fbpx

De meeste mensen kennen Patrick Kicken vooral van de radio. Hij is echter veel meer dan enkel een radio-dj. Van internet pionier, tot non-dualist, van provocateur tot edelmoedige vrijdenker. Patrick Kicken is een interessante snuiter. Reden genoeg om eens een podcast met hem op te nemen.

Patrick Kicken podcast

BELUISTER DEZE PODCAST OP ITUNES

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

BELUISTER DEZE PODCAST OP SPOTIFY

#MeToo

Als een van de weinigen laat Patrick Kicken zich kritisch uit over #MeToo hysterie die momenteel over de wereld aan het razen is. Zijn standpunt is dat ‘NEE’, inderdaad een volmondige ‘nee’ kan zijn. Maar dat er altijd genuanceerd en eerlijk naar dit soort thematieken gekeken moet worden. De basis is en blijft. Iemand is onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Interessant om ook te horen dat een van zijn ex-en schijnbaar door r&b zanger Usher is misbruikt.

Golddiggers

Herkenbaar voor veel mensen is het feit dat Patrick Kicken zijn carrière als DJ begon als strategie om in contact te komen met leuke vrouwen. Een gulzigheid waar hij pas op latere leeftijd controle over kreeg. Wat misschien ook verklaart waarom hij vroeger best gevoelig voor de charmes van dames. Met als gevolg dat hij tot tweemaal toe zichzelf toestond om zich te verliezen in een vrouw die overduidelijk meer van zijn geld en status hield, dan van hemzelf.

Burn-out

De achtbaan van hard werken, roem en een niet te stillen honger naar “iets” culimineerde uiteindelijk in een burn-out. Welke hem dwong om zijn leven opnieuw en anders in te richten. Een van de paden die hij toen ging verkennen, was die van de non-dualiteit. Een kijk op de wereld waar hij ook een youtube kanaal en een podcast aan heeft gewijd.

Patrick Kicken Podcast

Dat is ook eigenlijk waar deze podcast over gaat. Persoonlijke groei, de zoektocht naar invulling en alle valkuilen waar wij allemaal in meer of mindere mate ons in kunnen verliezen. Van vrouwen versieren, sletvrees, seks, hoeren, reizen, roem en optreden. Naar rust, regelmat, focus en blij zijn met wat je hebt.

Meer van Patrick

Enjoy! Uiteraard hebben we nog veel meer MasterFlirt Podcasts:

Klik HIER voor het overzicht van de podcasts inclusief video.

Klik HIER voor het volledige podcast overzicht op iTunes.

Klik HIER voor het volledige podcast overzicht op Spotify.

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Ontvang gratis onze tools & inzichten!