fbpx

Waar mensen zijn, zijn vrouwen. Waar vrouwen zijn, zijn leuke vrouwen. Het is dan ook helemaal niet raar dat tijdens het treinreizen jij leuke vrouwen gaat tegenkomen. Zaak is om daar iets mee te doen en niet achteraf van jezelf te balen. Dit artikel gaat over de treinflirt; hoe je leuke vrouwen versiert in de trein

Treinflirt: inleidende beschietingen

De treinflirt begint meestal al op het perron. Je kunt rustig kijken wie er allemaal in dezelfde trein gaan stappen en het meisje waar je graag mee wilt praten aanspreken met bijvoorbeeld een simpele vraag: gaat deze trein naar Luttemerbroek?

Het antwoord daarop zal meestal ja zijn, tenzij je op het verkeerde perron staat. Bij de bushalte zou de variant zijn: welke bus gaat er naar Luttemerbroek? Maar als je dat zelf niet had verzonnen, kun je echt beter een ander blog gaan volgen. Easyjet of andere ‘seat yourself’ vliegclubs hebben dezelfde voordelen, je kunt naast haar gaan zitten (of beter nog, je zorgt ervoor dat zij naast jou komt zitten) en hebt een redelijke tijd de tijd om met haar te praten.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Open je ogen

Vervolgens zeg je iets leuks over haar tasje, schoenen, Ipad, hoedje, jas, Badr Hari aan haar arm of WAT DAN OOK! Als ze daar positief op reageert, heb je dus al een gesprek voor je instapt. Dan hoef je nog maar samen in te stappen en je hebt de hele reis naar Luttemerbroek de tijd om haar te versieren.

Stel je hebt geen leuk meisje op het perron ontmoet, dan ga je in zo’n eilandje van vier stoelen zitten. Daar zitten (of komen te zitten) andere mensen. Als daar een leuk meisje bij zit begin je dus een gesprek met een van de andere passagiers. (liefst haar moeder of die oude man die in Luttemerbroek woont. Je zorgt dat het een leuk, positief gesprek wordt, stelt hem of haar vragen en op een gegeven moment betrek je er het leuke meisje bij. Voor je het weet heb je dan een leuk gesprek met drie of vier mensen, waarbij het leuke meisje. Haar geef je na een tijdje flirtsignalen (lees ons boek). Als ze daar geen duidelijk nee op signaleert, kun je daarmee doorgaan.

Excuses, excuses

Ja maar ze is met haar telefoon bezig of aan het lezen hoor ik je bijna denken! En inderdaad gebruiken we tegenwoordig allerlei gadgets om contact maar te vermijden. Maar eigenlijk willen we allemaal contact. Als je haar in het gesprek betrekt, is het een kleine stap voor haar om daar mee op te houden. Terwijl als je uit het niets met haar begint te praten, dat minder eenvoudig is.

De volgende uitdaging

Nu komt de grootste uitdaging van een goede treinflirt. Laat, met al die mensen erbij, merken dat je haar leuk vindt (Wat moeten al die mensen wel niet denken? Die denken wat ze allang dachten, dat jij dat meisje leuk vindt. Maar ze hebben bewondering voor een man die dat in het publiek durft te laten zien). Het meisje vindt het ook heel dapper dat je haar openlijk probeert te versieren. Een zin als: ‘Hé, ik vind jouw echt leuk! Zullen we een kopje thee gaan doen?’ Maakt indruk! En als ze dan nee zegt, is er geen man overboord. Je stapte alleen in, had een leuk gesprek met andere mensen, gaat lekker door met je leuke gesprek en stapt weer alleen uit! Niets aan de hand!

Een laatste motivator

Hopla, zo simpel kan een treinflirt zijn. Als jij bovenstaande stappen doorlopen hebt heb je de transitie gemaakt van flirten in de trein, naar vrouwen versieren in de trein. Wat ik je als laatste nog even wil meegeven zijn een aantal sites waarin je de oproepen kunt lezen van mensen voor wie bovenstaande te hoog gegrepen is. Blader ze even door en zorg dat jij nooit die oelewapper wordt die achteraf vol spijt wanhopige berichtjes online plaatst.

TreinFlirt.nl
Hartstocht in de trein
NS Hartkloppingen

Jij bent beter dan dit! Aan de slag!

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!