fbpx

Ruim 1,2 miljoen mensen zitten op Tinder. Wat begon als een rage heeft een vaste plek veroverd in de single’s scene. Maar hoe werkt tinder? Het is namelijk een nuttige manier geworden voor jou om leuke vrouwen ontmoeten. Met onze 4 Tinder Tips, ga jij gegarandeerd domineren. Onderaan dit artikel is er nog meer en gaan we in op Tinder openingszinnen, Tinder Ervaringen en Tinder gesprekken.

 

4 essentiële Tinder Tips

 1. Wat de perfecte eerste foto is voor jouw Tinder profiel
 2. Hoe je direct jouw aantrekkingskracht op Tinder kunt verhogen
 3. Hoe jij jouw profiel persoonlijker en effectiever maakt
 4. Hoe oogcontact werkt op Tinder

 

Wat is Tinder?

Tinder is een populaire dating app die je koppelt aan mensen in jouw omgeving. Je krijgt daarbij 1-7 foto’s te zien van potentiële partners. Afgestemd op de voorkeuren die jij ingesteld hebt in de Tinder App. Je swipet naar links als jij de ander niet zo ziet zitten en swipet naar rechts als je denkt dat het wel wat kan worden. Simpel, een kind kan de was doen. Hier komt de veel gehoorde klacht, vleeskeuring om de hoek kijken. Het is allemaal vrij uiterlijk georiënteerd 🙂 Onze Tinder FAQ beantwoord de algemenere vragen.

hoe werkt tinder

 

Hoe ontstaat een Tinder match?

Nu wordt het echter interessant. Want, hoe ontstaat een match met die leuke dame die jij verwachtingsvol naar rechts geswiped hebt? Dat gebeurt pas als die dame aan de andere kant jou ook naar rechts geswiped heeft. Alleen dan hebben jullie die zo begeerde match.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

 • De drie pilaren voor succes met vrouwen
 • De mindset voor succes in de liefde
 • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
 • 5 concrete handvatten voor succes

 

Ping! Een match!

hoe werkt tinder match2

Bij een match krijgt jij een blije ping en een status update op je telefoon. Je hartslag schiet een klein tandje omhoog. Al zul jij dat nooit in het openbaar toegeven. Nu ben jij super nieuwsgierig wie dan jouw match is. Want laten we eerlijk zijn, je hebt een hoop vrouwen naar rechts geswyped. Wie is vandaag de gelukkige?

 

Tinder openingszinnen

Als je dan die match hebt, wil je met die leuke meid chatten. Om dat gedaan te krijgen heb je effectieve Tinder Openingszinnen voor nodig. Daar gaat dit artikel niet over. Hier kun je alles over Tinder Openingszinnen lezen. Dit artikel gaat over wat jij kunt doen om matches te krijgen.

 

De kern van Tinder

De focus ligt bij Tinder, anders dan bij reguliere dating sites, op de foto’s. Als jij goede foto’s uitkiest, dan zul je veel matches krijgen. Dat stukje vleeskeuring, weet je nog. Komen we meteen bij de essentie van het probleem. Wat zijn nu de goede Tinder foto’s? De Versieren op de App pakket geeft antwoord op al jouw Tinder vragen. Gegarandeerd meer matches en dates met Tinder.

4 Tinder Tips voor veel meer Matches

Oke, overziet het speelveld nu al een klein beetje. Hoe werkt tinder is veranderd naar, hoe wordt ik ECHT succesvol op tinder. En dat is waar we mee aan de slag gaan. Bij deze 5 Tinder Tips om meer Matches te krijgen!

Tinder Tip 1: Maak een goede eerste indruk

Je eerste foto is net zoals een eerste indruk in real life. Iets met, een eerste indruk kun je maar een keer maken. Op Tinder vertaalt dat zich door je beste foto als eerste doen.

Wat doen veel mannen echter? Ze plaatsen als eerste foto een groepsfoto. Waarbij ze verstopt tussen hun vrienden, het ontzettend naar hun zin aan het hebben zijn. Heb jij zin in onderstaande foto uit te vogelen wie Emma is? Het juiste antwoord klinkt als mee en begint met een “n”.

hoe werkt tinder groepsfoto

Funnest voor succes op Tinder

Begrijpelijk, want vrouwen hebben het er altijd over hoe belangrijk het is dat een man “sociaal is” Dit is echter wel funnest voor jouw resultaten. Tinder is vluchtig. Niemand heeft zin of tijd om bij een random profiel eerste uit te gaan dokteren wie wie is.

Investeer

Er zijn heel veel goed uitziende mannen die er toch in slagen om met een crappy profiel te komen. Met als logisch gevolg onnodig weinig matches. Denk bij een crappy profiel aan luie, makkelijke en ongeïnspireerde foto’s. De welbekende badkamer selfie. Een foto van hun gespierde sixpack. Een wazige onduidelijk foto,…

Het is onaantrekkelijk als jij door jouw fotokeuze laat zien dat je niet bereid bent tijd te investeren in een mooi en kwalitatief profiel. Vrouwen willen een goed gevoel krijgen bij jouw profiel. Ze willen het idee hebben dat jij snapt hoe het werkt en “normaal” bent. Kortom, laat zien dat je snapt hoe het werkt en dat je een beetje je best hebt gedaan. Hetzelfde geldt voor de Tinder Gesprekken die je met ze voert. Zo onderscheid jij jezelf van de meute, met als gevolg meer matches.

Tinder profiel foto vuistregel

Gelukkig is er een makkelijke en goede vuistregel voor je eerste foto.  Pluk van Facebook de foto die veel likes heeft gekregen en waar jij als enige op staat.

Het moet een foto zijn waar je leuk op staat, goede belichting en waarbij jij duidelijk op te zien bent. Het is nog beter als je niet direct in de camera kijkt en je bezig bent met iets wat je graag doet. (daarover straks meer) Een goede foto hebben is een kwestie van veel foto’s maken tot je er eindelijk een keer goed op staat. Ga klooien en proberen.

Hieronder wat voorbeelden, je moet gewoon veel proberen en dan net dat juiste moment pakken wanneer je niet als een idioot kijkt:

Als de timing net wat minder is, kun je er even zo goed dan zo uitzien:

Er zijn echter nog 3 anderen belangrijke factten om hier aan toe te voegen. Je bent er nog niet. Lees maar door.

 

Tinder Tip 2: Laat jouw persoonlijkheid zien

De CEO van Tinder zelf heeft onderstreept wat we bij Masterflirt al dachten.(goed van ons he) Een succesvol profiel is een persoonlijk profiel. Oke, leuk. Maar hoe maak je nou een persoonlijk profiel op Tinder? Hier volgt een stappenplan.

Bedenk bij jezelf wat je leuk vindt om te doen en wat jou bezighoudt in het dagelijks leven. Om mezelf als voorbeeld te nemen:

 • Ik ben veel met muziek bezig
 • Ik hou van uitgaan en festivals
 • Ik zit eens in de zoveel tijd in de studio

Hoe vertaalt dat zich dan naar mijn profiel? Mijn profiel heeft een foto waarbij ik aan het dansen ben. Een foto waarbij ik op iemands schouders sta tijdens een festival. En tot slot heb ik een foto waarbij ik in de studio sta. Als je door mijn foto’s op Tinder kijkt, weet je gelijk wat meer over mij.

Zoek foto’s van jezelf die voldoen aan wat jou bezighoudt en waar jij mee bezig bent in het dagelijks leven. Dat is gelijk een stuk leuker dan saaie pasfoto’s. Dan spreekt aan en dat maakt nieuwsgierig. Een goede bio kan hier ook bij helpen.

De juiste bio

Vrouwen zijn nieuwsgierig en willen graag verrast worden. Daarbij zijn ze in hun partnerkeuze minder visueel ingesteld dan mannen. Dit zorgt ervoor dat ze meer over jou als persoon willen weten, niet alleen hoe je er uitziet. Dit hebben ze ook nodig om zich echt tot jou aangetrokken te kunnen voelen. Enter de Tinder bio.

Een cliché bio is een afknapper. Vermijdt bio’s waarin je zegt wat je beroep is of waar je precies naar zoek bent. Dit doet iedereen, komt saai over en trekt geen aandacht. Het toont ook nul creativiteit.

Zorg ervoor dat je je onderscheidt door verrassend uit de hoek te komen met een originele, niet te lange bio. Waarom niet te lang? Dat komt try-hard en hijgerig over. Tinder is vluchtig, speels en snel. Exact hetzelfde als bij het aanspreken van een vrouw. Daarom zijn onze gratis 225 openingszinnen voor alledag ook luchtig en laagdrempelig.

 

Tinder Tip 3: Simpele Tinder Foto Tip hack

Wat je ook leuk vindt om te doen, er zijn een paar regels die goed zijn om te volgen. Uit een onderzoek naar wat effectief is qua profielfoto’s op datingsites kwamen twee opvallende punten naar voren. Deze kunnen gebruiken voor ons Tinder Profiel.

Nerd versiert alle vrouwen

Een nogal nerdy uitziende jongen (hoge broek, vloekende kleuren, bretels, brilletje op) werd met een normale foto geplaatst op een datingsite. Je kunt je wel voorstellen dat deze jongen weinig reacties kreeg. Wie wil nou op date met deze gozer.

hoe werkt tinder nerd

Nu werd dezelfde jongen, zonder iets te veranderen aan zijn uiterlijk, geplaatst te midden van een aantal knappe vrouwen die naar hem keken. Het aantal reacties op zijn profiel steeg met een kolossale 180 procent!

Hoe kan dit?

Wat hier aan de hand was, is simpel. Zodra een man wordt nagekeken door andere vrouwen, zorgt dat voor een stuk sociaal bewijs. Ook op Tinder werkt dit zo. Laat jij zien dat je een sociaal persoon bent die goed met vrouwen kan omgaan, dan zullen vrouwen eerder geneigd zijn om jou naar rechts te swipen. Handig om te weten.

LET OP

Doe niet TE gek. Je moet wel nog een beetje likeable en menselijk blijven. Een kritische kanttekening hierbij is ook dat jij absoluut niet naar hen moet kijken, of te intiem moet zijn met deze meisjes. Dan gaan ze ervan uit dat het je vriendin is en dat jij om de verkeerde redenen op Tinder zit.

 

Tinder Tip 4: Pas de juiste oogcontact toe in jouw profiel foto’s

Het tweede opvallende resultaat van het hiervoor genoemde onderzoek is hoe jij naar de camera moet kijken. Een persoon die niet in de camera kijkt en niet lacht, heeft 80 procent meer reacties op zijn Tinder profiel dan iemand die neutraal in de camera kijkt. En dus oogcontact maakt met de kijkster.

De reden hiervoor is dat vrouwen graag uitgedaagd worden. Je geeft niet meteen jouw onverdeelde aandacht. Je houdt het zo interessant  en spannend. Ze moeten er nog wat voor doen zeg. Dit is een puur onbewust proces dat zich hier afspeelt, maar het werkt wel. Kijk dus nonchallant weg van de camera en krijg gegarandeerd meer matches.

 

Wat moet jij dus doen

1) Maak een goede eerste indruk met de juiste eerste foto

2) Maak jouw profiel persoonlijk

3) Pas de sociale tinder hack toe

4) Implementeer het juiste oogcontact

Meer Tinder tips?

Je hebt nu wat Tinder tips gekregen om mee aan de slag te gaan. Deze populaire dating app heeft ontzettend veel potentie om ervoor te zorgen dat jij regelmatig op date kunt gaan.

Hiervoor moet je natuurlijk niet alleen een goed Tinder profiel hebben, maar ook goede chat skills. Het hebben van een goed Tinder profiel is de basis. De echte hero’s onderscheiden zich van de zero’s op het gebied van chatten.

Goed kunnen chatten is een vaardigheid op zich, maar ook dit valt te leren. Tinder dating is een opkomende manier van mensen ontmoeten. Het is niet alleen enorm efficiënt, maar ook nog eens onwijs leuk. Veel succes en plezier met deze Tinder tips!

Wil je een echte Tinder Pro worden? HIER kun jij onze Tinder Dating Toolkit downloaden. Gegarandeerd meer matches en dates en anders je geld terug.

Abder

Coach

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!