HET VIP-TRAJECT


 In 4 maanden verder komen dan jij je nu kunt voorstellen.


De ultieme combinatie van theorie en praktijk.Omring je met gelijkgestemde mannen en ervaar waar jij werkelijk toe in staat bent.

4 maanden lang actief en gefocust bezig zijn met jouw groei als man en jouw succes met vrouwen.

ECHT SUCCES

Wij kennen elkaar nog niet. Toch durf ik een aantal uitspraken te doen over jouw leven. Een daarvan is dat alle mooie en waardevolle dingen die jij tot nu bereikt hebt jou moeite hebben gekost. 

Er bestaat geen geheim voor succes. Er is niet een truc waarmee je "vals kunt spelen" en winnen. ECHT succes kost tijd, moeite en energie. Het is een reis.

Het VIP-Traject is de meest effectieve manier om deze reis te doorlopen en door te breken naa de volgende level in jouw persoonlijke groei als man en in jouw succes met vrouwen.


MASTERFLIRT IS AL SINDS 2001(!) ACTIEF EN BEKEND VAN OA: 

Wat voor kind was je voor dat moment? ,,Ontzettend onzeker. Ik was toen al veel langer dan de rest. Viel op terwijl ik juist niet op wilde vallen. Ik wist mezelf geen houding te geven, was niet populair en had weinig vrienden en nooit een vriendinnetje. Op mijn 15de ben ik gaan lezen. MasterFlirt..... Je kunt almaar doorroeien met de riemen die je hebt, maar je kunt ook beslissen nieuwe riemen te zoeken."  

AD Magazine, interview AFROJACK 31 mei 2014

ECHT SUCCES

Echt succes met vrouwen is een gevoel die je tot in je tenen voelt. Een overtuiging die onderdeel is van wie jij bent. Jij weet dat, ongeacht waar jij terecht komt, jij voor jezelf een overvloed aan vrouwen kunt creëren. Je weet hoe je vrouwen moet aanspreken. Je weet hoe je een gave, leuke, interessante interactie met ze kunt hebben. Niet alleen overzie je het versierproces, je beheerst het. Je hebt het vaak genoeg doorlopen zodat je voldoende ervaring opgedaan hebt om, ongeacht de context, zelfverzekerd het traject in te gaan.

Heb jij dat al?

Er is echter een groot probleem. Eigenlijk HET grote probleem dat mannen tegenhoudt op dat punt uit te komen. Het probleem van plaats en tijd. Allow me to elaborate.  

Je hebt de juiste omgeving nodig om "vanzelf" goed met vrouwen te worden. Een combinatie van vrienden, goede plekken en veel geluk.  

 • Wat nu als jij een tikje introvert bent en je niemand om je heen hebt die jou stimuleert?
 • Wat nu als van huis uit je niet gepushed bent om contact te maken met anderen?
 • Wat nu als jij in je jonge jaren andere interesses had die niet bijdroegen aan het zelfverzekerd versieren van vrouwen?
 • Wat nu als jij op jonge leeftijd een heerlijk, lief vriendinnetje hebt gekregen om plots op 38ste weer single te worden en geen idee te hebben hoe het allemaal werkte?
 • Je ziet het, soms heb je gewoon geluk nodig om op een bepaalde positie in je leven uit te komen!

Hoe los jij dit op?

Want hoe fix je een probleem? Simpel, als je ergens niet goed in bent, moet je het veel doen en dan kom je er vanzelf wel. Zo heb jij vroegah leren lopen, zo heb jij leren praten, zo heb jij alle grote skills jezelf eigen gemaakt. Dit zou dan ook moeten werken met het vrouwen versieren toch? Ja en nee, je zult dan tegen een aantal problemen aanlopen en ik heb zo het idee dat jij een groot deel van onderstaande problemen zult herkennen.

De 5 grote problemen

 • Probleem nummer één waar je direct tegenaan loopt is informatie overload! Je hoeft maar even het internet in te duiken en binnen vijf minuten vliegen de theorien, beloftes en verhalen je om de oren. Hoe weet je nou wat de 20% aan inhoud is, waarmee jij 80% van het resultaat gaat boeken. Hoe weet je nou wat ECHT werkt? Hoe weet jij nou waar jij je op moet richten?
 • Probleem nummer twee. Vervolgens loop je er tegen aan dat je niet zeker weet of je het wel goed doet. Hoe weet jij nou of je op de juiste manier de juiste kennis implementeert? Natuurlijk kun je er zelf met trial-and-error achter proberen te komen. Dat gaat jou in je eentje alleen vele jaren kosten en de kans is groot dat je tussendoor van frustratie en ellende afhaakt. Los van de juiste informatie heb je ook kortom de juiste feedback nodig.
 • Probleem nummer drie, het vinden van de juiste voorbeeld. Wij mensen leren door dingen na te doen. Dat is de essentie van leren. Leren is de kunst afkijken. Heb jij mannen in jouw omgeving die op het gebied van vrouwen versieren de klappen van de zweep kennen en met vallen en opstaan die positie bereikt hebben waar jij zelf ook naar verlangt? Die mannen heb je nodig. Waarom zou jij zelf het wiel opnieuw uit willen vinden? Kijk de kunst af. Neem over wat bij anderen werkt. Geef er daarna je eigen draai aan. En raak versteld van de resultaten. Als je niet dat soort mannen in jouw omgeving hebt, begin je met een gigantische achterstand.
 • Probleem vier is het hebben van een stimulerende omgeving. Stel, jij spreekt die leuke vrouw op straat aan. En om welke reden dan ook gaat de interactie niet perfect. Complimenteren jouw vrienden je dan vervolgens voor het feit dat je in ieder geval een stap gezet hebt? Vinden ze het tof dat je er zo actief mee bezig bent, of lachen ze je uit? Om gemotiveerd bezig te zijn en te blijven heb je een stimulerende en like-minded omgeving nodig van mannen die net als jij vooruit willen. Dat heb je nodig om gemotiveerd te blijven, om inspiratie te krijgen en om je aan op te trekken. Zie maar eens zo een omgeving zelf te creëeren.
 • Probleem vijf is misschien wel de grootste, namelijk OEFENING!!! Het is haast onmogelijk om in je eentje, op gestructureerde, effectieve, positieve en ontspannen wijze bezig te blijven in het stap-voor-stap beter worden met vrouwen. Het leven van alledag zit ZO ongelovelijk vol afleiding. Aan alle kanten wordt er aan jou getrokken. Zie maar eens zelf gestructureerd en gefocused bezig te blijven met jouw doel.


HOE DIT TE OVERKOMEN?

HET MASTERFLIRT VIP TRAJECT


Voor mannen die ECHTE en BLIJVENDE groei willen ervaren is er nu het MasterFlirt VIP Traject. Een reis van vier maanden bestaande uit de perfecte evenwicht tussen theorie en praktijk die jou door al jouw drempels en barrières heen zal doen breken.


Het VIP traject in grote lijn

 • 4 maanden met een groep gelijkgestemde mannen aan de slag gaan.
 • Continue feedback en begeleiding van ervaren coaches.
 • 4 uitgebreide workshops over Vrouwen Aanspreken, Mentaal penetreren, Krachtig Lichaamstaal en Blijvende Succes.
 • 4 infield dagen waarbij je overdag en 's-avonds met jouw coach de praktijk induikt, steeds in een andere stad.
 • 4 avond infields in Rotterdam op de dag van de workshops waarbij je met een coach 's avonds de theorie van die dag in de praktijk toepast. 
 • na afloop van het traject toegang tot al onze online producten twv meer dan €800,-
 • Een onvergetelijke ervaring die jou je hele leven bij zal blijven. 

 DIT IS WAT JIJ ALLEMAAL KRIJGT:

De 4 workshops

Workshop 1: Automatisch Vrouwen Aanspreken

Leuke vrouwen ontmoeten begint met leuke vrouwen aanspreken. Hoe fantastisch en leuk jij ook bent. Zolang jij geen vrouwen aan kunt spreken heb je er niks aan.  

Maar wat is dan wat ons mannen tegenhoudt die leuke droom vrouw bij de metro aan te spreken?  

 • We weten niet wat we moeten zeggen.
 • We weten niet hoe we laagdrempelig, leuk contact moeten maken.
 • We weten niet hoe we direct leuk en positief over moeten komen.
 • Of we durven het gewoon nog niet.  

De workshop Automatisch Vrouwen Aanspreken helpt jou hier vanaf. Het is een workshop waarin jij heel expliciet gaat leren HOE je vrouwen moet aanspreken. Concreet, expliciet en specifiek! In deze workshop ontdek jij:

 • De drie pilaren van het aanspreken die jij altijd voor ogen moet houden bij het aanspreken.
 • De drie pilaren van een goede eerste indruk. Ontdek exact wat je moet doen om goed over te komen.
 • De ultieme Mindset om elke vrouw aan te kunnen spreken. Maak eigen hoe je moet denken om elke vrouw aan te durven spreken.
 • Stemoefeningen. Versterk en voed jouw stem om altijd gehoord te worden.
 • Lichaamstaal tricks. Voel je krachtig en zelfverzekerd te voelen En kom ook zo over. 
 • Openingszinnen tool. Sta nooit meer verlegen om een openingszin  

Bovenstaande tools worden tijdens de workshop uitgebreid besproken geoefend en fijngeslepen. Om er 's avonds tijdens infield direct mee aan de slag te gaan. 

Na afloop van de workshop zul jij exact weten HOE je een vrouw moet aanspreken. Zul je precies snappen wat jij al goed doet en wat verbeterd moet worden. Gekoppeld aan een betere inzicht in de man-vrouw dynamiek.  

Workshop 2: Mentaal Penetreren

Een van de meest gehoorde klachten van mannen is dat hun gesprekken doodbloeden, geen richting hebben en oppervlakkig blijven. Ze lopen er tegenaan dat ze hun gesprekspartner mentaal niet raken. Er "gebeurt" en "ontstaat" niets.  

Om hier nooit of te nimmer meer tegenaan te lopen is er nu de workshop Mentaal Penetreren. Het is op gericht om jou het inzicht te verschaffen in hoe jij met behulp van jouw gesprekken jouw gesprekspartner raakt. Dat wel die diepere laag aangeboord wordt en het WEL ergens naar toe gaat.  

Na het volgen van deze workshop zul jij de tools hebben om interessante, leuke, spannende gesprekken met iedereen te kunnen hebben! Om vrouwen mede met jouw gesprekken te verleiden.

 • de 4 stappen in elke interactie. Deze MOET je aflopen om het gesprek naar de volgende level te tillen.
 • De 3 niveau’s van elk gesprek. Op welk niveau zit je nu, hoe breng je het een niveau dieper. Hoe ga je verder.
 • De juiste vragen stellen. Goed praten is 80% goed luisteren. Maar dat begint met het stellen van de juiste vragen. Hoe doe je dat.
 • Omgaan met initiële desinteresse. Hoe zorg je dat een gesprekspartner die niet heel erg geïnteresseerd lijkt dit wel meer en meer wordt.  

Na deze workshop zul jij alle kennis in huis hebben om uit de friendszone te blijven en met impact te communiceren! Je zult alle benodigde tools uitgebreid geoefend hebben. De hier verkregen inzichten en vaardigheden zul jij direct in de praktijk toe kunnen passen.

Workshop 3: Krachtig Lichaamstaal

Bij vrijwel elk aspect van het versieren en verleiden van vrouwen speelt lichaamstaal een grote rol. Helaas is het zo dat veel mannen hun lichaamstaal niet op de juiste manier gebruiken waardoor er zich problemen voordoen. Onnodige en makkelijk te voorkomen problemen.  

Een vaak voorkomend voorbeeld is de Friendszone. De tragiek hiervan is, dat de enige manier om hierin terecht te komen is, door het verkeerd gebruik maken van jouw lichaamstaal.  

Wat wij ook vaak horen is dat mannen moeite hebben de juist signalen op te merken van vrouwen. Waardoor ze een hele hoop leuke vrouwen mislopen.  

De lichaamstaal workshop is er om actief met Lichaamstaal aan de slag te gaan, met elkaar en op vrouwen te oefenen, zodat als jij straks weer onder de mensen bent jij geoefend en wel exact weet wat jou te doen staat. Veel oefenen, veel feedback van anderen en dus heel veel gave dingen leren.  

Indeling  

We doen het live, omdat voelen begrijpen is. Jij zult tijdens de lichaamstaal workshop zelf de impact van lichaamstaal ervaren.

 • Hoe vindt een vrouw het fijn om al dan niet door een onbekende man aangeraakt te worden.
 • Wanneer sta je te dichtbij, wanneer sta jij te ver weg.
 • Hoe hard of hoe zacht moet je een vrouw aanraken.
 • Stel je ontmoet een vrouw en je geeft drie zoenen, hoe dat je dat op een goede manier.
 • Hoe spreek je een groep vrouwen aan mbt lichaamstaal.De drie pilaren van het aanspreken die jij altijd voor ogen moet houden bij het aanspreken.  

De Infield

De infield ziet er als volgt uit. Jij wordt bij een groepje ingedeeld. Deze bestaat uit maximaal vier mannen per coach. We zorgen dat de onderlinge leeftijd klopt. Logisch ook, aangezien de tenten waar we naar toe gaan afgestemd zijn op de leeftijd van de deelnemer.  

De infield begint met een uitgebreid intro gesprek, gericht om jouw persoonlijke focus goed naar voren te laten komen. Dit is belangrijk om jou avond een duidelijke richting te geven. Vervolgens ga je aan de slag ☺ We houden ook een logboek waaris staat waar jij de voorgaande keren tegen aan liep, of wat juist heel goed ging, zodat we daar lekker direct op kunnen doorkpakken.  

Het beeld dat mannen vaak van de infield hebben is dat het een soort strafkamp is. Waarbij de coach jou van vrouw naar vrouw geschopt en dwingt om vrouwen aan te spreken. Niks is minder waar. Samen met de coach en de andere mannen ga jij gewoon aan de slag met de drie fases van het vrouwen versieren. Doel is dat jij in de toekomst dit voor jezelf kunt gaan implementeren.  

Onze aanpak is laagdrempelig, relaxed en volkomen onopvallend. Niemand heeft door dat jij ergens mee bezig bent. Terwijl jij direct al wel betere resultate gaat krijgen, ziet hoe het in de praktijk WEL werkt en ook nog eens feedback krijgt voor jouw eigen functioneren.  

Over het algeem zul jij in één avond meer vrouwen aanspreken dan normaal gesproken in een heel jaar. Om 03:00 wordt de avond afgesloten en krijg jij compact feedback van jouw coach.  

De overdag gedeelte tijden de infield dagen is ook super waardevol. Doel is om niet alleen bij het uitgaan je sociaal vrij te voelen. Maar juist ook overdag je chill te voelen in het aanspreken en connecten met mensen.

Ervaringen van jouw voorgangers


Ik ben bij het VIP traject beland omdat ik het gevoel had dat dit traject mij een enorme boost zou geven in mijn persoonlijke groei, niet alleen op het gebied van vrouwen. Korte schets van mijn situatie voor het traject: niet durven aanspreken van vrouwen, vaak ongemakkelijk zijn in sociale context en een weinig spannend datingleven. Ik had mij als eerste ingeschreven voor de bootcamp zodat ik kon zien of Masterflirt echt iets voor mij was. Dit beviel erg goed en zodoende dus de VIP ingerold. Heb je dus toch twijfels of het traject iets voor jou is, dan is het zeker verstandig om eerst een bootcamp te doen. Overigens ben ik dus wel een redelijke beginner op dit gebied, maar ook als je al wat meer relaxt bent in het vrouwen aanspreken etc is dit traject van waarde.  

De eerste bootcamp en VIP dagen vond ik erg spannend. Ik ga niet ontkennen dat ik erg zenuwachtig was. En dat is gelijk wat zo tof is aan Masterflirt, ze leren je echt klein en relaxt te beginnen. Het überhaupt aanspreken van een vrouw vond ik al spannend en daar gewoon heel relaxt en langzaam mee beginnen vond ik echt goed. Daarnaast was het gewoon ontzettend relaxt om met een leuke groep mensen dit te doen. Je bent alleen maar mannen die allemaal hetzelfde willen en elkaar daarin ook supporten. Ik heb in de eerste dag van het traject al meer vrouwen aangesproken dan in de rest van mijn leven bij elkaar.  

Na vier maanden dit traject te hebben gedaan ben ik enorm gegroeid. Het is niet zo dat ik opeens een uber player o.i.d. ben geworden, maar ik merk echt een duidelijk verschil met hoe ik vroeger was en nu. Bijvoorbeeld dat ik spontaan een kort babbeltje maak met de meid achter de kassa of met iemand in de trein. Dit zijn dingen die nu vaak spontaner gaan terwijl ik dat vroeger nooit had gedurfd.  

Belangrijk als je mee wilt doen met VIP naar mijn mening is dat je verantwoordelijkheid durft te nemen over je leven en dat je open staat voor alle input van de coaches. Dat je je ego opzij schuift en lekker aan de slag gaat. Ik moet eerlijk zeggen dat het niet altijd van een leien dakje gaat. Ik heb nu soms ook nog mijn dagen dat het gewoon wat minder gaat. Maar dat ik ook deel van het proces. Ik heb zelf mijn VIP nu dus net afgesloten, maar kom zeker nog een keer langs bij Masterflirt. Het belangrijkste is dat ik nu blijf doorpakken en daar heb ik alle vertrouwen in.


Eind maart heb ik mij aangemeld voor het VIP traject. Na het lezen van de uitgebreide uitleg op hun website had ik nog steeds twijfels. Ik ben 50 jaar en mijn leeftijd leek mij een reden om het niet te doen, terwijl ik het hele concept heel interessant vindt. Dus heb ik gebeld en heb al mijn vragen aan hen gesteld die ik had. Allemaal geen probleem. Nadat ik goed begreep wat het traject inhield heb ik mij aangemeld.  

Mannen, laat leeftijd geen reden zijn om ervan af te zien! Als jullie precies willen weten wat het traject inhoud verwijs ik jullie door naar de website. Wat nu volgt is mijn persoonlijke ervaring. Het is zeker heel goed om van te voren goed vast te stellen wat jullie precies willen leren. Laat dit ook weer geen valkuil worden. Want heel veel dingen waar je nu niet aan denkt kunnen aan de orde komen tijdens het volgen van het traject, dat geeft alleen maar meer verdieping aan jouw ontwikkeling.  

Achteraf ben ik blij dat ik het traject heb gevolgd. Ik ga nu lekker soepel met vrouwen om, ontmoet veel interessante vrouwen en ik blijf niet meer steken in de “friendzone”. Voorheen was dat altijd het geval, nu niet meer en mannen, neem van mij aan, dat is een hele ontdekking! Het kan ook anders. Ook het contact met de mede cursisten heb ik heel plezierig gevonden. Onderdeel uitmaken van een groep mannen die met zichzelf aan de slag willen gaan is leuk en interessant. Ik heb eveneens een persoonlijke coach toegewezen gekregen met wie ik overdag en ‘s-avonds aan de slag kon gaan.  

Veel persoonlijke begeleiding. In dat contact voelde ik vertrouwen en hierdoor wist ik dat ik de meest “vreemde” vragen (ook per mail) kon stellen. Privacy staat hierin voorop! Grootste eye-opener was mij dat het gewoon mogelijk is om vrouwen op straat aan te spreken. Ik merk nu dat vrouwen het gewoon leuk vinden om aangesproken te worden. Het maakt niet uit waar, de supermarkt, het warenhuis, de bibliotheek of in het openbaar vervoer. Denken dat enkel de kroeg of de club de aangewezen plekken zijn om vrouwen aan te spreken is niet waar.  

Vrouwen zijn overal en in overvloed. Het VIP traject heeft mij onverwacht ook in de contacten op internet via dating-sites geholpen. De gesprekken verlopen soepel en ook korter om een afspraak te maken. Ik zit niet op datingsites om te chatten. Vrouwen verwachten ook initiatief om een afspraak te maken. Door het hele traject ben ik ook buiten vrouwen om actiever geworden. Ik train op de sportschool, besteed meer aandacht aan mijn uiterlijk en ben meer bereid om mijn comfort-zone op te rekken en dat heeft ook weer effect op mijn omgang met vrouwen! Dus mannen, als je nog twijfelt meld je aan en ga lekker aan de slag met het VIP traject. Ik heb er geen spijt van, sterker nog, ik ben blij dat ik mij heb aangemeld.


Nogmaals bedankt voor de coaching en de workshops. Ik ben blij dat ik het VIP ben gaan volgen! Ik heb er oprecht veel aan gehad. Toen ik begon met de bootcamp was ik een beetje sceptisch of dat dit me nu wel echt verder zou brengen. Maar na de bootcamp had ik wel in de gaten dat omgaan met vrouwen wel degelijk te leren is en dat als ik zelf meer wilde bereiken dat ik aan de bak moest i.p.v. erover lezen en denken hoe ik het ging doen. Voor de bootcamp had ik een paar doelen voor mezelf op geschreven: ik moest ervaring opdoen, ik moest door de zure appel heen en ik wilde van mezelf beter weten waar ik stond en wat m'n goede en slechte eigenschappen waren in de omgang met vrouwen.  

Nu heb ik deze doelen bij de bootcamp misschien niet helemaal behaald maar tijdens het VIP traject des te meer. Naast het beter omgaan met vrouwen heeft het VIP traject mij een paar goede 'levens lessen' geleerd. Het VIP traject heeft mij met name geleerd dat je als man een goede koers voor jezelf uit moet zetten, trouw aan je plan moet blijven, en actie moet ondernemen. Waar ik vroeger veel meer de neiging had om af te wachten en mezelf afhankelijk op te stellen (of er makkelijk van af te laten komen) lukt het me nu veel beter om m'n leven te sturen in de richting waar dat ik naar toe wil.  

Het VIP traject heeft mij laten inzien dat het toch nooit makkelijk wordt en dat je alleen verder komt als je zelf actie onderneemt ook al is dat soms nog zo moeilijk. Maar vooral ook dat door dingen te doen je verder komt en ook al voelt het niet altijd goed (of makkelijk) dat is wel waar je als man van groeit. Ik heb tijdens het traject een paar mooie overwinningen gehad maar ook wel hele lastige momenten gehad.  

Het mooiste moment was voor mij wel dat ik midden in de Blender heb staan zoenen met een vrouw die ik even daarvoor had leren kennen in de witte aap en die dus voor mij naar de Blender kwam. Dit voelde echt super goed. Achteraf gezien zijn veel dingen waar ik toen van vond dat het geen overwinningen waren achteraf ook overwinningen. De lastige momenten waren voor mij toch wel telkens die strijd met jezelf, je wilt vooruit maar het gaat niet hard genoeg of je weet ff niet hoe of wat te doen. Of je wilt in de flow zitten maar het lukt niet goed. Je kent het wel...  

De laatste workshop vond ik ook erg goed. Er werd voor mij een soort van totaal plaatje helder. Dit heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik een goede basis hebt om om te gaan met situaties waar ik vroeger echt geen raad mee wist. En dat ik ze nu van a tot z kan handelen. 


Toen Tom tijdens één van zijn workshops vertelde over het VIP traject, was mijn interesse gelijkt gewekt. De weken erna heb ik van hem meer informatie gekregen over het traject en mijzelf de vraag gesteld: Wil ik op deze manier door gaan met mijn leven of wil ik meer zelfvertrouwen en succes met vrouwen krijgen? Ik heb voor het laatste gekozen. Het VIP traject heb ik als leerzaam, intensief en nuttig ervaren. Leerzaam, tijdens elke infield en workshop leer je nieuwe dingen, krijg je nieuwe inzichten. Intensief, elke twee weken bij elkaar komen en een hele dag en nacht met elkaar optrekken is behoorlijk intensief.  

Nuttig, het helpt je om je persoonlijk te ontwikkelen. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar het VIP traject heeft mij wel een goede basis gegeven waar ik de rest van mijn leven wat aan heb. Het benaderen en aanspreken van vrouwen gaat mij gemakkelijker af dan voordat ik met het VIP traject startte. De gesprekken zijn daarnaast ook nog eens leuker en ik heb diverse malen complimenten gekregen van vrouwen. ‘Huh, heb jij nog geen vriendin? Je komt zo sociaal en spontaan over”. ‘Je stelt wel goede vragen zeg’. ‘Ik vind het fijn om te merken dat je echt in mij geïnteresseerd bent’. Voordat ik met het traject startte, kreeg ik dit nooit te horen.  

Het VIP traject kan ik je aanraden, mits jij je leven (werk, studie, ect) op orde hebt. Tijdens het traject heb ik een aantal keren een terugval gehad en was ik veels te veel bezig met allerlei andere zaken dan het ontmoeten en aanspreken van vrouwen. Het VIP traject is intensief - er van uitgaande dat je ook nog door de weeks werkt, studeert en zelf ook nog allerlei activiteiten onderneemt.  

Zorg er voor dat jij je energie en tijd in het ontmoeten en afspreken met vrouwen kan steken en niet in allerlei randzaken. Verder kan ik je aanraden om zo duidelijk mogelijk te krijgen waar jij tegen aan loopt met vrouwen en je hierop te focussen. Zorg er voor dat je desnoods elke week je coach spreekt en doorneemt hoe de week is verlopen en waar je eventueel tegen aan loopt. Om zodoende de kans op een terugval zo klein mogelijk te maken en de coach jou kan helpen en motiveren om jouw doel(en) te bereiken of zo dicht mogelijk daar in buurt van te komen.


Mijn probleem was niet direct dat ik geen contact had met vrouwen. Het was meer een probleem dat alles beruste op toeval. Ik kwam bv. toevallig met een dame in gesprek omdat, we met iemand stonden te praten die we beide kenden. Dit dan vooral in combinatie met alcohol. Zonder alcohol was ik te verlegen en terughoudend omdat, ik altijd bezig was met wat andere mensen van mijn 'zouden kunnen' denken.  

Het meest pijnlijke was toch vooral als je in een situatie staat waar een dame oogcontact met je zoekt en zodanig dicht bij je gaat staan dat je haar wel aan moet spreken. Hierbij raakte ik in paniek en vluchtte ik naar het toilet of naar de bar om nog meer alcohol te halen, in de hoop dat ik meer zelfvertrouwen kreeg en ik wel iets durf te zeggen. Bij terugkomst was de situatie 9/10 keer vergaan en hield ik mezelf voor dat ik het jammer vond, maar onbewust was ik blij dat ik niet uit mijn comfortzone hoefde te stappen.  

Na jaren haatte ik dit zo erg dat ik wist dat ik er iets aan moest doen. Op BNN zag ik het programma Casanova Bootcamp van Masterflirt. Ik werd nieuwsgierig en heb gelijk het Masterflirt boek besteld. Na deze langzaam gelezen te hebben en de dingen toe te passen in real life zag ik ineens op veel vlakken vooruitgang. Dit gaf zo'n ongelofelijke kick omdat, het gewoon écht werkt. Hierop volgende heb ik een bootcamp gedaan en me gelijk ingeschreven voor het VIP traject. Het mooiste is dat je niet hoeft te wachten op toevallige situaties, maar deze letterlijk zelf creëert of gewoon afstapt op een dame die er leuk uit ziet. Ook leer je alle stappen van een goed gesprek, zodat je ook daar geen probleem meer mee hebt. Dit geeft een bijzondere boost aan je mannelijkheid. Nóg een belangrijke bijkomstigheid.  

Je ziet eigenschappen van jezelf die je nooit had verwacht. Tijdens het VIP traject, de middag infield en avond infield, mag geen alcohol worden genuttigd. Met alcohol verruim je je comfortzone kunstmatig. Het is juist de bedoeling om deze op te rekken zonder alcohol, en je het aanspreken van vrouwen eigen te maken. Het natuurlijk vergroten van je zelfvertrouwen. Ik dronk tijdens het stappen en in het weekend grote hoeveelheden alcohol om 'los' te komen. Hierbij zijn twee hele belangrijke dingen die ik geleerd en ervaren heb. Ik heb nu meer plezier om te gaan stappen zonder alcohol en betrapte mezelf erop dat ik het alleen deed om mijn zelfvertrouwen te vergroten, voornamelijk voor vrouwen. Wat je dus nu ziet als je nuchter bent is anderen mannen die zodanig met alcohol hun zelfvertrouwen hebben opgekrikt dat ze amper meer recht kunnen lopen, laat staan een gesprek kunnen voeren. Eén van de aller grootste afknappers voor vrouwen. Daar was ik dus altijd één van.  

Dames vinden het aantrekkelijk als mannen plezier hebben en er durven staan zonder compleet lam te zijn. Ik heb zelfs gemerkt dat dames hierdoor naar jou toe komen, als ze dit door hebben. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens het Masterflirt VIP traject zou ik voor geen goud willen missen. Iedereen die hier deel van uit heeft gemaakt, bedankt! Voor iedereen die zich afvraagt of het een goede investering is voor je toekomst en je ontwikkeling..? Het is wel mijn beste investering geweest! 


Nadat ik bij Masterflirt diverse workshops en een VIP traject heb gedaan, zijn er meer vrouwen in mijn leven gekomen dan ooit daarvoor. Er gaat een wereld voor je open en nee het is niet eng om met vrouwen te praten en te flirten. Het is juist leuk en de vrouwen vinden het ook leuk, ondanks dat sommigen het ontkennen. Gewoon even glimlachen naar en met blije ogen kijken naar de jonge dame achter de kassa in de supermarkt; wordt ze vrolijk van tussen al die andere serieuze en haastige klanten.  

Het Masterflirt traject werkt en verrijkt je leven, dat mag ook wel eens gezegd worden. De verandering bij mij is opgevallen door zowel mannen als vrouwen. Het gebeurt bij mij op mijn werk regelmatig dat vrouwen een werkplek in mijn buurt nemen, terwijl je overal kan gaan zitten (we hebben nl geen vast bureau meer). Soms zitten er wel 3 tot 4 vrouwen, en altijd dezelfde, in mijn buurt. Blijkbaar voelen zij zich prettig in mijn buurt.  

Er zijn dan mannen die vragen 'hoe doe je dat toch?' Waarop ik zeg 'dat moet je eigenlijk aan hun vragen waarom ze bij mij komen zitten'. Laatst werd ik door een mannelijke collega zelfs gekscherend 'James Bond / 007' genoemd. Afgelopen weekend zat ik in de trein naast een vrouw die op een gegeven moment zei 'Oh, ik heb het warm', waarna ze haar jas uittrok. Hierop zei ik, op een leuke serieuze manier en met een glimlach, 'dat komt omdat ik naast je zit'. Hierop begon ze te lachen.  

En zo begon het leuke gesprek met haar. Al met al verrijkt het je leven en opent een nieuwe wereld. Kortom het werkt en is leuk. Bedankt voor alle wijze lessen en die welbekende schop onder de kont.


OVER MIJ

Wie ben ik eigenlijk? Mijn naam is Tom Gorny en ik ben hoofdtrainer en mede-eigenaar van MasterFlirt. 

Al ruim tien jaar ben ik fulltime, professioneel werkzaam op het gebied van persoonlijke groei als man en succes met vrouwen. In die hoedanigheid heb ik honderden mannen 1-op-1 gecoacht, duizenden mannen in workshops en infields mogen trainen.

Daarnaast heb ik vele zakelijke trainingen mogen geven aan een breed pallet van bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen. Een selectie hiervan zie je hiernaast.

 — Tom Gorny 

Even alles op een rijtje:

 • Het VIP traject is een groep van maximaal twaalf man waarmee wij met z'n allen vol aan de bak gaan. om de volgende level te bereiken op het gebied van zelfvertrouwen, ass-kicken en succes met vrouwen. 
 • We beginnen allemaal op hetzelfde moment en wij zijn samen een team! Als je ouder bent dan 18 dan kun je je aanmelden voor het traject. Wij houden het recht om aanmeldingen af te wijzen. We willen alleen mannen met de juiste motivatie, drive en intenties.
 • Je krijgt een persoonlijke coach toegewezen aan wie jij 24/7 al jouw vragen kunt stellen.
 • Na afloop van het traject krijg jij totale toegang tot al onze producten twv meer dan 800,-  

Het traject bestaat uit: 

 • 4 workshops
 • 4 overdag infields in steeds een andere stad
 • 4 avond infields in elk van de vier bovengenoede steden
 • 4 avond infields in Rotterdam.  

Het VIP traject is ons meest intensieve, uitgebreide traject. Nergens in Europa is er zo een intensief traject die zo toegankelijk en betaalbaar is gehouden voor iedereen.

DATA NIEUW TRAJECT

 • 9 februari 2019: Start nieuw traject met daarna een avond infield in Rotterdam.
 • 23 februari 2019: Infield dag in Utrecht.
 • 9 maart 2019: Workshop Automatisch Vrouwen Aanspreken met daarna een avond infield.
 • 23 maart 2019: Infield dag in Breda.
 • 6 april 2019: Workshop Mentaal Penetreren met een avond infield in Rotterdam.
 • 20 april 2019: Infield dag in Den Haag.
 • 4 mei 2019: Workshop Lichaamstaal met een avond infield in Rotterdam.
 • 18 mei 2019: Infield dag, daar waar de groep voor kiest en een toffe feestelijke afsluiting van een intensief en transformatief traject.


Ben jij geïnteresseerd en heb je vragen of weet je stiekem diep van binnen al eigenlijk wel dat je dit wilt doen. Mail naar info@masterflirt.nl en dan hebben we het er over.