fbpx

Zelfverzekerd overkomen, het hebben een aantrekkelijke “uitstraling”, is makkelijker te behalen dan dat jij denkt. In dit artikel ontdek jij vier tools die jij kunt gebruiken om er voor te zorgen dat jij DIRECT zelfverzekerd en aantrekkelijk op vrouwen overkomt. Onderaan is er ook nog een video waarin coach Jop jou nog een aantal concrete voorbeelden geeft.

Zelfverzekerd overkomen

Laat ik met een dooddoener beginnen. De basis van zelfverzekerd overkomen is zelfverzekerd zijn. Hoe jij je voelt breng je namelijk altijd bewust en onbewust op jouw omgeving over. Bij MasterFlirt noemen we dit sub-communicaties. Kleine subtiele signalen die je niet altijd direct kunt benoemen, maar die altijd overgebracht worden en een hele grote impact hebben.

 

De basis van zelfverzekerd overkomen is zelfverzekerd zijn.

Onderbuikgevoel

Soms weet je gewoon dat iemand zelfverzekerd is. Soms weet je ook gewoon dat het tegendeel waar is. Dit is gelijk ook de reden dat geforceerd zelfverzekerd “doen” niet werkt. Mensen prikken door jouw masker heen en zien hoe jij geforceerd jouw minderwaardigheidscomplex aan het maskeren bent. Allemaal dankzij de sub-communicaties. Jouw reis naar awesomeness, zelfvertrouwen en het krijgen van een overvloed aan vrouwen is daarom een reis van persoonlijke groei als man. Een reis die resulteert in het daadwerkelijk worden van een man die zelfverzekerd IS (niet te verwarren met de terreur organisatie). De ultieme basis om vervolgens succes met vrouwen te krijgen.

 

zelfverzekerd overkomen quote

Hoe kom jij over?

Dit gezegd hebbende, natuurlijk zijn er alsnog heel veel dingen die jij kunt doen om te werken aan HOE jij overkomt. Er zijn volop tools, gedragingen en inzichten die jij kunt implementeren om de manier waarop jij overkomt op anderen te veranderen. Om deze echter goed te implementeren zul jij jouw sociaal bewustzijn moeten ontwikkelen.

Sociaal bewustzijn, heb jij het?

Het hebben van een sociaal bewustzijn is niks anders dan het snappen wat jouw impact als man is op de sociale context waar jij je in bevindt. Om vanuit die basis jouw gedrag aan te passen. Om daarmee de juiste responses van jouw omgeving te gaan krijgen. Jouw sociale vaardigheden zijn dan ook heel belangrijk bij het vrouwen versieren. Laten we heel concreet samen kijken wat jij bij het uitgaan actief op dit vlak kunt doen. Specifiek gericht op het zelfverzekerder overkomen op al die heerlijk vrouwen om je heen.

TIP 1: GOED BINNENKOMEN

Zodra jij een kroeg of bar binnenstapt ben jij voor de reeds aanwezige mensen nog een onbeschreven blad. Ze hebben nog niks van jou gezien en hebben dus ook nog geen idee wie jij bent. Zodra jij ergens binnenkomt krijg jij dus direct de kans om jezelf, krachtig, aantrekkelijk en awesome neer te zetten. Als een echte MasterFlirter.

Hoe doen we dit niet?

Dit doe je door te communiceren dat jij een gave gozer bent en dat daar waar jij bent het feest is. Laten we beginnen met te kijken hoe je dit niet doet:

 • Door direct naar de bar te schieten.
 • Door direct in een hoek met je vrienden te gaan kletsen en je af te schermen van de rest.
 • Door direct rondjes te gaan lopen, op zoek naar waar het leuk is en waar “de lekkere wijven” zijn.

Hoe doe je dit wel?

 • Door direct zodra je binnenkomt een praatje aan te knopen.
 • Door meteen een klein complimentje te geven aan de gozer rechts van je.
 • Door een plek te kiezen waar jij gaat staan en dat de meeste gezellige plek van de kroeg te maken.
 • Door ontspannen en positief te glimlachen.

Zo sub-communiceer jij dat je een toffe gozer bent. Dat jij het feest BENT en dat daar waar jij je bevindt HET gebeurt.  Gevolg: Jij komt zelfverzekerd over.

TIP 2: DE KRACHT VAN SOCIAAL ZIJN

We hadden het er net al even over. Toch wil ik er een aparte tip aan wijden juist omdat het zo belangrijk is. Dus, daar komt ie. Tip twee is, WEES SOCIAAL:

 • Zet zelf stappen om contact te leggen.
 • Sta in contact met de mensen om je heen.

Wie zijn de mensen die zich sociaal vrij voelen en met iedereen contact maken? Exact, zelfverzekerde bazen. Wees sociaal en je komt direct zelfverzekerd over. DO IT!

 • Klets met iedereen
 • Stel mensen op hun gemak
 • Stel mensen aan elkaar voor
 • Staat iemand alleen, knoop een praatje aan.

Jij zit zo lekker in je vel, dat je gewoon met iedereen kletst, praat en connect. Gevolg, jij komt direct zelfverzekerd over.

lichaamstaal

TIP 3: DE JUISTE LICHAAMSTAAL

Jij weet roydondersgoed hoe belangrijk lichaamstaal is. Daar hoef ik jou niet van te overtuigen. Laten we het dan ook meteen praktisch en concreet maken, hoe jij met behulp van lichaamstaal zelfverzekerd overkomt:

 • Beweeg langzaam. Je hoeft niet te doen alsof je zojuist een hersenbloeding hebt gehad. Of dat de ketamine opeens ingeslagen is. Je moet gewoon een toefje langzamer bewegen dan normaal. Loop net even wat langzamer, beweeg net even langzamer. Gevolg hiervan is onder andere dat jij zelf daadwerkelijk rustiger wordt. Probeer het tegenovergestelde maar eens. Ga juist net even sneller lopen, bewegen en doen. Je merkt direct dat je onrustiger wordt.
 • Sta goed recht overeind. Onzekerheid geeft mensen het gevoel dat ze er niet mogen zijn. Dan wil je natuurlijk niet opvallen en ga je een beetje krom staan. Voortaan sta jij goed recht overeind. Durf ruimte in te nemen en je zult gelijk merken dat jij En zelfverzekerder overkomt En zelfverzekerder voelt!

Lichaamstaal is de meest direct communicatie. Gebruik het verstandig en kom direct zelfverzekerd over!!

TIP 4 PLEZIER

Uitgaan is leuk!!! Als je bij het uitgaan om je heen kijkt zul je schrikken hoeveel mensen dit vergeten. Ze kijken chago, boos, geïrriteerd en ronduit miserabel. Nou kan het zo zijn dat hun kat die middag is overleden. Of dat er een beetje zand in hun vagina zit. We weten allemaal hoe dat kan gaan irriteren. Maar een dermate grote katten genocide zou op het nieuws komen en zand kun je heel makkelijk uitwassen.

Waarschijnlijk is het dus gewoon optie twee. Ze zijn onzeker, voelen zich geremd, bekeken en niet on hun gemak. Gewoon ouderwets onzeker. Het tegendeel is ook waar. Niets komt zo zelfverzekerd over als een kerel die zichzelf gewoon op zijn gemak voelt en PLEZIER heeft. ONTSPAN EN HEB PLEZIER, damnit! Nee,maar serieus. Heb plezier!!

In onderstaande video opgenomen bij een MasterFlirt VIP infield avond geeft Jop zijn visie op het zelfverzekerd overkomen. Dit werkt ook bij het alleen uitgaan. Hij illustreert dit met nog een paar eigen voorbeelden. Handig voor jou om direct toe te passen.

Wat doe jij om zelfverzekerd over te komen, vertel het hieronder en download de 15 geboden van het vrouwen aanspreken. Om nu ook zelfverzekerd vrouwen aan te spreken.

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.