fbpx

Jesse Klaver is de jonge, ambitieuze lijsttrekker van Groenlinks . In dit artikel + video maken we de vertaalslag van de politiek naar het vrouwen versieren. We gaan kijken wat voor soort man Jesse Klaver is en hoe zijn persoonlijkheid tot uiting komt in het versieren en verleiden van de kiezer. Wat is zijn strategie? Welke valkuilen heeft hij? Wat kunnen wij daar zelf van leren?

Jesse Klaver

Laten we beginnen met het bekijken van onderstaande video. Aan de hand van verschillende video-fragmenten krijg jij dan meteen een betere inzicht in de “versier” strategie van Jesse Klaver.

 

Niet alleen een ideale schoonzoon

Aardig zijn, je goed kunnen inleven en kunnen luisteren zijn fantastische eigenschappen. Hoe meer je hiervan hebt, hoe beter jij met mensen zult kunnen communiceren en connecten. Om echter de switch te maken van het connecten, naar het daadwerkelijk versieren, zijn bovengenoemde eigenschappen onvoldoende. Het is niet genoeg om “aardig” te zijn, er moet ook aantrekkingskracht gevoeld worden. Je moet emotie bij de ander op kunnen wekken.

Polariteit

In de liefde is dit de grootste uitdaging waar “lieve” mannen tegenaan lopen. Ze zijn te lief, te aardig en te schattig om emoties en aantrekkingskracht op te wekken. Vrouwen zien ze als een kussen / beste vriend en niet als een matras. Interessant is om te zien, dat Jesse Klaver ondanks zijn ogenschijnlijk, eindeloze empathie toch voldoende richting, daadkracht en oempf heeft om niet in de friendzone te belanden. Jesse combineert zijn schattigheid met een goede dosis daadkracht. Dit zie je ook in de video, in wat hij destijds tegen zijn vriendin, nu vrouw durfde te zeggen.

Ergens voor staan

Toch zie je dat Jesse Klaver op de momenten dat hij een statement maakt moeite heeft hier kracht achter te zetten. Je ziet hem gniffelen en haast laconiek zijn eigen mening afzwakken. Wordt bewust wat dit met jou als kiezer doet en maak zelf deze fout niet in jouw contact met vrouwen.

Conclusie

Uiteindelijk is dat ook de les voor de lieve, schattige mannen onder ons. Je hoeft geen nare eikel te worden om succes met vrouwen te krijgen. Als je maar aan jouw aardig zijn ook een stuk leiderschap en dominantie weet te koppelen. Alles Jesse Klaver het kan, kan jij het ook.

  • HIER kun je onze analyse zien en lezen van Johan Derksen.
  • Klik HIER voor de analyse en de drie lessen in het vrouwen versieren van Donald Trump.

Let’s get shit done!

 

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.