fbpx

Wil je wat van me drinken? Zal ik jou eens op een lekker etentje trakteren? Wil je een weekendje met me naar Parijs, ik trakteer. Veel mannen hebben, waarschijnlijk onbewust, het idee dat ze bij het vrouwen versieren geld uitgeven hoort. Niets is minder waar.


  1. Wat zegt het over een vrouw als zij zich laat verleiden door jouw geld?
  2. Wees bewust van wat jij uitstraalt naar een vrouw
  3. Zorg dat je een verleidelijke man bent, in plaats van een provider
  4. Versier een vrouw niet met drank, maar met zelfvertrouwen.
  5. Bespaar geld. Zo kun je kopen wat echt belangrijk is.

Geld uitgaven aan vrouwen sucks! Er zijn maar liefst 5 goede redenen om nooit meer geld aan een vrouw uit te geven. Totdat je een bevredigende relatie met haar hebt:

1. Een leuke vrouw is niet te koop

Als je een vrouw wilt kopen, dan moet je op de Wallen zijn. Dus als jij denkt: ik vanavond al genoeg geld aan je uitgegeven, het wordt tijd voor seks, dan sla je de plank behoorlijk mis. Vrouwen die zich laten kopen bestaan, maar bezint eer ge begint. Want wat zegt het over een vrouw als zij zo gevoelig is voor geld, dat het haar niet langer boeit welke man het geeft? It could be anybody, zolang hij maar betaalt. Goede basis voor een evenwichtige, duurzame relatie…

2. Wat sub-communiceer je?

De boodschap die je uitzend als je maar blijft trakteren en spenderen is gebrek aan zelfvertrouwen. Als jij denkt dat je geld moet uitgeven aan een vrouw om indruk op haar te maken, dan heb je niet echt veel vertrouwen in je andere eigenschappen en vaardigheden. Je subcommuniceert onzekerheid Het is dus eigenlijk een teken van zwakte, wat vrouwen feilloos oppikken.

3. In welke categorie wil jij vallen?

Oninteressant
Vrouwen hebben, onbewust, de neiging mannen in te delen in drie categorieën: oninteressant, voorzieners en verleidelijke mannen. Als je in de eerste categorie valt ben je kansloos. Het moge duidelijk zijn waarom.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Voorziener
Val je in de tweede categorie, en daarin kom je terecht door geld aan haar te spenderen, een Ferrari te rijden of met een Rolex te pronken, dan hebben vrouwen de neiging je te testen. Ze willen graag een man die goed voor ze kan zorgen, maar dat moet hij dan eerst maar eens bewijzen. Je zult dus hard moeten werken en veel moeten spenderen om haar te winnen.

Verleidelijke man
Als je een verleidelijke man bent, heb je het helemaal niet nodig geld aan haar uit te geven. Je bent zo ook wel aantrekkelijk en ze zal, omdat ze aantrekkingskracht voelt, zich eerder overgeven aan jou. Geld uitgeven vertraagd slechts het spel der verleiding. Hoe je een verleidelijke man wordt lees je trouwens uitgebreid in ons boek.

4. Dronken voeren anders?

Als je haar een vijfde glas witte wijn aanbiedt, gaat er bij veel vrouwen een alarm belletje rinkelen: Hij probeert me dronken te voeren. Zodra dat belletje afgaat, kun je er zeker van zijn dat je lakens die nacht schoon blijven. Maar ook als je haar glas 6,7 en 8 geeft is die kans groot, omdat je zelf meedrinkt.

De scherpte gaat er van af. Je mist belangrijke flirtsignalen. Je wordt lomp, vergeetachtig en seksueel zeer incapabel. Het vereist niet veel voorstellingsvermogen om in te zien dat het ‘doel’ van de avond verder weg lijkt dan ooit. Misschien moet jij dan wel de lakens verschonen, om een heel andere, bovendien zeer smerige reden.

Doe het anders. Versier een vrouw nuchter. Niet met bier maar met zelfvertrouwen.

5. Geld uitgeven kost geld

Ja ,nogal wiedes… maar gast, serieus. Geld uitgeven aan een vrouw kost geld! Misschien denk jij nu: dat speelt voor mij geen rol. Maar ga eens voor jezelf na wat je allemaal niet doet, omdat het te duur is. Waarom zou een vrouw dat ineens drastisch moeten veranderen? Verander niet zo maar je principes, al helemaal niet om een vrouw te verleiden.

Concluderend, geld uitgeven aan een vrouw ademt onzekerheid, geeft een verkeerd signaal, maakt je impotent en laat je nog langer wachten totdat je die droomauto kunt kopen. En laten we eerlijk zijn, die auto heb je toch al helemaal niet nodig om haar te versieren.

 

Groet!

Tijn

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!