fbpx

‘Ik ga nooit uit, want de muziek staat altijd zo hard, dat ik geen fatsoenlijk gesprek kan aanknopen. Maar ik wil wel vrouwen versieren in de club.’ Gebruik jij dit excuus om niet uit te gaan?  Dan is dit artikel voor jou. Harde muziek die jou kan belemmeren een gesprek aan te knopen met  een vrouw, hoeft niet onoverkomelijk te zijn.

Vrouwen Versieren in de Club

De grootse struikelblok voor mannen bij het vrouwen versieren in de club is dat ze als excuus aandragen dat ze zich niet verstaanbaar kunnen maken en of dat ze de ander niet kunnen horen. Bij deze een drietal oplossingen.

1) Shh Silence

Ten eerste zijn in een uitgaansgelegenheid altijd zachtere plekken te vinden. Wil jij met een vrouw kletsen dan is recht voor een box waar muziek uit dreunt niet de beste locatie. Er zijn altijd minder luidruchtige plaatsen in de toko te vinden. Soms is dat op willekeurige plekken van nog geen vierkante meter waar op een of andere akoestische, natuurkundige reden het geluid minder hard klinkt dan elders. Zie die plekken te vinden. Hoe kom je daar achter? Vaak uitgaan en gesprekken aanknopen met mensen. Ja het is een open deur, nou en?

2) Projecteer

Ten tweede is hard praten een vereiste. Leer jezelf aan om door de dame heen te praten. Verhef je stem alsof zij vijf meter verderop staat. Dat vergt enige oefening. Ga niet schreeuwen, want dan ben je volgende dag je stem kwijt. Je moet je stem zodanig aftrainen dat je ook in deze luidruchtige omgevingen je woordje kunt doen. Het gevolg zal zijn dat wanneer de dame iets wil zeggen ze automatisch naar jou toe buigt. En dat wil je hebben.

3) Shake it

Ten derde kun je met de dame gaan dansen. Daar zijn geen woorden voor nodig. Lichaamstaal zegt alles en je bent veel beter in staat haar volumeknop omhoog te draaien, omdat aanrakingen bij dansen vanzelfsprekend zijn. Toegegeven, dit vergt iets meer lef. Veel mannen vinden dansen eng, omdat ze denken dat hun moves tekort schieten. Weet dat je niet goed hoeft te dansen om in de smaak te vallen. Het is een kwestie van doen.

Het is allemaal niet zo ingewikkeld, maar soms moet je er even aan herinnerd worden. Vrouwen versieren in de club is leuk! Ga hiermee aan de slag, zet stappen, want alleen zo kom je er!

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Succes!

Krätzchen, geëerd forum lid

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!