fbpx

In dit artikel ontdek jij wat Badoo is. Wat je met Badoo kunt. Wat voor vrouwen jij er gaat tegenkomen en of jij Tinder nu kunt gaan deleten. Lees verder en ontdek of Badoo de perfecte online plek is om leuke vrouwen te ontmoeten. Voordat we dat doen, download onze 

badoo logo

BADOO

Social media is niet meer uit het leven te slaan. Met de swype van je vinger en een klik van de muis kom je met de hele wereld in contact. De vraag is niet of je Twitter/Facebook/Instagram hebt, de vraag is hoeveel je het gebruikt. Deze digitale verbondenheid heeft een fascinerende spanningsveld gecreëerd.

Alleen en verbonden

Aan de ene kant zijn wij meer dan ooit verbonden met elkaar, aan de andere kant zijn wij meer en meer alleen. Dit zie je overal in de samenleving terug. Relaties lopen steeds sneller en vaker stuk. Nieuwbouw is zich aan het toeleggen op het bouwen van meer op single’s gerichte woningen. In de grote steden vervreemden we meer en meer van elkaar. Wie weet nog wie zijn buren zijn. Hoe vaak spreekt men elkaar nog zomaar op straat aan. Hoeveel barrières in de vorm van smartphones en oordopjes moeten er wel niet overwonnen worden voor er contact kan ontstaan.

 

badoo-smartphone

Sociaal Vacuüm

De mens heeft echter zo zijn behoeftes. Het sociale vacuüm dat velen van ons ervaren moet gevuld worden. Als je het aan mij vraagt is de beste manier om dit te doen actief het contact op te zoeken. Niet geheel toevallig is dat ook waar wij ons bij MasterFlirt op toeleggen. Echter, vele wegen leiden naar Rome.

Techniek als oplossing

Moderne techniek kan echter ook een uitkomst bieden. Wat nu als we de grootste belemmering voor echt contact juist gaan gebruiken in het creëren van contact? Als bovenstaande blasé, negatief en denigrerend klinkt, mijn excuses. Maar te vaak kom ik mannen en vrouwen Tinderend in een kroeg of disco tegen. Te vaak heb ik mensen zich zien verschuilen achter een social media happyhappy facade in plaats van actief stappen te zetten in de echte wereld. Maar, vooruit, de techniek kan zeker helpen in het leggen van contact. Dus, on with the story.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

 • De drie pilaren voor succes met vrouwen
 • De mindset voor succes in de liefde
 • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
 • 5 concrete handvatten voor succes

 

tinder

Tinder

Tinder is een goed voorbeeld van een social-medium dat mensen bij elkaar brengt. Als je niet weet wat Tinder is ben je waarschijnlijk zojuist ontwaakt uit een coma van tien jaar. In dat geval, welkom terug. Speciaal voor jou zal ik het concept “tinderen” kort uitwerken. HIER heb ik een uitgebreid artikel over hoe Tinder werkt geschreven.

Tinder 101

Tinder is een app voor op je smartphone. Wij hebben een online cursus gemaakt waarin je stap voor stap gegarandeerd meer matches en meer dates krijgt. Gekoppeld aan je Facebook maak je een Tinder profiel, bestaande uit maximaal 8 foto’s en een stukje tekst. Nu je een profiel hebt, kun je eindelijk gaan swypen en dat gaat als volgt. Als er een profiel getoond wordt dat jou aanstaat, schuif je hem naar rechts op je scherm. Denk je, “nee daar zou ik mijn hond vanaf slaan”, swype de foto dan naar links. Als de persoon die jij naar rechts geswyped hebt, jou ook naar rechts swypt heb je een match. Met matches kun je chatten, als je dat een beetje kunt gaat daar op een gegeven moment een date uit ontstaan. Hoe je het beste het van een match naar een date kunt brengen  kunt aanpakken lees je HIER.

En Badoo dan?

Dit is in een nutshell hoe elke van de verschillende dating apps werken. Ze brengen mensen bij elkaar. Het verschil zit in de details. Juist die details maken het interessant. Daarom wil ik het met je over een andere grote dating app hebben. Want, naast Tinder is er ook Badoo. Twoo is nog een ander, soortgelijke app waar ik het uitgebreid in een ander artikel over heb. In de rest van dit artikel ga jij alle ins en outs van Badoo ontdekken om daarna voor jezelf te beslissen of het ook wat voor jou is.

 

badoo leden

Badoo, stap voor stap

Badoo is een online omgeving. Ik noem het geen app, want je kunt ook gewoon op je computer inloggen. Het is een omgeving waarmee jij in contact met leuke mensen kunt komen. Het verschil zit in de features die Badoo heeft en daar wil ik het met jou over hebben. Als opwarmer bekijk mijn onderstaande rand over Badoo.

Aanmelden

Voor Tinder, MOET je een Facebook account hebben. Badoo is daar wat makkelijker in. Je kunt er met je Google+, Linkedin en nog een paar anderen, super makkelijk op aanmelden. Sterker nog, je kunt heel ouderwets met je naam en email je ook registreren. Zodra je dat gedaan hebt ben je eigenlijk in business.

badoo aanmelden

Profiel

Waar Tinder 1 tot 8 van jouw Facebook foto’s pakt om een profiel mee te maken, moet je ze bij Badoo zelf uploaden. Dit is een moetje, omdat je anders niet kunt gaan chatten, liken en gezellig in de zandbak meespelen. Badoo checkt ook automatisch of je wel echt foto’s van gezichten upload. Een foto van je hond wordt geweigerd. (ja dat heb ik getest)

Vervolgens moet je nog een paar andere verificaties doen met behulp van bijvoorbeeld whatsapp, het uploaden van een specifieke foto en nog wat andere ongein. Zodat Badoo zeker weet dat je geen rare bot of faker bent.

De features

badoo featuresJe bent nu in business en je kunt aan de slag. Hier komt direct het grote verschil tussen Badoo En Tinder naar voren. Te weten in de beschikbare features.

Kennismakingsspel

Het Kennismakingsspel werkt precies hetzelfde als Tinder. Je krijgt profielen te zien, je kunt liken en niet liken. Als jij je “superpowers” aan hebt kun je ontdekken wie jou geliked heeft. Om daarna zelf daar contact mee te zoeken. Heb je geen “superpowers” dan merk je snel genoeg of je een match hebt en de rest volgt van daaruit. Meer over de “superpowers” volgt zo.

Leden in de buurt

Deze feature geeft jou de kans om actief bij jou in de buurt te gaan zoeken naar mensen. Lijkt heel erg op Tinder, maar is net ff anders. De leden die je ziet kun je namelijk liken en in sommige gevallen, direct ook een bericht sturen. Je hebt net wat meer mogelijkheden om contact te maken en te krijgen.

Berichten

Hier zie je zoals de naam doet vermoeden alle berichten die je gestuurd en ontvangen hebt. Niet heel spannend. Gewoon de plek waar gechat wordt.

Profiel bezoekers

Hier kun je zien WIE op jouw profiel heeft zitten gluren. Goed voor je ego en leuk om te zien wie heeft zitten kijken. Naar aanleiding hiervan kun jij zelf contact leggen met de wat verlegen of ongeïnteresseerde vrouwen die wel gekeken hebben, maar niks gezegd.

Vinden jou leuk

Als iemand jou of in het kennismakings spel of bij “leden in de buurt” leuk heeft gevonden krijg je dat hier actief te weten. Vervolgens kun jij ze hier ook liken of niet liken. Met alle gevolgen van dien.

Favorieten

Jij kunt mensen als favoriet aanmelden of mensen melden jou als favoriet aan. Zo houd je mensen om wie jij echt geeft, dicht bij het hart.

Geldklopperij?

Hoe werken al deze features samen en hoe is de gebruikers ervaring. Dit is waar Badoo interessant wordt. Maar ook waar je moet oppassen. Je moet nooit vergeten dat Badoo, net als Tinder of welk platform dan ook maar één enkel doel heeft. GELD VERDIENEN. Het hele platform is er op ingesteld om jou “verslaafd” te maken en op subtiele wijze geld uit je zak te kloppen. Niks mis mee, zolang je het maar onthoudt en er bewust mee omgaat.

Premium features

Wat ik je net liet zien zijn namelijk de gewone functies waar iedereen onbetaald toegang tot krijgt. Wil jij echter meer en beter, dan zul je moeten betalen.

Superkrachten

Om te beginnen zijn er de zogenaamde superkrachten. Deze kosten €3,- per week. Met deze superkrachten kun jij:

[su_list icon=”icon: exclamation”]

 • zien wie jou leuk gevonden heeft
 • direct met populaire gebruikers chatten (dit kost anders credits)
 • ontdekken wie jou als favoriet heeft toegevoegd
 • anoniem profielen browsen
 • als eerste met nieuwe leden chatten.

[/su_list]

VIP lidmaatschap

Daarnaast is er ook een VIP lidmaatschap. Hiermee zul jij enkel met aantrekkelijke vrouwen gematched worden. Elke vrouw zal jou voorbij zien komen in het hiervoor genoemde kennismakingsspel EN je wordt vaker getoond in het “leden in de buurt” gebeuren. Dit geintje kost jou €99,- per maand!

Gewone Credit’s

Los van de twee hierboven genoemde features kun je ook gewoon losse credit’s kopen. Deze helpen je om beter gevonden te worden, vaker getoond EN om gesprekken af te dwingen. Het kopen gaat super makkelijk via een aantal manieren, waaronder direct bij je provider of via sms. Komen we vanzelf bij de hamvraag. Hoe werkt Badoo?

badoo credits

Hoe werkt Badoo?

Je hebt dus een profiel, je ziet allemaal leuke, interessante vrouwen. Wat zijn nu de verschillende manieren voor jou om op effectieve wijze in contact te komen met die leuke vrouwen. Zonder teveel geld uit te geven of te verzanden in eeuwig geswype. De basis zit in het kennismakingsspel en bij het tabje “Leden in de buurt”. Dat is de plek waar je vrouwen liked en ontmoet. Het gaat echter nog een stap verder

Gesprekken forceren

Als je “superkrachten” heb gekocht krijg jij elke dag een 20 tal kansen om gesprekken te starten met vrouwen. Hoe dat werkt, is dat je ze liked. Waarna je twee chat-berichten kunt sturen om jouw amazing persoonlijkheid naar voren te laten komen. Dit hangt echter volledig af van hoe populair de ander is. Als het niet een populair profiel is kun je vaak direct gaan chatten. Als het WEL een populair profiel is zul je credit’s moeten kopen. Best sneaky eigenlijk. Ze gebruiken de populariteit van hun leden om hitsige mannen te laten lappen voor contact.(Ik dramatiseer het een beetje, maar niet eens heel veel.)

badoo credits

Elk nadeel…

Ja, het is vervelend dat het credit’s kost om sommige vrouwen aan te spreken. MAAR, aan de andere kant, als je een beetje normaal bent en je op een leuke manier contact legt ontstaat er al snel een leuk gesprek. Een gesprek dat niet zou zijn ontstaan als jij niet tot het type man behoort waar de dame in kwestie normaal op valt. Echter, als jouw zelfbeheersing een beetje verstek laat, dan is er het gevaar dat je in korte tijd veel geld uitgeeft aan gesprekken met “lekkere wijven”. Dit is een van de gevaren van een dating app. HIER kun je lezen over de 5 grootste valkuilen van de dating app’s

Cadeautjes geven?

Verder kun je cadeautjes kopen voor vrouwen. Klinkt super kansloos en dat is het ook. Maar het is een manier om op te vallen. Je geeft een vrouw een cadeau, wat jou dan credit’s kost. Zij krijgt dan een melding en dat geeft jou dan de kans het gesprek te beginnen.

Zelfde laken en pak

Wat er daarna gebeurt is exact hetzelfde als op alle andere platforms. Je hebt een match, je gaat chatten, de dame reageert wel of niet. Zaak is nu een leuk gesprek te hebben. Hier gaan wij heel diep op in met onze Tinder Dating Toolkit. Van daaruit is het in ieder geval redelijk gesneden koek.

Badoo op een rijtje

Oke, Badoo is dus net even anders. Laten we het nog even op een rijtje zetten.

 • Het is makkelijk om een profiel aan te maken.
 • Veel mensen zitten op Badoo, die je op verschillende manier kunt vinden en benaderen.
 • Al heb je geen like terug, je kunt alsnog gaan chatten met behulp van de verschillende betaalde functies.
 • Jij kunt credits kopen om te zorgen dat je vaker gezien wordt door anderen, waardoor je sneller matches krijgt. Je kunt je Badoo aantrekkelijkheid boosten zeg maar.
 • Lees alles hoe Tinder werkt HIER

Is BADOO wat voor jou?

Vind ik Badoo leuk?

 1. Ja, het is een gezellig medium.
 2. Je kunt er snel veel mensen ontmoeten.
 3. De aanwezige features werken.

 

Er is echter ook een grote maar.

 1. Ik heb het idee dat er net wat meer “lager opgeleide” mensen rondhangen. Badoo is een toefje verpauperd.
 2. Echt hip of nieuw is het niet.
 3. Veel van de vrouwen die ik er ontmoet heb klaagden over perverse mannen die maar een ding willen. Denk dat bij Badoo nog meer voorkomt dan bij Tinder.

Beter dan Tinder?

Is Badoo beter dan Tinder? Ja en nee. Het geeft jou meer kansen voor gesprekken dan dat is wat mij betreft super handig. Nee, omdat het toch echt wel ander volk aantrekt. Het is een wat mij betreft leuke aanvulling als jij perse aan de slag wilt gaan met dating-app’s. Ik zou het gewoon zelf even proberen en van daaruit kijken of het iets is voor jou. Ander heb je altijd nog Mint, Bumble of Twoo.

 

Als conclusie zou ik zeggen, dat het een fijne, laagdrempelige manier is om met leuke vrouwen te ouwehoeren. Een kans om jouw conversatie skill’s te boosten. Een leuke manier in het oefenen om van het chatten naar een telefoon nummer te gaan. MAAR het soort mensen die er komt zal misschien niet helemaal OSM zijn voor jou (google dat maar) EN Badoo is heel subtiel ingespeeld om jou credit’s te laten kopen, dus houd dat goed in de gaten.

 

 

Vervolgstap voor jou

 

Spreekt bovenstaande jou aan? Wil je nu doorpakken? Lees dan ons boek en bekijk de uitgebreide bijgeleverde videocursus. HET Nederlandstalige boek over vrouwen versieren. 30.000 mannen zijn jou voor geweest. Bomvol tools, technieken en inzichten voor (nog) meer succes met vrouwen. Uiteraard met een 100% tevredenheidsgarantie. Klik HIER om er meer over te lezen.

 

 

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!