fbpx

Afknappers bij vrouwen, hoe serieus moet je dat lijstje van vrouwen nemen? Tijdens het daten met vrouwen zal jou namelijk wel opgevallen zijn dat ze een hoop afknappers hebben. Heel verwarrend. En als je niet uitkijkt ook heel demotiverend. “Ben ik wel goed bezig?” hoor ik jou al denken tijdens een date. Als je daar nu gelijk antwoord op wil, download dan de 25 flirtsignalen.

Afknappers bij vrouwen

Afijn, terug naar het filmpje. Zoals je ziet is de vraag afknappers bij vrouwen snel beantwoord. Vrouwen hebben direct hun afknappers paraat. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een vrouw die erop afknapt. Ze weten zo uit de losse pols gigantisch veel dating afknappers te verzinnenVrouwen moeten wel. Ze hebben geen andere keus dan snel een aantal mannen aan de kant te schuiven. Zelfs als ze op zoek zijn naar de man van hun leven.

  • Witte sokken? Next!
  • Een baard? Next!
  • Geen baard? Next!
  • Zuidelijk accentje? Next!

De aller grootste afknapper: Nice guys en vrouwen

Nice Guys doen wat ze denken wat van hen verwacht wordt. Ze staan niet in contact met hun mannelijke energie Denk daar maar eens over na. Het aardig zijn komt dat niet vanuit een plek om bij te dragen aan haar staat van zijn. Niet om de interactie die jullie hebben te verrijken. Nee, puur uit eigenbelang.

Dit is een vorm van manipulatie. En laat duidelijk zijn. Manipulatie is niet altijd slecht. Het ligt er aan wat jouw intentie is. Het bekende voorbeeld in deze is het gebruiken van een hamer. Manipuleer jij de hamer om een betonspijker in de muur te slaan voor een schilderij aan de muur. Prima. Manipuleer jij de hamer echter om andere mensen de hersens in te slaan, dan is het een ander verhaal.

Manipuleer positief

Zo ook in de omgang met een vrouw. Manipuleer jij haar puur uit eigen belang, ben je niet eerlijk bezig. Echter, als jij de interactie manipuleert zodat het voor jou en haar leuker wordt, goed bezig!

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Vrouwen willen een niceguy, maar niet alléén een niceguy. Ben jij die manipulatieve Nice Guy, dan is dat een enorme afknapper. Een echte man kent zijn rol in de interactie met een vrouw. Hij geeft haar wat ze nodig heeft. Hij komt iets brengen in plaats van halen. Bovendien is het voor een vrouw enorm aantrekkelijk als jij eerlijk en oprecht bent.

Word een aantrekkelijke man

Zo kan elke eigenschap een afknapper zijn zolang ze jou nog niet kent. Zodra je echter aantrekkelijk gedrag gaat vertonen, vallen alle afknappers weg. Plotseling maakt het feit dat je 15 jaar ouder bent (Tijn spreekt hier uit ervaring) niets meer uit. Terwijl ze zegt af te knappen op mannen die meer dan 5 jaar ouder zijn. Een man die aantrekkelijk, mannelijk gedrag vertoont mag alles. Witte sokken dragen, een rare bril of dito kapsel, alles kan.

De kunst zit hem er dus niet in rekening te houden met de wensen van het meisje dat je leuk vindt. De kunst zit hem in aantrekkelijk gedrag. Dan worden alle afknappers van vrouwen je vergeven.

Wat is de boodschap van dit artikel? Zorg dat je een aantrekkelijke man wordt. Trek je vervolgens helemaal niets aan van wat vrouwen zeggen. Jij weet vanaf nu dat het niet gaat om de juiste kleur sokken.

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!