fbpx

De belangrijkste beslissing van jouw leven

Het vinden en versieren van jouw droomvrouw is de eerste stap van een lange, uitdagende reis. Wij mannen denken vaak dat het vinden van die fantastische vrouw de grootste uitdaging is. FOUT, eigenlijk begint dan pas het echte werk. Lees verder en ontdek hoe jij samen met jouw partner een onverwoestbare relatie creëert. Een relatie waar je op kunt bouwen en waarmee je de up’s en down’s van het leven kunt vieren en trotseren.


Sinds de oprichting van MasterFlirt in 2001 geven we training en coaching aan mannen op het gebied van persoonlijke groei als man EN succes met vrouwen. Maar wat is dan succes met vrouwen? De ervaring leert ons dat dit voor 99% van de mannen het vinden van de juiste vrouw om hun leven mee te delen is.  

Een prachtig streven, maar ook een hele gevaarlijke valkuil. Het doel is niet het vinden en versieren van jouw droomvrouw. Het doel is, een fantastische relatie met haar op te bouwen.


Een bepalend verschil

Waarom is dit zo’n belangrijk verschil? Vrouwen versieren is peanuts. De echte uitdaging komt daarna. Een relatie die stand houdt. Dat is nou net waar wij mannen ons NIET op richten. De buit is binnen en we denken, dat de rest dan vanzelf gaat. Wij mannen zijn van nature niet gericht op de relatie. Met alle gevolgen van dien. Klinkt dit herkenbaar?

De start van een nieuwe relatie is namelijk het beginpunt van een reis die maar twee uitkomsten kan hebben. Of de relatie wordt steeds beter. Of de relatie wordt steeds slechter. Een tussenweg bestaat niet, stilstand is achteruitgang!

Hoe zorg je er dan voor dat jullie twee samen elk jaar weer dichter tot elkaar komen? Dat jullie nog meer van elkaar gaan houden? Dat de seks nog beter wordt (en vaker)? Jullie elkaar dag in dag uit beter gaan begrijpen?  

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

 • De drie pilaren voor succes met vrouwen
 • De mindset voor succes in de liefde
 • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
 • 5 concrete handvatten voor succes

Hoe zorg je ervoor dat jullie relatie elk jaar weer, sterker, mooier, fijner en intiemer wordt? Want laten we eerlijk zijn. Heel veel mannen lukt dat niet!

Reacties van voorgaande deelnemers

Afgelopen weekend heb ik sinds enige tijd weer een workshop van Tom gevolgd. Zoals ik verwacht had, ging het ook hier een niveau dieper dan wat iedereen eigenlijk al weet. Naast de theorie deden we steeds individuele opdrachten, die dan later in de groep besproken werden.  

Er was volop ruimte voor het bespreken van persoonlijke situaties, wat vaak weer bij andere deelnemers herkenning opriep. De groep was gevarieerd, sommigen net of even niet in een relatie, anderen al tien jaar of meer. Ook de leeftijden liepen wat uiteen. Maar wel een fijne, openhartige sfeer zonder tof te doen. Afgewisseld met de hilarisch grappige opmerkingen van Tom over voorbinddildo’s, vuisten en wat niet meer… veel gelachen ook!  

Wat ik zo waardeer in de workshops van Tom, ook hier weer, is hoe concreet en to-the-point de adviezen en oefeningen zijn. Tot nu toe was de thuissituatie van Tom altijd wat mysterieus. Misschien kwam het door de sfeer dat Tom hier volop vertelde over hem en zijn relatie, niet alleen feitjes maar ook wat zijn eigen valkuilen zijn, hoe zij daarop reageert etc. Tot slot kregen we extra goodies, zoals oude pakketten, om zelf mee aan de slag te gaan ter verdieping. Kortom, twee zeer waardevolle dagen. Ik ben enthousiast over deze nieuwe richting!  

Bart, 35

Zelf zit reeds 15 jaar in een relatie waarbij alle ups en downs horen. Ook één hele zware dip gehad. Sindsdien begon ik mij echt serieus toe te leggen op de relatie met mijn vrouw. Desondanks ik heel wat boeken en (online) artikels gelezen heb, was deze workshop een ware verademening. 

Aan de ene kant kreeg ik een bevestiging van wat ik reeds na velen jaren ook ontdekt of gelezen heb, aan de andere kant kwam ik tot vele nieuwe en vooral diepere inzichten. Bepaalde technieken en visies die Tom uitgelegd heeft waren nieuw voor mij. Het feite dat we met een relatief kleine groep mannen waren (vrouwen hoorden daar niet thuis bij) was een grote meerwaarde. 

Zo konden van elkaar horen welke struikelblokken in vele relaties voorkomen. Tom heeft de workshop fantastisch geleid. Tevens wist weet hij heel goed te luisteren.  

Paul, 42

Ik ben Bob, 25 jaartjes jong en al een tijdje vrijgezel.  

 Toen ik het aanbod van de workshop voorbij zag komen wist ik dat ik de kans moest grijpen, want ondanks dat ik vrijgezel ben helpt het om goed voorbereid te zijn.  

Een van de belangrijkste dingen die ik heb opgestoken is dat de goede gewoontes die je in het begin van de relatie vertoont, consequent moet blijven uitvoeren om de man te blijven waar je vrouw voor is gevallen.  

Het mooie van de workshop is dat het volledig interactief is dus heb ik ook veel handige tips van de coachees meegekregen over hoe je kan bijdragen aan de relatie.  

Een cursus van MasterFlirt is bij deze zeker een aanrader voor wie een handje hulp kan gebruiken in de liefde.  

Bob, 25

Het waren twee inspirerende dagen om met een groep mannen te bespreken wat er bij komt kijken om een relatie te laten werken. De theorie was goed gedoseerd en de sfeer was ontspannen en open. 

Ik was de enige in de groep die niet meer in een relatie zat en toch heb ik er veel aan gehad. Mijn motivatie om deel te nemen aan deze workshop was om te zien wat ik anders had kunnen doen en zo in de toekomst beter beslagen ten ijs te komen, beide aspecten zijn goed aan bod gekomen.  

Robert, 44

De harde realiteit

 • Scheiding/huwelijk ratio was in 2011 43%!!!
 • 5 op de 10 mannen vindt dat ze te weinig seks in hun relatie hebben
 • Verschillende onderzoeken geven aan dat ongever 39% van de vrouwen een keer is vreemdgegaan.

Kijk maar eens om je heen. Hoeveel mannen ken jij wiens relatie een lichtend voorbeeld is voor hoe jij jouw relatie zou willen hebben?

Is dit dan jouw fout?

Kunnen wij het onszelf kwalijk nemen dat we moeite hebben met het concept relatie? Zijn wij moedwillig mooie dingen kapot aan het maken? Nee natuurlijk niet! 

Wie heeft jou geleerd hoe een goede relatie werkt? Is er een vak op school over de emotionele behoeftes van een vrouw? Weet jij wat de vier belangrijkste ingrediënten zijn voor een goede relatie? Heb jij thuis eigenlijk wel het goede voorbeeld gekregen?

Om nog maar te zwijgen over de gigantische ingebakken verschillen tussen mannen en vrouwen. De stress, druk en afleiding van alledag. De fulltime baan die jouw aandacht en energie vraagt. Het kind dat misschien tussen de bedrijven door ook nog eens opgevoed moet worden. Logisch dat zoveel relaties falen.

Dit maakt een break-up echter niet minder tragisch of zonde. Dat bijzondere gevoel dat jullie samen hadden. Het blinde geloof in een mooie toekomst samen. Die intense intimiteit die jullie voelden en waarvan jullie dachten dat die voor altijd zou zijn.

De tragiek van een verbroken relatie

Om daarna die droom, beetje, bij beetje af te zien brokkelen. Het uit je handen te zien glijden en niet te weten wat je moet doen om het tij te keren. Ik ben vaak genoeg zelf in die situatie geweest. Nog vaker het van de zijlijn zien gebeuren. Elke keer weer is het hartverscheurend tragisch! 

Natuurlijk is het niet zo dat elke relatie koste wat het kost in stand gehouden moet worden. Soms is het absoluut beter dat mensen uit elkaar gaan. Vaak is helaas het tegenovergesteld waar. Diep van binnen weten we donders goed, dat er iets bijzonders en waardevols kapot aan het gaan is en dat is schrijnend.

En dan ben je weer single. Om je dan een beetje op te vrolijken komen je vrienden met ,”Joh, er zijn meer vissen in de zee”. Dat er wel weer een nieuwe ‘droomvrouw’ voorbij komt. Dat er genoeg andere leuke vrouwen zijn. Allemaal waar, er is alleen één hele grote maar.

De volledige investering kwijt

Elke relatie is namelijk een investering. Een investering van het meest waardevolle goed dat jij hebt. Te weten; jouw tijd!! De tijd die jullie samen in elkaar hebben geïnvesteerd is ongekend waardevol. Laat dat nu ook exact hetgeen zijn wat jij nooit meer terug gaat krijgen! Er is echter meer, het gaat nog verder!!

Het leven bestaat uit fases. Elke fase heeft zijn eigen doelstelling en focus. Als jij de basisschool niet gebruikt om te leren lezen en schrijven haal je dat nooit meer volledig in. Als jij als getalenteerde voetballer niet tussen je 8e en 18e levensjaar vol investeert in de sport, wordt je nooit een pro. 

Dit zie je ook met jouw vrienden. Vriendschappen die zijn gesmeed in bepaalde fases van jouw leven heb je voor altijd. Al zie je elkaar soms meerdere jaren niet. Zodra je bij elkaar komt voelt het weer als vanouds. Als je een dergelijke vriendschap verliest zul je die in een later stadium van je leven nooit meer terugkrijgen.

De illusie die wij hebben dat na een break-up je gewoon een volgende vriendin vindt om gewoon opnieuw weer mee te beginnen is dan ook exact dat, een illusie. Elke relatie die ten einde komt symboliseert een grote verzamelbak aan gedeelde ervaringen die voor altijd verloren gaan.

De relatie seminar

Twee uitgebreid dagen die jou helpen te begrijpen HOE een relatie werkt en WAT jij kunt doen om jouw relatie in één woord amazing te maken en te houden.

Wat ga jij je dit weekend eigen gaat maken:

 • Het begint met het verkrijgen van een diep inzicht in de persoonlijke behoeftestructuur van jouw partner. Om beter te begrijpen waarom ze doet wat ze doet en wat ze nodig heeft. Zie het als mensenkennis 3.0
 • De 4 levels in een relatie. Ontdekken wat de level is waar jij je nu op bevindt en hoe jij naar de juiste level gaat. Hier begint de onbewuste aftakeling in een relatie. Dit gedeelte zal jou helpen het proces te herkennen en te weten hoe je de aftakeling stopt!
 • De neurologische basis van het verschil tussen hoe mannen en vrouwen omgaan met seks en intimiteit. Een cruciaal inzicht om samen met jouw partner meer en betere seks in jouw relatie te krijgen.
 • De kracht van intimiteit. Hoe jij in jouw relatie meer mentale, emotionele en fysieke intimiteit kunt brengen. Om dichter tot elkaar te komen en te blijven.
 • Wat jouw taak als man is binnen de relatie en hoe jij dat manifesteert.
 • Vanuit jouw kracht omgaan met haar emoties op een manier die jullie beiden versterkt. Hoe jij als man haar geeft wat zij nodig heeft.
 • Seksuele Polariteit. Wat het is en hoe jij het in jouw dagelijkse relatie een plek kunt geven om ver uit de broer-zus relatie te blijven.
 • Nog veel meer!

Deze tweedaagse workshop is gericht op de praktijk en direct toepasbaar voor jou zodra je weer thuis komt. Je zult los van de inzichten en tools hele concrete actiepunten voor jezelf krijgen om direct vol mee aan de slag te gaan.  

Samen met jouw partner

Nou heb je een relatie uiteraard samen met jouw partner. Daarom is er ook een 7 daagse online cursus die jij samen met haar kunt doorlopen. Vol met oefeningen, uitdagingen en tips om samen te doen. Ja, deze workshop is voor jou als man, maar uiteindelijk zit je samen met je partner in de relatie. Deze online workshop zal jullie samen helpen om actief aan de slag te gaan met wat jij in deze twee dagen gaat leren. Uiteraard op een manier die haar aanstaat. Ze zal je initiatief zeer waarderen want niet alleen jullie relatie wordt beter, haar leven ook!  

Zij hoeft niet alles te weten wat jij in deze twee dagen gaat ontdekken! Het enige wat zij zal merken is dat sommige dingen opeens heel anders zullen voelen. 

Hoe zien de twee dagen eruit? 

Even praktisch, hoe zien de twee dagen eruit, wat krijg jij allemaal:  

 • De seminar wordt gegeven door Tom Gorny.
 • De workshops is van 10:00 tot 17:00 en wordt gegeven in vergadercentrum het Strijkijzer te Den Haag. Daar hebben we een prachtige zaal met hele lekkere koffie en thee. Het kan een beetje uitlopen afhankelijk van hoe de dag loopt.
 • Tussen de middag is er een uur lunchpauze om lekker even de benen te strekken en voor jezelf te lunchen.
 • De groep bestaat maximaal uit 20 man om zo de persoonlijke aanpak te waarborgen.
 • Na afloop van de seminar krijg jij toegang tot de zevendaagse online partner workshop omgeving.
 • Kosten: €295,-

Het zal een interactieve twee dagen worden, vol van theorie, die jij vervolgens actief gaat toepassen met behulp van interactieve oefeningen.

Heb je intresse in deze workshop? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op!

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!