fbpx

De derde MasterFlirt podcast alweer! Vandaag beginnen Tom, Peter, Esteban en Jorrit met een opmerking van een youtuber. Deze beste vent kon niet geloven dat hij naar Infield Coaches zat te kijken. Voor Peter was dit eerder een compliment dan een belediging. Als wij het kunnen, dan kan jij het namelijk ook! Dat gezegd hebbende. Verder in deze podcast praten de boys over RSD, Tinder, vrouwen versieren en online dating.

Vrouwen versieren

Masterflirt bekijkt vrouwen versieren vanuit een andere invalshoek dan RSD. Ze hebben allebei de focus op beter worden met vrouwen. Het verschil zit hem alleen in de intensiteit. Terwijl RSD predikt er elke dag op uit te gaan, om zo snel beter te worden, is het voor MasterFlirt erg belangrijk dat je naast vrouwen versieren een leven hebt. Natuurlijk bestaat er een compensatiefase, maar wat moet een vrouw met een man die alleen erg goed is in het versieren van vrouwen? MasterFlirt gaat over het totaalplaatje. Jouw ontwikkeling als man. Je zet stappen om een gevoel van overvloed aan vrouwen te creëren in jouw leven. Dát is succes met vrouwen! En daarnaast heb je de rest van jouw leven op orde.

Vrouwen versieren via Tinder

Natuurlijk passeert Tinder de revue even. Het gaat namelijk vaak over vrouwen versieren in het ‘eggie’, maar tegenwoordig zijn er genoeg online datingprogramma’s, apps en sites. Het is ook al lang niet meer zo kansloos als het ooit was. Hoe staat het nu met online dating? Wat zijn de ervaringen met Tinder en hoe krijg je succes?

In het filmpje krijg je een aantal belangrijke Tinder tips. Van hoeveel foto’s je moet laten zien tot wat voor een soort foto’s je online zet. Een match is nog maar het begin. Want hoe verder? Hoe zorg je er voor dat die ene leuke match ook echt even een kop thee met jou gaat drinken? Als je nieuwsgierig bent, check je de vid!

Trouwens, wil jij Tinder domineren? Meer matches en dates krijgen dan dat jij er eigenlijk tijd voor hebt? Hier kun jij voor een prikkie onze Tinder dating toolkit downloaden. Gegarandeerd meer matches en dates en anders je geld terug.

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.