fbpx

Te vaak hoor ik mannen fantaseren en klagen over het feit dat als zij veel geld zouden hebben, de vrouwen vanzelf naar hen toe zouden komen. Een argument dat de plank volledig misslaat en ook geen recht doet aan de vrouw. In onze vorige blogs heb je al kunnen lezen waar vrouwen zich toe aangetrokken voelen en geld kwam daarin niet naar voren. Dat is maar goed ook want de meeste van ons zijn niet rijk maar hebben wel een plezierige persoonlijkheid. Waar komt deze stelling dan toch vandaan?

De aantrekkingskracht van rijke mannen

Het valt niet te ontkennen dat rijke mannen vaak in het gezelschap zijn van bloedmooie dames en het lijkt alsof ze de meest aantrekkelijke vrouwen voor het uitkiezen hebben. De vraag die je jezelf moet stellen is of dit werkelijk te maken heeft met hun rijkdom of dat de aantrekkingskracht ergens anders uit voortkomt?

Geld als uitingsvorm

Niet het feit dat rijke mannen geld hebben maakt ze aantrekkelijk maar het is juist hun karakter dat ervoor zorgt dat ze rijk zijn geworden. Het is dit karakter die de bron van aantrekkingskracht vormt voor de vrouw. De rol die geld hierin speelt is het blootleggen van dit karakter. Een grote auto, dragen van merkkleding, aanwezig zijn op dure feestjes enz. zijn allemaal indicatoren dat je rijkdom hebt verworven in je leven. Dat valt op, ook bij aantrekkelijke vrouwen. Als jij veel aan fitness doet en loopt met ontbloot bovenlijf over het strand valt dat op. Je lichaam is dan het uithangbord en zegt iets over je karakter, namelijk dat je sportief bent. Hetzelfde is het geval met rijke mannen. Maar de eigenschappen die deze mannen aantrekkelijk maakt, zijn ook voor jou toe te passen in het dagelijks leven. Wat zijn de belangrijkste eigenschappen die mensen rijk en aantrekkelijk maakt?

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Aanleren van karaktereigenschappen van rijke mensen.

De karaktereigenschappen van welvarende mensen kun jij jezelf aanleren. Zo kun jij jezelf de aantrekkingskracht van een rijke man toe-eigenen. Hieronder noem ik de vijf belangrijkste die karaktereigenschappen die je helpen in het succesvol worden met vrouwen. Op het eind vertel ik je een geheim wat jouw zeker zal motiveren om aan de slag te gaan met jezelf.

  1. Rijke mensen stellen doelen

Het stellen van doelen zorgt voor focus en focus zorgt ervoor dat je deze doelen zult halen. Het stellen van doelen zorgt ervoor dat je een helder beeld hebt van wat je wil en waar je naar toe wilt werken. Stel je doelen op, maar begin klein. Ga geen doelen opstellen die niet haalbaar zijn. Een handig systeem, waar je op internet veel over kunt vinden, is het S.M.A.R.T. systeem. Bij aanvang van het VIP traject vragen wij cursisten altijd waar ze nu staan en waar ze naartoe willen. Alleen dan kun je bepalen of je succesvol bezig bent en of je op de goede weg zit.

  1. Rijke mensen gaan doortastend te werk.

Rijke mensen weten wat ze willen en zijn bereid om vergaande concessies te doen om hun doel te bereiken. Ze zijn bereid meer risico te nemen en zeker niet te stoppen bij het eerste obstakel dat ze tegenkomen op hun weg naar succes. Een mindset die jij je zeker eigen moet maken! Vrouwen voelen zich super aangetrokken tot mannen die niet bij de eerste nee afdruipen maar net even wat verder gaan. Manieren om die jezelf eigen te maken lees je in ons MasterFlirt boek.

  1. Rijke mensen durven nee te zeggen en weg te lopen.

Nee durven zeggen en bereid zijn om weg te lopen is iets wat alle succesvolle zakenmensen wel eens gedaan hebben voor, tijdens of zelfs na het sluiten van een grote deal. Wanneer je hen vraagt of ze er spijt van hebben is het antwoord, nee. Weglopen en nee zeggen is een mindset van rijkdom. Het getuigt van vertrouwen in jezelf. Dat je beter kunt krijgen en dat er ook beter te halen valt. Het zorgt er ook voor dat je niet met de eerste de beste aangeboden deal akkoord gaat maar nog even verder gaat kijken.

  1. Rijke mensen zijn niet bang om fouten te maken en probeert nieuwe dingen uit.

Wat wij bij Masterflirt zien bij onze cursisten is dat één van de grootste obstakels in het proces van beter worden met vrouwen faalangst is. Een angst die de weg naar succes zoveel keer langer maakt dan noodzakelijk. Je kan niet alles in één keer goed doen. Sterker nog je zult sneller vaardiger worden door het maken van fouten en daarvan te leren. Dus maak die fouten, het liefst zoveel mogelijk in een zo kort mogelijke tijd!! Daarom zijn zoveel mannen ook zo blij met onze gratis ebook met 225 openingszinnen voor alledag. Kun je meteen vol gaan oefenen en proberen.

  1. Rijke mensen omringen zichzelf met mensen die hen steunen.

Eén van de mooie aspecten van ons VIP traject is dat je omringt bent door mannen met dezelfde mindset en doelstelling als het aankomt in het versieren van vrouwen. Meestal zien we dat cursisten geen support vinden in hun groei bij hun huidige vriendengroep. Hoe vaak komt het wel niet voor dat je een blauwtje loopt en vervolgens wordt uitgelachen door je eigen vrienden? Vrienden die zelf niets durven te ondernemen. Zorg dat je mensen om je heen hebt die je steunen, wij bij Masterflirt kunnen je daarbij helpen.

The joke of the universe

En dan nu het grote geheim dat jou zeker zal motiveren om hiermee aan de slag te gaan. Door het toepassen van deze vijf belangrijke eigenschappen in je eigen leven, zal je niet alleen succesvol zijn met vrouwen maar succesvol zijn in vrijwel alles wat het leven te bieden heeft. Wellicht zal het je geen miljonair maken maar het zal je wel een rijker leven geven. Mensen die succesvol zijn in het leven, of het nu is in zaken, sport, wetenschap, etc. zijn vrijwel altijd succesvol met vrouwen. 

Aan de slag,

Nico

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!