fbpx

Vanuit een hotelkamer in het Friese Drachten, bij deze drie redenen waarom jij een overvloed moet leren te gaan creëren aan vrouwen. Drie redenen die jou meer ontspanning, richting en plezier zullen geven. First things first. Wat is succes met vrouwen nu eigenlijk?

Handelen vanuit overvloed

Volgens MasterFlirt betekend succes met vrouwen dat jij in staat bent om overal en altijd een overvloed aan vrouwen te creëren. De meeste mannen hebben dit gevoel niet. Kijk maar eens om je heen. Ze gaan een relatie aan met een vrouw, omdat zij zich toevallig aanbood. Niet omdat hij haar koos uit vijf of tien andere vrouwen.

Schaarste versus overvloed

Die mannen beginnen een relatie vanuit een gevoel van schaarste. Niet vanuit een gevoel van overvloed. En dat is slecht. Iemand die vanuit schaarste handelt, denkt niet meer goed na. Hij overhaast en wil zo snel mogelijk de commitment aangaan.

Een voorbeeld

Een voorbeeld. Je loopt hongerig door de stad te banjeren. Je moet echt even iets eten. Bij de eerste de beste friettent prop jij je helemaal vol. Nadenken over wat  gezond voedsel is, ho maar. Als het maar vult. Je handelt vanuit schaarste. Zo is het ook met vrouwen. Komt er eens in het jaar een dame langs die geïnteresseerd is, dan ben je toch gek als je haar laat lopen? Boeit jou wat dat ze dikjes is. Het is een vrouw.

In onderstaande video werk ik het concept schaarste vs overvloed gedetailleerd uit.

Drie redenen

Maar als jij beter met vrouwen wordt, kun je gaan handelen vanuit overvloed.  Je hebt namelijk genoeg om uit te kiezen.  Drie punten onder elkaar waarom dit zo belangrijk is:

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

1. Rust
Weg met de twijfels of jouw huidige relatie het wel helemaal is… in plaats daarvan weet jij dondersgoed wat je wil. Jij hebt een overvloed aan vrouwen en kiest wat het beste past bij jou. Niet andersom. Er komt rust over je heen.

2. Voor haar
Voor vrouwen is het ook beter als mannen uit overvloed kiezen. Ga maar na. Zij is gekozen door jou uit al die andere vrouwen. Het begint al bijna als een sprookje te klinken, niet waar?

3. Voor jou
Het is gewoon lekker om een gevoel van overvloed te hebben. Jij bepaalt welke vrouw er in jouw leven komt en welke relatie jij aangaat. Het geeft richting en invulling aan je leven. Jij bent in charge!

Conclusie

Jij moet leren om voor jezelf een overvloed aan vrouwen te creëren. Het zal op alle vlakken jouw leven naar een hoger peil brengen. Hoe je dat doet leer je hier bij MasterFlirt.

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!