fbpx

Er is een plek waar nieuwe mensen leren kennen onmogelijk is. Dat is thuis op de bank achter je pc of voor de tv. Om nieuwe mensen te leren kennen moet je eropuit. Je moet dingen doen. Het liefst doe je dingen die je leuk vindt, daar ontmoet je namelijk mensen die de dingen die jij leuk vindt ook leuk vinden en dan heb je dat in ieder geval vast gemeen.

Nieuwe mensen leren kennen

Houd je van zeilen? Ga zeilen. Houd je van golf, ga golfen. Houd je van koken, word lid van een kookclub of neem kookles. Ook als je niet van koken houdt, is dat laatste trouwens een goede tip. Ben je fervent schaker? Ga dammen en schaak een vrouw … enfin, je snapt het idee. Doe wat je leuk vind!

Ik ben erg veel verhuisd in mijn leven, en dan kom je in een stad te wonen waar je niemand kent. Als ik een ding geleerd heb, is het dat nieuwe mensen leren kennen bijzonder eenvoudig is. Ik werd lid van de tennisclub en kende binnen de kortste keren nieuwe mensen.

Er is een valkuil bij het leren kennen van nieuwe mensen. Mensen die te graag je vriend willen worden, willen dat omdat ze zelf geen vrienden hebben. Daar is meestal een reden voor! De uitzondering hierop zijn natuurlijk de mensen die ook nieuw zijn in die stad.

Een andere manier om nieuwe mensen te leren kennen (vrouwen in dit geval) is online daten. Date je te pletter in je nieuwe stad en friendzone een paar van de dames. Ik weet dat je gruwelt van de friendzone, maar dat is omdat het jou wordt aangedaan … andersom is het prima. Elke man zou een paar vriendinnen zonder benefits moeten hebben. Gewoon om het andere geslacht beter te begrijpen.

Neem les!

Neem yogales, zangles, kookles, Spaanse les, Franse les, tangoles. Word lid van een leesclub als je van lezen houdt, een filmclub als je van films houdt, de fitnessclub als je van fitness houdt, de hockeyclub als je van hockey houdt, de activiteitenclub als je van activiteiten houdt en de parenclub als je van paren houdt. Als je niet begrijpt dat dat laatste een grapje is, hoef je onze wekelijkse flirttips niet in de gaten te houden, want dan ben ik bang dat we je niet kunnen helpen.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Kortom, wil je nieuwe mensen leren kennen, ga eropuit! Doe dingen die je leuk vindt. Er is altijd wel wat leuks te doen. Ben je op zoek naar een vrouw, ga dan dingen doen waar vrouwen die jij leuk vindt komen.

Wil je wél meer weten over nieuwe mensen leren kennen en het versieren van vrouwen? Schrijf je dan hieronder in voor onze wekelijkse flirttips! Volg ons ook op Youtube en Facebook en we houden je voortaan altijd op de hoogte.

 

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!