fbpx

Blijvende succes met vrouwen. Blijvend beter worden in het versieren van vrouwen. De wetmatigheden die hierbij om de hoek komen kijken en hoe the law of attraction daar dan tussen past. Daar gaat dit artikel over.

Jij gaat ontdekken:

 1. Wat er nodig is voor mannen om blijvend een hogere level te bereiken met het vrouwen versieren.
 2. Waarom dit de meeste mannen niet lukt.
 3. Waarom the law of attraction niet werkt.
 4. Wat dan wel werkt!

law of attraction

Vrouwen versieren vs the law of attraction

Zo lang als dat er mensen zijn worden er al zogenaamde “geheimen van succes” verkondigd. Zo ook met het versieren van vrouwen. The Law of attraction leert ons dat het belangrijkste ingrediënt in het nastreven van succes, het heel intens wensen is van jouw droom

Vrouwen versieren door het te willen

Als je dat dan maar hard genoeg wenst. Dan zorgt het universum dat het dan op jouw pad komt. Dit is naar mijn mening een ontzettend beperkte strategie. Ongeacht of het voor afvallen of vrouwen versieren is. En ongeacht of bepaalde principes van “the law of attraction” werken.

Wat werkt dan WEL

Lange termijn succes wordt naar mijn mening niet bepaald door hoe intens en hard jij jouw wensen het universum in slingert. Gelukkig zijn er een aantal hele concrete specifieke wetmatigheden die jij wel kunt toepassen. Daar gaat dit artikel en bijgevoegde video over.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

 • De drie pilaren voor succes met vrouwen
 • De mindset voor succes in de liefde
 • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
 • 5 concrete handvatten voor succes

Het bepalende verschil

Wie jij bent en hoe succes jij bent wordt voor een heel groot deel bepaald door de jouw persoonlijke standaarden. Zeg maar, de positie waar jij jouw lat legt. Misschien klinkt dit nog vaag. Onderstaande video legt echter expliciet uit wat hiermee bedoelt wordt.

Het is een opname van een workshop die dit expliciet ingaat op:

 1. Wat het betekent om voor jezelf met het versieren van vrouwen een hoge standaard te hebben.
 2. Waarom dit zo belangrijk is
 3. Waarom de meeste mannen liever afhaken dan doorzetten en zich erin vastbijten.

Als je nu even niet kunt kijken, bij deze de bullet-points die de video zelf geen eer aan doen, maar die de essentie van de video goed overdragen.

Jouw standaard als man

Alles wat je doet wordt bepaald door het hebben van een standaard. Als jij als standaard hebt om elke ochtend te tanden te toetsen betekent dit dat waarschijnlijk je tanden om die reden nog hebt.

Het feit dat jij een bepaalde standaard hebt met betrekking tot jouw kleding leidt er toe tot dat jij enigszins normaal en fatsoenlijk overkomt zo in het leven van alledag.

Vrouwen Versier Standaard

Exact hetzelfde speelt zich af bij het versieren van vrouwen. Stel er zit een leuke vrouw naar je. Een vrouw tot wie jij je aangetrokken voelt. Zou jij het van jezelf accepteren als je dan niet vervolgens een gesprek met haar aanknoopt. Om daarna als ze ook leuk blijkt ongeacht de hoe-of-wat, haar nummer te vragen? Waar ligt jouw lat?

Dat is namelijk ook een standaard. Als ik een leuke vrouw zie, dan spreek ik haar aan.

vrouwen versieren atletiek lat

Standaarden zijn zwaar en vermoeiend.

Dit is ook de reden waarom zoveel mensen liever geen standaard hebben. Het hebben van een standaard is vervelend.Omdat als jij niet aan jouw eigen standaard voldoet baal je! Dan heb je gefaald. Dan ben je misschien beetje boos op jezelf.

Om de druk die het hebben van een standaard met zich meebrengt ontlopen mensen het concept standaard daarom liever. Het is makkelijk om de dingen hun beloop te doen laten gaan. Geen verwachtingen van zichzelf te hebben.

ECHT succesvol vrouwen versieren

Als jij ECHT succes met vrouwen wilt krijgen. Als jij Echt leuke vrouwen wilt versieren, zoel jij met jouw standaard aan de slag moeten. Je zult de lat hoger moeten leggen.

In je eentje is dit moeilijk. Ik daag jou daarom bij deze uit om op zoek te gaan naar een peer group. Een groep mannen aan wie jij je kunt spiegelen. Mannen, die net wat verder zijn dan jij. Mannen die net als jij hun lat hoger hebben liggen dan de gemiddelde jan-lul.

JOUW UITDAGING

 • Laat je door die groep uitdagen en ervaar hoe dit jou zal helpen jouw standaard omhoog te krijgen, maar nog veel belangrijker, hoog te houden!
 • Want dat is uiteindelijk het geheim van lange termijn succes. Niet “the law of attraction”, niet stuivers in een wens put gooien. Maar hard werken en jouw standaard structureel hoog krijgen en hoog houden.

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!