De over de afgelopen jaren opgedane kennis hebben we samengeperst tot een tweedaagse MasterFlirt Bootcamp. Deze Bootcamp geven wij in een immer evoluerende vorm al ruim 15 jaar. Twee dagen vol van de meest succesvolle tools, belangrijkste inzichten en krachtigste mindsets. Gekoppeld aan live-infield coaching als jij daar voor kiest. Een combinatie die jou gegarandeerd tot de volgende level zal brengen.  

DJ Afrojack!

Wat voor kind was je voor dat moment? ,,Ontzettend onzeker. Ik was toen al veel langer dan de rest. Viel op terwijl ik juist niet op wilde vallen. Ik wist mezelf geen houding te geven, was niet populair en had weinig vrienden en nooit een vriendinnetje. Op mijn 15de ben ik gaan lezen. MasterFlirt, een cursus flirten met meisjes. Je kunt almaar doorroeien met de riemen die je hebt, maar je kunt ook beslissen nieuwe riemen te zoeken.”

AD Magazine

Bekend van

Reviews van onze deelnemers


Waarom lijkt het soms zo moeilijk?

Elke man kan een zekere, beperkte mate van succes in de liefde bewerkstelligen. Afhankelijk van hoe laag jij bereidt bent de lat te leggen.

Daar neem jij echter geen genoegen mee! Doe je dit wel, stop dan met lezen. MasterFlirt is dan niks voor jou. Dat is ook niet waar MasterFlirt voor staat. Persoonlijke groei als man staat voor het durven vergohen van jouw lat. Voor het meer verwachten van jezelf. Wetende dat jij tot meer in staat bent.  

Daarom lees jij nu ook deze pagina. Jij wilt jouw volledige potentie benutten. Zelf die overvloed in jouw leven creëren. Waarom is het zo moeilijk om dit in je eentje te doen? 

De 4 problemen

De vier problemen van het in je eentje succesvol willen worden met vrouwen 

 • Informatie overload! Je hoeft maar even het internet in te duiken en binnen vijf minuten vliegen de theorieën, beloftes en verhalen je om de oren. Hoe weet je nou wat ECHT werkt?
 • Hoe moet jij nou weten of je op de juiste manier de kennis aan het implementeren bent? Natuurlijk kun je er met vallen en opstaan daar zelf ook achter komen. Dat gaat jou in je eentje alleen vele jaren kosten. De kans is groot dat je halverwege van frustratie en ellende afhaakt. Waarom zo moeilijk doen en het wiel zelf opnieuw uitvinden.
 • De juiste voorbeelden zijn dunbezaaid. Wij mensen leren door na te doen. Monkey see, Monkey do. Dat is de essentie van leren. Leren is de kunst afkijken, ook wel social-learning genoemd. Ben jij momenteel omringd door mannen die op het gebied van vrouwen versieren, de klappen van de zweep kennen. Die met vallen en opstaan die positie bereikt hebben die jij nu nastreeft? Dat is namelijk de omgeving die jij nodig hebt. Waarom zou jij zelf het wiel opnieuw uit willen vinden? Kijk de kunst af! Neem over wat bij anderen werkt. Geef er daarna lekker je eigen draai aan.
 • De noodzaak van een stimulerende omgeving. Stel, jij spreekt die leuke vrouw op straat aan. Om welke reden dan ook gaat de interactie niet perfect. Complimenteren jouw vrienden je dan vervolgens op het feit dat je in ieder geval iets geprobeerd hebt? Vinden ze het tof dat je er zo actief mee bezig bent? Of lachen ze je uit? Om gemotiveerd bezig te zijn en te blijven heb je een stimulerende, like-minded omgeving nodig van mannen die net als jij vooruit willen. Dat heb je nodig om gemotiveerd te blijven, om inspiratie te krijgen en om je aan op te trekken. Heb je dat niet, dan moet alles steeds weer uit jou alleen komen. Dat is slopend, vermoeiend en onhaalbaar.

Niet alleen bij het vrouwen versieren

De effectiviteit van onze trainingen blijkt ook uit het feit wij ook aan vele bedrijven trainingen geven. Van de Rabobank tot een Unilever en van een BDO, tot verschillende Universiteiten.  

Wat MasterFlirt doet werkt, werkt goed en een breed pallet aan mensen en bedrijven maakt hier gebruik van. 

Niet WAT je doet,
Maar WIE je bent

Als je voor ons gekozen hebt, dan weet je ook dat wij niet geloven in trucjes, standaard openingszinnen of andere rare fratsen. Wij geloven in het in je kracht staan als man. In het op authentieke wijze voeden van jouw zelfvertrouwen. Om vandaaruit een onweerstaanbare man te zijn, die actief de wereld om hem heen benadert.  

Natuurlijk is er genoeg te doen op het gebied van lichaamstaal, aanraken, gesprekstechnieken en vele andere thema’s en facetten die het revue tijdens de Bootcamp passeren. Maar dat zijn slechts extra’s die in sommige situaties houvast kunnen bieden. De basis zit in jou. Wie jij bent en hoe jij jezelf ziet. Die basis moet gevoed en versterkt worden.  

Zodra jij doorhebt hoe dat werkt. Zodra jij inziet hoe eindeloos en ongekend de potentie is die in jou schuilt. Om dan vervolgens dat ook in de praktijk zelf te ervaren. Pas dan vallen de sluiers van je ogen en zal er een wereld voor jou opengaan.  

Wat jij gaat ervaren en leren 

 • Een diepe, gelaagde inzicht in de man-vrouw dynamiek. Overzie het speelsveld en snap de dans tussen mannen en vrouwen.
 • Hoe snel jij jezelf sociaal volledig vrij kunt voelen. Zonder daar ook maar een druppel drank daar voor nodig te hebben. Om vervolgens bijna zonder barrière of drempel contact te kunnen maken met leuke vrouwen.
 • Hoe bevrijdend het is om omringd te zijn door gelijkgestemde, gedreven mannen die allemaal bereid zijn aan zichzelf te werken en in zichzelf te investeren.
 • Welke dingen jij onbewust verkeerd hebt gedan. Waarmee jij jezelf keer op keer onbedoeld saboteert .
 • Hoe leuk uitgaan kan zijn zonder drank en hoe fijn leuke vrouwen op je reageren als je ze op de juiste manier aanspreekt.
 • Hoe ongekend effectief de drie fases van het vrouwen versieren zijn en hoe overzichtelijk het hele proces wordt zodra je begint te snappen waar je op moet letten.
 • Hoe ongelofelijk veel jij kunt oppikken van de coaches die dit werk al vele jaren dit doen en al honderen mannen gecoached hebben.
 • Het haarscherp voor ogen hebben van het volledige pad die gaat van “hoi” naar relatie.
 • En nog meer!

Masterflirt Infield Coaches

De infield is het gedeelte, waarbij we de theorie in de praktijk brengen. De coaches die hierbij aanwezig zijn zie je hieronder. Elk van de coaches heeft ten allereerst zelf onze Bootcamp en VIP-traject doorlopen. Om vervolgens na strenge selectie met succes onze zes maanden durende interne opleiding af te ronden. 

Het is gemêleerd gezelschap met een gevarieerde achtergrond. Hun samenbindende factor; een passie in het overdragen van de reis die zij zelf ook doorlopen hebben. 

Wat jij gaat leren

Ik zou de Bootcamp tekortdoen als ik zou zeggen dat je enkel onderstaande elementen gaat leren. De inzichten van Bootcamp spelen op meerdere niveaus en een simpele opsomming doet daar geen eer aan. Dit gezegd hebbende, tijdens de overdag gedeelte worden onderstaande thema’s besproken: 

 • Inzicht in het Fundament voor Succes met vrouwen.
 • Wat seksuele polariteit is en hoe je het gebruikt.
 • De basis mindset voor succes met vrouwen.
 • De drie fases van verleiden.
 • Gesprekstechnieken om nooit meer zonder gesprekstof te komen.
 • Hoe ongekend effectief de drie fases van het vrouwen versieren zijn en hoe overzichtelijk het hele proces wordt zodra je begint te snappen waar je op moet letten.
 • Lichaamstaal tools voor het effectief contact maken met vrouwen.
 • Inzicht in de onbewuste testen van vrouwen.
 • De grootste valkuilen in het contact met vrouwen en hoe je die omzeilt.
 • Tools in het effectief aanspreken van een vrouw.
 • Toepasbare inzichten in de psychologie van aantrekkingskracht en verleiden.

De bootcamp in grote lijnen

 • We beginnen zaterdag middag om 10:00 op ons kantoor in Rotterdam. Van 10:00 tot 18:00 gaan we vol aan de slag met de theorie en de oefeningen.
 • Tussendoor kun je even vrij lunchen.
 • Na 18:00 ben je “vrij”. Ga lekker een hapje eten ergens. In je eentje of met de andere deelnemers.
 • Als jij je ook voor de infield hebt aangemeld is van 22:00 tot 02:00 is de Infield gedeelte, waarbij jij samen met de coaches de stad in gaat.
 • Zondag van 11:00 tot 17:00 is daarna de tweede gedeelte van de Bootcamp. Met volop ruimte voor feedback, vragen en vervolg stappen.
 • We eindigen het weekend met een hele concrete plan van aanpak voor na de Bootcamp. Waarna jij met geheven hoofd en een big-smile een nieuwe wereld met ongekende mogelijkheden tegemoet zult stappen.

De infield

Voor de mannen die ook de Rotterdamse uitgaans scene ingaan is er de infield. De zogenaamde praktijk gedeelte. In deze ga jij de theorie toepassen in de praktijk. 

De infield begint met een uitgebreid introductie gesprek samen met jouw coach en mede-cursisten om jouw persoonlijke doelstellingen goed naar voren te laten komen. Om zo samen tot een goed plan voor de avond te komen.

Het beeld dat mannen vaak van de infield hebben is dat het een soort strafkamp is. Waarbij de coach jou van vrouw naar vrouw schopt en dwingt om vrouwen aan te spreken. Niks is minder waar. Samen met de coach en de andere mannen ga jij gewoon aan de slag met de drie fases van het vrouwen versieren. Doel is dat jij na de Bootcamp dit in de toekomst voor jezelf kunt gaan toepassenin jouw eigen leven. 

Onze aanpak is laagdrempelig, relaxed en volkomen onopvallend. Niemand heeft door dat jij ergens mee bezig bent. Terwijl jij direct al resultaten gaat boeken. Dit gaat tot 02:00 door. Ik kan me voorstellen dat dit misschien nog een beetje spannend klinkt. Dat is het ook. MAAR je moet buiten je comfort zone treden om nieuwe en andere resultaten te gaan boeken. Bovenal is het ook ongelofelijk leuk om nieuwe dingen te doen en uit te proberen. Helemaal als je ziet hoe effectief ze zijn. Deelnemers hebben het erover hoe ze in één avond meer vrouwen aanspreken dan normaal gesproken in een heel jaar. 

Om 02:00 wordt de avond afgesloten en krijg jij compact feedback van jouw coach. Je krijgt dan een paar nuttige pointers om mee aan de slag te gaan. Natuurlijk mag je na 02:00 zo lang blijven als je wilt. Als je maar 11:00 de volgende ochtend weer fris bij de workshop aanwezig bent. ’s Avonds een vent, ’s ochtend een vent.

Waarom sommige mannen deze gedeelte overslaan? Misschien ben je net even te oud om ’s nachts de kroegen onveilig te maken. Misschien wil je eerst het weekend een plekje geven voordat je er vol induikt. Redenen te over. Als je er over twijfelt, gewoon even mailen naar tom (@) masterflirt.nl

De zondag

Zondag 11:00 is het weer action time voor de tweede gedeelte van de Bootcamp. 

Dag twee staat in het teken van feedback, leren van elkaars ervaringen en het maken van een duidelijke actie-plan voor na de Bootcamp. De avond gaat uitgebreid besproken worden en jij krijgt uitgebreid feedback met focus- en verbeterpunten. Dat brengt ons bij de afrondende fase van jouw Bootcamp experience. 

Jij krijgt een framework waaraan jij jouw geleerde ervaringen en lessen kunt ophangen. Dit zal jou zal helpen om de Bootcamp te integreren in jouw dagelijkse leven. Vervolgens zijn we zondag rond een uurtje of 17:00 klaar. Waarna jij moe en voldaan terug naar huis kunt gaan. Dankbaar en trots dat je aan de MasterFlirt Bootcamp hebt meegedaan. 

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Bootcamp?
Voor elke man tussen de 18 en 65 die zich, krachtiger, zelfverzekerder en sociaal vrijer wil voelen. Om vanuit die positie meer succes met vrouwen wil krijgen. Belangrijk is dat je een bepaalde algemene basis ontwikkeling al hebt. Dan is er een fundament om op te bouwen. Anders zou voor jou eerst een online traject meer geschikt zijn.

Ben ik te jonge of te oud voor de Bootcamp?
De meeste deelnemers zijn tussen de 28 en 45. Ben jij jonger ouder en twijfel je? Neem gewoon even contact op. Genoeg volwassen 19 jarigen of frissen 50-plussers. Het gaat om de mindset. Als je maar niet om jong te doen je pet achterstevoren doet.

Ben ik goed genoeg voor de Bootcamp?
De Bootcamp is zo opgezet dat ongeacht jouw niveau jij het naar je zin zult hebben en je zult ontwikkelen. Onze methodiek is heel organisch en natuurlijk, waardoor ook als je net begonnen bent, jij goed mee zult komen en op een prettige manier uitgedaagd zult worden. Wederom gaan we uit van een basis fundament. Daarom kan niet iedereen zich zomaar aanmelden voor de Bootcamp en willen we eerst contact met jou. 

Wat voor mannen komen er?
Mannen die zich niet laten afschrikken door het actief aan de slag gaan en gericht stappen willen zetten. Hierdoor leert de ervaring ons dat het gedreven mannen zijn, die open staan om aan zichzelf te werken en committed zijn voor groei en resultaat. Klinkt als verkoop-gelul, is wel echt zo. Je moet buiten je comfort-zone durven te stappen om deel te nemen aan de Bootcamp. Dit zorgt voor een automatische selectie aan de deur.

Wat moet ik meenemen?
De workshop duurt dus twee dagen. Tussendoor overnacht je in een door jou zelf te regelen slaapplek. Dus dit moet je zelf even fixen. Goedkope hostels en hotels te over in Rotterdam. Zaterdag avond gaan we met z’n allen uit. Zorg dan ook dat je iets enigszins fatsoenlijks hebt om aan te trekken bij het uitgaan. Hoeft niet fancy of heftig, als het maar niet lijkt alsof je net een vierdaagse uitgelopen hebt.  

Ik heb al een vriendin, is het raar dat ik meedoe?
Nope, geregeld komen er mannen langs die al een relatie hebben. Die zijn niet op zoek naar iets voor erbij. Die willen leren en ervaren hoe het is om sociaal vrij te zijn.  

Ik wil gewoon een lekker wijf scoren, is dat raar?
Dat is zeker niet raar, dat is een evolutionaire drive die wij allemaal hebben. Als dat het enige is wat jij echter uit de Bootcamp wilt halen, dan is deze workshop niet geschikt voor jou! Wij gaan een stuk verder dan plat scoren.

Hoeveel mannen doen er aan de Bootcamp mee?
Om de workshop interactief en persoonlijk te houden bestaat de groep uit maximaal 12 man. Tijdens de infield zijn er maximaal 4 deelnemers per infield coach.

Alles op een rijtje

Wat krijg jij allemaal als jij je nu aanmeldt voor de Bootcamp: 

 • Studiemateriaal voor tijdens de Bootcamp.
 • Zeer informatieve en interactie Workshop op zaterdag en op zondag.
 • Infield met een van onze MasterFlirt Infield Coaches.
 • Uitgebreide persoonlijk feedback sessie.

Wat ga jij leren en jezelf eigen maken: 

 • Een diepe inzicht in de man-vrouw dynamiek.
 • Mindset om overal, elke vrouw aan te spreken.
 • Bewustwording in de overvloed mindset en hoe zie voor jezelf te creëren.
 • Het bepalende verschil wat een man aantrekkelijk maakt.
 • De drie fases van het vrouwen versieren.
 • Hoe altijd een openingszin te hebben om een vrouw mee aan te kunnen spreken.
 • De impact van lichaamstaal op zowel jouw gemoedstoestand, alsook op hoe jij overkomt.
 • Hoe je een vrouw leuk, laagdrempelig en effectief aanspreekt.
 • Hoe je een gesprek leuk, interessant en persoonlijk maakt.
 • Je gaat ontdekken hoe makkelijk je overal vrouwen aan kunt spreken.
 • Hoe jij jezelf in de “social flow” brengt, waarna je iedereen aan zult kunnen spreken.
 • En nog veel meer!

Wat dit jou gaat kosten:

 • €650,- inclusief btw voor een Bootcamp inclusief infield

Bekijk hieronder de beschikbare data, en meld je direct aan!

Heb je intresse in deze workshop? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op!

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!