fbpx

Tinder is populairder dan ooit. En waarom ook niet. Je knalt de Tinder app op je telefoon en je kunt meteen beginnen met naar links of rechts te swipen. Binnen no time heb je matches en stuur je guitige Tinder berichten over en weer. Heb je onze Tinder Tips gelezen? Verdiept in onze Tinder FAQ? Dan chat je tot je een peesontsteking hebt, of eindig je zelfs met een relatie via Tinder. Lekker makkelijk, maar werkt het ook zo? Lees verder en ontdek mijn eigen Tinder ervaringen. Voordat we dat doen, download onze 
__________________

Mijn Tinder Ervaringen:

  1. Wat naar mijn persoonlijke Tinder Ervaringen de 4 grote voordelen van deze dating app zijn.
  2. Waarom Tinder NIET het beste middel is om die vrouw te versieren die jij echt graag in je leven wil.
  3. Dat Tinderen gelijk staat aan initiatief uit handen geven. Initiatief wat cruciaal is als het aan komt op vrouwen versieren.
  4. Waarom jij de focus moet houden vrouwen op versieren“in real life”. Tinder is secundair.

___________________

tinder-app

Tinder, waarom doet iedereen het.

Voordat we uitleggen waarom Tinder dating vaak geen succes heeft, leggen we eerst uit waarom het zoveel wordt gebruikt. Lees HIER even snel hoe Tinder werkt, plus 4 tips voor meer matches.

1) Dankzij Tinder snel contact met veel vrouwen

Het is makkelijk. Een paar simpele handelingen en je bent ineens actief je pool met matches aan het vergroten. Waaruit je vervolgens de eerste de beste gesprekspartner kiest. Chatten doe je vervolgens ook weer op je telefoon. Lekker languit op de bank, je poten op tafel en kijkend naar je scherm. Helemaal als je onze Tinder Dating Toolkit gebruikt.

2) Je hebt op Tinder tijd om te antwoorden

No pressure. Gewoon beetje klooien op de app. Alle tijd om een gepast antwoord te typen. De drempel is in ieder geval een stuk lager, dan wanneer je met je nuchtere bakkes op een bloedmooie meid af te stappen die puur plezier uitstraalt tijdens het dansen. Zeker als je onze Tinder Geprekken tips opvolgt

“Tinder dating is een soort van grabbelton, wat je eruit pakt, is elke keer weer een verrassing.

3) Je ontmoet meiden waar je normaal niet mee in contact komt

Hoeveel nieuwe mensen ontmoet jij normaal? Iedereen is druk. Normaal gesproken ontmoet je dus nooit zoveel onbekenden. En dat is echt leuk. Soms zijn je matches helemaal volgens je verwachting. Andere keer juist totaal niet. Dat maakt Tinder dating juist leuk. Om ook overdag meer leuke vrouwen te ontmoeten hebben we de gratis ebook met 225 openingszinnen voor alledag geschreven. Je kunt hem gelijk downloaden. Voor je het weet gooi je Tinder van je telefoon.

4) De afstand is veilig

Het is een veilige manier om iemand te leren kennen. En dat is vooral wat Tinder voor vrouwen aantrekkelijk maakt. Het is minder bedreigend, waardoor een vrouw meer open staat voor contact. En dit geldt ook voor jou. In de kroeg weet je nooit of een vrouw jou wel ziet zitten. Met Tinder weet je vóórdat je haar aanspreekt al dat ze interesse heeft. Let’s go. Je hoeft alleen maar een beetje origineel te openen en je hebt een gesprekje. Mocht je een blauwtje lopen doordat zij niet reageert, big deal. Lang niet zo pijnlijk als in real life. Volgende match…

 

tinder-valkuilen

De 4 valkuilen van Tinder

Maar waar gaat het dan mis? Je hoort veel mensen zeggen dat ze wel matches hebben, maar geen gesprekken of dates. Hoe kan dat? Dit zijn mijn de valkuilen naar aanleiding van mijn Tinder ervaringen.

1) Je kiest op basis van een foto

Een klik met iemand hebben draait niet alleen om uiterlijk. Ok, wel voor een groot deel. Maar daar hoort ook lichaamstaal bij. Sta je rechtop of loop je onzeker met een kromme rug? Niet aantrekkelijk. Ook je stem kan ervoor zorgen dat ze voor je valt of juist heel hard wegrent. Of andersom, een vrouw met een ordinaire stem of boerenaccent is misschien niet helemaal waar je naar op zoek bent. Of juist wel, ieder z’n ding. Hoe dan ook: dit zijn dingen die je niet weet door alleen naar een foto te kijken.

2) Het is verslavend

Tinder is verslavend. Het werkt volgens het principe van intstant gratification. Wat zoveel betekent als de menselijke drang om iets te willen zonder vertraging of uitstel wordt vervuld. Als we iets willen, willen we het nu. Meteen! Hier maakt Tinder slim gebruik van door de gebruiker matches te “geven”.
Je wordt vanzelf nieuwsgierig naar wie jou nog meer leuk vindt. Dit is het punt waarop je serieus een peesontsteking riskeert. Als je niet uitkijkt ben je op gegeven moment alleen nog maar bezig om zoveel mogelijk matches te sparen in plaats van meiden te ontmoeten in het echt.

3) Het kost veel tijd

Zelfs met onze Tinder Tips en Tinder Openingszinnen is Tinder is tijdintensief. Voordat de gemiddelde meid er eigenlijk-een-soort-van-wel-een-beetje-zeker-van-is dat jij een bona fide prins bent (met de juiste schimmel tussen je benen) heb je vaak meerdere chats gehad. Of al gebeld. Allemaal heel leuk en aardig, maar het kost veel tijd en energie.
Deze alinea beslaat geen betoog dat jij voor makkelijke Tinderchicks moet gaan. In tegendeel trouwens… Zeker niet aan te raden. Voordat je het weet zit je thuis bij een geflipte chick die doorgaat voor het matras van Zwolle, of waar ze dan ook woont.
Afijn, mijn punt is dit. IRL is contact maken makkelijker, echter, duurzamer, duidelijker. Misschien niet voor iemand die het nooit doet, maar als je het vaker doet, wordt het dit vanzelf. En 100 keer fijner! Je bent namelijk veel beter in staat om te polsen welke vrouw je tegen je over je hebt. Of ze echt zo leuk is, als ze er uit ziet. Zo niet met Tinder. Via Tinder duurt het logischerwijs veel langer om iemand te leren kennen. Waarmee de kans op een tegenvallende date stijgt.

4) Van makkelijk leer je niets

Om meiden te ontmoeten is Tinder een weg van de minste weerstand. Half chillend op de bank is het prima te doen. Er komen af en toe matches voorbij, beetje chatten. Misschien heb je inmiddels geen moeite meer om een Tinder date op touw te zetten. Het kan zijn dat je hier volledig tevreden mee bent. Prima, gast, niet verder lezen in dat geval. Maar wil jij stiekem toch gaat voor de leukste meid, dan is Tinder een makkelijke manier, maar als je het mij vraagt, zeker niet de manier waar jij het meeste van leert. Het meeste leer je door in het echte leven aan de slag te gaan. Om je hierbij te supporten hebben we de gratis ebook 225 openingszinnen voor alledag geschreven. De naam dekt de lading volledig en het zal je helpen nooit meer met je mond vol tanden te staan bij die ene leuke vrouw.

5) Wie ontmoet jij via Tinder?

Ok, je komt misschien met meiden in contact die je normaal niet zou ontmoeten maar helemaal controleren wie je ontmoet doe je niet. De Tinderman blijft altijd afhankelijk van de goedkeuring van de Tindervrouw. Als zij jou niet liket, gaat het nergens naar toe.

Nu hoor ik je denken, ja dat is in het echt toch ook zo? Klopt. Als zij jou afwijst, gaat de interactie nergens naartoe. Een wezenlijk verschil is echter, dat jij in de eerste situatie (Tinder) wel het initiatief verliest wie je ontmoet, en in de andere situatie (IRL) NIET het initiatief verliest wie je ontmoet. Aangezien wij het hebben over het, utopisch klinkende, vinden van de “droomvrouw”, is initiatief niet iets wat je zomaar wil verliezen. En al helemaal niet wil overlaten aan een app.
 

Lessen naar aanleiding van mij Tinder Ervaringen

Als je dan toch tindert, wissel af. Houdt de focus op vrouwen versieren in real life. Tinder is secundair.

Als je toch wat meer tindert, app dan niet alleen. Bel haar op. Je krijgt veel sneller en beter een indruk van wie zij is, en vice versa.

Als je dan toch veel meer tindert, spreek “zo snel mogelijk” met haar af. Laat in ieder geval van af het begin merken dat jij er niet op uit bent om te appen tot je een ons weegt.

Als je dan toch knettertje veel tindert, maak zoveel mogelijk contact. Open zoveel mogelijk gesprekken. De gesprekken die gelijk leuk beginnen zijn een voorteken. Dat zijn de meiden die de moeite waard zijn om mee af te spreken.

De belangrijkste tip

Leer van mijn Tinder ervaringen, vermeid mijn fouten! Ga meiden ontmoeten in het echt! Trommel je vrienden op en ga een avond stappen. Maak er een gewoonte van om mensen aan te spreken in openbare plekken, zoals de trein, supermarkten of sportschool. Kom van je bank af en loop op haar af en zeg: ‘hoi’.
Hier leer jij veruit het meest van. Je dwingt jezelf uit de comfortzone. De enige manier om te groeien. De beloning is overigens groot: met een echt hele leuke chick picknicken en brommers kiek’n.

Dit gezegd hebbende, er zijn een hoop leuke vrouwen op Tinder te ontmoeten. Wil jij Tinder domineren? Meer matches en dates krijgen dan dat jij er eigenlijk tijd voor hebt? HIER kun jij voor een prikkie onze Tinder Dating Toolkit downloaden. Gegarandeerd meer matches en dates en anders je geld terug. Ondanks de waarschuwingen toch nog behoefte aan extra info? Lees dan deze 4 Tinder Tips.

 

Vervolgstap voor jou

 

Spreekt bovenstaande jou aan? Wil je nu doorpakken? Lees dan ons boek en bekijk de uitgebreide bijgeleverde videocursus. HET Nederlandstalige boek over vrouwen versieren. 30.000 mannen zijn jou voor geweest. Bomvol tools, technieken en inzichten voor (nog) meer succes met vrouwen. Uiteraard met een 100% tevredenheidsgarantie. Klik HIER om er meer over te lezen.

 

Succes gozer!

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.