fbpx

Een vrouw bevredigen zonder orgasme klinkt ons mannen heel raar in de oren. Mannen zijn heel orgasme gericht. Biologisch gezien is seks voor ons ook zinloos zonder orgasme. Een orgasme is nodig om een vrouw te bevruchten. Vrouwen daarentegen hoeven geen orgasme te hebben om zwanger te worden. Vrouwen kunnen dus in principe ook genieten van goede seks zonder orgasme. In dit artikel ontdek jij hoe een vrouw bevredigen ook kan zonder orgasme. 

ejaculatie

Een Vrouw bevredigen

Als je net als ik af en toe beetje aan het rondstruinen bent in de krochten van het internet ben jij ze ongetwijfeld ook tegengekomen. Advertenties waarin wij mannen opgejut worden om te pas en te onpas vrouwen ejaculerend klaar te laten komen. Je voelt je bijna schuldig als je het niet doet.

Allemaal leugens

Nou is seks natuurlijk heel belangrijk. En uiteraard moet seks voor beide partijen prettig, fijn, spannend, geil en wat al niet nog meer zijn. En offcourse is jouw taak als man hiervoor zorg te dragen. MAAR, goede seks en klaarkomen liggen niet per definitie in elkaar verlengde.

Hoe zit dat nou met seks?!

Wat wij als Masterflirters allemaal al weten is dat mannen een aan/uit schakelaar zijn en vrouwen een volumeknop. Voor degenen die het nog niet weten: mannen kunnen van het ene op het andere moment gelijk opgewonden zijn. Opwinding bij vrouwen is een proces waarbij de opwinding steeds verder wordt opgevoerd.

Voorspel

Voorspel is voor een vrouw dus ook enorm belangrijk omdat daarmee de volumeknop omhoog wordt gedraaid. Mannen hebben nog wel eens de neiging om dat voorspel zo snel mogelijk af te rafelen omdat ze erg gericht zijn op hun orgasme. Maar wat zei ik nou? Mannen komen altijd klaar! Dus maak je niet langer druk om je orgasme en geniet van het moment, van het opbouwen van de spanning en de vrijpartij op zich.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Intens genieten

Ik geloof zelfs dat vrouwen meer kunnen genieten van seks dan mannen, juist omdat ze veel meer genieten van alles wat er gebeurd en minder met hun orgasme bezig zijn. Door juist meer bezig te zijn met haar in plaats van met je eigen genot betekent per definitie al dat je een betere minnaar bent geworden.

Seks zonder orgasme

Betekent dit dan dat vrouwen geen orgasme hoeven te krijgen? Natuurlijk niet, vrouwen willen ook graag een orgasme en jij bent een echte vent dus je doet je best er maar voor! Wat ik bedoel te zeggen is dat seks voor een vrouw niet perse slecht is geweest als ze geen orgasme heeft gehad en dat is voor sommige mannen nogal een raar idee. Sommige vrouwen komen heel gemakkelijk klaar, andere vrouwen heel moeilijk en verder alles daar tussenin.

Weg lust

Ik heb met veel vrouwen gesproken over het faken van orgasmes en de enige reden waarom een vrouw soms een orgasme faked is omdat de man maar door blijft gaan met proberen en ze zelf al lang doorheeft dat een orgasme vandaag niet gaat lukken en ze zijn ego niet wil kwetsen. Vaak is bij haar de lust dan verdwenen en doet ze het om er vanaf te zijn.

Don’t ask

Ga trouwens achteraf ook niet vragen of en hoe vaak ze is klaargekomen, dat is een enorme afknapper. Of zoals een vriendin van me zei:

[su_quote]’Ik heb geen zin om na lekkere seks zijn ego nog even te strelen en als hij het moet vragen is hij sowieso te weinig met mij bezig geweest'[/su_quote]

Dus laat haar gewoon genieten, neem de tijd en denk niet aldoor aan je eigen orgasme en ik beloof je dat seks veel beter wordt, voor jou en voor haar.

Peter ‘Tantra koning’ Dool, MasterFlirt Infield coach

 

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!