fbpx

Vrijwel alle mannen hebben de neiging op te scheppen over wie ze zijn, wat ze hebben en wat ze doen als ze met een mooie vrouw praten. Gewoon ouderwets indruk maken op vrouwen. Dat werkt echter nooit! Hoe meer je verteld hoe goed je bent, dat je geweldig rijk bent of heel sympathiek, hoe verder de aantrekkingskracht daalt. Je kunt niet iemand overtuigen je aantrekkelijk te vinden! Lees verder wat WEL werkt en in plaats van zonder resultaat, indruk maken op vrouwen. Kortom, ontdek antwoord op de vraag:”Hoe maak je indruk op een vrouw?“.

Hoe maak je indruk op een vrouw?

Zoals jullie weten is aantrekkingskracht een hersenstamfunctie en dat is geen rationeel systeem. Dus vertellen hoe goed je bent, heeft geen enkele zin. Aantrekkingskracht kun je niet afdwingen of rationeel beargumenteren.

Toch werkt indruk maken op vrouwen met behulp van opscheppen prima, als je maar weet hoe je het aanpakt. Als je de positieve dingen die je over jezelf wilt vertellen verpakt in een verhaal waaruit ze blijken in plaats van het gewoon vertellen maak je veel meer indruk. Op de workshop besteden we veel tijd aan een communicatiemodel dat laat zien dat we op vier niveau’s communiceren. (de meeste mannen snappen slechts twee daarvan).

Hoe effectief communiceer jij?

Ja lieverd, ik heb ook genoten van jou. Maar je weet hoe ik erin sta. Dat jij getrouwd bent vind ik OK, ik laat iedereen vrij te doen wat ze willen. Maar als ik een leuke vrouw tegenkom moet het stoppen tussen ons, ik ben één vrouws man. (even stil) Nee, nu moet je niet gaan claimen, dat recht heb je niet! Natuurlijk ben ik discreet. Ik weet hoe erg het voor je zou zijn als dit in de Privé komt te staan! Nee, hier heb ik nu geen zin in. Weet je, ik bel je volgende week als ik terug ben uit Johannesburg.

Wat zegt dit over jou?

Wat zegt dit (fake) telefoongesprek over jou? Wat denkt de leuke vrouw in de trein, die dit gesprek hoort? Wat denken de mannen die het horen?

Laten we met de mannen beginnen, die denken NIETS of hooguit denken ze dat ik een bofkont ben dat ik een relatie met een bekende Nederlandse heb.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

De leuke vrouw tegenover je hoort iets heel anders:

  • Ik ben een goede minnaar
  • Ik laat iedereen in zijn/haar waarde
  • Ik ben trouw als ik een relatie heb
  • Ik durf NEE te zeggen tegen een (bekende) vrouw
  • Ik ben discreet
  • Ik maak verre reizen

Stel je voor wat voor indruk dat maakt!

En vergelijk dat eens met de indruk die het maakt als ik het bovengenoemde rijtje tegen haar zou zeggen! Indruk maken staat of valt met de impact die je ermee weet te creëren. Hetzelfde geldt voor het hebben een goed gesprek met een diepe emotionele connectie,

Het werkt

Opscheppen werkt dus, als je het maar goed verpakt. Mocht je nu denken dat je dit nooit zou kunnen of durven, dan heb ik goed nieuws voor je!

Verleiden is een vaardigheid. Een vaardigheid kent twee pijlers: Begrip en oefening. MasterFlirt zorgt voor het begrip. Wanneer ga jij oefenen?

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!