fbpx

Ping! Een notificatie van je Tinderapp: ‘It’s a match!’ Het knalt er van je beeldscherm af en jij denkt: ‘Oeh, ik heb beet. Is ze leuk?! Ja, ze is leuk!’. You lucky bastard! Als je de MasterFlirt Tinder Tips ter harte neemt, is het niet moeilijk om matches te krijgen. Het is namelijk geen rocket science.

Hoe zorg je nu dat je goede Tinder Gesprekken hebt om die match ook naar een date te brengen? Is dit een stap te ver, begin dan eerst met het krijgen van meer Tinder meer. Lees onze 4 Tinder Tips voor gegarandeerd meer matches.

[su_box title=”In dit artikel ontdek jij” radius=”6″]
1. Wat de ultieme Tinder Openingszinnen zijn
2. Hoe je ervoor zorgt dat het gesprek niet doodbloedt
3. Hoe je haar telefoon nummer moet vragen[/su_box]

Tinder gesprekken: De 3 grootste struggles

Dus, je hebt een match. Maar, wat nu?! Hoe spreek je haar aan, hoe zorg je dat er een leuk gesprek ontstaat? Hoe breng je het naar een date. De meest gehoorde klachten zijn:

1. Ze reageert niet
2. Ze reageert wel, maar een gesprek komt niet op gang
3. Nou, het gesprek komt wel opgang, maar loopt dood!

Kort samengevat, wél een match, géén gesprek, dus geen Tinder date. (zit jouw vraag hier niet tussen? Lees onze Tinder FAQ waarin we op de meestvoorkomende vragen ingaan)

 Ontdek hier hoe je én meer matches én meer dates krijgt!

Tinder Gesprekken: 3 tips

Om wél uiteindelijk een Tinderdate te krijgen, het liefst op regelmatige basis, zal er structureel iets moeten veranderen. Er zal iets moeten veranderen aan jouw online gedrag. Om te beginnen gaan we aan de slag met de door jou gebruikte Tinder openingszinnen. De start van elk gesprek.

Oké, duidelijk, jij weet zelf ook heus wel waar je tegenaan loopt. Laten we aan de slag gaat met drie tips die jou gegarandeerd zullen gaan helpen! Je hebt ze alle drie nodig om effectief en succesvol op Tinder te zijn! Voordat we dat doen, download onze 

Tip 1: Open creatief

‘Maar ik ben niet creatief’ is geen excuus!  Je moet je doppen goed openhouden en kijken wat er te zien is. Wat valt je op aan haar profielfoto’s? Wat valt jou op aan haar profieltekstje? Maak daar vervolgens een opmerking over. Door dit vaker te doen, wordt je er beter in. In dit artikel krijg jij trouwen 25+ Tinder Openingszinnen en sta je nooit meer met je mond vol tanden. Wil je echt stappen maken? Download dan onze gratis ebook met 225 openingszinnen voor alledagIs vooral gericht op “het echte leven”, maar ook goed toepasbaar voor op Tinder.

Waarom?
1. Je onderscheidt je direct van andere mannen, omdat jij niet opent met: ‘Hey, alles goed?’.
2. Je laat zien dat je verder kijkt dan je neus lang is. Dat is voor veel vrouwen aantrekkelijk.
3. Jij verlaagt hiermee de drempel voor haar om te reageren.

Hoe?
Je reageert op iets wat je ziet. In onderstaande voorbeeld ga ik in op haar haarkleur. Niet een spannend onderwerp. Niks heftigs. Maar op ontspannen en speelse wijze, haak ik er relaxed op in. Je ziet hoe positief en ontspannen ze er op reageert. Kortom, dit valt in de categorie ‘Effectieve Tinder openingszinnen’.

Tip 2: Investeer in het gesprek

We zijn niet van de regeltjes bij MasterFlirt, maar hanteer toch deze maar even: de 80-20 regel. De man doet gewoon meer moeite aan het begin van een gesprek. Met een ratio van 80:20, maar dit komt niet zo nauw. Laat je in ieder geval niet ontmoedigen door een niet-supermega-enthousiast-antwoord van een meisje.

Waarom?
Zij kent jou niét. Het kan heel even duren voordat zij ontdooit en weet: dit is een leuke vent. Mocht ze na een tijdje nog steeds zo koud zijn als een blok ijs, next! Zij is, om wat voor een reden dan ook, niet in staat een leuk gesprekje te voeren met iemand die ze niet zo goed kent.  Onaantrekkelijk, als je het mij vraagt.

Hoe?
De volgende chat begint leuk. Ze reageert, maar er komt nog geen gesprek op gang. Logisch: Jouw zet! Doorpakken!

Tinder Openingszinnen

Laat je dus niet afschrikken doordat zij weinig aan jou vraagt aan het begin van een gesprek. Gewoon relaxd iets meer investeren dan zij doet.Tinder Openingszinnen

Tip 3: telefoonnummer

Gebruik het momentum van het gesprek en vraag haar telefoonnummer. App of bel verder! Doe dit op een moment dat het gesprek goed loopt en leuk is voor beide partijen. Door dit vaak te proberen, kom je er achter wat de juiste momenten zijn. Wees dus niet bang om op je muil te gaan.

Waarom?
Appen, en bellen in het bijzonder is natuurlijk véél persoonlijker. Bovendien geeft bellen geeft je de uitgelezen kans om elkaar beter te leren kennen én gericht iets af te spreken. ‘Leuk om je effe gesproken te hebben, we gaan binnenkort een keer wat drinken. Ik spreek je!’

Hoe?
Het gesprek is actief gaande, leuk. Een goed moment om haar nummer te vragen:

Tinder openingszinnen

Direct vragen kan natuurlijk ook:

Tinder Openingszinnen

 

Meer voorbeelden van gesprekken: Dowload de Tinder dating toolkit.

Conclusie:

Dus, gozer. Succes op Tinder hangt niet af van random ongein. Succes op Tinder krijg je gewoon door het toepassen van onze Tinder tips. Dat zal jou gegarandeerd van match, naar gesprek, naar date brengen! Net zoals dat onze gratis ebook met 225 openingszinnen voor alledag jou gegarandeerd aan de ultieme openingszin zullen helpen.

 

1. Reageer op wat je ziet
2. Investeer in het gesprek
3. Regel op de juiste manier haar telefoonnummer!

 

Vervolgstap voor jou

 

Spreekt bovenstaande jou aan? Wil je nu doorpakken? Lees dan ons boek en bekijk de uitgebreide bijgeleverde videocursus. HET Nederlandstalige boek over vrouwen versieren. 30.000 mannen zijn jou voor geweest. Bomvol tools, technieken en inzichten voor (nog) meer succes met vrouwen. Uiteraard met een 100% tevredenheidsgarantie. Klik HIER om er meer over te lezen.

 

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.