fbpx

We kennen Johan Derksen allemaal als die uitgesproken, besnorde sportjournalist. Die niet belemmerd door “wat anderen van hem zullen denken” zegt wat hij denkt. Waarschijnlijk leg je niet de direct de link tussen Johan Derksen en het vrouwen versieren. Toch heeft hij bij elke tafel waar hij aanschuift, op intelligente, charmante en soms iets wat harde wijze de overhand. Die lessen, vier stuks in deze, kun je heel makkelijk vertalen naar het Vrouwen Versieren. Daar gaat dit artikel en filmpje over.

Vier Johan Derksen Vrouwen Versier lessen

1) Ergens voor staan

In onze huidige klimaat van politiek correcte slachtofferschap is het ontzettend makkelijk om gedwee mee te gaan met de zieligerd van de dag. Er is altijd wel wat en er is altijd wel iemand zielig. Johan Derksen doet hier niet aan. Ongeacht de context, ongeacht waar en bij wie hij aan tafel zit. Johan zegt wat hij denkt en durft ook te staan voor zijn mening. Pas als je een mening hebt kunnen mensen je volgen. Pas als jij ergens voor durft te staan, zullen mensen zich achter je scharen.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Wat zegt het over jou?

Het feit dat iemand ergens voor durft te staan getuigt van lef, van het hebben van een overtuiging, van passie. De vertaalslag naar het vrouwen versieren is een makkelijke. Logisch dat een man die over de zojuist genoemde eigenschappen beschikt als aantrekkelijk gezien wordt.

 

2) Conflicten durven aangaan

Een logisch gevolg van het hebben van een mening is dat mensen het niet altijd met je eens zullen zijn. Hoe uitgesprokener jij bent, hoe harder de conflicten. De meeste mensen vinden het al vervelend om een kleine onenigheid te hebben met tante Jannie van drie hoog achter. Zo niet Johan Derksen. Hij durft te strijden voor waar hij in gelooft.

Wat zegt het over jou?

Hoe kun je in het leven iets bereiken als je elk conflict mijdt? Hoe kan een vrouw in jou geloven als je voor elke ruzie wegloopt? Durf te strijden voor wat je gelooft en je wordt direct een nog aantrekkelijkere man.

 

3) Wees Non-reactive

Hoe sterker jij in je schoenen staat, hoe minder je reageert op wat er gebeurt. Kun jij je voorstellen dat James Bond opschrikt als een ober een wijnglas op de grond laat kletteren? Overal op reageren is een uiting van zwakte. Johan Derksen durft het conflict aan te gaan, wekt daarmee emoties op bij de ander, maar gaat vervolgens zelf niet mee in die emotie.

Wat zegt het over jou

Door niet mee te gaan in de emotie kom je per direct krachtig over. Dit geldt ook bij het vrouwen versieren. Misschien komt jouw grapje niet goed over en reageert je date boos. Schrik je hiervan en verontschuldig jij je, of blijf je kalm? Misschien probeer je haar te zoenen en reageert ze initieel afwijzend. Schrik je hier van, of ga je er speels mee om. Om het daarna via een andere weg weer te proberen. Beheerst en non-reactive zijn is de basis van jouw succes met vrouwen.

4) Prik door oppervlakkigheden heen.

Johan Derksen krijgt een hangzak van oppervlakkige wijven die anders dan hun uiterlijk niks te bieden hebben. Dit is iets waar we allemaal wat van kunnen leren. Het feit dat een vrouw “lekker” is, is op geen enkele wijze maatgevend voor hoe leuk, interessant of de moeite waard ze is. Hoe beter wij mannen dit inzien, hoe normaler we om kunnen gaan met aantrekkelijke vrouwen. Hoe leuker het vervolgens voor beide partijen zal zijn.

Met dit gedrag, vallen de oppervlakkige, aantrekkelijke vrouwen waar je toch niks aan hebt, meteen af. De leuke en interessante, aantrekkelijke vrouwen zullen het waarderen omdat er eindelijk naar iets anders dan hun uiterlijk wordt gekeken.

Conclusie

Het zijn van een aantrekkelijke man is iets wat je kunt leren. Het zijn vaardigheden die jij jezelf eigen maakt. Je hoeft daarvoor niet aan het stereotype beeld van  een aantrekkelijke man te voldoen.

Wil meer?

  • HIER kun je onze analyse zien en lezen van Jesse Klaver, lijsttrekker bij Groenlinks.
  • Klik HIER voor de an

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!