fbpx

Er zijn twee manieren om iets te leren. Optie één is door zelf heel veel aan te klooien en zo met vallen en opstaan vooruitgang te boeken. Optie twee is door te leren van de fouten van anderen. Daarop voor Als optie twee jou aanspreekt dan is dit artikel voor jou.  We gaan kijken wat 5 fundamentele fouten zijn die wij mannen te vaak maken. Om zo zelf bij het vrouwen versieren niet meer in die specifieke valkuilen te stappen.

Lees meteen ook ons uitgebreide handboek Vrouwen Versieren met daarin onder andere 22 effectieve tips.

 

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

 • De drie pilaren voor succes met vrouwen
 • De mindset voor succes in de liefde
 • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
 • 5 concrete handvatten voor succes

Vrouwen Versier Valkuil 1: Bang zijn om fouten te maken

De grootste fout die mannen maken bij het vrouwen versieren, is geen fouten willen maken. Stilstaand worden de grootste misstappen gemaakt! Veel mannen zijn als de dood de fout in te gaan. Die angst bevriest en voor je het weet doe je maar helemaal niets meer, want geloof me, dat is de enige manier om geen fouten meer te maken.

Van fouten maken word je sterker

Hoe beter je wordt in het spel der verleiding, hoe vaker je het gaat spelen en hoe meer fouten je maakt op des te meer fronten. Zelfs ervaren rotten gaan regelmatig op hun bek. Sterker nog: van fouten maken leer je, en hoe meer je leert, hoe meer je je beseft dat fouten niet dodelijk zijn, hooguit een deukje in je ego. Hoe beter je wordt met vrouwen, hoe meer ze je gaan testen en hoe vaker je zakt voor die tests, tot je voorbij dat punt komt. Maar dat kost tijd.

Hetzelfde proces

Vergelijk vrouwen versieren eens met een andere, niet eenvoudige vaardigheid. Kitesurfen. Iemand die niet nat wil worden, niet wil vallen en geen risico’s durft te lopen, zal nooit leren kitesurfen. Om een goede kitesurfer te worden (of skater, snowboarder, tennisser of welke vaardigheid je ook onder de knie wilt krijgen), zul je fouten moeten maken. Om je vaardigheid te perfectioneren zul je wederom fouten moeten maken. Zonder fouten te maken zoek je je grenzen niet op en groei je dus niet. De olympiërs in bovenstaande sporten maken nog regelmatig fouten!

Beter fouten maken dan niets doen

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Spaanders zijn goed om het vuur der liefde te ontsteken! Accepteer je fouten! Je kunt beter fouten maken dan niets doen.

We zijn allemaal bang om misstappen te maken en het vergt moed om die angst onder ogen te zien. Als jouw doelstelling is dat je dolgraag wilt dat je elke vrouw zonder een zweem van angst aan durft te spreken …  stop er dan maar mee. Die spanning zal er altijd zijn en is onderdeel van het zijn van een man. (Ik kan hier een heel evolutietechnisch verhaal ophangen. Het einde van dat verhaal is dat aanspreekangst natuurlijk is en onderdeel van je reproductiedrang.)

Geen fouten willen maken is dus een groot probleem als je beter wilt worden in het verleiden van vrouwen. Maak dus fouten en lach erom als het misgaat! Dat maakt je trouwens direct cool, en vrouwen vallen op coolness!

Vrouwen Versier Valkuil 2:  Je seksuele interesse verbergen.

Veel mannen denken, volledig onterecht, dat het tonen van seksuele interesse vrouwen afschrikt. Ik zeg dan wel volledig onterecht, maar ‘Hoi, ik ben Tijn, neuken?!’, wil inderdaad weleens een vrouw afschrikken. In mijn ervaring ongeveer 95 procent (op een goede dag!)

Je seksuele interesse is een compliment voor een vrouw. Om Fresku te citeren: ‘Vrouwen vinden jou niet geil, ze vinden het geil dat jij ze geil vindt.’ Dit is ongeveer de enige zinnige zin uit zijn hele oeuvre, maar hout snijdt hij!

Minder Testosteron

Door hun lagere testosteronpeil zijn vrouwen seksueel reactief. Jij hebt dus de taak of zelfs de plicht om het seksuele element in de interactie te brengen. Doe je dit niet, dan beland je in de gevreesde friendzone (waarover later meer!) en wie wil dat nou met een leuke nieuwe vrouw?

‘Ja maar,’ hoor ik je denken, ‘als ik het seksueel maak, loop ik de kans dat ze me afwijst!’ Dat is helemaal waar. Hier verwijs ik naar fout #1. Geen ballen, geen glorie! Overigens weten vrouwen binnen het halfuur of ze uiteindelijk met je naar bed willen of niet. De rest is gewoon de rituele dans die tot copulatie moet leiden en waar jij de leiding in moet nemen. Neem initatief!

Toon je seksuele interesse

Hoe maak je duidelijk dat je seksueel in haar geïnteresseerd bent?

 • Verbaal: op de een of andere manier zeg je binnen tien minuten dat je haar sexy vindt. Het gewoon zeggen is echter niet de beste manier. Je kunt het beter laten zien.
 • Oogcontact: met je ogen kun je heel veel duidelijk maken. In eerste instantie kijk je haar aan en je kijkt niet weg totdat zij dat doet. Als ze eenmaal gewend is aan oogcontact en je blijft aankijken ben je op de goede weg. Tijd voor de volgende fase.
 • Kijk haar aan, dwaal af naar haar lippen (mond!) en kijk weer terug. Hiermee signaleer je dat je haar wilt zoenen.
 • Fysiek. raak haar aan.

Jij bent de man! Jij moet het initiatief nemen én het risico lopen! Toon je seksuele interesse, laat haar jouw seksuele energie voelen!
(wel op voorwaarde dat je het ook daadwerkelijk bent).

Vrouwen Versier Valkuil 3: Geen initiatief nemen

Mannen maken nogal wat fouten, zeker in hun omgang met vrouwen. Na het succes van onze serie ‘Waar vallen vrouwen op?’ laten we je graag kennismaken met de stommiteiten waarmee mannen het nogal eens verpesten voor zichzelf. In deze serie leer je fouten herkennen, voorkomen en omarmen een gebrek aan initiatief.

Veel mannen nemen uit angst voor afwijzing niet de leiding. Vrouwen houden van een man met een plan en houden nog meer van een man met een plan voor hen! Heb dus een plan en neem het initiatief.

Als een vrouw oogcontact met je maakt doet ze dat niet per ongeluk. Ze wil dat je contact met haar maakt. Maar ze wil wel dat JIJ dat doet.

Neem het initiatief

Jij moet het initiatief nemen tot het aangaan van het gesprek. Jij moet de leiding nemen in dat gesprek (zeker in het begin, dat geeft haar de kans de kat uit de boom te kijken). Jij moet uitvinden wie ze is, wat ze daar doet en met wie. Als ze met haar vriendin(nen) is moet jij een goede indruk maken op die dames.

Jij moet de juiste vragen stellen en goed reageren op haar antwoorden. Jij moet haar aanraken. Jij moet het eerste drankje halen. Jij moet haar nummer scoren. Jij moet vervolgens bellen en appen (tot ze daar zelf het initiatief toe neemt). Jij moet haar tests met vlag en wimpel doorstaan.

Initiatief is jouw plicht

Zij heeft in eerste instantie geen enkele verplichting. Jij neemt de leiding, stuurt het gesprek en bepaalt het vervolg.
Als een vrouw je leuk vindt, zal ze je helpen die leiding te nemen. Ze zal positief reageren op je initiatieven en je ondersteunen in de uitvoering. Dit is haar manier om te kijken of jij een man voor haar bent. Een vrouw kan zich echt vrouwelijk voelen als de man de leiding neemt.

Wij heren hebben de plicht een leuke vrouw proberen te verleiden. Niets doen is bijna een belediging! Het mooie van het nemen van initiatieven is dat je liefdesleven werkelijk booming wordt. De meeste mannen zijn afwachtend en doen NIETS tot de dames die ze leuk vinden vanzelf afhaken. Want vrouwen willen niet verantwoordelijk zijn voor het initiëren van seks.

Initieer of masturbeer

Neem dus ACTIE en geniet van de vruchten die je plukt. Plan je dates! Maak er wat moois van! Verras haar en doe dingen die je zelf ook leuk vindt. Wij zijn fan van de theedate en dat klinkt als spontaan en ongepland. Maar als je een meisje belt moet je wel weten waar je die theedate gaat doen. Een leuk romantisch tentje wint het dan van een naar bier en pis ruikende kroeg.

Plan dus zelfs een theedate! Weet de leuke tentjes, weet waar je in de buurt een mooi uitzicht hebt op het park.
De hoofdles van deze fout is: neem initiatief!

Vrouwen Versier Valkuil 4: Afhankelijk zijn van Status

Denk je dat het vanzelf goed komt als:

 • Je eenmaal die goede baan hebt?
 • Je eenmaal genoeg geld hebt?
 • Je eenmaal die Porsche rijdt?
 • Je eenmaal dat grote huis hebt?
 • Je eenmaal die zeilboot hebt van 23 meter?

Kortom: Denk je dat vrouwen vanzelf komen als je het ‘gemaakt’ hebt? Dan heb ik nieuws voor je.

Vrouwen vallen niet (lang) op spullen

In onze MasterFlirt Bootcamp hebben we regelmatig deelnemers die denken dat als ze eenmaal een hoge sociale status hebben, met die bankrekening en bijbehorende Ferrari, dat ze er dan zijn. Dan is er gelukkig altijd wel een andere student die zegt dat hij die Ferrari heeft en dat het geen fuck uitmaakt.

Ferrari of Mercedes

Een snelle rode sportwagen en alle andere uitingen van grote rijkdom werken slechts bij een bepaald soort vrouwen. Die worden dan niet aangetrokken door de man die jij bent, maar door de dingen die je hebt. Die vrouwen raken dan (vrij snel) uitgekeken op je spullen en kijken naar de man die jij bent.

De eerste tijd weet je het gebrek aan aantrekkelijk gedrag nog te compenseren door toe te geven aan haar zeur buien, maar op den duur val je door de mand als man. Het duurste wat je ooit aangeschaft hebt zal die vrouw blijken want ze verandert in een rupsje nooit genoeg en gaat op den duur bij je weg. (vaak tegen de prijs van de helft van je bezittingen).

Vrouwen vallen op aantrekkelijk gedrag

Het aantrekken van vrouwen ligt dus aan aantrekkelijk gedrag, niet aan je spullen! Focus dus meer op wie je bent en wat en waarom je de dingen doet zoals je ze doet dan op rijkdom. Dit betekent niet dat wij tegen Porsches of Ferrari’s zijn! We zijn er tegen dat jij het ontbreken ervan als alibi gebruikt om geen succes met vrouwen te hebben.

Vrouwen die op succes afkomen in plaats van aantrekkelijk gedrag, zijn ronduit destructief voor je leven.

Vrouwen Versier Valkuil 5: Vrouwen willen begrijpen.

Als je deze fout maakt, bestudeer je alles wat vrouwen denken, zeggen, voelen en doen. Dit is een hopeloos pad. Vrouwen begrijpen is onmogelijk voor mannen en dat moeten we ook niet willen. Vrouwen begrijpen vrouwen en die hebben over het algemeen een hekel aan elkaar! Beschouw een vrouw als een black box. Voor hen die dat niet weten, een black box is een theoretisch apparaat waarvan je de input en de output kent, maar het proces ertussenin niet.

Vrouwen begrijpen: experimenteer met input en output

Zo zou je ook naar vrouwen moeten kijken. Experimenteer dan met de input tot je de gewenste output krijgt. Als je dus onvoldoende succes met vrouwen hebt met je huidige gedrag (en je gedrag komt voort uit je zelf- en wereldbeeld), probeer dan eens ander gedrag! Dan verandert je zelf- en wereldbeeld ook vanzelf.

Werkelijk begrijpen wat vrouwen denken en voelen is onmogelijk, omdat vrouwen vanuit gevoel handelen en mannen dat niet door ‘begrijpen’ kunnen bevatten. Tenslotte zijn ‘voelen’ en ‘begrijpen’ twee verschillende kanten van een medaille en raken ze elkaar niet.

Vanuit je analytisch vermogen vrouwen begrijpen… vergeet het maar! Beter haar volledig te accepteren en lief te hebben!

veelgemaakte fouten van mannen

10 BONUS BLUNDERS

Bovenstaande tips richten zich heel erg op jouw gedrag en mindset naar vrouwen toe. Als aanvulling hierop is het ook interessant te kijken naar wat voor gedrag de niet-succesvolle mannen onder ons nog meer vertonen. 

Nou zijn oorzaak en gevolg altijd ingewikkelde zaken want soms kun je ze omdraaien. Het volgende gedeelte van dit artikel onderzoekt een aantal dingen die mannen zonder succes met vrouwen meer doen, dan de succesvolle kerels. De mannen die wel in contact staan met hun Mannelijke Energie.

De 10 dingen die mannen die GEEN succes met vrouwen hebben doen:

Ik heb gekozen voor ‘dingen die mannen doen’ omdat je wat je doet vrij gemakkelijk kunt veranderen als je dat wilt… Niet allemaal in één keer maar stapje voor stapje. Ben je dus niet tevreden me je succes met vrouwen, pak dan een van de volgende dingen eens aan.

1) TV kijken

En dan bedoel ik veel TV kijken. Als je je tijd verdoet voor de buis kom je nooit een leuke vrouw tegen en krijg je het kunstje van vrouwen je leven, huis en bed binnenslepen nooit onder de knie.

Real life soaps, reruns van slappe comedy met lachbanden en BNersgelul voegen geen enkele waarde toe aan je leven. Hoe meer je ervan consumeert, hoe waardelozer je bestaan en vrouwen pikken dat op. (Sorry RTL.)

En laten we eerlijk zijn… vind je het echt leuk om voor die buis te hangen? Rust je ervan uit?

2) Junkfood eten.

Fitheid is een aantrekkelijke eigenschap in een man (zowel mentaal als fysiek). Waar de TV je mentale fitheid een deuk geeft doet Junkfood dat met je lijf. Van junkfood word je niet alleen dik en flubby, je wordt er, net als van TV kijken, dommer van… Letterlijk! Toon zelfrespect en eet gezond.

3) Uitslapen

Hoe langer je in bed ligt, hoe minder er die dag kan gebeuren. Hoe minder avontuur, hoe minder ontwikkeling, hoe minder uitdagingen die je kunt aangaan. Uitslapen is voor losers! Kom je nest uit! Ik weet dat je me haat om dit punt maar de statistieken laten duidelijk zijn dat mannen die op tijd uit hun nest springen op alle vlakken succesvoller zijn dan mannen die later uit hun nest kruipen. (de eerste groep springt, de tweede kruipt…)

4) Sport kijken ipv Doen.

Mensen die sporten zijn stukken succesvoller dan mensen die sport kijken. Helemaal opgaan in je cluppie is een substituut voor zelf leven. Mannen die zelf leven zijn aantrekkelijker dan mannen met een surrogaat leven.

Je bent toeschouwer in plaats van speler en dat trek je door in je eigen leven. Gek zijn van sport kijken geeft je de onbewuste boodschap dat jij geen invloed hebt op de uitkomst (dat heb je ook niet… hoe hard je ook schreeuwt!). Zelf sporten geeft zelfvertrouwen en leert je dat jij heel veel in je eigen leven bepaalt!

5) Anderen de schuld geven. (de slachtofferrol)

Jij kunt er toch niets aan doen dat vrouwen niet zien hoe bijzonder jij bent? Als ze dat door hadden vielen ze bij bosjes… Het ligt niet aan jou! Het ligt aan de meisjes!

En dan heb je dus alles uit handen gegeven. Kun je er niets meer aan doen en ben je niet verantwoordelijk… Da’s wel gemakkelijk maar levert gegarandeerd geen enkel succes op. Als je iets wilt veranderen DOE er dan wat aan. Leven is niet iets dat ons overkomt het is hoe we omgaan met wat ons overkomt.

Neem de verantwoordelijkheid voor jouw leven!

6) Je omringen met andere rukkers.

Mannen die weinig tot geen succes hebben bij vrouwen hebben meestal vrienden die dat ook niet hebben. Dat is een neerwaartse spiraal! Je spiegelt je aan andere sukkels, trekt met ze op en jullie als groep stralen wanhoop uit. Dat is voor geen enkele vrouw aantrekkelijk. Je hebt vrienden nodig die je inspireren en je verder helpen, geen rukkers die je alleen maar verder omlaag trekken.

7) Geen hulp zoeken.

En dit geldt voor alle aspecten van je leven. Als je ergens niet tevreden mee bent, zoek iemand die je ermee kan helpen en die ervaring heeft in het oplossen van jouw probleem. Jankend in een hoekje gaan zitten is NIET de oplossing! (zie slachtofferrol hierboven). Trek je op aan anderen! Vind de juiste mensen die je kunnen helpen beter te worden.

8) Proberen indruk te maken.

Mannen die niet hun best doen indruk te maken, zijn pas echt indrukwekkend. Veel te veel mannen zijn veel te veel bezig met ‘ze moet wel een goede indruk van me krijgen.’ Niet alleen ben je dan op jezelf gericht, je doet jezelf nog onrecht aan ook. In Casanova Bootcamp van deze week was de uitdaging zo snel en vaak mogelijk afgewezen te worden. De jongens waren er dan ook op uit direct een slechte indruk te maken… en wat bleek? Dat lukte nauwelijks! Terwijl de week ervoor ze juist probeerden een goede indruk te maken, ook dat ging niet al te best.

Wat is de les die wij hieruit kunnen trekken? Zolang jij je uiterste best doet aardig gevonden te worden, zal niemand van je onder de indruk zijn. Het gaat er bij het versieren niet om dat ze je aardig vindt, het gaat erom dat ze je aantrekkelijk vindt, en dat is een totaal andere emotie.

Aantrekkelijke mannen zijn gewoon wie ze zijn en zijn zeker niet afhankelijk van de goedkeuring van een vrouw. (Je keurt jezelf toch goed? Wat moet die vrouw dan nog toevoegen?). Vrouwen pikken dat haarfijn op, en vinden die houding zeer aantrekkelijk.

Daarom werkt ons MasterFlirt Bootcamp ook zo goed. Wij boosten je zelfbeeld, zetten wat knoppen om in je hoofd en plotseling, terwijl er eigenlijk helemaal niets is veranderd aan jouw ’techniek’, vinden vrouwen je aantrekkelijk.

9) Pleasen

Vrouwen versieren heeft helemaal niets te maken met techniek, routines of openingszinnen. Je versiert veel meer vrouwen door gewoon compromisloos lekker te zijn wie je bent, zonder je druk te maken wat de wereld, je moeder of die leuke vrouw van je vinden.

En dan als laatste (tenslotte proberen wij altijd meer te leveren dan jij verwacht :-).

10) Anderen de schuld geven

Jij bent verantwoordelijk voor jouw succes. Of dat nu met vrouwen is of in andere zaken in je leven. Geef niemand de schuld. Ze is geen trut omdat ze niet met jou wil praten. Ze is geen trut omdat ze jou niet geweldig vindt. Ze is geen trut omdat ze jouw lichaamssappen niet vol enthousiasme verwelkomt… Dat ligt allemaal aan jou! Neem die verantwoordelijkheid en geef haar (of de wereld) nooit meer de schuld.

Zolang de verantwoordelijkheid buiten jezelf ligt, kun jij er niets aan doen, ben je dus het slachtoffer. Zodra jij de verantwoordelijkheid neemt voor jouw resultaten, kun je ermee aan de slag!


5 Grootste denkfouten in het beter worden met vrouwen 

In het proces van het steeds beter worden in het vrouwen versieren moet jij eerst een aantal gevaarlijke valkuilen omzeilen. Niet voor niks geven de meeste mannen op en nemen ze genoegen met middelmatigheid. Dat jij dit hier nu aan het lezen bent geeft voor mij aan dat jouw ambitie in ieder hoger ligt dan dat! Word goed bewust van onderstaande valkuilen en blijf op het juiste pad.

1 Denken dat het je nooit gaat lukken

De meest vergiftigende gedachte van allemaal. Zodra je denkt dat je iets niet kunt… zal je het nooit kunnen! Henry Ford zei het al: ‘of je nu gelooft of je iets kunt of iets niet kunt, in beide gevallen heb je gelijk’.

Geloof in jezelf en creëer omstandigheden voor succes. Mensen die geluk hebben hebben dat vaak omdat ze geloven dat ze iets kunnen en zich voorbereiden. Geluk komt zelden vanzelf.

2 De angst als onoverwinnelijk zien

Vrouwen kunnen eng zijn en er is een bepaald soort karakter voor nodig om die angst te overwinnen. Vrouwen vallen voor mannen die angst kunnen overwinnen en zodra je je angsten overwint heb je dus een stapje voor! Angst is wel degelijk te overwinnen. Bang zijn dat je niet van je angsten af kunt komen is de eerste angst die je moet overwinnen!

3 Hopen in plaats van DOEN

Veel mannen die geen succes met vrouwen hebben hopen dat het uiteindelijk wel goed komt… Dat komt het dus niet (vanzelf). Om succes te hebben zal je aan de bak moeten! Niets van waarde valt je zomaar in de schoot…

4 Ongefundeerd in jezelf geloven

Vanaf dat we drie zijn krijgen we te horen dat we in onszelf moeten geloven en dat we uniek zijn… Allebei waar, maar als je daar geen fundering onder legt dan wordt het wel een heel lichtzinnig geloof! Dus denken dat die leuke vrouw vanzelf komt, omdat jij zo bijzonder bent is de grootste fout die je als man kunt maken zonder ook daadwerkelijk eraan te werken die bijzondere man te worden!

5 Denken dat je nu eenmaal bent zoals je bent…

Dat ontslaat je van elke zelfontwikkeling. Mensen leren hun hele leven door en als je denkt dat je niet kunt veranderen… Kun je dat ook niet meer. De grootste fout is berusten in zijn wie je bent als de resultaten die je daarmee boekt je ontevreden stemmen… Zijn wie je worden wilt is een betere optie maar niet de gemakkelijkste weg. Berusting is zeker. Je blijft waar je staat of je daar nu tevreden mee bent of niet. Actie en werk is lastiger maar bevredigender als je resultaten boekt die je nooit verwacht had!

De aller grootste fout

Waarschijnlijk herken jij je net als ik veel in de hierboven benoemde valkuilen, blunders en geklooi. Niks menselijks is ons vreemd. Toch schuilt er een overkoepelende thema achter bovenstaande fouten. Een die de onderstroom vormt voor bijna alles wat er maar fout kan gaan. Tijn van Ewijk heeft daar mooie dingen over te vertellen:


Bijna iedereen (ja, jij ook!) begint iedere dag bij het wakker worden al gelijk met uitstelgedrag. Je wordt wakker van de wekker en het eerste wat je denkt is snooze! Of ik draai me nog even om, want het bed is zo lekker warm en ik heb geen zin om op te staan…

Uitstelgedrag

Eerlijk gezegd was ik vroeger zelf net zo, het voelde zelfs een beetje rebels om de wekker te negeren en nog wat langer te blijven liggen. Heerlijke momenten waren dat. Maar op een gegeven moment realiseerde ik me dat het feitelijke uit bed komen net zo erg bleef. Hoe lang ik ook bleef liggen, het moment van opstaan was nog steeds niet leuk. Aangezien we het bij Masterflirt ook altijd hebben over daadkrachtige mannen die initiatieven durven nemen, besloot ik om datzelfde principe ook eens toe te passen op het ritueel van uit bed opstaan.

Anti-Snooze strategie

Ik zette de wekker een kwartier later op het tijdstip dat ik er ook echt uit zou moeten, en nam me voor om gelijk als de wekker ging uit bed te springen. Het eerste voordeel zag ik dus gelijk: ik kon een kwartier langer slapen! Maar goed, na dat extra kwartier ging dus echt de wekker en zoals ik met mezelf had afgesproken sprong ik gelijk uit bed. En wow, dat voelde echt … klote! Maar eerlijk gezegd voelde dat elke dag daarvoor ook zo, dus daar zat geen verschil in.

Trots op jezelf

Gelijk daarna echter voelde ik me trots dat ik gelijk was opgestaan, dat ik mijn beslissing niet had uitgesteld. Of het kwam door dat kwartier extra slaap weet ik niet, maar ik voelde me ook gelijk wakkerder en fitter. Tegenwoordig ben ik meer uitgerust en voel ik me fitter dan voor die tijd. Ik heb de wekker zelfs weer tien minuten eerder gezet en geniet ervan dat ik nu veel rustiger kan ontbijten en het ontbijtnieuws kan zien.

Uitstelgedrag en vrouwen

Maar het grootste voordeel is wel dat ik er iedere ochtend gelijk aan herinnerd word dat direct actie ondernemen veel meer oplevert dan uitstelgedrag! Dit inzicht kan jou ook helpen in je succes met vrouwen.

Uitstellen is eigenlijk altijd slecht, behalve bij een orgasme!

De volgende keer dat je dus een leuke vrouw ziet die je beter wilt leren kennen, dan denk je niet na wat je wilt zeggen, hoe ze zal reageren, of ze je wel leuk zal vinden en al die andere excuses die in je hoofd zitten. Je weet nu dat het er niet beter op wordt als je uitstelgedrag blijft vertonen!


Concluderend

 • Ga aan de slag en maak fouten
 • Durf seksuele interesse te tonen
 • Neem initiatief
 • Koop niet jouw aantrekkelijkheid
 • Probeer emoties niet te rationaliseren
 • Maar vooral, ga aan de slag!! Stel niet uit!! GET SHIT DONE!

Zoals je ziet hoeft het niet ingewikkeld te zijn allemaal. Het is een kwestie van tweaken, de grote blunders vermijden en dan ben je al een heel eind op weg.

Aan de slag jij!

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!