fbpx

Afhankelijk van aan welke kant van de propaganda medaille jij staat  heb jij ongetwijfeld een mening over Donald Trump. Voor dit artikel is die mening niet relevant. Wat wel relevant is, zijn de vrouwen versier lessen die jij kunt leren van een man die een heel land heeft verleid. Vandaar ook de titel; Vrouwen Versieren zoals Donald Trump.

Donald Trump

Weinig mensen zijn de laatste tijd zoveel in de media geweest als Donald Trump. Hij wordt geadoreerd, verguisd, vergeleken met Hitler en verwelkomd als de verlosser. Dit is in die zin positief dat het ons veel beelden geeft om zijn gedrag in te analyseren.

Polariserend

Een veel voorkomende probleem in het bestuderen van polariserende figuren is dat je dan gegarandeerd te maken krijgt met de grote hoeveelheid zand die mannen en vrouwen tegenwoordig in hun vagina hebben. Het gegarandeerde gevolg hiervan zijn de overgevoelige, hysterische reacties die je dan over je heen krijgt. Want, “hoe haal je het in je hoofd om zo een nare, vrouwen hatende, fascistische klootzak aan te halen en als voorbeeld te gebruiken voor mannen hoe ze vrouwen moeten versieren”.

De wereld, een leerschool

Het antwoord hierop is simpel. Van iedereen kun je wat leren en als jouw eigen normbesef sterk is , hoef jij je geen zorgen te maken over de corrumperende werking van het verkeren in de nabijheid van “evil”. Voorbijgaande aan de vraag of al die heftige aantijgingen wel überhaupt ergens op slaan.

Vrouwen Versieren zoals Donald Trump

De volledige analyse, plus voorbeeld video materiaal vind je hieronder. Maar ik wil eerst het bepalende verschil goed neerzetten.

Het is altijd een beetje cru en beperkt om mensen in te delen in groepen en categorieën. Toch kan ik het in deze niet laten. Er zijn namelijk slechts twee soorten mensen. Mensen die de oorzaak zijn in hun leven en mensen die het gevolg zijn. Mensen die ervoor kiezen de oorzaak zijn in hun leven nemen zelf stappen, nemen zelf initiatief en nemen de volle verantwoordelijkheid van waar ze staan.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Kneuzen gaan kneuzen

Mensen die het gevolg zijn, doen dat niet. Zij zijn de mensen die altijd met een excuus komen waarom bepaalde dingen gebeurd zijn of waarom ze zich in een bepaalde situatie bevinden. Je kent ze vast wel en soms zul je ook jezelf er in herkennen. Als we in het kader van vrouwen versieren gaan kijken en we vergelijken mensen die het gevolg zijn, versus mensen die vol de oorzaak zijn in hun leven, krijg je dit:

  • Ik wist niet wat ik moest zeggen—> Ik heb niet genoeg geoefende in het laagdrempelige aanspreken van vrouwen.
  • Ik zit in de friendzone—> Ik heb me in de friendzone laten plaatsen.
  • Het gesprek liep dood —> Ik ben niet genoeg tijd gestoken in het leren mentaal penetreren van vrouwen.
  • Ik wist niet of ze me wel leuk vond —> Ik heb er niet voor gezorgd dat ze me leuk vond.

Ik denk dat je het concept nu wel snapt. Dit is dan ook überhaupt de basis van vrouwen versieren. Dat is ook wat je van Donald Trump kunt leren. Hij neemt leiding. Het is misschien niet altijd op een gezellige, elegante of charmante manier. Maar hij doet het wel.

Bekijk onderstaande video om de drie lessen van het Vrouwen Versieren zoals Donald Trump te leren.

Wil jij Meer?

  • HIER kun je onze analyse zien en lezen van Jesse Klaver, lijsttrekker bij Groenlinks.
  • Klik HIER voor de analyse en de 4 tools in het vrouwen versieren van Johan Derksen.

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!