fbpx

Ik zit nu in Camaguey, de derde stad van Cuba. Overal in dit land zie je hetzelfde fenomeen. Ik ben er hier eens rustig voor gaan zitten om te zien hoe dat nu werkt. Doe er je voordeel mee en ontdek de drie manieren waarop Cubanen met hun lichaamstaal flirten.

Hoe Cubanen met hun lichaamstaal flirten

Jineteros heten ze hier en het zijn mannen die toeristes op sleeptouw nemen en zo hun brood verdienen. Je moet weten dat in Cuba alles werkt op basis van commissie. Als je een toerist meeneemt naar een ‘Casa particular’ dan krijg je daar commissie van. Als je een toerist meeneemt naar een restaurant, krijg je commissie, als je ze meeneemt naar een culturele muziek uitvoering… commissie… als je ze in een taxi zet… Commissie…!

Via-via

Elke toerist die met welke Cubaan dan ook zaken doet op welke manier dan ook, betaalt zonder het te weten, commissie aan de Cubaan die het contact gelegd heeft. Dat kan behoorlijk oplopen en de goede Jineteros zijn dan ook behoorlijk rijk (al zullen ze dat nooit laten merken). Je kunt gerust stellen dat deze mannen professioneel goed met vrouwen zijn. Let wel, het zijn geen gigolo’s die betaald krijgen voor een wip, maar mannen die hun geld verdienen met entertainen.

Contact maken

Als je kijkt hoe deze mannen contact leggen met de vrouwelijke toeristen die hier massaal rondlopen vallen een drietal aantal dingen op. Houd in jouw achterhoofd dat ze de taal van de betreffende tourist niet spreken. Ze zullen dan ook helemaal afhankelijk zijn van hoe goed ze de vaardigheid onder de knie hebben van het met hun lichaamstaal flirten. Dit zijn de drie dingen die mij ovielen.

Stap 1: De staar en flash

Ze staren naar het meisje dat ze willen veroveren, zonder enige schaamte. En dat houden ze zonder enig probleem 10 minuten vol, net zolang tot het meisje oogcontact maakt. Op dat moment doen ze hun ogen, in een flits, net iets verder open en trekken ze hun wenkbrauwen op (ook in een flits). Dit is een duidelijk signaal dat ze de dames aantrekkelijk vinden. Sommige vrouwen reageren daar helemaal niet op, maar als ze de man ook maar een beetje aantrekkelijk vinden, zie je de blosjes op haar wangen verschijnen en de verwarring in haar ogen…

Stap 2: Het gesprek

Mocht jij je ooit zorgen gemaakt hebben over wat je moet zeggen, deze jongens komen niet verder dan: ‘What’s your name? Where you from? Like Cuba? Drink? Eat? Dance? en Show you my city?’ En met die 7 zinnen kunnen ze een heel gesprek voeren!

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Inhoudelijk hebben ze dus letterlijk niets te melden. Ze doen echter iets bijzonders met hun ogen… Ze kijken haar elke keer net iets te lang aan. Normaal als je een gesprek voert is oogcontact een soort regulator. Je kijkt iemand aan als je luistert en kijkt weg als je het woord voert (dit is kort door de bocht, maar hier komt het wel op neer.) Deze jongens kijken niet weg als zij stopt met praten maar kijken haar nog een paar seconden aan, voor ze zelf beginnen te praten (Where you From? Beatifull eyes you have)…

Stap 3: Het gesprek stokt

Als het gesprek begint te stokken omdat ze al hun zinnen gebruikt hebben (vergelijkbaar met jouw gevoel van ‘Waar moet ik het nu over gaan hebben?) laten ze hun ogen over haar gezicht dwalen. Ze bekijken elk detail, terwijl ze hun ogen ‘zacht’ maken en vriendelijk glimlachen. Als het meisje dit laat gebeuren (en geloof me, de meeste laten dit met plezier gebeuren) weet hij dat hij weer een klant heeft voor die dag… en waarschijnlijk een wip voor de nacht.

 

Conclusie

Conclusie: Het maakt werkelijk geen reet uit wat je zegt, zolang jij maar de vaardigheid hebt van het met je lichaamstaal flirten. Je kijkt (staart) naar het meisje van je keuze, op het moment dat ze terugkijkt Flash je. Tijdens het gesprek (dat dus nérgens over hoeft te gaan) kijk je haar telkens iets te lang aan en op een bepaald moment houd je je mond dicht en bestudeer je haar gezicht. Daarna zeg je ‘Come, I show you Church tower…’

Cuba blijft een bijzondere leerschool!

 

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!