fbpx

Het is kijkersvraagtijd. Tijdens het uitgaan merkt Robert dat hij het fijn vindt om twee of drie biertjes te drinken. Daarmee wordt de drempel verlaagt om een leuke vrouw aan te spreken. Het maakt het gewoon net iets makkelijker om aan de slag te gaan. De vraag is: ‘Waarom, Tom Gorny, raad jij het af om te drinken tijdens het uitgaan?’

Stoppen met alcohol drinken

Je staat in de kroeg en wil een meid aanspreken. Je voelt een drempel. Toch overwin je de angst en stapt op haar af. Na een tijdje kletsen wil je graag haar telefoonnummer. Een nieuwe drempel. Ook die overwin je. Vervolgens vind je het tijd om haar te zoenen. Inderdaad, een nieuwe drempel… etc.

Succes met vrouwen is het  leren omgaan met deze drempels. Dat is de enige manier om als man beter te worden in vrouwen versieren. Dat gezegd hebbende, wat heeft drank hiermee te maken?

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Drank als drempelverlager

Alcohol verlaagt drempels op een kunstmatige manier. De angst die je normaal gesproken voelt, is weg. Je bent verdoofd, dronken en het boeit je allemaal niet meer. Drank zorgt er voor dat jij niet om hoéft te gaan met drempels.

Echter zodra jij gaat stoppen met alcohol drinken en de eerst volgende keer een vrouw in een nuchtere staat aan wilt spreken, ben jij er niet klaar voor. Je hebt dus eigenlijk niets geleerd. Behalve dat drank en vrouwen versieren niet samengaan.

Een streepje voor hebben op anderen

Een prettige bijkomstigheid van het stoppen met alcohol drinken bij het uitgaan is dat jij anders bent dan anderen. Je valt niet in de categorie lamme, laveloze, op seks beluste zuipschuit die zijn handen niet thuis kan houden. Nee, jij bent nuchter, scherp en gewoon beter dan al die andere idioten.

Natuurlijk hoef jij hier niet superstreng in te zijn. Als jij merkt dat je met één of twee biertjes sneller op een meisje afstapt, prima. Test uit hoe het je drempel verlaagt en leer hier van.  Ervaar dat het helemaal niet zo eng is, als je van te voren dacht. De vorige keer heb jij geen biertjes meer nodig! Om je op weg te helpen kun jij hier de 15 geboden van het vrouwen aanspreken downloaden. Succes!

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!