fbpx
Home

Tijd voor een nieuwe podcast met een nieuwe interessante gast. Niemand minder dan Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy.

In deze podcast krijg je een aantal zeer interessante inzichten over het versieren van playmates, hoe relaties werken en wat de rol van een vader in een gezin is. Vanuit zijn achtergrond geeft Jan Heemskerk inzicht in een wereld waar weinigen toegang tot krijgen. Deel twee van de podcast vindt je helemaal onderaan.

PLAYBOY/JAN HEEMSKERK

Je kunt het moeilijk over Jan Heemskerk hebben zonder zijn rol als hoofdredacteur bij de playboy de revue te laten passeren. Logisch natuurlijk, weinig beroepen spreken zo tot de verbeelding als het professioneel omgaan met de meest sexy vrouwen ter wereld.

VROUWEN VERSIER INZICHTEN

Elk beroep leidt tot een zeker beroepsdeformatie. Zo ook het werken bij de Playboy. Voor je werk, gedwongen omgaan met mooie vrouwen doet iets met de mens en geeft inzichten waar wij met z’n alleen heel veel aan kunnen hebben. Deze deelt Jan Heemskerk met ons in deze MasterFlirt podcast. Hieronder Deel 1. Deel twee van de podcast vind je helemaal onderaan.

BELUISTER DEZE PODCAST OP ITUNES

BELUISTER DEZE PODCAST OP SPOTIFY

GLMRR

Ander project waar Jan Heemskerk in zit is GLMRR. GLMRR is en een crowdsourse glamourshoot site. Het is voor veel vrouwen een droom om een keer in hun leven goed stijlvol naakt gefotografeerd te worden. GLMRR maakt dit mogelijk. Het werkt heel simpel.

HOE?

Op http://glmrr.com/nl kun je de modellen zien. Dames die graag gefotografeerd willen worden. Dit vergt echter een investering en dat is waar “the crowd” op de hoek om te kijken. Jij kunt donateur worden. Voor vijf euro doe je al mee en draag je bij aan het mogelijk maken van een shoot. Als dank krijg jij dan na afloop de foto’s toegestuurd.

PRIVE SHOOT

Nou kan het ook zo zijn dat jij jouw vriendin een mooie shoot wilt geven. Waarbij je het resultaat helemaal voor jezelf houdt. Dit kan bij GLMRR ook. Jij kunt ook de enige donateur zijn, maar wel nog steeds gebruik maken van de beste fotografen.

VADERSCHAP

Afhankelijk van de fase waarin jij je bevindt eindigt vrouwen versieren uiteindelijk in vaderschap. Een in onze huidige samenleving ondergewaardeerde rol. Als vader van drie kinderen heeft Jan hier een verfrissende kijk op. Geen moeilijk cursussen en vaderschap stress. Maar juist gewoon niet moeilijk doen. Grenzen stellen en veel speelruimte geven tussen die zelf aangegeven grenzen. Binnenkort verschijnt er ook een boek van Jan hierover.

MANNERS.nl

Wil je vaker de hersenspinsels van Jan lezen. Op http://www.manners.nl/ vind je geregeld stukjes van zijn hand. Sowieso schrijven ze over dingen waar wij mannen veel aan hebben. Het is de moeite van het bezoeken waard.

Deel 2

Hierbij deel 2 van de podcast.

BELUISTER DEZE PODCAST OP ITUNES

BELUISTER DEZE PODCAST OP SPOTIFY

In het kader van interessante visies op het man zijn en mannelijkheid. Ik kan jou de podcast met Lisette Thooft van harte aanraden. We hebben het samen over een breed pallet aan onderwerpen. Van gang-bang’s tot spermakoeken. Alles komt voorbij.

Uiteraard hebben we meer podcasts:

Klik HIER voor het overzicht van de podcasts inclusief video

Klik HIER voor het volledige podcast overzicht op iTunes

Klik HIER voor het volledige podcast overzicht op Spotify

Wat waren jouw inzichten en met wie wil jij dat ik hierna een podcast opneem? Vertel het hieronder!