fbpx

In deze video ontdek jij wat de invloed is van assertief zelfrespect op persoonlijke groei. Alsof het nog niet belangrijk genoeg is, fungeert zelfrespect als basis voor succes met vrouwen. Hoe? Lees verder en check de video!


De drie hoofdpunten:

  1. Als jij denkt dat je heel goed bent, vraag jij je minder snel af wat er beter kan.
  2. Zelfrespect krijg je niet van anderen, maar van jezelf. Het heet niet voor niets ZELFrespect
  3. Bepaal wat jij belangrijk vindt, zie dat er een verschil is tussen de huidige situatie en de gewenste situatie. Kom in beweging!

Assertief zelfrespect

In de jaren ’70 van de vorige eeuw werd na uitvoerig psychologisch onderzoek vastgesteld dat wanneer self-esteem (lees zelfvertrouwen) hoog is, succes als vanzelf volgt. Het klinkt misschien logisch. Meer zelfvertrouwen zorgt er voor dat je dingen doet met meer overtuiging.

Echter, er zitten twee kanten aan deze medaille. Een supergroot zelfvertrouwen vereist geen zelfreflectie. Ga maar na. Als je denkt dat je heel goed bent, vraag jij je minder snel af wat er beter kan.

Wat vind jij belangrijk?

Om ergens succesvol in te worden, zul je juist moeten reflecteren. Je vraagt jezelf af of de huidige situatie overeenkomt met de gewenste situatie. Hiervoor moet je eerlijk durven zijn tegen jezelf. Jij weet als enige wat jij belangrijk vindt. Jij bent daarom ook de enige die jouw zelfrespect kan verdienen. Het heet niet voor niets zelfrespect.

Wisselwerking

Als het verschil groot is tussen hoe het is, en hoe je het zou willen daalt jouw zelfrespect. Wil jij meer vrouwen aanspreken, maar doe je dat niet? Sowieso dat het aan je vreet. Net als stoppen met roken, die andere baan najagen en een evenwichtige relatie met iemand waar je volledig van houdt.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Jouw uitdaging

De uitdaging die MAN-UP aan jou meegeeft is de volgende: ga na wat jij écht belangrijk vindt. Heb het lef om het toe te geven aan jezelf. Voed die winnaarsmentaliteit en neem vervolgens de stap om er ook aan te werken. Om er beter in te worden. Hoe eng ook, de stap zetten zal jouw zelfrespect geven. Big time!

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!