fbpx

2018 is een feit, gelukkig nieuw jaar. Ja, ik weet dat je hier nu van iedereen allemaal random mailtjes en tweets over krijgt. En ja, ik weet dat jij waarschijnlijk niet aan goede voornemens doet….MAAR, laten we toch even kijken welke dingen jij kunt doen om van 2018 een goed jaar van te maken. 6 tips voor het omzetten van jouw goede voornemens in keiharde resultaten.

Jouw goede voornemens

Laten we beginnen met het goed voor ogen krijgen van wat überhaupt nu eigenlijk een “goed” jaar behelst. Wanneer is een jaar “goed”? Laten we beginnen met wat “goed” in ieder geval niet is. Een goed jaar heeft niks te maken met succes.

Succes is een van de vele mogelijke uitkomsten van het doen van de juiste dingen. Weet je wat een andere veel voorkomende uitkomst daarvan is? Keihard falen! Laten we ons dan ook niet op succes gaan richten. Oké, wat maakt een jaar dan wel goed?

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Definitie van een goed jaar

Een goed jaar, is een jaar dat jou sterker maakt, meer gegrond en met meer richting en determinatie. Met die ingrediënten is lange termijn succes onvermijdelijk. Ja, al doe je alles goed, het kan alsnog fout gaan. Maar vasthouden aan een effectieve lange termijn strategie zal op de lange duur haar vruchten afwerpen.

Hoe wordt je dan sterker, doelgerichter en vasthoudender? Bij deze een aantal basis ingrediënten. Ik ga jouw reis niet voor je uitstippelen. Jij moet jouw eigen cocktail maken. Maar deze basics moeten er in ieder geval in.

1) Fysieke uitdagingen

Daag jezelf fysiek uit, verleg je grenzen. Doe nieuwe dingen met je lichaam die je voorheen niet deed. Je bent gemaakt om te vechten, rennen, slaan, springen, zwemmen, neuqen en lijden (met een lange ij idd). Zolang je dit niet geregeld doet raakt je lichaam van slag en jij dus ook.

2) Goede relaties

Jij bent een spin in een interconnected web van relaties en contacten. Omring je met goede mensen, maar wees vooral ook goed voor de mensen om je heen. Je bent een sociaal dier en je hebt Echt contact nodig. Call of Duty teamspeak telt niet, sorry. Jouw vrienden bepalen wie jij uiteindelijk wordt.

3) Verleg je grenzen

Wij de mens hebben crisis, uitdagingen en ellende nodig. Of je zoekt het de juiste positieve uitdagingen zelf op, of de wereld creëert ze voor jou. Reken maar dat het dan niet hetgeen is waar je op zit te wachten. Verleg je grenzen, ontdek nieuwe kanten van jezelf. Dat kan alleen als je uit die comfort-zone stap. Weet je niet hoe je dit doet? Pak eens gewoon een Bootcamp mee!

4) Minimaliseer afleidingen

Iedereen wil wat van je en aan alle kanten wordt er aan je getrokken. Om vast te houden aan jouw doel moet jij je wel op je doel kunnen concentreren. Dit kan alleen als jij meester wordt over alle afleidingen om jou heen. Schoon je telefoon of, kap met Facebook, Instagram, Twitter en alle andere domme onzin. Bedenk wat belangrijk is en focus je daarop. Focus je bijvoorbeeld op onze 225 openingszinnen voor alledag. Is gratis en heel handig.

 

5) Wees dankbaar

Het water waar jij vanochtend jouw drolletje op gedraaid hebt is van betere kwaliteit dan het drinkwater dan 90% van de wereldbevolking. Onthoud tussen als het ons zo kenmerkende gezeik hoe goed we het hebben. Dat plaatst al het andere kleine gezeik in een betere context.

 

6) Haal de zand uit jouw vagina en stop met overgevoelig te zijn

Ik zal je dit zeggen, ik schrik soms van hoeveel kuub zand en kattengrind er soms in mijn eigen vagina zit. Hoe dom de futiliteiten zijn waar ik me over op laat naaien. Het helpt dat ik dan een vriendin heb die mij dan liefdevol vraagt of er weer zoveel zand in mijn vagina is geslopen. Of het heel erg schuurt en irriteert. En of ze me moet helpen met het eruit te wassen. Maar even serieus, houd jezelf die spiegel voor…

 

Conclusie

Bedenk voor jezelf welke van deze het meeste op jou slaat en doe er iets mee. Zet jouw goede voornemens om in resultaten. Wij zijn mannen, wij doen dingen. Laat het “gewoon zijn” maar aan de Happinez lezeressen over.

Namens het hele MasterFlirt team wens ik jou een fantastisch 2018 toe. Opdat jij jezelf gaat verrassen. Jij jouw barrières gaat verbreken. Je volop nieuwe inzichten en ervaringen op gaat doen. Maar ook dat jij heerlijk vrouwen gaat ontmoeten en intens zult genieten van het voorrecht om überhaupt in leven te zijn.

Let’s get shit done, ik zie jou op de Bootcamp

Tom

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!