fbpx

MasterFlirt geeft antwoord op een kijkersvraag. Hoe krijg je respect van een vrouwe en waarom respecteren vrouwen mij nooit? Herkenbaar: we’ve all been there!

Geen respect

Word jij niet gerespecteerd door vrouwen? Dan is er werk aan de winkel. Het betekent dat jij geen interne waarden hebt, geen zelfrespect. Geen principes waar je achterstaat en die je graag verdedigd. Nu klinkt dit natuurlijk niet leuk. Ergens mee geconfronteerd worden is dat zelden. Maar goed is het wel. Want vanaf nu weet jij wat je te doen staat.

Oefening

Zet op een rijtje wat jij belangrijk vindt en ook waarom. Dwing jezelf om hier over na te denken. Dat is ook wat een Alpha Man definieert.Vind jij het belangrijk dat iemand de waarheid spreekt, dan vind je eerlijkheid belangrijk. Waarom? Omdat je mensen kan vertrouwen die eerlijk zijn. Op deze manier kun jij een heel lijstje maken en aan jezelf verantwoorden waarom die waarden belangrijk zijn voor jou. Zodra je dit weet kun jij er na gaan leven. Hoe doe je dat?

Voorbeeld

Een date komt een kwartier te laat. Wat doe je dan? Ga je rustig op haar zitten wachten om haar vervolgens te vertellen dat het niets uitmaakt? Of laat je je onvrede merken door te zeggen dat je het zeker niet chill vond om te wachten op haar. Even voor de duidelijkheid, geen reactie is de beste. Dat is het punt niet. Het gaat erom dat jij jouw interne waarde uitdraagt. Als je het echt geen punt vind dat iemand te laat is, prima! Maar als je het eigenlijk diep van binnen kut vind, maar er niets van zegt… ja, dan snap ik wel waarom vrouwen jou niet respecteren. Je laat over je heen walsen.

Duidelijke taal

Laat dat vanaf nu niet meer gebeuren. Bepaal voor jezelf jouw grenzen. Laat in het vervolg op een relaxte, doch duidelijke manier weten dat jij dit niet chill vind. Voordelen: voelt retegoed en je aantrekkingskracht gaat omhoog. Jawel! De charisma van eerlijkheid is een ding.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!