fbpx

In de vierde podcast van Masterflirt hebben Tom en Peter twee VIP’ers uitgenodigd. Joost en Matthijs delen hun inzichten en ervaringen met de rest van vrouwen versierend Nederland. Vandaag gaat het over het VIP-traject, vrienden die tegenwerken en natuurlijk succes met vrouwen.

Uit je hoofd, in het moment

Matthijs is een denker. Hij is analytisch en kan goed probleemoplossend handelen. Het gevaar hiervan is elke actie vooraf af te wegen en in je hoofd. Handig als gezinscoach, maar misschien minder effectief als het gaat om vrouwen versieren. Ben jij in jouw hoofd bezig met welke vraag je moet stellen, dan heb je geen aandacht voor haar. Met een beetje pech, is ze al lang weg op moment dat jij alle mogelijke openingszinnen bent afgegaan. Hoe je hiermee omgaat zie je in de podcast.

Masterflirt koekwousen

Een van de eerste vragen die Tom krijgt als hij vertelt zich bezig te houden met het coachen van mannen om beter te worden met vrouwen is: ‘wat voor een koekwousen trekt dat aan?’ Een gekke vraag legt Joost uit. Het trekt namelijk mannen aan die zelfinzicht hebben, die iets aan zichzelf willen verbeteren en die een duidelijk doel voor ogen hebben. Dit zijn al  een boel positieve persoonlijke eigenschappen. Als jij echt die kansloze koekwous bent zonder zelfinzicht en motivatie om te veranderen, dan heb je bij MasterFlirt niets te zoeken.

Succes met vrouwen, maar vrienden die tegenwerken

Een interessant onderwerp, want dit is iets wat we vaker horen. Je zelfvertrouwen groeit gestaag, je krijgt meer succes met vrouwen, misschien ontstijg je jouw vriendengroep wel een klein beetje op sociaal gebied. In plaatst van ondersteunende reacties van je vrienden, gaan ze je tegenwerken. Dit hebben Joost en Matthijs allebei hebben gemerkt. Matthijs zegt: ‘Ze vinden het moeilijk om jou te zien veranderen. Zij willen je eigenlijk behouden zoals ze jou kennen.’ Herken jij dit probleem ook? Bekijk de video en deel je inzichten in de comments below! Vergeet niet de podcast te bekijken voor meer details.

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.