IBIZA EXPERIENCE 2018

Jouw tofste Ibiza vakantie ooit!

16 juli tm 22 juli 2018 I IBIZA

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

 Waarom Ibiza?

Ibiza, persoonlijk trok het eiland mij niet aan. Ik snapte nooit de heisa er over. Dit veranderde toen ik vorig jaar er voor het eerst naar toe ben gegaan. Sindsdien ben ik fan en ben ik het ook helemaal eens met wat ze zeggen. Op Ibiza moet je in ieder geval één keer in je leven geweest zijn. 

Om die reden organiseert MasterFlirt nu ook een keer per jaar de Ibiza Experience. Jouw kans om alle facetten van dit heerlijke eiland te ervaren en ondergaan. Om samen met een groep like-minded mannen de beste vakantie van je leven te hebben. Er even een week helemaal tussenuit. 

DE IBIZA EXPERIENCE FILOSOFIE

Het idee achter deze reis en wat jij ervan kunt verwachten

Wat kun jij nou verwachten van de MasterFlirt Ibiza Experience? Op de allereerste plaats is het “gewoon” een vakantie. Er gewoon even lekker een weekje tussenuit. Lekker weer, strand, welverdiende rust en een fijne omgeving. Genieten van al hetgeen wat Ibiza jou te bieden heeft. 

Er is echter meer. Want als je dan toch al op Ibiza bent, laten we dan meteen ook het nuttige met het aangename combineren. Deze vakantie blijft natuurlijk ook een MasterFlirt event. Dat is dan ook uiteraard wat we tijdens de Ibiza Experience volop gaan doen. Dat ziet er als volgt uit: 

Elke dag gaan we met z’n allen uit, de MasterFlirt coaches gaan mee. Elke dag is dus een infield. Steeds op een andere plek, steeds binnen een andere context. Altijd veel tof en leerzaam Het moment om de MasterFlirt theorie in de praktijk toe te passen en lekker aan de slag te gaan.

Hier komt nog bij dat je vrijwel elke dag ook een workshop krijgt van Tom. Dit zorgt voor een mooi evenwicht tussen theorie en praktijk. Elke dag duik je de praktijk in. Continue krijg jij feedback van de coaches. Plus nog extra theoretische invulling, om weer vervolgens in de praktijk mee te gaan experimenteren. 

Dat is ook het bijzondere aan deze reis. Aan de ene kant is het volop genieten en lang leve de lol. Aan de andere kant is het een volledige onderdompeling in de wereld van MasterFlirt. In één week bouw jij meer ervaring en momentum op, dan dat jou ooit in ons koude kikkerlandje zou lukken. Of wat dat betreft, waar dan ook.

Zoals je in het schema hieronder ziet staan er in ieder geval een aantal events vast. Dat wil zeggen, deze zitten al in de prijs:

Vlucht en verblijf

Wij zorgen voor de vlucht en het hotel. Het zal gewoon een chill en fijn hotel zijn, in de buurt van waar het allemaal gebeurt. Ontbijt zal bij het hotel inbegrepen zijn. Wel zo makkelijk. Je slaapt in een twee persoons hotelkamer.Uiteraard met vrijstaande bedden.

Playa d'en Bossa en Ibiza stad

Uitgaan op Ibiza wordt voornamelijk gedomineerd door de grote clubs. Er is echter nog veel meer te doen. De kleinere kroegen en clubs vind je op de Playa de’n Bossa en in Ibiza-stad. Wat kleinschaliger en misschien ook wat rustiger. Maar het geeft jou de kans ook een beetje rond te lopen en op verschillende plekken te komen. Daarnaast heeft Ibiza-stad zelf veel restaurantjes en cafe-tjes. Kortom, genoeg te doen, ook als je een beetje rust wilt.

Ibiza boatparty

Een mooie boot, lekker weer, de zee op met leuke mensen, goeie muziek en oké vooruit, onbeperkt drank. What can go wrong? Hoe kan dat niet leuk en gezellig worden? Dat is de Boatparty in het kort. Moet je een keer gedaan hebben, dus daar is deze Ibiza vakantie het ultieme excuus voor. Tja, wat kan ik er nog meer over zeggen.

De Ushuaia Pool-party

Naast de boatparty is er ook de poolparty. Inderdaad, er wordt wat afgefeest daar op Ibiza. Wat hier fijn aan is, is dat deze al wat vroeger op de dag begint. Je ’s middags een ongekend tof feest meemaakt. Om daarna nog de hele avond en nacht voor je te hebben. Tijdens de MasterFlirt Ibiza Experience gaan we naar de Ushuaia poolparty. De bekendste en tofste poolparty van Ibiza. Bekende dj’s, mooie aankleding, fijne sfeer, #lekker.

Het eiland verkennen

Ibiza staat om meer dan alleen haar feesten bekend. Het is ook de kosmische, spirituele spil van planeet aarde.(volgens sommigen) Maar als dat niet jouw ding is, is het ook gewoon een heel mooi eiland. Zodra je de drukte ontsnapt valt pas op hoe mooi het er kan zijn. De beste manier om dit te ontdekken is op een scooter. Lekker vrij over het eiland rondkarren. Weg van de bebaande paden, lekker op avontuur, van baai naar baai. Om daarna op een mooie, rustige plek, lekker even een hapje te eten.

De beroemdste clubs ter wereld

Als je op Ibiza bent, dan moet je ook naar een van haar legendarische club’s gaan. Dit gaan wij dan ook uiteraard doen. Pas als je er bent snap je waar iedereen zo druk over doet. Het is er gewoon anders. Groter, meer en beter. Ook als “de club” net als bij mij niet jouw natuurlijke habitat is. Dan nog is het een ervaring om een van beroemde Ibiza feesten mee te maken.


Je hebt nu een beetje kijk op de dingen die we gaan doen. Hieronder zie jij hoe de week er voor jou uit komt te zien. Voorop gesteld, niks is verplicht.

DE PLANNING

Dag 1: 

OCHTEND

Je wordt opgehaald van het vliegveld en naar je hotel gebracht. Even rustig installeren en orienteren.


MIDDAG

De middag is een mooi moment om met elkaar kennis te maken. Plan van aanpak voor de week te bespreken. Maar ook om een paar basis MasterFlirt pointers te behandelen in het ontmeten en versieren van vrouwen. Het blijft tenslotten een MasterFlirt vakantie.


AVOND/NACHT

's Avond is de eerste infield. Samen met de coaches gaan we naar de wat kleinere kroegen en club's. Gewoon rustig opstarten.


Dag 2:

OCHTEND

Je gaat laat slapen dus de ochtend is helemaal vrij. Slaap uit, ga op het strand liggen doe je ding.


MIDDAG

We bespreken de vorige avond met volop ruimte voor vragen en feedback. Plus nog een aanvullende workshop met extra input en tools om toe te passen.

Daarna gaan we naar Ibiza-stad. Altijd druk en gezellig. Genoeg kansen voor leuke interacties en om de theorie in de praktijk toe te passen. Daar eten we ook. 


AVOND/NACHT

De eerste kennismaking met een van de beroemdste club's van Ibiza, Club Amnesia. We gaan naar Elrow. Wij zorgen voor de kaartjes.


Dag 3:

OCHTEND

Vrij in te vullen


MIDDAG

De middag beginnen we weer met feedback en een workshop. Om daarna de momentum van de week vasthoudend, door naar een Bootfeest te gaan. Wij zorgen voor de kaartjes.


AVOND/NACHT

 Een Bootfeest hakt erin. De avond is vrij. Zet het feestje door, hoe en waar jij verder wilt. 


Dag 4:

OCHTEND

Scooter huren en het eiland verkennen.


MIDDAG

Scooter huren en het eiland verkennen.


AVOND/NACHT

Met z'n allen gaan stappen in Ibiza-stad.


Dag 5:

OCHTEND

Jouw vrije, rustige ochtendje


MIDDAG

Workshop, plus lekker naar het stand met z'n allen. 


AVOND/NACHT

Met z'n allen Playa de Bossa onveilig maken.


Dag 6

OCHTEND  

Jouw vrije, rustige ochtendje 


MIDDAG

Naar de Ushuaia poolparty


AVOND/NACHT

Vrij invulbaar


Dag 7:

Inpakken en wegwezen. Terug naar Nederland. (of België)


Een Voorproefje

Van een aantal dagen van de vorige Ibiza Experience heeft Tom een vlog gemaakt. Nou haat Tom vloggen en heeft hij niet de hele vakantie erop gezet. Maar bij deze een voorproefje.

Op een rijtje:

Wat krijg je allemaal wanneer je met de MasterFlirt Ibiza Experience meegaat:  

  • Vlucht en verblijf inclusief ontbijt
  • Tickets voor Club Amnesia - Elroy
  • Tickets voor de Ibiza Boatparty
  • Tickets voor de Usuaia Poolparty
  • Scooterhuur kosten
  • 6 infields met de zeer ervaren MasterFlirt Coaches
  • 4 Workshops van Tom Gorny
  • Waar gewenst volop ruimte voor feedback en coaching  

FAQ:

Wanneer vertrekken we? De Ibiza Experience is van maandag 16 tot zondag 22 juli 2018. 

Voor wie is deze vakantie? Voor elke meerderjarige MasterFlirter die samen met een groep gelijkgestemde mannen een toffe vakantie wil hebben. Voordat het officieel is wil ik wel eerst met jou kennismaken. Je moet in de groep passen en een juiste persoon zijn voor deze vakantie. Dit bedoel ik niet elitair of arrogant. Het is een kleine groep mannen, die een week intensief met elkaar omgaat. Daar moet jij uiteraard wel tussen passen. 

Hoe groot is de groep? Er is slechts ruimte voor 8 man. We doen deze reis niet omdat het een verantwoorde zakelijke beslissing is. We doen het omdat wij het zelf tof vinden.  

Is Ibiza niet heel duur enz? Ja en nee. Ja, het klopt dat de toegangskaartjes duur zijn en dat een drankje in de club €15,- kost. Nee, omdat je er genoeg te doen is waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. En laten we niet vergeten dat je voor de feesten ook heel veel terug krijgt.  

Wordt het een feest en zuip vakantie Neen, zoals je waarschijnlijk weet wordt er normaal gesproken op infields sowieso niks gedronken. Nou is de Ibiza Experience op de eerste plaats een vakantie. Dus die teugels worden wat gevierd. Maar we gaan er niet naar toe om “helemaal naar de klote” te gaan.  

Zou ik eerste een Bootcamp moeten volgen voor ik met jullie naar Ibiza ga? Ik ga niemand afhouden van het volgen van een Bootcamp. Dat snap je. Maar het hoeft zeker niet. Lijkt jou dit zelf fijn, mail me, dan zorg ik dat je een mooie korting krijgt.  

Moeten we niet ook eten ofzo? Goed punt, dat gaan wij niet centraal, vooraf regelen. Dat fixen we gewoon met z’n allen afhankelijk waar we op dat moment zin in hebben. Dat betaal je ook lekker zelf.  

Wat moet ik me bij de workshops voorstellen? Tom gaat niet formeel een “workshop” geven. Zie het als een power-sessie waarbij en de vragen van de avond ervoor behandeld worden en je concrete tools krijgt voor de dag zelf. Momentum opbouwen en doorpakken zijn de kernwoorden.

Contact 

Lijkt deze vakantie jou tof? Heb je vragen? Stuur mij dan een mail op tom@masterflirt.nl en dan hebben we het er over.