fbpx

In dit artikel ontdek jij wat de Twoo dating app is. Wat de instellingen en features zijn. Wie er allemaal op voorbij komt. En of het een onontgonnen terrein is voor jou om leuke vrouwen te ontmoeten.

Twoo Dating! Bomen, bos, veel!

De kwaliteit en daarmee de aantrekkelijkheid van een dating-app wordt bepaald door de mensen die het bevolken. Al is een app, technisch niet zo vooruitstrevend. Het kan voor jou alsnog nuttig zijn om erop te zitten, puur vanwege de mensen die het aantrekt. Voor we gaan kijken wat voor vrouwen er op Twoo zitten, laten we eerst even kijken wat Twoo dating ons technisch als app te bieden heeft.

nutshell

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

In a nutshell: Twoo login

Eerlijk is eerlijk, de basis van Twoo is leuk. Net als bij alle andere app’s zoals bijvoorbeeld BadooTinder of Mint, moet jij je eerst aanmelden. Dit kan met Facebook, je email en nog een paar andere mogelijkheden. Vervolgens krijg je de kans om een best wel uitgebreid profiel samen te stellen. Een profiel die later zowaar ook actief gebruikt gaat worden. Dit profiel bestaat uit twee delen.

De Twoo app wil alles weten

In deel één vertel je de algemene dingen over jezelf. Of je rookt, drinkt, een auto hebt, wat voor werk je doet, geaardheid, al die ongein. Niet heel vernieuwend, maar wel een stuk uitgebreider dan bij de andere dating-app’s. Ze willen zelfs weten of je lenzen hebt en of je besneden bent. Oké, die laatste misschien niet.

Deel twee

Deel twee bestaat uit het beantwoorden van een serie vragen. Vragen die jou als persoon omschrijven en waar jij verschillende antwoorden op kunt geven. Bijvoorbeeld: ‘Ongeacht de toekomst, wat is voor jou op dit moment het belangrijkst: Seks of Liefde?’

liefde of seks

Seks of liefde?

Als antwoord kun je kiezen tussen ‘Seks’ en ‘Liefde’. Zo zijn er meerdere van dit soort vragen. Jouw antwoord kan wel of niet matchen met het antwoord van de profiel die jij aan het bekijken bent. Zo ontstaat er een ‘matching’ score. Idee hierachter is dat dit een incentive kan zijn voor jou of voor de ontvangende partij om de ander te liken/met de ander te gaan k(l)etsen. Twoo denkt dat dit zal bijdragen aan meer en betere matches.

De weerbarstige werkelijkheid

Geef toe, het is een leuk idee. Werkt het ook in de praktijk? Niet helemaal, eigenlijk helemaal niet. Weinig mensen beantwoorden überhaupt de vragen. Puur voor mezelf sprekend zit aantrekkingskracht in hoe jij je over iemand voelt naar aanleiding van foto’s, gesprekken en uiteindelijk natuurlijk de ontmoeting. Kan mij het schelen of ‘Cindy30’ uit Appelscha meer van Mars dan van Twix houdt. Als het maar geen Snickers is, know what I’m saying.

Reactie score

Daarnaast kun je de reactie score zien van de dame die je aan het bekijken bent. Dus zeg die is 25% dan weet je dat ze op één op de vier reacties reageert. Eindelijk kun jij gericht op zoek gaan naar makkelijke vrouwen 🙂 Dit is zowaar een leuke feature, maar maakt het contact wel weer heel gecalculeerd.

Smartmatches

Tussendoor mailt Twoo je ook nog eens smart-matches naar aanleiding van profiel matches. Maar ook dat is niet echt amazing. Er komt af en toe een verdwaald mailtje binnen. Tja, leuk, ofzo?

Betalen

Om meer matches te krijgen kun je vervolgens, net als bij Badoo een betaald abonnement afnemen. Met deze kun je meer berichten sturen, meer vrouwen swypen EN als kers op de taart kun je ook zien of jouw bericht gelezen is. Heel basic allemaal, niet zo spannend en als je écht los wilt gaan op Twoo zeker handig. De vraag is echter, wil jij wel losgaan op Twoo? Kom je daar leuke interessante vrouwen tegen?

Eerlijk

Bij deze, mijn eerlijk mening. En als jij, jouw vriendin op Twoo hebt ontmoet, power to you. Echter mijn ervaring op Twoo was vrij traumatiserend. In mijn research online heb ik de afgelopen jaren vele, vele dating apps doorgeswyped. Echter, nog nooit heb ik zolang moeten zoeken naar profielen, ‘Waar ik het op zou kunnen’. En God know’s dat die lat laag ligt!

twoo ma flodder

Ma Flodder

Nog nooit heb ik een dating-app doorgeakkerd met zoveel slecht verlichte, ‘Ma Flodder’-badkamer selfies. Nee, ik ben niet overdreven kritisch. Ja schoonheid zit van binnen. Maar holy-fak, wat zul je diep moeten graven bij de gemiddelde Twoo-vrouw, om daar uit te kunnen komen. Laat ik het zo zeggen, als jouw kopje thee, onverzorgde, obese huisvrouwen in soepjurken is, dan is Twoo voor jou!

Lesbi

Daarnaast heb ik het idee dat Twoo ook een beetje een lesbi meeting plek is. In opmerkelijk veel profielen van vrouwen staan dingen als: ‘Mannen reageer niet, zoek een leuke meid voor gezellig of meer’. Gelijk hebben ze en dat zijn niet vrouwen die op jou zitten te wachten. En nee praatjesmaker, jij gaat ze ook zeker niet even bekeren.

Nog nooit heb ik een dating-app doorgeakkerd met zoveel slecht verlichte, Ma Flodder, wc- en badkamer selfies.

Niks te zoeken?

Hoe Twoo twee jaar geleden was, weet ik niet. Wat de plannen van de ontwikkelaars zijn, weet ik ook niet. De tussenstand momenteel is dat er weinig te beleven valt. Zelfs als je gewoon random wilt kletsen of gewoon beetje wilt oefenen in het leuk ouwehoeren met vrouwen zijn er betere plekken om je te vertoeven. Zoals bijvoorbeeld Badoo. Welke soms ook al, een beetje, tot zeer crappy kan zijn.

Conclusie

Jij weet nu wel genoeg vermoed ik. Ga voor een andere dating-app, maar nog veel belangrijker, er is een prachtige wereld out there. Met allemaal prachtige mensen en leuke vrouwen. Het enige wat jij moet doen, is ze leuk, positief en laagdrempelig aanspreken! Echt contact, is het beste contact!

Action Time!

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!