Meer Matches en Meer Dates op Tinder. Gegarandeed. Anders het aankoopbedrag terug.  

Wil jij een profiel die meer matches genereert? Swype jij er momenteel op los, maar krijg jij geen matches? Lopen jouw gespekken nergens op uit?

Voor slechts €17,- is de Tinder Dating Toolkit jouw complete gids om te domineren op Tinder met een 100% tevredenheids garantie. 

100% Geld terug garantie Geen vragen, direct je geld terug.  

Veilige betaling

De Tinder Dating Toolkit bevat alles wat jij nodig hebt om op Tinder te domineren. Van het maken van een profiel die werkt, tot het hebben van gesprekken die tot dates leiden.  

Dit is wat jij krijgt en ontdekt:

 • Direct toegang na bestellig tot de video cursus bestaande uit vier uitgebreide, zeer informatieve video’s. 
 • Toegankelijk op al jouw apparaten.
 • Een diep begrip en inzicht in hoe Tinder nou echt werkt. 
 • De drie fundamenten van een geoptimaliseerd Tinder profiel. 
 • De perfecte eerste Tinder profiel foto, plus vele voorbeelden ter inspiratie.
 • Waarom het heel slecht kan zijn om iedereen maar naar rechts te swypen.
 • Exact weten hoeveel foto’s jij in jouw profiel moet plaatsen.
 • Herkennen wat de meest gemaakte fouten van mannen in hun Tinder profiel foto's zijn.
 • Hoe jij je vrienden kunt gebruiken om als aantrekkelijkere man over te komen.
 • Wat de best werkende Tinder Profiel tekst is.
 • Voorbeelden van goede profielen. Voorbeelden van crappy profielen. Zien is begrijpen.
 • Snappen hoe vrouwen anders tinderen dan mannen. Inzien hoe jij hier gebruik van kunt maken.
 • De ultieme Tinder Dating Openingszinnen generator. De ultieme Mindset om de beste openingszinnen zelf te verzinnen.
 • De drie soorten openingszinnen en hoe je die gebruikt. Hoe je een match elke keer weer naar een gesprek laat leiden.
 • Concrete tools hoe jij jezelf in de chat al neerzet als een aantrekkelijk man.
 • De twee aspecten die een Tinder gesprek, leuk, interessant en stimulerend maken.
 • Hoe de drie fases van het versier proces erop Tinder eruitzien.
 • 5 voorbeeld Tinder gesprekken direct om voor jou toe te passen om een leuk en sprankelend Tinder gesprek te hebben.
 • Hoe je via Tinder haar telefoon nummer krijgt.
 • Nog veel meer....  

Reacties van voorgangers

Ik had an sich vrij veel matches met Tinder, maar de meeste gesprekken vielen helaas vaak al snel terug in saaie algemeenheden. 'Wat voor werk doe je, oh, ja, hoe lang' Gaaaaaap. Ik ben er nog niet, maar de Tinder Toolkit heeft me goed op weg geholpen om veel leukere, meer speelse én spannende gesprekken met vrouwen op gang te houden.  

Bart, 38  


Ik had Tinder al twee keer eerder geprobeerd, maar haakte altijd al snel af, omdat er onvoldoende resultaat uit kwam en het dan nogal een frustrerend proces is: geen reacties, vrouwen die ineens afhaken in een chat, überhaupt weinig matches, etc.  

Nadat ik het Tinder Dating Tookit pakket ben gaan gebruiken heb ik er veel meel plezier in. Met name de kennis van hoe het proces werkt en hoe vrouwen het ervaren (ermee omgaan) heeft gezorgd dat ik er veel relaxter in zit en nu wel de resultaten krijg. Nu haal ik plezier uit de kleine dingen: een leuke reactie op mijn openingszin, grappig gesprek, een match met een mooie vrouw, etc. Maar ook heb ik nu de gewenste eindresultaten: echte telefoonnummers en dates. Zeker een aanrader!!  

Bruce 29


Na het bestuderen van de Tinder Dating Toolkit besloot ik de technieken van Masterflirt toe te passen. Sindsdien heb ik meer, langere en diepere gesprekken met vrouwen. Daarnaast krijg ik regelmatig het compliment dat ik niet zo ben als de rest van de mannen. Ongelofelijk hoeveel vrouwen klagen over het gedrag van mannen op Tinder en hoe makkelijk het daardoor is om aantrekkelijk gevonden te worden met de technieken van de Tinder Dating Toolkit'  

Marek 33


Tinder is een leuke manier om dames te ontmoeten, maar toch liep ik vaak tegen dingen aan en kwamen er maar nauwelijks telefoonnummers en dates.  

Het toffe aan de toolkit is dat het alle aspecten van Tinder behandeld (je profiel, het gesprek beginnen, hoe leuk gesprek hebben, etc). Daarnaast werd ik het meest geholpen door de duidelijke voorbeelden in de toolkit. Zo laten ze bijvoorbeeld hele tinder gesprekken zien en op die manier leer ik het makkelijkst hoe ik een leuk gesprek kan voeren. En ik moet zeggen dat ik merk dat de gesprekken beter worden en ik al (meer) resultaten zie (o.a. in de vorm van telefoonnummers en dates).  

Aanrader voor iedereen die hier meer uit wil halen.  

Marcel, 24


Ik kreeg maar weinig matches en nog minder goede gesprekken via tinder. Vrouwen klaagden altijd dat het toch maar vleeskeuring is en ik geloofde er niet zo meer in dat dit tool me zou helpen. Totdat ik met hulp van deze kit mijn profiel eens een flinke update heb gegeven. Toen was er ineens veel meer interesse en waren de meiden ook bereid om leuke gesprekken te voeren.  

Abel, 28


OVER MIJ

Mijn naam is Tom Gorny en ik ben hoofdtrainer en mede-eigenaar van MasterFlirt. Al ruim tien jaar ben ik werkzaam op het gebied van persoonlijke groei als man en succes met vrouwen. In die hoedanigheid heb ik honderden mannen 1-op-1 gecoacht en duizenden mannen in workshops en infields mogen trainen.  

 — Tom Gorny 

Gegarandeerd meer matches en meer dates dankzij de Tinder Dating Toolkit 

Als jij niet meer dates en meer matches krijgt dankzij de Tinder Dating Toolkit, krijg jij gegarandeerd het aankoopbedrag terug.

100% Geld terug garantie  

Geen vragen, direct je geld terug.  

Veilige betaling