fbpx

Lees en ontdek wat de geschiedenis is van het meest succesvolle Nederlandstalige boek over het vrouwen versieren. Het boek ‘MasterFlirt, zo verleid je iedere vrouw’.

Een Nederlandse Vrouwen Versieren Boek

Het begon allemaal met Tijn van Ewijk. Toen een carrièretijger, met een MBA van Nijenrode op zak. Die op de rand van een burn-out, of eigenlijk meer een boreout, toch maar even pas op de plaats ging nemen. Gewoon even om zijn leven te overdenken en te heroriënteren. Het harde werken kende hij onderhand wel. Hoog tijd om tijdens een welverdiende sabbatical even te gaan nadenken over de volgende helft van zijn leven.

Van sabbatical naar een boek over vrouwen versieren

Misschien denk jij nu, wat heeft dit met het vrouwen versieren boek te maken. Houdt moed, we gaan er echt op uitkomen. Want wat deed Tijn tijdens zijn sabbatical? Hij ging lezen! Hele zelfhulp en persoonlijke ontwikkeling boekenkasten verorberde hij. Op zoek naar inzichten en tools om zelf mee aan de slag te gaan. Tot nu toe had dit allemaal nog niks te maken met zelf schrijven van een boek over vrouwen versieren. Dat kwam pas toen hij met zijn vrienden wilde gaan praten over al zijn nieuwe inzichten en openbaringen.

Vrouwen versieren met persoonlijke ontwikkeling

Tijn had namelijk allemaal samenvattingen geschreven van elk van de door hem gelezen boeken. Maar met geen mogelijkheid kreeg hij deze bij zijn vrienden door hun strot. Gelukkig was Tijn toen al niet voor een gat te vangen. Dus wat deed hij? Hij herschreef elk van de samenvattingen. Op een manier waarbij de hoofdpersoon met de zelfhulpinzichten van betreffend boek op het eind een vrouw versierde.

Een schrijver was geboren

Deze verhalen werden wel heel gretig gelezen en wat achteraf bleek, ook gretig verspreid. Totdat Tijn dus een telefoontje kreeg van een uitgever die van zijn verhalen een boek wilde maken. Spoiler alert, het boek dat Tijn toen schreef was niet MasterFlirt, maar “de Celestijnse Verleider”.  Dit als kwinkslag op de toen populaire “Celestijnse belofte”. Het boek deed het leuk, maar nog veel belangrijker in Tijn was het heilige vuur ontbrand. Als visionair zag hij al hoe geradicaliseerd de emancipatie aan het ontwikkelen was. Wat de uitdagingen waren waar mannen mee worstelden.

MasterFlirt Women Decorate Book

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

HET Nederlandse boek over vrouwen versieren

Vanuit die achtergrond schreef hij toen MasterFlirt. HET vrouwen versieren boekvan Nederland. Waarbij de essentie eigenlijk gaat over persoonlijke groei als man. Maar waarbij het vrouwen versieren eigenlijk meer als lokkertje gebruikt wordt om mannen met zichzelf aan de slag te laten gaan. Grote namen hebben ons boek gelezen, waaronder DJ AFROJACK die het volgende over ons boek te zeggen had:

review women decorate book

En de rest is…

De rest is eigenlijk geschiedenis. Paar jaar later mocht ik me aansluiten bij MasterFlirt. In die periode kwam er toen ook een nieuwe versie van het boek uit. In deze nieuwe versier heb toen een paar hoofdstukken toegevoegd. In de tussentijd heeft Tijn ook het boek Remancipeer geschreven. Over de essentie van het man zijn. Ook hebben we een boek over het Online Daten geschreven.

Nu zijn we onderhand dus toe aan de 13e druk van MasterFlirt, met ook weer een volledig herziene twee editie. Nog uitgebreider, weer helemaal up-to-date. HIERkun je daar meer over lezen.

Noestig gaan we voort en schrijden wij den goede strijd!!

Stijd met ons mee broeder!

Tom

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!